- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
szupermacs #2431 üzenetére
Az alapsav PG1re, es a Build PG5re valtozott. Igy ertettem
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok,
én tegnap előtt kaptam egy 107 megás frissítést. Eddig a másfél év alatt semmi értesítés nem jött szoftverfrissítés kapcsán. (Gyári alap rom van rajta, nem mókoltam rá semmit.) Utána megnéztem a fórumot kíváncsiságképpen, és akkor láttam belinkelve ezt a hvg-s cikket, meg a scanner appot. Én is leellenőriztem a telómat, és 4 pontot dobott ki, mint veszélyforrás. Most feltettem ezt a frissítést. Leellenőriztem újra a telót ezzel a scannerrel, és ugyanazt a 4 hibát dobta ki, ugyanazokkal a számokkal. Most vagy a scannerrel van a gond, vagy a frissítéssel...bár ha emiatt dobták volna ki a frissítést, akkor meg miért nem javította? Tehát a scanner nem jó?
Az alapsáv verzió és a Build száma megváltozott PG1 illetve PG5-re. Aki frissített, annak is ezekre változtak meg? -
JJ hunter
aktív tag
válasz
Saphirahick #2089 üzenetére
Szia!
Én is T-s vagyok, és nálam is jelentkezik folyamatosan ez a hiba...
Az egyik fórumtársnak is volt ilyen problémája, ha jól emlékszem szervízbe is adta, és újratette a telót. Én még nem jutottam odáig, hogy gyaluljam a telómat. Elvileg az majd megoldja. Ja, és gyári rom van rajta nekem is. Töröltem néhány javasolt alkalmazást, és attól kicsit jobb lett, olyan gyakran már nem dobálja a netet, de a folytonosság megvan. -
JJ hunter
aktív tag
válasz
Roland0224 #1976 üzenetére
Szia,
hogyan oldodott meg a mobilnet problemad?
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok,
felesegem Neo-ja ma eleg furcsa dolgot muvelt. Videozott, es a felvetel kozben eltunt a felvetel. Kilepett a fokepernyore. Szamunkra eleg fontos videorol leven szo, nagyon bosszant, hogy nincs meg!
Az elobb azt is kiprobaltam, hogy videozas kozben megnyomom a "vissza" gombot, hatha hozzaert. Erre ugyanugy kilepett a felvetel kozben a fokepernyore, de a felvetelt eltarolta, az megvan. Ezert is nagyon furcsa ez az egesz. Az en feleves Neo-mon meg ilyennel nem talalkoztam, pedig a videozas majdnem mindennapos. Felesegem Neo-ja pedig csak egy honapos kb, es aktivan par napja kezdte el hasznalni. Gyari rom van rajta, semmi mokolas, gyari fuggetlen. Az alapsav verzioja: XXUAOD2
Kartyara ment a kamera, kingston 16gb cl10 kari van benne.
Szerintetek mitol volt ez? Lehet, hogy a kartyan rossz egy szektor, amire irta a videot? Vagy a szoftverben akadt ki vmi?
A valaszokat elore is koszonom. -
JJ hunter
aktív tag
válasz
Roland0224 #1872 üzenetére
nálam is az első hónapokban semmi baj nem volt a mobilnettel. Kb. április környékén kezdődött az egész.
szerk:
(#1873) pinnacle : Az IGO-t leszedtem, mikor volt ez az ingyenes időszak, de még nem használtam. A guglimapon simán műxik a gps.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Zsoltinho24 #1867 üzenetére
Szia,
En december vegen vettem a telomat, gyari fuggetlen, es en nem frissitettem semmit. Gyari 4.4.2 van rajta. Alapsav verzioja XXUANF2.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Roland0224 #1750 üzenetére
az nekem is megoldja, de mostanában már kb 5-6 percenként kell ki-bekapcsolnom a mobilnetet
pedig semmi alkalmazást nem pakoltam rá, és ez a bosszantó...
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
erre valaki tud megoldast?
Nalam azt figyeltem meg, hogy a 3G alatti nyilak alapjan a feltoltes "megy", tehat valami adatot csak kuld, viszont a letolto szal egyaltalan nem villog. Valami program blokkolhatja? -
JJ hunter
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1719 üzenetére
Szia,
Nekem sincs semmi gondom ezekkel.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
huberpe #1709 üzenetére
Szia,
Ez nalam is eleg gyakori hiba. Bosszanto dolog nagyon. En arra gondolok, h vmi app miatt van, bar tul sok appot nem tettem fel. Majd ha lesz idom, nyomok egy gyari visszaallitast, meg legyalulom az egeszet. Nalam kb 1-2 honapja van ez a hiba, es en is telekomos vagyok. Terero 3-4palcikan van, cdak epp nincs netem.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Gyalulnom kellene a telot sajnos, total megkotlott
Tegnap frissitettem a Chrome-ot. Most vagy a szolgaltato(t-mobile) nem szolgaltat, vagy a chrome-ban szurtak el valamit, vagy nem tudom mi lehet a baj. Az adatforgalom ikon villog, mint altalaban, amikor hasznalom a netet, de a chrome-ban semmit nem akar megnyitni. Elindul a kek csik, de megall. A szamlalo alapjan van adatforgalom, nem keves, de a chrome nem nyit meg semmit. Ja, es az akku is gyorsabban merul most. Tobbszor ujrainditottam mar a telot, az elmult fel napban, utana jo egy par percig, aztan megint KO. Az akksit is kivettem mar, de semmi javulas. Mi lehet a baj?
Van valami kodos factory reset, vagy csak a gyari adatok visszaallitasa? Gyari rom van rajta, nem piszkaltam bele.Szerk: az adatforgalom ikon neha eltunik egy kis idore, aztan megjelenik. Az akksi idosavjaban, amit az akku menupontban latunk, ott tobb szakadas van a diagramban
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Autós töltőnek mit használtok? 12 V-os autóstöltőt vagy pedig a gyári usb-t usb kimeneten? Van különbség a 2 "töltő" között? Ha olyan appot használok vezetés közben, ami a kijelzőt ébren tartja, akkor a gyári usb-vel (usb kimeneten, nem a 12 V-os usb átalakítón) vesz fel elegendő áramot a töltéshez?
-
JJ hunter
aktív tag
Én sem használtam, és érdekes, hogy van ott adatom
Amúgy azt vettem észre, hogy minden szabad wifi-nél elindítja a zenelejátszót, és mindig más számot rak be. (Kb bő egy hete használtam a zenelejátszót, és random számokat tesz be) Akkor lehet, hogy valami féreg került fel a telóra? De honnan?
-
JJ hunter
aktív tag
Szia!
Az adatok törlését megcsináltam most. Kíváncsi leszek, előjön-e továbbra is. Viszont van egy olyan alkalmazás itt a Mind fül alatt, hogy "Zene megosztása". Ha ezt le akarom állítani, azt írja ki, hogy problémákhoz vezethet, ha az adatokat akarom törölni, akkor azt írja ki, h minden fájlt, fiókot, adatbázist törölni fog
Ezt is kellene?
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködök már elég régóta (mióta először használtam a zenelejátszót), hogy random a képernyőzárra kiteszi a zenelejátszót, és ha feloldom a képernyőzárat, akkor ki kell lőnöm a lejátszót. Általában akkor, ha felmegy illetve lejön az itthoni wifimről. De néha meg csak úgy a 3G-n. Erre van ötlete valakinek, hogy mitől lehet? Azóta már volt több újraindítás, és a gyári szűz rom van rajta. Előre is köszi a válaszokat!
-
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
autofocusos hiba nincs senkinel?
-
JJ hunter
aktív tag
Szia!
En a tapasztalatomat irom le. Toluk rendeltem az elso Neo-mat, es kibontas utan volt par ujjlenyomat a kijelzo foliajan, hiaba a bontatlan csomagolas. Utananeztem az imei-nek, es nem talaltam a neten, igy visszakuldtem. A kollegaim is rendelnek innen, nekik eddig nem volt semmi problemajuk.
Mas:
erre valaki? -
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok van olyan, hogy videóztok HD-ban, és a fókusz elmászik?
Videózok, és elveszti az autofókuszt, kicsit homályos lesz, aztán pár mp múlva megint kiélesedik a kép.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen tokban hordja a telo?
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Andrewstarr #499 üzenetére
szia!
igen, vettem egy masikat. Jobb a bekesseg, ki tudja mi lett volna hosszutavon vele, igy visszakuldtem
szerk:
annyi az imeirol, hogy beszeltem a samuval, es mivel nem a samu altal ertekesitett telot vettrm, igy nincs a rendszerukben ez az imei, es nem tudnak rola semmit. Mondom remek.... nem ertem, miert nem lehet utananezni a teljes samurendszerben, nincs hozzaferesuk?:/ Szoval semmi jot nem tudtak ott mondani, igy azt tarom a legjobbnak, h visszakuldom mindenfele haccacare nelkul, amig benne vagyok az idoben. -
JJ hunter
aktív tag
válasz
kovicska #474 üzenetére
koszi szepen.
Mas:
Beszeltem a samu ugyfelszolgalattal. Mivel nem ok ertekesitettek a telot, nem tudnak utananezni imei szam alapjan. Igazabol annyi a problema, hogy az imei checkker oldal nem dob ki semmit az en imei-mre, illetve a garilevelen a S/N alatt a telo dobozan levo vonalkod szama van, es nem a telo S/N-je.
Szerintetek emiatt visszakuldjem, vagy bizzak benne, hogy nem lesz semmi problema? :S -
JJ hunter
aktív tag
sajnos vissza kell küldenem a telót...
-
JJ hunter
aktív tag
igen. Nekem is sima fólia van a kijelzőn, nem a samsungos amoledes logós leszedhető. Gondolom az új samu mobilok is ugyanolyan hivatalos fóliával jönnek ki, de ezt nem tudom biztosra. Reggel gyorsan bekapcsoltam, de nem volt semmi adat rajta. Bár ennél mélyebbre is lehetne nézni, de ezt már nem akarom mókolni
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
(Telorol irok, elnezest az ekezetek miatt.) En is a korabban emlitett emag-rol rendeltem a telot. Megerkezett, megneztem a gyari doboz bontatlan, a matricak rendben voltak, sehol nem volt jele, hogy korabban kibontottak volna. Amikor kibontottam, megneztem a telot, es azt latom, hogy 5-6 ujjlenyomat ott figyel a kijelzot borito folian. Meg nem uzemeltem be, majd vszleg este jut ra ido. Szerintetek ezzel erdemes most foglalkozni? Vagy varjak vele a beuzemelesig?
Elore is koszi a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged