- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak összekötöm az adatkábel segítségével, első alkalommal kicsit várni kell (magától telepíti, amit kell), aztán már másolhattam is. Több géppel is összekötöttem már, és egyikkel sem volt probléma, bár talán mindegyiken win8.1 volt, max. 1 xp volt köztük. Arra kell odafigyelni, hogy a telefon kijelzője fel legyen oldva, különben nem engedi a hozzáférést.
-
dzsi23
addikt
S3: Exynos 4212, Mali-400 MP4, 1 GB RAM, nincs 4G, nincs Android 4.4
S3 LTE: Exynos 4412, Mali-400 MP4, 2 GB RAM, van 4G... ha minden igaz, van Android 4.4 frissítés, legalábbis a globális változatra mindenképp (elvileg)
S3 Neo: Snapdragon 400, Adreno 305, 1,5 GB RAM, nincs 4G, van Android 4.4 (általában eleve ezzel árulják)Az LTE változatot nálunk hivatalosan (talán) csak a t-mobile forgalmazta, szal hazai gyári garival kizárt, hogy szerzel. A Neo is kapható volt a szolgáltatóknál, és több áruház (pl. edigital) a mai napig is forgalmazza, hazai gyári garival.
Ha nem kell az LTE, akkor én a Neo-t ajánlom, ha kell, akkor meg inkább a Galaxy J5-öt pár ezressel drágábban, S410-zel és Lollipoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android játékok topikja
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest