- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
riszter #1637 üzenetére
Mint mondtam, nekem kicsi az S5mini, így semmiképp sem választanám magamnak, de ha ugyanakkora lenne, mint a Neo, és ugyanannyiba kerülne, akkor nagy eséllyel azt választanám.
Viszont a megbízhatóbb helyeken (edigital, mm, emag...) sokkal drágább az S5mini, 100k körül van, a Neo meg 55-65k, és ha ennyiért is kielégíti minden igényem (amit egy telefontól elvárok), akkor nem vennék 100ezerért másikat.
-
dzsi23
addikt
válasz
riszter #1630 üzenetére
A fórumokkal az a baj (bár nem is baj, mert erre van a fórum, csak félrevezető lehet, ha valaki beleolvas), hogy általában azok írnak, akinek problémája van (meg azok, akik megoldást keresnek rá), akinek meg semmi baja, az nem fog csak azért ide írni, mert minden tökéletes.
Ebbe a topikba is szoktak írni problémákat, de ez nem jelenti azt, hogy általános dolog lenne, az én telefonommal sincs probléma.
Az jó kérdés, hogy elérhető-e nálunk hivatalos kitkat a dual simes verzióra, fogalmam sincs, nem biztos.
Az 2100 mah-s akkut nem nevezném erősnek, inkább átlagos teljesítményt nyújt. -
dzsi23
addikt
válasz
riszter #1628 üzenetére
Ha ugyanolyan áron szerzed be, egyértelműen jobb az S5mini, nem véletlenül árulják drágábban, mint az S3neot... még ha hardveresen nincs is nagy eltérés, de minőségibb; ip67-es védelem, gorilla glass, ujjlenyomatolvasó, stb.
Az már más kérdés, hogy nekem már kicsi lenne a 4,5"-es kijelző. De ha ezt nem nézzük, csak azt kell mérlegelni, hogy megéri-e neked a felárat. Az s5mini környékén amúgy már van z1compact is, vagy htc one mini 2, a tesztben is ezeket említik ellenfélként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest