Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1607 üzenetére
Ja, elnéztem, este volt már...
Nem I9301L, hanem I9301I, tehát nem 'L' van a végén, hanem nagy 'i', de mindegy, mert nem is létezik olyan, aminek L van a végén, a dual simes az I9300I (szintén 'i'-vel a végén).
-
dzsi23
addikt
válasz
anonymus89 #1605 üzenetére
Oké, de ez nem dual sim... mindegy.
Amire figyelhetsz: karcok, akku állapota, pixelhibák (bár nem tudom, mennyire jellemző a pixelhiba 2015-ben), gyári rom legyen rajta, garancialevél (gyári vagy bolti, érvényességi idő, pecsét...), kiegészítők, stb.
Mennyiért veszed? -
KakasSoft
tag
válasz
anonymus89 #1335 üzenetére
Ha előjön a "mm-qcamera-daemon" olyan appot használ ami hozzáfér a camerához, akkor az hibát okoz és nem lehet megoldani csak restart-al. Google Nexus 5-nél elismerte a hibát, lehet ki is javították ezt nem tudom. Tehát nem biztos, hogy egyedi hiba. Sajnos ez minden neo tulajdonost érint. Persze lehet más hiba is majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- iPhone 13 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4474
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest