- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Jól elbizonytalanítottál!
Tegnap voltam a MM-ban, vagy fél órát nyomogattam az s3 neot és az s5 minit... És fogalmam sincs mi legyen.
Az s5 mini pro és kontra: újabb, biztosan lesz rá lollipop, vízálló, lehet hogy gyenge akku, kicsi viszont szebb kijelző, drágább egy 10k-rel, sok a panasz rá.
Az s3 neo pro és kontra: régi forma, de nekem jobban bejön, marad max a kitkat, nagyobb kijelző bár kissé gyengébb is a képe, olcsóbb, kevesebb rá a panasz, biztos jó fényképező, karcosodó műanyag.
Szerintetek?
-
riszter
senior tag
válasz
unyadavid #1632 üzenetére
Nem, köszi arról jövök! Mostanában nem szeretnék kínai telefont venni. Nincs különösebb baj velük, de érezni hogy nem "Régi A Brandek", mint samsung, lg, htc... Tudom, hogy jók ezek is, mivel most is egy jiayu-t használok és röccenésmentesen használható, de vannak nüansznyi illesztési hibák, leesett a márkajelzés egy betűje stb...
-
riszter
senior tag
Köszi a gyors választ! Ha megnézed az s5mini topikját, akkor látod hogy vannak bőven problémák azzal a telóval. Ettől félek egy picit, ezért keresgéltem tovább és találtam rá a neora.
Kritérium nálam a 2 sim, úgyhogy z1c nem játszik meg még rengeteg amúgy teljesen fasza telefon mivel nem adták ki dual simben...
Ez az én nagy gondom. Szóval ami nekem kell az a:
-dual sim
-jó fényképező
-jó erős akku
És amit nagyon szeretek az az amoled. Emagon most 70k a dualos, a sima meg 60k.
Még nem olvastam át a topikot, mindenkinek van rá már kitkatje? -
riszter
senior tag
Sziasztok tisztelt Tulajok!
Telefon csere gondolatával játszok, egy jiayu g5s -t cserélnék le mivel számomra fontos a fényképező a telefonban és a Jiayu nem jeleskedik benne!
Kérdésem hogy szerintetek melyik jobb választás: samsung s5 mini duos vagy samsung s3 neo duos?
Meghallgatok minden érvelést! Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest