- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows CE fórum
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essien
aktív tag
Akinek van ilyen qcamera problémája és garis a készüléke vigye vissza. Annó én is szenvedtem itt párom telefonjával hogy mi okozza mi nem. Kb 2 hét próbálgatás után vittem a szervízbe 3 nap alatt kaptam vissza ,papíron kameramodult cseréltek benne. Azóta (több hónapja) hibamentesen fut semmilyen program nem váltja ki..
-
Essien
aktív tag
Vidd szervizbe, a páromé is problémás volt, semmit sem értek az itt tanácsolt dolgok. Elvittem szervizbe 2 nap alatt kész volt és azóta problémamentes.
-
-
Essien
aktív tag
Tegnap nem volt időm vele foglalkozni de a helyzet változatlan párom délben hívott hogy töltőre kell tenni a telefont .. 7-kor húzta le róla és max fél óra használat mindennel (hívás,böngészés ,net) remélem igazad lesz hogy nem nyúltunk mellé és egy újra telepítés megoldja a dolgot ,végső esetben szervíz de annyi rosszat hallottam már a szervízről hogy oda tényleg csak akkor vinném ha minden kötél szakad.
-
Essien
aktív tag
válasz
KakasSoft #1417 üzenetére
Hát picit dühítő hogy veszel egy új telefont és igazából két hét múlva gyakorlatilag szar, megpróbálom újra flash-elni este ha nem lesz jó irány a szervíz csak azt meg nem szívesen tenném. Páromnak direkt olyat szerettünk volna ami nagyjából középkategória és ne keljen vele mókolni hogy menjen rendesen.... rendesen mellélőttünk
-
Essien
aktív tag
válasz
KakasSoft #1411 üzenetére
Ez mit is jelent?
Magyar régióst szedem le. Egyébként páromé a telefon kB 2 hetes, 1 hete a kamerát szinte nem lehet használni mert lefagy a telefon és kB fél nap alatt lemerül hogy szinte nincs használva. Viberen kívül szinte nincs semmi telepítv. Ötlet hogy mitől ilyen szar ?
-
Essien
aktív tag
Sziasztok! Vki tudna linkelni egy odin-nal felrakható gyári rom-ot? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows CE fórum
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest