Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Hát nem tudom, mennyire lőttetek mellé, elég sokan veszik ezt a telefont. Én is használom a Vibert, Facebook Messengert, küldtem bennük képet is, videót is (természetesen alkalmazáson belül készítettet és "külsőt" is), de soha sem volt még kamera problémám. A beragadó magokkal én is találkoztam már, de 100%, hogy nálam nem a viber okozza, mert amikor először előfordult, akkor még nem is volt rajta viber. 8 napja írtam itt a topicban, hogy a 2. mag az elsővel együtt mozog, és csak 300-ra áll vissza, nem alszik (3. és 4. alszik), azóta ugyanígy van, szal ez sem vészes, és sem a teljesítményre, sem a fogyasztásra nincs negatív hatással. Gyári rommal használom, ahogy megvettem, nem kellett mókolni, tökéletesen teszi a dolgát. A lényeg, hogy szerintem nem lőttetek mellé, csak kifoghattatok egy hibás példányt, mint itt még néhányan.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest