Új hozzászólás Aktív témák
-
goli11
tag
válasz
tuzoltoszem #2376 üzenetére
Nincs véletlen a telón valamilyen tok? Vagy fém hátlap?
Korábban volt ilyen jellegű probléma és ott az új fém hátlap volt a hiba oka, leárnyékolta a GPS-t. -
goli11
tag
-
goli11
tag
Igen próbáltam azzal is, meg a "skvalex" féle Call Recorder-t is. De mindkettőnél ugyanaz az eredmény .... csak sistergés.
Beállításoknál kipipálva a külső hangforrás, de semmi eredmény.Nagyon attól tartok, hogy a telefon nem tudja ...
Vagy rosszul gondolom, tudnia kellene? -
goli11
tag
Sziasztok!
Hívásrögzítőt szeretnék használni a telefonon. Play-ből letöltött Call Recorder működik is ha a "telefonnal telefonálok" de ha bluetooth headsettel próbálom csak sistergést vesz fel.
Tudnátok segíteni, hogy ez a készülék tudja a bluetooth-os hangrögzítést (és csak én nem jól állítok be valamit) vagy ne is várjak tőle ilyet?Előre is köszönöm.
-
goli11
tag
Erre a mobilinternet kikapcsolódásra van már megoldás?
Nálam is előfordul, van hogy 2-3 percenként dobja a netet. -
goli11
tag
Sziasztok!
Ez a mag freki figyelés engem is érdekelne.
Nálam is előjött a melegedés és a hirtelen akkumerülés, gondolom a beragadt mag miatt.
Eddig nálam a wifi és a mobilnet is be volt kapcsolva egyszerre és nem volt probléma ma estig. 3 hetes a teló és eddig csak tegnap este indítottam újra, bár azt nem tudom, hogy miért ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest