- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kullais
csendes tag
Van egy Alcatel One Touch Pop s9 Phabletem, 4 magos, 1,2 Ghz-es procival, elég szépen dolgozik, gyors, nem akad átlag használat és átlag+ de nem full játékok mellett, tehát a posztodra válaszként: ezek mellett minek gyártani 8 magos, akár 2 Ghz-es procival és 3-4 GB RAM-al ellátott telefonokat? Viccet félretéve, mivel általában a prociknak a gyárilag beállított max órajelie nem a max elérhető órajel, ugyanúgy mint a számítógépeknél itt is van lehetőség "túlhajtásra" bizonyos értékig károsodás nélkül! Namost ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember? Ugyanez igaz a GPU-ra is, itt a gyárilag elérhető max. az 450 MHz, de valahol olvastam már olyan kernelt, ahol 550 MHz a GPU órajele. Namost ezen értékek feljebb tornázása ésszerű határokon belül felhasználói élmény javulást, GPU-nál mondjuk játékélmény-javulást eredményez(het). És ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember, ha megteheti?? Bocsi a kicsit cinikus hangvételű hozzászólásért, de minden személyeskedés nélkül, általában véve nem szeretem, ha kioktatnak értelmes, segítő szándékú hozzászólás helyett! Szerintem mindenkinek saját szuverén joga azt csinálni a telójával, amit akar, és csak tanácsot próbáltam kérni, és javaslatokat az adott kérdésemre.
-
kullais
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy honnan tudnék letölteni custom kernelt a Neohoz, olyat ami stabil, húzható a proci, és esetleg a GPU? Esetlegesen ha lehetséges kernel-csere leírást is ha tudnátok mellékelni, nagyon megköszönném! Előre is köszi a válaszokat! Üdv: Sanyi
-
kullais
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy hogyan lehet a sammobile.com oldalról letölteni a gyári romot? Csak prémium előfizetőként? Mert én azért nem szívesen fizetnék ott elő, csak hogy néha le tudjak tölteni egy-egy romot. Nincs fent véletlen valakinek valami tárhelyen eredeti gyári magyar rom, amivel vissza tudom állítani ha muszály gyárira a telcsit? Vagy ti hogyan töltöttétek le a gyári romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest