- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen GPS-t vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak összekötöm az adatkábel segítségével, első alkalommal kicsit várni kell (magától telepíti, amit kell), aztán már másolhattam is. Több géppel is összekötöttem már, és egyikkel sem volt probléma, bár talán mindegyiken win8.1 volt, max. 1 xp volt köztük. Arra kell odafigyelni, hogy a telefon kijelzője fel legyen oldva, különben nem engedi a hozzáférést.
-
dzsi23
addikt
S3: Exynos 4212, Mali-400 MP4, 1 GB RAM, nincs 4G, nincs Android 4.4
S3 LTE: Exynos 4412, Mali-400 MP4, 2 GB RAM, van 4G... ha minden igaz, van Android 4.4 frissítés, legalábbis a globális változatra mindenképp (elvileg)
S3 Neo: Snapdragon 400, Adreno 305, 1,5 GB RAM, nincs 4G, van Android 4.4 (általában eleve ezzel árulják)Az LTE változatot nálunk hivatalosan (talán) csak a t-mobile forgalmazta, szal hazai gyári garival kizárt, hogy szerzel. A Neo is kapható volt a szolgáltatóknál, és több áruház (pl. edigital) a mai napig is forgalmazza, hazai gyári garival.
Ha nem kell az LTE, akkor én a Neo-t ajánlom, ha kell, akkor meg inkább a Galaxy J5-öt pár ezressel drágábban, S410-zel és Lollipoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest