Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a led pirosan villog? Nincs notifikáció, az appok frissítve vannak.
-
motoflug
őstag
Megjött a telefon, szép kijelzője van, szerintem tetszeni fog a címzettnek.
Kijelzőjén fólia gyárilag. Gyári rommal mik a tapsztalatok? Stabil?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket ajándékba,de a csomagban egyúttal szeretném tokkal átadni. Mivel a készülék elődje nem mai darab, ezért ha jól tévedek igen jó áron tudok beszerezni hozzá tokokat. Tudtok esetleg olyan helyet, ahol tudok venni akár eredeti Samsung tokot jóárasítva?
-
motoflug
őstag
válasz
András1980 #428 üzenetére
Korábbiak alapján úgy tűnt,hogy gyári garival csak az egy simes verzió kapható itthon. Bolti garanciával már több helyen is beszerezhető a dual.
-
motoflug
őstag
válasz
Jhonny Cage #355 üzenetére
Köszönöm!
Megtaláltam már, de a GY.I.K. szerint bolti garanciásak a készülékeik. Valaki rendelt már tőlük gyári garral? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
A készülék dual sim-es változata honnan érhető el Magyarországon? A sima verziót megtaláltam gyártói garival 63e Ft-ért, jó lenne megnézni a dual mennyibe kerül hasonló garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest