- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
szupermacs #2368 üzenetére
Azért olvasol annyi bajt a romoknál, mert általában az új romok gyengeségeit írják le, amit később kiküszöbölnek, de vannak már teljesen jók is (én a gyárit használom, szal nem tudok ajánlani mást).
Az sem mindegy, hogy az 50 perc kijelzőidő alatt mit használsz, és az sem, hogy mennyit merül készenléti állapotban. De ha nem játszol/fotózol 50 percig, akkor talán sok az a 36%, és lehet valamelyik app eszi a háttérben az energiát, vagy csak simán rossz az akku... -
dzsi23
addikt
Az Appliqato-s Automatic Call Recordert használod?
"Ügyeljen, mivel a hívásrögzítés bizonyos kihangosítókkal nem működik, gyenge minőségű felvételt eredményezhet. Ezért javasoljuk, hogy a fizetős alkalmazás megvásárlása előtt próbálja ki az ingyenest.
Ha gond van a rögzítéssel, próbáljon más hangforrásról rögzíteni, vagy állítsa a hangszórót automatikus üzemmódra."Ez az app leírásában szerepel. A beállításaiban van egy "Hangforrás" opció, nekem az "Voice Call"-ra van állítva, de bluetooth-szal nem tudom kipróbálni, hogy rögzít-e. Lejjebb van olyan opció, hogy "Külső lejátszó", azt kipipálva is meg lehet próbálni ki... A kommenteknél írta valaki, hogy működik bluetooth-on is, szal vagy ezekkel a beállításokkal kell trükközni, vagy ahogy a leírásban is szerepel, talán azzal a headsettel nem működik.
-
dzsi23
addikt
A napi 1.5 órás kijelzőidő messze van a gyilkolászástól... ha nem akarja az ember, hogy a nap közepén lemerüljön véletlenül, akkor bizony minden nap tölteni kell. De 4-5000 mah-s akksi nélkül ne is várjon mást az ember.
(#2238) bepe79:
"a legtöbb webáruház / GSM bolt 4.0.4-et ír"
Fura módon tényleg van pár "sufni gsm"-es webshop, ahol 4.0.4-et írnak, de ott nem is érdemes megvenni. Normális helyeken 4.4.2-vel adják. -
dzsi23
addikt
válasz
beelaim #2222 üzenetére
Milyen szívecske? "<3" vagy valamilyen kiskép/smiley? Lehet, hogy az ilyenek miatt átvált mms-re, és azért kell hozzá az adatkapcsolat. Nem tudom, mert még sosem küldtem mms-t.
De az üzenetek beállításainál van olyan, hogy "Létrehozási mód", ott be lehet állítani, hogy figyelmeztessen, ha mms-re vált.
-
dzsi23
addikt
"A gyári nem rossz, de annak meg nem tetszik az ikonja."
Ez komoly?Amúgy igen, valszeg valamilyen appos topikban kellene érdeklődnöd, de az ikont is lecserélheted, ha nem a gyári launchert használod...
-
dzsi23
addikt
Én csak összekötöm az adatkábel segítségével, első alkalommal kicsit várni kell (magától telepíti, amit kell), aztán már másolhattam is. Több géppel is összekötöttem már, és egyikkel sem volt probléma, bár talán mindegyiken win8.1 volt, max. 1 xp volt köztük. Arra kell odafigyelni, hogy a telefon kijelzője fel legyen oldva, különben nem engedi a hozzáférést.
-
dzsi23
addikt
Én Nova Launchert használok, ott be lehet állítani mindent, a gyári launcherben nem látok ilyen lehetőséget, de ez nagyon alap dolog, szal lehet, hogy ott van valahol elrejtve.
Szerk.:
Úgy látom fórumokon, hogy másnak is van ilyen baja, és nem támogatja a touchwiz... tölts le egy appot, ami megoldja, vagy cseréld le a launchert. Számomra egyértelmű volt a csere, mert én az ikonkészletet is szeretem lecserélni... -
dzsi23
addikt
válasz
Tivoli Rider #2176 üzenetére
Nem csoda, hogy nem történt semmi.
-
dzsi23
addikt
válasz
libamajas #2154 üzenetére
Mindkettőben 2100 mAh-s akksi van (valszeg ugyanaz), szal nem, nem jobb. Nem kell minden kamu adatot elhinni, ki tudja, ki írta azt oda... 330 vs. 830 óra? Nemár!
Nem tudom, hogy az S400 vagy az Exynos 4212 jobb energiatakarékosság szempontjából, de én az S400-ra tippelek, mert újabb. Kitkat már S3-ra is van, így a rendszeren (elvileg) nem múlhat jelentősen, de leginkább a felhasználói programok és a használat befolyásolják az üzemidőt. A lényeg, hogy nem jobb az S3 akksija. -
-
dzsi23
addikt
válasz
libamajas #2118 üzenetére
"Androidos S3 Neo-t." Más S3 Neo-t nem is kaphattál volna.
Mivel a gyári alkalmazásokkal is teljes értékűen használható (telefonálás, böngészés, fotózás, zenehallgatás, videózás, stb.), így nincs szükség semmilyen alkalmazásra a működéshez. Olyan alkalmazásokat pakolj fel, amikre neked szükséged van, de azt már te tudod, mi kell neked.
Nekem van egy jegyzetelő (a gyári nem jön be), fordító, igo, facebook messenger, shazam, viber... kb. ennyi, ami hasznos lehet, a többi appom mind csak szórakozásra való (játékok, eredmények, stb.).
-
-
dzsi23
addikt
válasz
Saphirahick #2089 üzenetére
Sokan jeleztek már itt ilyen hibát, és tudomáson szerint, mind t-s volt. Én telenoros vagyok, nincs ilyen problémám, és te is leírtad, hogy a vodafone-nál sem volt, szal részemről meg tudom erősíteni, hogy a t-nél van a hiba.
Bár nem tudom, hogy más készülékeknél is előfordul, vagy csak a Neo nem kompatibilis a t-vel.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Én nem mondanám batár nagynak a 4C-t, persze, nagyobb, mint a Neo, de a kávák kb. ugyanakkorák, szal csak a 5"-os kijelző miatt nagyobb. Még jó, hogy amikor én vettem a Neo-t, még nem volt 4C, bajban lettem volna, melyiket válasszam...
Egy biztos, a Neo-hoz könnyebb kiegészítőket (pl. tokot) venni, mert méretben egyezik az S3-mal, számomra ez is fontos szempont.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1997 üzenetére
Ha tudtuk volna, hogy alu hátlapod van (mint pl. ez), akkor ez lett volna az első tippünk a hiba okára, mert volt már korábban is probléma vele.
Pedig nekem is tetszett, és majdnem meg is rendeltem fél éve, de végül lemondtam róla az árnyékolás miatt.
-
dzsi23
addikt
S3: Exynos 4212, Mali-400 MP4, 1 GB RAM, nincs 4G, nincs Android 4.4
S3 LTE: Exynos 4412, Mali-400 MP4, 2 GB RAM, van 4G... ha minden igaz, van Android 4.4 frissítés, legalábbis a globális változatra mindenképp (elvileg)
S3 Neo: Snapdragon 400, Adreno 305, 1,5 GB RAM, nincs 4G, van Android 4.4 (általában eleve ezzel árulják)Az LTE változatot nálunk hivatalosan (talán) csak a t-mobile forgalmazta, szal hazai gyári garival kizárt, hogy szerzel. A Neo is kapható volt a szolgáltatóknál, és több áruház (pl. edigital) a mai napig is forgalmazza, hazai gyári garival.
Ha nem kell az LTE, akkor én a Neo-t ajánlom, ha kell, akkor meg inkább a Galaxy J5-öt pár ezressel drágábban, S410-zel és Lollipoppal. -
dzsi23
addikt
Nekem még nem volt gondom ezzel a telefonnal (már rájöttem, hogy a múltkori leállás az én hibám volt), szal én csak ajánlani tudom.
Egyik készüléknél sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogsz ki véletlenül egy hibás darabot, csúcstelefonok is kerülnek néha szervizbe. Bármelyik topikba benézhetsz, és találkozni fogsz hibákkal, mivel ezért vannak a fórumok.
Amúgy ha nagyobb összeget is szánnál rá, de sokallod az S5 árát, sok telefon van a 2 között is... Samsung J5, A3, Sony M4 Aqua, Huawei P8 Lite, Honor 6, stb... -
dzsi23
addikt
Nálam túlmelegedésnél produkált ilyen tünetet, pl. amikor töltés közben játszottam egy erőforrás-igényes játékkal. Ha nálad is túlmelegedés történt, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni, oda kell figyelni; ha nagyon melegszik, pihentesd kicsit.
Amúgy nekem is fél éve van meg.
-
dzsi23
addikt
válasz
JJ hunter #1964 üzenetére
"Lehet, hogy a kartyan rossz egy szektor, amire irta a videot? Vagy a szoftverben akadt ki vmi?"
Ezzel meg is válaszoltad a kérdésed.
Lefuttathatsz egy diagnosztikát a kártyán, azzal kiderülhet, ha rossz. Viszont, ha szoftveres hiba volt, akkor bonyolultabb a helyzet, és nagy eséllyel nem is derül ki, mi okozta, főleg, ha egyszeri alkalom volt. A RAM is okozhatta volna, de akkor más alkalmazások is gyakran leállnának.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1960 üzenetére
Normális esetben nem kell, mivel elvileg úgy vannak megcsinálva a frissítések, hogy ne kelljen mindent letörölni, különben sokan nem is raknák fel a frissítést, de talán összegabalyodott valamelyik nem gyári alkalmazással. Fura, de a lényeg, hogy megoldódott.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1946 üzenetére
Láttam, de miért másoltad most ezt be nekem?
Ezeket meg én írtam még korábban:
"Esetleg megpróbálhatod visszarakni a frissítés előtti rendszert. Ha nem jön be az sem, akkor marad a szerviz megint."
"Most is csak azt tudom javasolni, amit az előző hozzászólásomban leírtam... downgrade vagy szerviz."Esetleg még ezt elolvashatod, bár nem mai írás: [link].
Ha sem ez, sem a downgrade nem segít, akkor nincs mese; szerviz, de ezzel csak magamat ismételgetem. -
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1944 üzenetére
Gratulálok, jár a keksz!
Szánalmas vagy...
Olvasd már végig, mit írsz, és fordulj kicsit magadba!
Ja, és neked nem mindegy, hogy 10 vagy 3 mondat végén van 10 írásjel.
Ismét megkérlek, moderáld magad!
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1941 üzenetére
"...nemrég mindenki jelezte hogy megkapta, vagy feltette az új frissítést!!! Másnak semmi baja a gps-szel???? Senki nem használ gps-t????"
Eddig nem számoltam meg, de akárhogy nézem, ez 11 darab 3 mondat végén, és én vagyok idegbeteg?
Veled ellentétben normális hangnemben válaszoltam, és megkértelek, hogy vegyél vissza, az már más kérdés, hogy neked ez nem tetszett.
Nem hiszem, hogy megcsináltad a downgrade-et, mert egy szóval sem említetted, és a hozzászólásaid alapján nem is biztos, hogy meg tudod csinálni. Ha meg mégis megcsináltad, akkor miért nincs már szervizben? Nem csak az én képességeimet haladja meg, hanem itt mindenkiét (téged is beleértve), mivel mi is felhasználók vagyunk, nem szerviz, nem látunk bele a telefonba, a tiedbe meg főleg nem. Amit segíthettünk, azt elmondtuk, de továbbra is csak pattogsz, kiabálsz, és idegbetegnek nevezel, miközben te szorulsz kezelésre. Nem kell az engedélyem, itt bárki kérdezhet, de azért egy normális hangnemet üssünk már meg, légy oly kedves! Köszönöm!
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1931 üzenetére
Ide jössz panaszkodni meg kiabálni (8-10 kérdőjel, felkiáltójel), elmondtam, mit csinálj (downgrade, mivel sz@r lett a frissítéssel, vagy szerviz)... megcsináltad? Nem. De továbbra is csak panaszkodsz, ahelyett, hogy tennéd, amit mondtam. Nem vagy a főnökünk, mi pedig nem vagyunk szeretetszolgálat, kérdeztél, válaszoltam, ennyi, ne csak a szád járjon! Mégis mit vársz ezen kívül? Menjek el, és csináljam meg helyetted? Sört, pizzát ne vigyek? Kicsit vegyél vissza szerintem.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1926 üzenetére
Nem kell kiabálni, így is "hallom"!
És problémák előfordulnak, de nem nagyon tolonganak itt a tulajok a panaszaikkal. Most is csak azt tudom javasolni, amit az előző hozzászólásomban leírtam... downgrade vagy szerviz.
Bár ilyen jelenséggel még nem nagyon találkoztam, hogy csak az orosz műholdakat látja... nem a bermuda-háromszög környékén laktok? -
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1924 üzenetére
Valszeg ugyanazt a frissítést rakták fel a szervizben, ami a másikra is érkezett. Esetleg megpróbálhatod visszarakni a frissítés előtti rendszert. Ha nem jön be az sem, akkor marad a szerviz megint.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1922 üzenetére
Korábban írtál kamera problémáról is a frissítés után, most a gps is vacakol, így nem kizárt, hogy nem tökéletes a frissítés. Én továbbra sem tapasztaltam problémát, de nekem nem jött frissítés. Egyébként nem csak a wifit, hanem a mobilhálózatokat is használhatja helymeghatározásra, szal a puszta közepén is segíthet a GPS-nek, ha van térerő.
-
dzsi23
addikt
válasz
david15 #1917 üzenetére
Tessék!
Bár ennél nem nehéz jobb háttérképet találni (tudom, kinek a pap...), de ez a gyári kék háttér.
Erre gondoltál?
[link a képhez] -
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #1897 üzenetére
Az tökmindegy, hogy mi van feltelepítve, ha éppen egyik sincs elindítva, a teljesítményt nem befolyásolják.
Persze, ha már sír a rendszer, hogy nincs elég hely, akkor lehetnek ingadozások. -
-
dzsi23
addikt
válasz
pinnacle #1863 üzenetére
Persze, hogy nem az S3 alkatrészeiből lett összerakva... más SoC, más RAM mennyiség, valszeg a kamera is más, talán a kijelző is, na meg ki tudja, még mik. Külsőre ugyanaz, de kb. ennyi. Minden típusnál előfordulnak hibás példányok, így ennél is. Én még nem tapasztaltam adatkapcsolat-hibát, GPS-t nem gyakran használom, de eddig az is rendben volt. Viszont a GPS-t sokkal könnyebb leárnyékolni, mint a mobilnet vagy wifi antennát, szal előfordulhat, hogy elveszíti a jelet, ha pl. zsebbe rakod, vagy a kocsiban ide-oda rakod.
-
dzsi23
addikt
válasz
Probert75 #1847 üzenetére
Azt értettem, hogy a Neo-ra vonatkozik a másik fele, csak azt nem, hogy mi az a "több is", de így már oké, az appokról beszéltél... én ezt próbáltam: Hívásrögzítő.
-
dzsi23
addikt
válasz
Probert75 #1845 üzenetére
"amiben megy a gyári. De ha a samun megy több is"
Itt miről is beszélsz? Nem értem ezt a részt.Közben kipróbáltam a hívásrögzítést, simán megy egy appal, nem kell hozzá root.
Ha jól tudom, bárki felveheti a telefonbeszélgetést, csak azt nem tudom, hogy erről kötelező-e tájékoztatni a másik felet. Egy ismerősöm dolgozott call centerben, ott azzal kellett kezdeni a beszélgetést, hogy tájékoztatni kellett az ügyfelet a hívás rögzítéséről, de magánszemélyek esetén ez nem biztos, hogy szükséges, passz. -
dzsi23
addikt
válasz
AngiBangi #1836 üzenetére
"A gyári fóliát énis mindenképp rajta fogom hagyni."
Azért a tempered glasst ne a fóliára rakd rá!Amúgy ilyenek a magyar árak... Nem tudom, hol írtak a töltő problémáról, nekem február óta van meg a telefonom, azóta rendszeresen figyelem a topikot, és nem olvastam ilyesmit (persze, lehet, hogy elkerülte a figyelmem), tapasztalni meg főleg nem.
-
dzsi23
addikt
válasz
AngiBangi #1834 üzenetére
Üdv a csapatban! Használd egészséggel!
Kicsit tényleg halk, legalábbis néhány telefonhoz képest, de tűrhető. 4G nélkül én is megvagyok, 200 MB adatforgalom után úgyis lelassítják a netem, viszont azt nem tudom, milyen töltős problémáról beszélsz.
Amúgy az xprotector is csak egy tempered glass, kíváncsi lennék, mennyi különbség van köztük. Bár én februárban vettem, és még mindig a gyári fólia van rajta, plusz egy szilikon tok, egyelőre elég volt... pedig esett már párszor. -
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1826 üzenetére
Lehetséges, hogy a frissítés miatt van, én is így jártam az előző telefonommal (LG L7). Azon még 4.0 volt, kijött rá a 4.1, és többek között a kamera is rosszabb lett, ugyanúgy, mint neked. Fókuszált rendesen, aztán az exponálás pillanatában kicsit elállította a fókuszt, és elmosódott az egész, de sokszor már eleve túlhúzta a fókuszt az ideálisnál. Volt más probléma is a frissítéssel, így ment is vissza a 4.0. Azzal nem volt ilyen baj.
(#1827) Kicker:
Persze, hogy jobb, mert az FullHD, ez meg csak HD, és talán a kijelző minősége is jobb, na meg nyilván a hardvere is helyben hagyja a Neo-ét. -
dzsi23
addikt
Az új android sajátja, valszeg lollipop volt rajta, de a gyártók eddig is testreszabhatták a menü színeit, ikonjait, felépítését, stb. Nem értem, miért nem lett fekete háttere az S4 menüjének, mert amoled kijelző esetén kevesebbet fogyaszt a fekete. Az már más kérdés, hogy szerintem jobban is néz ki fekete háttérrel, a szemet sem bántja annyira.
Nem tudom, hogy témával át lehet-e állítani a menü színét, nem is tudom, hogyan lehet témázni, én csak a launchert cseréltem le, arra raktam egy témát, de a menüt (értsd: Beállítások) ez nem befolyásolja, ugyanolyan marad. Te már témáztad, változott tőle a menü? Ha igen, akkor megvan a megoldás, keress másik témát hozzá. Ha nem, akkor marad a mókolás. -
dzsi23
addikt
Jó, azt vágom, de olyan különbségre gondoltam, ami észre is vehető a mindennapi használatban. Persze, elvileg az ART-os rendszernek gyorsabbnak kellene lennie, de eddig még nem hallottam, hogy jelentős gyorsulást hozna.
Bugok pedig minden új rendszerben vannak. Lehet, hogy az egyiket kijavítják, de lehet, hogy közben okoznak egy másikat az újdonságok miatt. Nálam teljesen jól fut a kitkat, és csak ART miatt, nem érzek nagy vágyakozást a lollipopra.
-
dzsi23
addikt
válasz
Zsoltinho24 #1814 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz rá, de ki tudja... Amúgy mi a különbség a 4.4.2 és a 4.4.4 között? Vagy éppen a lolli és a kitkat között? (Azon kívül, hogy kicsit máshogy néz ki.)
-
dzsi23
addikt
válasz
András1980 #1801 üzenetére
Mindig mindenért szegény vibert akarjátok hibáztatni...
Csináltál valamit, amikor újraindult? Vagy nem nyomódott be esetleg a zsebedben a bekapcsológomb? Vagy milyen helyzetekben indult újra?
-
dzsi23
addikt
válasz
#31816946 #1795 üzenetére
Az előző bejegyzésben is leírtad, hogy böngészés közben jelent meg, de nem mindegy, hogy hol jelent meg, és melyik program írta ki. Mert ha te csak valamelyik oldalon láttál ilyesmit, az semmit nem jelent, de ha a rendszer írta ki (vagy valamelyik vírusirtó), az már igen. Telefonszám is volt mentve a piszkozatban? Vagy csak ott volt, hogy "OK", és a telefonszám sem volt kitöltve? Mert ha telefonszám sem volt, akkor az akárhogy oda kerülhetett.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
kullais #1783 üzenetére
Egy "miért ne" is elég lett volna, a többi csak (felesleges és triviális) rizsa volt... ki akart téged kioktatni? Ezer meg 1 jobb dolgom van annál, hogy téged oktassalak. Egy egyszerű kérdést tettem fel, amiben semmi oktatás nem volt. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mivel akarsz játszani, amihez nem elég ez a telefon, de emelt órajellel már igen. Ennyi.
Megjött, vagy mi kínod van, hogy leharapod az ember fejét?
-
dzsi23
addikt
válasz
Daneee14 #1773 üzenetére
Nekem sem jött frissítésem (XX verzió), de őszintén szólva, nem is raknám fel szívesen, mert nekem még sosem volt semmi bajom vele (persze, a proci magok beakadnak, de problémát még ez sem okozott), szal még a végén elrontana valamit a frissítés.
(Ja, és még mindig a gyári rendszer van rajta.)
Úgy látom, pinnacle kollégának azért jött frissítése XX verzióra, mert XC-s rendszert rakott rá. Vagy nem ezt jelenti az, hogy az alapsáv XX-es, a build pedig XC-s? Passz.
-
dzsi23
addikt
válasz
Bözsi néni #1756 üzenetére
Ha még mindig keresgélsz, a Honor 4C-t ajánlom figyelmedbe, elég jó alternatíva!
Egyedül a 8 GB tárhelyet tudnám felróni, de azt kell mondanom, hogy jobb ajánlat, mint a Neo.
-
dzsi23
addikt
válasz
Bözsi néni #1756 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb egy hozzászólásba beleírni az összes telefont, amit kinéztél, mint egyesével kérdezgetni, hogy ez vagy az?
Nézd végig a telefonpiacot, írd össze, melyik érdekel, és mi megmondjuk, hogy melyik a legjobb.
Amúgy a Neo jobb, mint az A5000.
-
dzsi23
addikt
válasz
Bözsi néni #1736 üzenetére
Ez.
(#1737) sredna:
User error... magától nem fog elrepedni. -
dzsi23
addikt
válasz
Bözsi néni #1734 üzenetére
Üdv.!
Egyértelműen ez a jobb... erősebb chipset (S400 vs. MT6582), több RAM (1,5 GB vs. 1 GB), kicsit nagyobb akku, AMOLED kijelző (vs. IPS - ez szubjektív), és még olcsóbb is a legtöbb helyen. -
dzsi23
addikt
válasz
#67831552 #1704 üzenetére
"ÍGY VEGYETEK SAMSUNG TELEFONT"... szerintem inkább "ÍGY VEGYETEK TELEFONT"!
Nem a Samsungot védem, mert tényleg nagy g.ciség, amit csinálnak, de szerintem sok másik gyártó is ilyen. Mondjuk az enyémre emagos gari van, nem gyári, de remélem, sosem kell megtudnom, hogy ez mennyire jó. -
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #1672 üzenetére
Szerintem kizárt. Ha külön vetted a töltőt, akkor talán, de amit a telefonhoz adnak, arra nem hiszem. De kérdezd meg a Samsungtól.
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #1670 üzenetére
Lenovo P70, Honor 6, Sony Xperia M4 Aqua, Lenovo Vibe X2, Samsung Galaxy S4, HTC One M7, Meizu MX4, és ezek közül egyik sem drágább, mint az A5, sőt, néhány jóval olcsóbb.
De még a Z1C is ide tartozik, ahogy te írtad. A Z2 már drágább.
-
dzsi23
addikt
válasz
mancikaa #1661 üzenetére
Az A5 egyértelműen jobb, mint az S3 vagy az S3 Neo... nagyobb kijelző (bár ez nem feltétlenül előny), valamivel jobb processzor, 2 GB RAM, fém ház, stb. Cserébe viszont konkrétan 2x annyiba kerül, mint a Neo. Nem az A3-ra gondoltál? Bár az A3 is túl van árazva, az A5 meg végképp, abban az árkategóriában már jobb telefonok is vannak.
-
dzsi23
addikt
Hát nem tudom... valszeg 1 valaki lemérte, és azóta ugyanazt írják mindenhova. Pl. a Samsung hivatalos oldalán már csak 0,1 mm eltérés van, de az is lehet elírás. Nem hiszem, hogy bármit is módosítottak az S3 formáján, csak legyártották ugyanúgy a vázat.
Ha meg mégis, az a 0,1 mm elhanyagolható.
-
dzsi23
addikt
válasz
riszter #1637 üzenetére
Mint mondtam, nekem kicsi az S5mini, így semmiképp sem választanám magamnak, de ha ugyanakkora lenne, mint a Neo, és ugyanannyiba kerülne, akkor nagy eséllyel azt választanám.
Viszont a megbízhatóbb helyeken (edigital, mm, emag...) sokkal drágább az S5mini, 100k körül van, a Neo meg 55-65k, és ha ennyiért is kielégíti minden igényem (amit egy telefontól elvárok), akkor nem vennék 100ezerért másikat.
-
dzsi23
addikt
válasz
unyadavid #1632 üzenetére
Persze, hogy mindre feltehető a lollipop, de szerintem hivatalos frissítésre gondolt, ami az s5minire lesz is, ha minden igaz, az neora meg kétlem.
Persze, jobb az m1 note mindkettőnél, de valszeg azért gondolkodik a minin meg a neon, mert nem akar olyan nagy telefont.Ajánlhatnánk a Honor 4X-et is, bár az sem olyan jó, mint az m1 note, de Magyarországon is forgalmazzák elég jó áron, de az is 5.5"-es... és egyik sem amoled.
-
dzsi23
addikt
válasz
riszter #1630 üzenetére
A fórumokkal az a baj (bár nem is baj, mert erre van a fórum, csak félrevezető lehet, ha valaki beleolvas), hogy általában azok írnak, akinek problémája van (meg azok, akik megoldást keresnek rá), akinek meg semmi baja, az nem fog csak azért ide írni, mert minden tökéletes.
Ebbe a topikba is szoktak írni problémákat, de ez nem jelenti azt, hogy általános dolog lenne, az én telefonommal sincs probléma.
Az jó kérdés, hogy elérhető-e nálunk hivatalos kitkat a dual simes verzióra, fogalmam sincs, nem biztos.
Az 2100 mah-s akkut nem nevezném erősnek, inkább átlagos teljesítményt nyújt. -
dzsi23
addikt
válasz
riszter #1628 üzenetére
Ha ugyanolyan áron szerzed be, egyértelműen jobb az S5mini, nem véletlenül árulják drágábban, mint az S3neot... még ha hardveresen nincs is nagy eltérés, de minőségibb; ip67-es védelem, gorilla glass, ujjlenyomatolvasó, stb.
Az már más kérdés, hogy nekem már kicsi lenne a 4,5"-es kijelző. De ha ezt nem nézzük, csak azt kell mérlegelni, hogy megéri-e neked a felárat. Az s5mini környékén amúgy már van z1compact is, vagy htc one mini 2, a tesztben is ezeket említik ellenfélként. -
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1607 üzenetére
Ja, elnéztem, este volt már...
Nem I9301L, hanem I9301I, tehát nem 'L' van a végén, hanem nagy 'i', de mindegy, mert nem is létezik olyan, aminek L van a végén, a dual simes az I9300I (szintén 'i'-vel a végén).
-
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1605 üzenetére
Oké, de ez nem dual sim... mindegy.
Amire figyelhetsz: karcok, akku állapota, pixelhibák (bár nem tudom, mennyire jellemző a pixelhiba 2015-ben), gyári rom legyen rajta, garancialevél (gyári vagy bolti, érvényességi idő, pecsét...), kiegészítők, stb.
Mennyiért veszed? -
dzsi23
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Társasjáték topic
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Asztalos klub
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged