Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1607 üzenetére
Ja, elnéztem, este volt már...
Nem I9301L, hanem I9301I, tehát nem 'L' van a végén, hanem nagy 'i', de mindegy, mert nem is létezik olyan, aminek L van a végén, a dual simes az I9300I (szintén 'i'-vel a végén).
-
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1605 üzenetére
Oké, de ez nem dual sim... mindegy.
Amire figyelhetsz: karcok, akku állapota, pixelhibák (bár nem tudom, mennyire jellemző a pixelhiba 2015-ben), gyári rom legyen rajta, garancialevél (gyári vagy bolti, érvényességi idő, pecsét...), kiegészítők, stb.
Mennyiért veszed? -
KakasSoft
tag
válasz
anonymus89 #1335 üzenetére
Ha előjön a "mm-qcamera-daemon" olyan appot használ ami hozzáfér a camerához, akkor az hibát okoz és nem lehet megoldani csak restart-al. Google Nexus 5-nél elismerte a hibát, lehet ki is javították ezt nem tudom. Tehát nem biztos, hogy egyedi hiba. Sajnos ez minden neo tulajdonost érint. Persze lehet más hiba is majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged