Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
riszter
üzenetére
Mint mondtam, nekem kicsi az S5mini, így semmiképp sem választanám magamnak, de ha ugyanakkora lenne, mint a Neo, és ugyanannyiba kerülne, akkor nagy eséllyel azt választanám.
Viszont a megbízhatóbb helyeken (edigital, mm, emag...) sokkal drágább az S5mini, 100k körül van, a Neo meg 55-65k, és ha ennyiért is kielégíti minden igényem (amit egy telefontól elvárok), akkor nem vennék 100ezerért másikat. 
-
dzsi23
addikt
válasz
riszter
üzenetére
A fórumokkal az a baj (bár nem is baj, mert erre van a fórum, csak félrevezető lehet, ha valaki beleolvas), hogy általában azok írnak, akinek problémája van (meg azok, akik megoldást keresnek rá), akinek meg semmi baja, az nem fog csak azért ide írni, mert minden tökéletes.
Ebbe a topikba is szoktak írni problémákat, de ez nem jelenti azt, hogy általános dolog lenne, az én telefonommal sincs probléma.
Az jó kérdés, hogy elérhető-e nálunk hivatalos kitkat a dual simes verzióra, fogalmam sincs, nem biztos.
Az 2100 mah-s akkut nem nevezném erősnek, inkább átlagos teljesítményt nyújt. -
dzsi23
addikt
válasz
riszter
üzenetére
Ha ugyanolyan áron szerzed be, egyértelműen jobb az S5mini, nem véletlenül árulják drágábban, mint az S3neot... még ha hardveresen nincs is nagy eltérés, de minőségibb; ip67-es védelem, gorilla glass, ujjlenyomatolvasó, stb.
Az már más kérdés, hogy nekem már kicsi lenne a 4,5"-es kijelző. De ha ezt nem nézzük, csak azt kell mérlegelni, hogy megéri-e neked a felárat. Az s5mini környékén amúgy már van z1compact is, vagy htc one mini 2, a tesztben is ezeket említik ellenfélként.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont a megbízhatóbb helyeken (edigital, mm, emag...) sokkal drágább az S5mini, 100k körül van, a Neo meg 55-65k, és ha ennyiért is kielégíti minden igényem (amit egy telefontól elvárok), akkor nem vennék 100ezerért másikat.
Ebbe a topikba is szoktak írni problémákat, de ez nem jelenti azt, hogy általános dolog lenne, az én telefonommal sincs probléma.