- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak összekötöm az adatkábel segítségével, első alkalommal kicsit várni kell (magától telepíti, amit kell), aztán már másolhattam is. Több géppel is összekötöttem már, és egyikkel sem volt probléma, bár talán mindegyiken win8.1 volt, max. 1 xp volt köztük. Arra kell odafigyelni, hogy a telefon kijelzője fel legyen oldva, különben nem engedi a hozzáférést.
-
dzsi23
addikt
S3: Exynos 4212, Mali-400 MP4, 1 GB RAM, nincs 4G, nincs Android 4.4
S3 LTE: Exynos 4412, Mali-400 MP4, 2 GB RAM, van 4G... ha minden igaz, van Android 4.4 frissítés, legalábbis a globális változatra mindenképp (elvileg)
S3 Neo: Snapdragon 400, Adreno 305, 1,5 GB RAM, nincs 4G, van Android 4.4 (általában eleve ezzel árulják)Az LTE változatot nálunk hivatalosan (talán) csak a t-mobile forgalmazta, szal hazai gyári garival kizárt, hogy szerzel. A Neo is kapható volt a szolgáltatóknál, és több áruház (pl. edigital) a mai napig is forgalmazza, hazai gyári garival.
Ha nem kell az LTE, akkor én a Neo-t ajánlom, ha kell, akkor meg inkább a Galaxy J5-öt pár ezressel drágábban, S410-zel és Lollipoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest