Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Nekem még nem volt gondom ezzel a telefonnal (már rájöttem, hogy a múltkori leállás az én hibám volt), szal én csak ajánlani tudom.
Egyik készüléknél sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogsz ki véletlenül egy hibás darabot, csúcstelefonok is kerülnek néha szervizbe. Bármelyik topikba benézhetsz, és találkozni fogsz hibákkal, mivel ezért vannak a fórumok.
Amúgy ha nagyobb összeget is szánnál rá, de sokallod az S5 árát, sok telefon van a 2 között is... Samsung J5, A3, Sony M4 Aqua, Huawei P8 Lite, Honor 6, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest