- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Az új android sajátja, valszeg lollipop volt rajta, de a gyártók eddig is testreszabhatták a menü színeit, ikonjait, felépítését, stb. Nem értem, miért nem lett fekete háttere az S4 menüjének, mert amoled kijelző esetén kevesebbet fogyaszt a fekete. Az már más kérdés, hogy szerintem jobban is néz ki fekete háttérrel, a szemet sem bántja annyira.
Nem tudom, hogy témával át lehet-e állítani a menü színét, nem is tudom, hogyan lehet témázni, én csak a launchert cseréltem le, arra raktam egy témát, de a menüt (értsd: Beállítások) ez nem befolyásolja, ugyanolyan marad. Te már témáztad, változott tőle a menü? Ha igen, akkor megvan a megoldás, keress másik témát hozzá. Ha nem, akkor marad a mókolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Diablo IV
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest