- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
KakasSoft #1938 üzenetére
Milyen a remix? Azt látom, hogy ott pörög a fórum, és válaszolnak is a fejlesztők, de csomó bug-ról írnak. Blisspop-nál szarnak a fejlesztők a felhasználókra, viszont nálam még semmilyen bug nem jött elő. Szóval megvagyok elégedve, csak aggaszt, hogy a többi készülékre kiadott 3.8-as verziót erre nem akarják megcsinálni.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #2000 üzenetére
Blisspopra (5.1.1-esre) sajnos még nem jó.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1975 üzenetére
És milyen? 5.1.1-es Blisspopot használtad már? Ahhoz képest jobb?
-
darkmann
őstag
válasz
Blueman3333 #1922 üzenetére
Egyszer nekem is meghülyült a GPS egy hete, akkor letöltöttem a GPS Status Test&Fix - No Ads programot a Play-ből, és az helyretette. Elindítottam, nyomtam egy reset GPS-t pár percnyi autós használat után, és azóta műxik a GPS. Én Blisspop romot használok.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1936 üzenetére
Én Blisspop-ot használok már egy hónapja, teljesen megvagyok vele elégedve. Viszont a támogatása szarabb, mint a RR-nek. Nézem a fórumot, és hiába kérdeznek a felhasználók, nincs válasz, még a Q&A topic-ban sem. Az RR-nél viszont pörög a topik.
De szerencsére nálam eddig a 2-3%-os óránkénti készenléti fogyasztáson kívül más probléma nincs (Greenify+Wakelock block is be van kapcsolva). -
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1893 üzenetére
Én csak egyszer futtattam Blisspopon, de akkor 21200-at dobott. Nekem a gyári rendszeren csak 18400-at adott az Antutu.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1881 üzenetére
Esetleg Blisspop?
Én imádom, rengeteg testreszabási opció van, fentebb is írtam róla.
[link] -
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1852 üzenetére
Blisspop vs Rox-féle CM12.1 eddigi tapasztalatok, Blisspop előnyök:
-akksi készenléti fogyasztás kb. ugyanaz, 2-3% óránként,
-nagyon sok beállítási lehetőség, pl. a gyorskapcsolók háttér és ikonszínét is lehet állítani,
-rengeteg használatot könnyítő beállítás: pl. gesture-ök (pl. bal oldalt nyomom kicsit hosszan a képernyőt, utána rajzolok egy N betűt, és elindítja a naptárt, de gyakorlatilag bármire lehet gesture-t beállítani, akár közvetlen tárcsázásra is), AppCircle és AppBar (alkalmazásikonokat lehet rájuk pakolni, aztán pl. ha jobb oldalt hosszan érintem a képernyőt, akár egy másik alkalmazásablakon belül, akkor előjön az AppBar vagy az AppCircle és el lehet indítani a másik alkalmazást akár lebegő ablakban is anélkül, hogy kilépnénk az éppen használtból), SlimPie (ezt még nem próbáltam)
-Real Racing 3 sokkal gyorsabban töltődik be, a pályák is játék közben
-Antutu pontszám kb. ugyanaz, de a gyári Romnál mindkettő kb. 3000 ponttal többet adott (18400 vs. 21200)
-Kernel Auditor, amivel Kernel szinten lehet a CPU, RAM, I/O, cache méretét/sebességét állítani, CPU és akksi hőmérsékletét monitorozni, stb.!
-sokkal rövidebb boot időEddig sokkal jobban bejött, mint a Rox-féle CM.
-
darkmann
őstag
Most átállítottam No-frills CPU controll-lal a CPU governor-t interactive-ról ondemand-ra, és 3 órája vettem le a töltőről a telót, azóta 100%-on van az akksi!
Lehet, hogy ez megoldotta a merülést?
-
darkmann
őstag
Pár észrevétel a CM12.1-ről (05.18-i kiadás):
-nagyon gyors, soha többé TouchWiz!-készenlétben sokat merül, egy éjszaka alatt akár 20%-ot is a 4300-as akksival!
-vállalati exchange-es levelezést nem tudtam beállítani, mert a Gmail alkalmazás leállt mindig. -
darkmann
őstag
válasz
darkmann #1650 üzenetére
[http://www.androidpit.com/how-to-calibrate-the-battery-on-your-android-device]
Remélem ez beválik... -
darkmann
őstag
Vettem egy új, nagy kapacitású akksit, 4300 mAH-st, de a CPU-Z-ben ugyanúgy 2100 mAH-t ír a teljesítményre, plusz merülni is majdnem ugyanúgy merül, mint az eredeti.
Tudom, hogy van valami fájl, amit kikellene törölnöm, de nem jut eszembe a neve.
Xperia-nál asszem az Ökomód vezérlőnél kellett az adatokat törölni...
Tud valaki segíteni? -
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
CM12.1 alatt a Beállítások-->Teljesítmény-->I/O ütemező-t mire érdemes állítani?
-
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
válasz
KakasSoft #1576 üzenetére
Wipe-oltam, újra kezdtem flesselni. Most azt írja hogy flashing file 1 of 1, de felette meg van egy csomó sor, köztük pirossal, hogy E: unable to mount '/system' utána meg hogy "...done".
Alatta van egy csomó minden, meg az hogy "mount: failed to mount /dev/block/platform/msm_sdcc. 1/by-name/system at /system: Invalid argument
unmount of /system failed; no such volume"
De közben meg úgy csinál, mintha flesselne. -
darkmann
őstag
Sziasztok!
Dobnám fel a cm12-t twrp-vel, de már vagy 45 perce megy a telepítő csík, a telefon is vagy 10%-ot merült.
Ez normális?? -
darkmann
őstag
RR3-ban a beállítások között van egy olyan opció, hogy Cloud Save. Ehhez vagy Facebook vagy Google+ fiókkal be kell jelentkezned az RR3-on belül. Így aztán elmentheted az aktuális játékállást pl. a telefonodon, aztán a tableteden Restore from cloud után ott folytathatod, ahol abbahagytad.
-
darkmann
őstag
RR3-on nem állítottam semmit, csak letöltöttem és a Cloud Save-ből visszaállítottam a mentett játékállást. Asphalt8-cal nem játszok. Viszont viszonyítási alapként RR3-at használtam/használok Wayteq Xtab-100QCR-en (4 magos Rockchip+Mali400MP4+2GB Ram) és Sony Xperia SP-n (Qualcomm MSM8960Pro+Adreno 320+1Gb Ram) és eddig ezen fut a legzökkenőmentesebben és ezen tölt be a leggyorsabban is.
-
darkmann
őstag
Hali!
Én 3 hete használom a Neót, és nem tudok rosszat mondani rá. A kamerája szuper jó képeket lő, vetekszik a középkategóriás digitális gépekével, még gyengébb (de nem teljesen sötét) fényviszonyok között is kevés a zaj, és szépek a színek, jó a vonalélesség (szerintem). Xperia SP-hez tudom viszonyítani, ég és föld a Neo javára.
A Real Racing 3 pillanatok alatt betölt, és mindenféle minőségbeli állítgatás (RR3 graphics nincs is fent emiatt, míg SP-n fent volt) nélkül fut szaggatásmentesen.
A +200 Mhz-cel emelt órajel, a fél gigával több memória, és a 16 Gb tárhely, az Amoled kijelző és az átlagfeletti kamera miatt megéri a felárat a kategóriatársakkal szemben szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Home server / házi szerver építése
- Vicces videók
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged