Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1607 üzenetére
Ja, elnéztem, este volt már...
Nem I9301L, hanem I9301I, tehát nem 'L' van a végén, hanem nagy 'i', de mindegy, mert nem is létezik olyan, aminek L van a végén, a dual simes az I9300I (szintén 'i'-vel a végén).
-
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1605 üzenetére
Oké, de ez nem dual sim... mindegy.
Amire figyelhetsz: karcok, akku állapota, pixelhibák (bár nem tudom, mennyire jellemző a pixelhiba 2015-ben), gyári rom legyen rajta, garancialevél (gyári vagy bolti, érvényességi idő, pecsét...), kiegészítők, stb.
Mennyiért veszed? -
KakasSoft
tag
válasz
anonymus89 #1335 üzenetére
Ha előjön a "mm-qcamera-daemon" olyan appot használ ami hozzáfér a camerához, akkor az hibát okoz és nem lehet megoldani csak restart-al. Google Nexus 5-nél elismerte a hibát, lehet ki is javították ezt nem tudom. Tehát nem biztos, hogy egyedi hiba. Sajnos ez minden neo tulajdonost érint. Persze lehet más hiba is majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videószerkesztés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest