- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essien
aktív tag
Akinek van ilyen qcamera problémája és garis a készüléke vigye vissza. Annó én is szenvedtem itt párom telefonjával hogy mi okozza mi nem. Kb 2 hét próbálgatás után vittem a szervízbe 3 nap alatt kaptam vissza ,papíron kameramodult cseréltek benne. Azóta (több hónapja) hibamentesen fut semmilyen program nem váltja ki..
-
Essien
aktív tag
Vidd szervizbe, a páromé is problémás volt, semmit sem értek az itt tanácsolt dolgok. Elvittem szervizbe 2 nap alatt kész volt és azóta problémamentes.
-
-
Essien
aktív tag
Tegnap nem volt időm vele foglalkozni de a helyzet változatlan párom délben hívott hogy töltőre kell tenni a telefont .. 7-kor húzta le róla és max fél óra használat mindennel (hívás,böngészés ,net) remélem igazad lesz hogy nem nyúltunk mellé és egy újra telepítés megoldja a dolgot ,végső esetben szervíz de annyi rosszat hallottam már a szervízről hogy oda tényleg csak akkor vinném ha minden kötél szakad.
-
Essien
aktív tag
válasz
KakasSoft #1417 üzenetére
Hát picit dühítő hogy veszel egy új telefont és igazából két hét múlva gyakorlatilag szar, megpróbálom újra flash-elni este ha nem lesz jó irány a szervíz csak azt meg nem szívesen tenném. Páromnak direkt olyat szerettünk volna ami nagyjából középkategória és ne keljen vele mókolni hogy menjen rendesen.... rendesen mellélőttünk
-
Essien
aktív tag
válasz
KakasSoft #1411 üzenetére
Ez mit is jelent?
Magyar régióst szedem le. Egyébként páromé a telefon kB 2 hetes, 1 hete a kamerát szinte nem lehet használni mert lefagy a telefon és kB fél nap alatt lemerül hogy szinte nincs használva. Viberen kívül szinte nincs semmi telepítv. Ötlet hogy mitől ilyen szar ?
-
Essien
aktív tag
Sziasztok! Vki tudna linkelni egy odin-nal felrakható gyári rom-ot? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VPN topic
- Gamepad
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged