- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szupermacs
veterán
válasz
KakasSoft #2317 üzenetére
Köszönöm, otthon letöltöm és megnézem.
Még egy kérdés. Már egy ideje fúrja az oldalam egy olyan kérdés, hogy S3 tetején volt valami nyílás. Itt nincs, de a sima S3 tokot vettem meg és ugye ez csak akkor tűnt fel. Mi volt azon a telefonon, ami itt nincs? Másodlagos mikrofon volt ott, csak itt máshova lett átrakva?
-
szupermacs
veterán
válasz
KakasSoft #2315 üzenetére
Ez a CPU mag beragadás mit csinál pontosan? Hol tudom megnézni, hogy beragad, vagy látni fogom a működésben? Én eddig out of the box használtam, de eddig semmi hiba nem jött elő.
Talán annyi, hogy 2100-as aksi úgy merül, mint az 1750-es a régebbi iNew telómban. Azt hittem az AMOLED jobban fogja bírni, mert Alcámnak is az volt régebben és 2 napot elment 1500-as aksival. (Persze ott csak 2 mag dolgozott.) -
Roland0224
senior tag
-
Roland0224
senior tag
válasz
KakasSoft #2280 üzenetére
Na meg van az elso 2hiba
1) a kamera nem mukodik miota az elolapi kamera felbontasat atallitottam snapchattel mukodik a kamera csak a gyari kamera alkalmazas nem
2) reggel ebreszto utan nem tudtam feloldani a kijelzot csak reboot utan lehet hogy csak egyszeri hiba
Ezeket leszamitva nagyon jo -
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #2085 üzenetére
Honnan rendeltétek, valamint mennyivel bír ez többet?
Szerintetek ha az usb csatlakozófej tönkrement, marmint a telefonba levo microusb port, és hol tölt hol nem a telefon, azt kicserélik garanciálisan? Vagyis javítják? Mert mostanaban nem akar tölteni, de volt olyan is hogy pl 14%nál nem ment feljebb a töltöttségi szint, az akksira is gyanakszom.. Most viszont tölt, ez par napig tartott, de ha megmozgatom akkor el-elmegy a toltes.
-
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2060 üzenetére
Nekem a Dropbox szinkron előhozta a problémát, nyugodtan felírhatjátok a listára ezt is...
Gari miatt nem bántom, marad a gyári ROM. Esetleg egy root, ha nagyon érzem a késztetést, de a garancia az elsődleges
Csak nézelődtem, hogy mik a lehetőségek. Egyelőre nem vettem plusz akkut. Ha beszerzek valamit, akkor eBay-ről, esetleg érdeklődöm majd az S3 topikban, hogy van-e tapasztalat valamelyikkel. Ugye olyan kellene, ami nem robban fel a zsebemben -
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2055 üzenetére
Olvasgattam egy kicsit, de úgy látom, nem sikerült rájönni, hogy mi okozza a magok beragadását.
Úgy láttam, volt pár tippetek, mint pl. Viber (ebből elmentettem valami őskövületet /v. 2.3.5/), mert még régebben úgy tapasztaltam, hogy ez jóval kevésbé szívja az akkut, mint az újabbak. Tippként olvastam még a gyári UI-t, GO Launcher Z-t használok, elvileg ettől is védve vagyok
Az első pár napos tapasztalat alapján elégedett vagyok az akkuval, 4 nap 12 óra 30 perce van bekapcsolva, igaz csak másfél órát ment a kijelző, és összesen fél órát beszéltem ez idő alatt... Arányaiban az "eszköz készenlétben" ette a legtöbb energiát, 36%-ot.
Ja, és a lényeg, jelenleg is 35%-on áll.Nem akarom nézegetni, hogy nekem beragadt-e bármi, mert csak idegesítene, ha igen
Ha továbbra is így fogja bírni, elégedett leszek.Volt 1-2 beállítás az elején, ami esetleg hozzájárulhat a jobb üzemidőhöz:
- "kitakarítottam" a ROM-ot, vagyis letiltottam a Google és a Samsung szemetét, amire nincs szükségem. Google cuccokból kizárólag a Play szolgáltatások, Play és Gmail maradt fent, a szolgáltatások csak kényszerből, mert pár dolog nem működik nélküle.
- Mivel főként Gmail-t és Viber-t használok mobilneten, átállítottam 2G-re.
- GO Launcher Z a gyári launcher helyett, ebben van egy "boost" funkció, ami kilövi a feleslegesen futó alkalmazásokat. Néha használom is. Amúgy a Playen "Stylish, Smart, Slim" jelzőkkel illeti.
- Éjszakára repülős üzemmódba teszem
- Automata fényerővel használom
- Energiatakarékos módot aktiváltam (bár olvastam, hogy ettől még simán pörgetheti a magokat). Érdekes, hogy energiatakarékos módban 17.800 környéki értéket adott az Antutu, normál módban valamivel 20.600 környékén.
- Ja igen, nem használok Facebookot...Illusztráció:
-
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2050 üzenetére
Értettem, hogy miért írtad, "onnét származik".
Csak megemlítettem, hogy ha veszek, akkor eBay-ről, így nekem a garis csere nem játszik
Ha muszáj lesz, akkor nézegetem a mV-okat, de a % kényelmesebb (főleg gyárival)Persze érthető, hogy egy "extended" akkunál inkább a feszültséget figyeled.
[Én erre lennék kíváncsi]A magok kiakadása és a qcamera hiba nekem újdonság. Majd utánanézek. Remélem csak a mókolt telefonokra vonatkozik, én nem szeretném bántani...
-
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2046 üzenetére
Ha vennék, akkor úgyis eBay-ről
Nem pont a linkeltet, csak arra voltam kíváncsi, hogy a sima S3 akkuja jó-e hozzá. Az NFC engem nem izgat, nem ér 2x annyit miatta egy akku. Ha ilyen nagyobb kapacitásút vennék hátlappal, akkor csak ideiglenesen kerülne bele 1-1 napra. -
darkmann
őstag
válasz
KakasSoft #1938 üzenetére
Milyen a remix? Azt látom, hogy ott pörög a fórum, és válaszolnak is a fejlesztők, de csomó bug-ról írnak. Blisspop-nál szarnak a fejlesztők a felhasználókra, viszont nálam még semmilyen bug nem jött elő. Szóval megvagyok elégedve, csak aggaszt, hogy a többi készülékre kiadott 3.8-as verziót erre nem akarják megcsinálni.
-
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest