- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
Roland0224 #2393 üzenetére
Mondjuk egy kábel nem nagy költség. Nekem MM-ban ajándékba adtak egyet valami apróba kerülő cucc mellé (már nem emlékszem mi volt az).
-
szupermacs
veterán
válasz
Roland0224 #2391 üzenetére
És ki sem próbálták a kábelt egy másik telefonnal? Nekem chaten a hölgy azt mondta, hogy érdemes lenne mindent bevinnem. Egyébként sikerült megtudakolnom a szervizt, köszi a tippet. Fizu után viszem is a telefont. Remélem nem fog sokba kerülni egy bekapcsoló gomb cseréje vagy igazítása, ha már biztosítva lett.
-
szupermacs
veterán
válasz
Roland0224 #2389 üzenetére
Köszönöm az infót. Neked miért kellett szervizbe vinned a telefont? Helyben megcsinálták, vagy elküldték Budaörsre?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2342 üzenetére
Nem próbáltam, több napja megy a motion 17. Korábbi telepítést állítottam vissza, azt amikor kijött a 17. Mert próbáltam mást is menet közben, majd felraktam a 17-et újra a 2.1-es Renix63 kernel-el, de egyszer nem tudtam feloldani a képernyőt. A korábbi telepítés 1.5 zswap kernel, xposed 3 modul, nova laucher-el és több alkalmazással eddig (4 napja) hibátlanul fut.
Ha ki is próbálom a cm13-at majd csak pár hónap múlva....vagy multiboot-al ezt megtarva, esetleg ezt megint lementve, mert azért kapott pár programot ill. finomítva lett.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2340 üzenetére
Igen, csak letöltöttem, de már levették a linket, mert problémás.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2336 üzenetére
Soha nem használtam. Most próbáltam ki. A 16.8-nál úgy néz ki stabilabb (eddig
).
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2334 üzenetére
Nekem is ezt írja. Melyik motion?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2332 üzenetére
Eddig jó. Bár a tükrözés nem megy. 16.8-al jó?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2329 üzenetére
Én is motion-t használok.
A friss 17.0-át.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2327 üzenetére
Xda valami fastest[rom] kipróbáltam, de elforgatásnál a play áruház alkalmazást is hibára bezárja, még csiszolni kell. A motion 17 alól írom ezt.
Teszt folyamatban.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2309 üzenetére
Jelenleg a fent (#2295) GIAN99 rom-ot használom. Olyan problémája volt, hogy amikor elkezdted lehúzni az értesítési panelt a dátum és az idő alul is megjelent. A systemui fix javította a hibát. Egy pici hibát találtam, ami nem veszélyes. Ha a beállítások lapnézetre van állítva és vízszintesen elforgatod a telt hibára leáll a beállítások, de egyből el is indul. Az alap kernel-el megy most pár napja. Telefonálás utáni reboot ill. random se volt eddig. Jobban néz ki mint a motion. Edge nekem nem hiányzik, így marad pár napig biztosan.
-
Kicker
őstag
válasz
Roland0224 #2306 üzenetére
Ha ramondjatok az áment, azaz nem hibazik vele a telo akkor privatba ha elkerhetnem a hogyanjat megprobalnam en is. Telefonalok faceebookozok fotozok hangouts meg googlecrome amit hasznalok, ritkan gmail.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2303 üzenetére
S6-os rendszer jobban néz ki, de nem tudták még annyira se megcsinálni mint az S5 mini-ét. A cm12.1 log-ban csak a su dob néha ritkán egy-egy hibát, de ezek a mókolmányok....
Bár az eredeti gyári rom-ot nem néztem még.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2301 üzenetére
Voltak, ezért visszaálltam a cm12.1-re. Twrp-ben csináltam egy backup-ot a külső kártyára. Jön egy tesztelni való, akkor azt kipróbálom, mint pár órával ezelőtt a grand 2 rom-ot. Rom felrak neo boot.img fel, mivel a rom nem ezt tartalmazza. Systemui fix felrak, így már elindult, de még hátra volt a camera fix (eddig nem kellett), majd a supersu. Catlog-ban megnéztem a logolást, hát olyan gyorsan pörgött, hogy nem is lehetett követni. Jött vissza cm12.1 restore. A fentebb írtatt fixálják, még lehet kipróbálom.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2299 üzenetére
Mikor írtam pont akkor tették fel, egy darabig vártam, tegnap este próbáltam, de nem lett jó. Van egy másik, ami a grand-ra lett az meg systemui hibára leáll. Láttam valami fixet valahol, ami ezt orvosolja. Ha lesz valami említésre méltó, majd jelzem. Persze meg, ha lesz kedvem (idő) foglalkozni vele.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2281 üzenetére
Kamera valóban leállt a felbontás módosítására, de ha megnézed az alap felbontás nincs is a listában. A kamera adat és gyorsítótár törlésével visszaállíthatod.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2281 üzenetére
Kamerát megnézem majd. Mire állítottad? Ébresztőt is megnézem. Beszélgetés után rendben van?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2279 üzenetére
Ok. Nyúzzad.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2276 üzenetére
Ok. Kihangosítod halkan hallanak téged. Majd teszteld.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2274 üzenetére
Öszetett a dolog. Mikor először felraktam egyből megkapta a Renix 1.5-ös kernel-ét, letiltottam 67 alkalmazást, megkapta a nova launcher-t és az xposed-et 3 modullal. Ebben a felállásban telefonálás közben 2x újraindult ill. egyszer a hívás befejezése után nem reagált vagy csak lassan az érintésekre. Később elhatároztam marad a TW. A multiboot folyamatos fejlődése miatt többször felraktam, de nem tapasztaltam (eddig) hibát. Sebességre a gyári rom-ot hozza. Antutu 5.7.1 20800 körül. Renix kernel-el tudja a cm12.1 21700-21800 körüli értékét. Mivel azt írtad este felrakod így már te is tesztelő lettél.
Multiboot miatt nem aggódom, ha valami nem tetszene átváltok. Teszt miatt marad a Motion rom. Várom a tapasztalodat.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2265 üzenetére
Twrp 3.0. Romok között tudok váltani, így azt választom amelyiket akarom.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2263 üzenetére
Működik. 76 alkalmazást letiltottam. Vannak kernelek hozzá, de most az alapot használom. Most raktam fel, plusz a Rox cm11 és 12.1-et. Teszt folyamatban.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2255 üzenetére
Hat, ami link van az hozzaferes megtagadva a letoltesnel.. szoval egyelore semmi.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2252 üzenetére
Köszönöm szépen! Szerintem tesztelek.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2250 üzenetére
Felnéztem, de nem találtam, melyik topic?
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2245 üzenetére
Nem nagyon volt időm mostanában olvasgatni sajnos, de én sem bánnám.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2103 üzenetére
Az utolsó RR-ről váltottam, ami jobban konfigolható. Viszont a Rox simább nyugodtabb futású. Persze azt is be kell állítani. Szóval jó.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2100 üzenetére
Az RR is cm12.1, gondolom itt a Rox félére gondoltál. RR-t használtam eddig, amit neveznék feltuningolt Rox-nak. Most az utolsó Rox-ot nyúzom Renix63 kernelével, jól muzsikál. Itt jegyezném meg, hogy ami a beragadt magokat illeti qualcomm féle MPDecision lehet a ludas, mert kikapcsolva a magok nem mennek alvó módba. Lehet leáll vagy más frekvencia szabályzóval egyszerre van használva és ütik egymást. Mivel gyári rom esetén fordul elő így nem tudom megnézni. Esetleg root-olt gyári rommal rendelkező pl. a Kernel Adiutor alkalmazással ki tudja próbálni. Hosszú téma.
Szóval jól pörög a Renix63, 1593Mhz.
-
AngiBangi
újonc
válasz
Roland0224 #2074 üzenetére
Nekem ilyen van rajta, jelenleg a diamond változat. Ez a csajos csillogósfajta.
Rendeltem először egy sima 0,33-asat, de lehet én voltam béna, (pedig eskü por nem volt a közelben) pár szemcse alatta maradt, és a szélek nem tapadtak megfelelően, de nem vált fel az üveg.
Meguntam, mert cseszte a szemem, később rendeltem egy újat. Mindent leírás szerint csináltam, se por, semmi, ennél levegő maradt az üveg alatt és porcicák, szélek szintén nem tapadtak. Megreklamáltam f.b. üzenőfalon. Nem tetszett nekik gondolom a negatív reklám, felajánlottak egyet ingyen, és mellé kaptam még ingyen a diamond-ot. (Amiről csak a csomag kibontásánál szembesültem, külön öröm volt.
Ezt sikerült szinte tökéletesen feltenni. Hogy van-e alatta porocska, nemtudom, (szerintem nincs már) mert a csillámoktól nem látszik, de szépen mutat. Ha világít a kijelző semmi nem látszik a csiliviliből, inkább egész apró szemcsék, de egyáltalán nem zavaró, és nem ront az összképen semmit. Érintést se befolyásolja a 0,33 mm-es üveg.
Asszem ha ez egyszer lekerül róla, a tartalék sima üveget valaki hozzáértő személlyel tetem fel, biztos ami biztos. Pedig mindent a leírás szerint csináltam, és mégis ráfáztam kettővel is.
Nem akarlak elrettenteni, lehet csak én fogtam ki épp két valamiért selejtes darabot (vagynemtudom), de ezt a diamondot imádom, hogy a telefonomon van.
Az első negatív tapasztalatok ellenére is én azt mondom, hogy érdemes beruházni rá. Sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy ez rajta van, és tényleg egyáltalán nem karcolódik, pedig egy hete műkörömmel taperolom, ami akarva-akaratlanul végicsúszik rajta. -
petkerek
újonc
válasz
Roland0224 #2032 üzenetére
Kereskedői garancia van rá aminek a keretében csak készülék együttes beküldésével cserélik az akkut ami kb 1 hét míg visszajön, ezért választottam a gyorsabb megoldást. Így is kapok garanciába új akksit azért kell várni rá mert nem az én készülékemmel küldik be hanem egy olyan másikkal aminek nem akksi gondja volt.
Persze ettől lehet hogy simán megszivatott a kereskedő, minden esetre ez volt a gyorsabb megoldás -
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #2000 üzenetére
Blisspopra (5.1.1-esre) sajnos még nem jó.
-
peti_s
addikt
válasz
Roland0224 #1976 üzenetére
Hát elbizonytalanítottatok
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1975 üzenetére
És milyen? 5.1.1-es Blisspopot használtad már? Ahhoz képest jobb?
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Roland0224 #1976 üzenetére
Szia,
hogyan oldodott meg a mobilnet problemad?
-
peti_s
addikt
válasz
Roland0224 #1973 üzenetére
Köszönöm, ha minden jól megy holnap én is tulaj leszek.
Ennek a típusnak vannak konstrukciós hibái?
Egy Alcatellel befürödtem, az Y meg az Ace3 még mindig jó.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1936 üzenetére
Én Blisspop-ot használok már egy hónapja, teljesen megvagyok vele elégedve. Viszont a támogatása szarabb, mint a RR-nek. Nézem a fórumot, és hiába kérdeznek a felhasználók, nincs válasz, még a Q&A topic-ban sem. Az RR-nél viszont pörög a topik.
De szerencsére nálam eddig a 2-3%-os óránkénti készenléti fogyasztáson kívül más probléma nincs (Greenify+Wakelock block is be van kapcsolva). -
Blueman3333
csendes tag
válasz
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
-
KakasSoft
tag
válasz
Remix-em van még mindig. Eddig jó. Blisspop még 5.0.2 verzióm volt. Sok volt benne a config. Lehet felrakom a román xx frissítést majd rá a remix-et. Blisspop-ot próbáltad? 5.1.1
-
levatti
csendes tag
válasz
Roland0224 #1933 üzenetére
Kamera hiba, nem indult el, nem tudott a szerverhez csatlakozni ezt írta ki, utána kilépett az alkalmazásból. Mobilnettel nem volt probléma.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Roland0224 #1914 üzenetére
Mobilinternet problémára én is kíváncsi vagyok. Hardveres hiba vagy tényleg a Telekom miatt van.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Roland0224 #1912 üzenetére
Milyen szoft fut neked? Szerintem az nem HW probléma, csak az operációs rendszer hülyéskedik.
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #1897 üzenetére
Az tökmindegy, hogy mi van feltelepítve, ha éppen egyik sincs elindítva, a teljesítményt nem befolyásolják.
Persze, ha már sír a rendszer, hogy nincs elég hely, akkor lehetnek ingadozások. -
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1893 üzenetére
Én csak egyszer futtattam Blisspopon, de akkor 21200-at dobott. Nekem a gyári rendszeren csak 18400-at adott az Antutu.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1881 üzenetére
Esetleg Blisspop?
Én imádom, rengeteg testreszabási opció van, fentebb is írtam róla.
[link] -
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1885 üzenetére
* ezek a kis apró ujjitások
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Roland0224 #1872 üzenetére
nálam is az első hónapokban semmi baj nem volt a mobilnettel. Kb. április környékén kezdődött az egész.
szerk:
(#1873) pinnacle : Az IGO-t leszedtem, mikor volt ez az ingyenes időszak, de még nem használtam. A guglimapon simán műxik a gps.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1852 üzenetére
Blisspop vs Rox-féle CM12.1 eddigi tapasztalatok, Blisspop előnyök:
-akksi készenléti fogyasztás kb. ugyanaz, 2-3% óránként,
-nagyon sok beállítási lehetőség, pl. a gyorskapcsolók háttér és ikonszínét is lehet állítani,
-rengeteg használatot könnyítő beállítás: pl. gesture-ök (pl. bal oldalt nyomom kicsit hosszan a képernyőt, utána rajzolok egy N betűt, és elindítja a naptárt, de gyakorlatilag bármire lehet gesture-t beállítani, akár közvetlen tárcsázásra is), AppCircle és AppBar (alkalmazásikonokat lehet rájuk pakolni, aztán pl. ha jobb oldalt hosszan érintem a képernyőt, akár egy másik alkalmazásablakon belül, akkor előjön az AppBar vagy az AppCircle és el lehet indítani a másik alkalmazást akár lebegő ablakban is anélkül, hogy kilépnénk az éppen használtból), SlimPie (ezt még nem próbáltam)
-Real Racing 3 sokkal gyorsabban töltődik be, a pályák is játék közben
-Antutu pontszám kb. ugyanaz, de a gyári Romnál mindkettő kb. 3000 ponttal többet adott (18400 vs. 21200)
-Kernel Auditor, amivel Kernel szinten lehet a CPU, RAM, I/O, cache méretét/sebességét állítani, CPU és akksi hőmérsékletét monitorozni, stb.!
-sokkal rövidebb boot időEddig sokkal jobban bejött, mint a Rox-féle CM.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1842 üzenetére
Nem próbáltam, remix-elek.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1829 üzenetére
A remix-nél linkelt Open gapps? Kipróbáltam működött, de a következő update-nél a szokásos. http://forum.xda-developers.com/android/software/gapps-google-apps-minimal-edition-t2943330 ment vissza.
-
Blueman3333
csendes tag
válasz
Roland0224 #1829 üzenetére
Odin3-mal visszatudom rakni rá az előzőt??
Valamint ehhez rootolnom kell, vagy megy anélkül is:
és hol a fenébe lehet az előző rom ami 2014 októberi volt... ha jól emlékszem. Ez független s3 neo magyarországi samsung garos.
A sammobil-on nem találok sehol tavaly októberit!
Valaki help!!! -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1824 üzenetére
Hajrá.
Természetesen xposed (Nova 4-es már, pro) és minimal gapps-al megfűszerezve.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1822 üzenetére
Remix 5.5.0 (5.1.1) verzió, Nova launcher (Lcd 320->240). Rox is most jött ki, de csak cm update-et ír. Nekem most ez tökéletes ( bár a cpu interaktív beállításainál 998Mhz-ről visszavettem 600-ra és a gpu msm-ről simple-re így a 320Mhz helyett (200-320-450) 200-on van többet. 0%-nál még mindig nem engedem kikapcsolni. Így van hogy egy napot is 0%-on használom persze nem videókat nézegetve.
Szóval nekem bevált.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1808 üzenetére
Valami biztos van, mert akkor írja.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1806 üzenetére
Root, twrp.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1805 üzenetére
-
gyuri2008
veterán
válasz
Roland0224 #1759 üzenetére
Gyári, 181mb
4.4.2 maradt. -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1747 üzenetére
Remix 06.10.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Roland0224 #1750 üzenetére
az nekem is megoldja, de mostanában már kb 5-6 percenként kell ki-bekapcsolnom a mobilnetet
pedig semmi alkalmazást nem pakoltam rá, és ez a bosszantó...
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1747 üzenetére
Valószínű a legelső verziót raktad fel.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1743 üzenetére
Írtam korábban, hogy frissült a remix verzió 06.05. Ez van fent?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1743 üzenetére
Nekem Rox cm12.1 van, jól megy. Az új viber már jó, nem okoz hibát. Melyik gapps-ot raktad fel? Mert az is tud galibát okozni.
Nekem XX a verzióm, ha jól emlékszem neked XC.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1731 üzenetére
Frissült a rom megint, meg új gapps-ról is írnak.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1731 üzenetére
Ok. Hajrá.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1728 üzenetére
Ok. A Rox féle cm12.1 van fent? Naptár működik?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1726 üzenetére
Most nem kísérletezek, mert kell a telefon, de majd meséld el milyen.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Roland0224 #1672 üzenetére
Szia! Gyári tartozékokra 12 hónap jótállás vonatkozik.
-
D.Vickee
csendes tag
válasz
Roland0224 #1695 üzenetére
Most már egészen biztos hogy akksi cserés! Több szerviznek is elküldtem a rossz képeket, és megírtam a hibát, és egyértelműen az akksi a bűnös!! Na igen már igen csak csere érett: 1,5 éve gyűröm, és nem keveset használom a telót, szóval épp ideje...
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1688 üzenetére
Nem bonyolult.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1686 üzenetére
Zip-et twrp-ben flash. Apk install.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1685 üzenetére
Azt el tudod magyarázni higy kell használni?
Meg hogy hogy kell telepíteni mert vhol .apk ban lehet letolteni valahol meg zip- ben ? -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1683 üzenetére
Nincs mit. Link cm12.1 megvan?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1681 üzenetére
KK alá is van xposed. Rox féle van cm12.1-ből. Minden verzióhoz másik xposed zip kell.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1679 üzenetére
Nem csak néztem régebben. Ugye cm12.1-re rakod? Nova launcher frissült, lollipop stílust kapot, hasonlít az alap launcher-hez.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1677 üzenetére
#1642 után megtalálod.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szerintem kizárt. Ha külön vetted a töltőt, akkor talán, de amit a telefonhoz adnak, arra nem hiszem. De kérdezd meg a Samsungtól.
-
unyadavid
senior tag
válasz
1 évig talán, de nem vagyok benne biztos.
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #1670 üzenetére
Lenovo P70, Honor 6, Sony Xperia M4 Aqua, Lenovo Vibe X2, Samsung Galaxy S4, HTC One M7, Meizu MX4, és ezek közül egyik sem drágább, mint az A5, sőt, néhány jóval olcsóbb.
De még a Z1C is ide tartozik, ahogy te írtad. A Z2 már drágább.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1617 üzenetére
Vannak programok. Pie control is van a play-en. Aicp cm12-ben is volt alapból
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1615 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-chromepie-add-pie-controls-to-t2869531
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1571 üzenetére
5.2.2.478-at használom.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1568 üzenetére
Szóval az ápr.7. 5.3.0.2339. Nekem ez pár óra múlva hibát okozott eddig mindig. Ha frissítik majd tesztelem.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1566 üzenetére
Melyik verziója a viber-nek?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1564 üzenetére
Rox cm12.1, alias lollipop 5.1.1
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1562 üzenetére
Kipróbáltam a rom felrakása után az utolsó viber-t, jött a kamera hiba. Vissza a régi bevált verzió, nincs hiba. Tegnap próbáltam az xposed-et, mert frissült a chrome pie, de még mindig nem jó. Összességében nincs probléma az alap rom jól működik. Az app-ok hozzá csiszolása napról napra javulni fog.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1538 üzenetére
Majd kiderül. Adjunk nekik egy esélyt.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1536 üzenetére
Lassan már ideje lenne. Legalább egy gyári lollipop.
Nekem a cm-es jobban tetszik mint pl. a gyári S5.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1534 üzenetére
Ok. 1 hétig legalább hagyd fent, ha nincs különösebb bibi.
Majd rakd fel a gyárit. Habár lehet Pünkösd után jön a gyári frissítés.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1532 üzenetére
Az korábbi telemen is cm volt, ezért írtam, ezt szoktam meg, ennél mire megszoktam a gyárit jött a cm11-12. Gyárival se lenne gond, ha nem lenne teli mindenféle kacattal. Igen tudom dupla lezárást, nem használom.
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1530 üzenetére
Kinek mi jön be. Ki mit szok meg. Pl. chrome pie xposed alatt nem megy, de mégis cm12.1-nél maradok (most még
). Ugyanaz a rom különböző launcher-ekkel használva más-más élményt nyújt. Nekem tetszik az értesítési sáv kezelése. Nem kell a kijelző tetejéről lefelé húzni, a közepén is megteheted, ez vissza is igaz. Talán úgy tudnám jobban megfogalmazni, hogy egy kézzel sokkal könnyebb kezelni. Pl. a gyárinak 4 (beállítások) füle van, ha jól emlékszem, itt egy oldalon van az egész ugye, persze almenükkel. Lehetne még ragozni. Kb. 40 perc alatt kényelmesen fel lehet pakolni mindent ami kell. Most még tesztelem, ha nagy bug nincsen, marad. Viber-t is tesztelem, még jó a kamera, de még nem jelent semmit.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1516 üzenetére
Nem vártam.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1516 üzenetére
Akkor várok.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1514 üzenetére
Itt az info.http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/orig-development/rom-cyanogenmod-12-s3-neo-t2983109
Lehet mindjárt felrakom. F2FS fájlrendszert javasolják a partíció formázására. Egyéb: mivel tudtam, hogy flash lesz délelőtt frissítettem a vibert, délután jött a qcamera. -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1504 üzenetére
Nincs mit. Melyiket raktad fel?
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1502 üzenetére
Mivel XC verziód van kell hozzá a camerafix.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57818464&postcount=267
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1498 üzenetére
Blade, AICP, Blisspop, Jackeagle fejlesztés. Már nem csinálja. Aicp 21700 pont körül ment, Blade is hasonló volt. Blisspop 21000 alatt volt, már nem tudom pontosan, mert nem vagyok otthon, de fel van írva ill. itt korábban írtam.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1496 üzenetére
Jó volt az is, de rövid ideig volt fent. Megnéztem antutu teszt, aicp maradt, előtte Rox volt.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1493 üzenetére
Nfc nem megy, bluetooth címe mindig megváltozik ki-bekapcsolásakor.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1490 üzenetére
https://basketbuild.com/devs/Jackeagle/s3ve3g/aicp
Twrp 2.8.5.0
04.01-et használom külön gapps-al
http://forum.xda-developers.com/android/software/gapps-google-apps-minimal-edition-t2943330Xposed-el. Az lcd density 320-ról 245-re állítva. Nova prime launcher.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #1467 üzenetére
+1 engem is erdekel a dolog
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1464 üzenetére
Szívesen, máskor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged