- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz Predatorr #7699 üzenetére
Nem szívesen térnék vissza a kockás papíros korszakba, ahová fel vannak írva a jelszavak. Vagy neked van egy olyan eszközöd, ami egyáltalán nem kapcsolódik netre semmilyen módon és nem kapcsolsz hozzá semmilyen külső adathordozót, semmi bluetooth, stb; és kizárólag csak a jelszavakat tárolod rajta?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gerner1 #7697 üzenetére
Így van, leginkább a rendszerappok beállításait, fiókokat stb tud lementeni, de a 3rd party appok egy részének is át tudja vinni az adatait. Nálam van telepítve 80-100 app (a gyáriakkal együtt), és a telefonváltás után talán 10 app volt, amit újra be kellett állítani. Hogy mi szerint válogat, arra nem tudtam rájönni.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz huberpe #7696 üzenetére
Én úgy tudom nem. Legalább is, nálunk, eddig, a 3rd party programok beállításait & mentéseit egyik költözéskor sem migrálta át (sem az, sem a SmartSwitch..), csak az APP -okat.
Ugyanakkor csekély kivételtől eltekintve (biometrikus adatok stb..), a Google / Samsung dolgok szinte hiánytalanul ugyan ott fogadtak, mint azt megelőzően.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz DrKapocs #7689 üzenetére
Amúgy az appokat a Google is tudja menteni és visszaállítani. És ha már telefon topikban vagyunk, a Samsungnak is van ilyen opciója.
A legutóbbi 2 telefonváltásomat a Samsung Cloud-dal intéztem, így a beüzemelés végére szinte ugyanaz a kép fogadott, mint a régi telefonon, anélkül, hogy vadászni kellett volna az alkalmazásokat.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
nagyúr
Sziasztok!
TruePhone Dialert használ közületek valaki dual SIM módban?
Nálam a 13-ra frissítést követően a híváslistában a SIM1 helyett a SIM2-t mutatja, a SIM2 helyett pedig egy kérdőjel van. -
DrKapocs
őstag
válasz t72killer #7683 üzenetére
Ezért kell olyan appokat választani, ahol van cloud sync eszközök között és jól működő backup funkció. Jelszavak mentésére szerintem a legjobb a SafeInCloud pro. Nagyon sok éve használom egyszer sem volt soha bugos. Betonstabil, első app, amit felteszek. Nem olcsó, de szokott lenni rá akció. Az appokat pedig a Super backup proval mentem, így nem kell a Playről keresni őket; hanem kötegelt install mehet újratelepítés után. Sms-ek mehetnek vissza Samsung mentésből, képernyő elrendezés szintén. Zenelejátszó PowerAmp, ami csinál full backupot, pl. stream url-ről is, stb, stb. Ezek azért sokat segítenek egy FR után.
-
nagyúr
válasz t72killer #7683 üzenetére
Egész pontosan 10-ről 11-re, arról 12-re, és most 13-ra.
Előző telefonom 10-ről 11re, azt megelőző 5-ről 6-ra, majd 7-re. Soha nem kellett resetelni.azt az időt is csajokra kellett volna tölteni
Ha valaha volt is gond egy appal frissítés (os vagy app) után, azt mindig helyileg kezeltem, az app adatainak törlése pont elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
pff, fog a fene sz.rakodni két napot a telefonnal "tiszta telepítés" címszóval, egyesével visszavakarni minden appot, jelszót, stb. A 6 és fél éves s7e-men soha egyetlen 1x nem csináltam FR-et, máig megy - az a52s pedig ugrott már droid 11-ről 12-re észlelhető probléma nélkül.
Késő-tinikoromban volt winfosch-újratelepítési mániám, na azt az időt is csajokra kellett volna tölteni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kano
nagyúr
válasz victorhun7 #7680 üzenetére
Nem, tiszta telepítés az ajánlott ilyenkor.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bogyi007
veterán
válasz PirosHello #7659 üzenetére
A Deezer is jól ismeri fel a zenéket és dallamokat...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
t72killer
titán
válasz DrKapocs #7675 üzenetére
Két öreg samu cuccom kezdett az utóbbi időben hisztis lenni a régi s7e-hez kapott töltőre (pöccre uazt tudja, mint az a52/s töltője). Sokáig a kábelre gyanakodtam, de most bedugtam a micro usb kábelt az új töltőbe és csodák csodája mind2 hisztizsák (s7e, Tab A 2016) is szépen töltődik.
Pici feszültségbukta is tönkrevághatja a töltést.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
DrKapocs
őstag
válasz Zoli bácsi #7672 üzenetére
Akkor nem csak nálam fordult elő ilyesmi a Samsung töltővel. Szerintem ezek a telefonhoz adott töltők/kábelek nem tökéletesek. Nekem az A52s-el írt ki 26 órát a gyári töltő és/vagy kábel. Páromnál is előfordult szintén A52s-el. Blitzwolf töltővel és kábellel egyszer sem volt ilyen gond, ráadásul a szupergyors töltés is megy vele. Én nem használom a gyári töltőt és kábelt.
-
válasz Zoli bácsi #7672 üzenetére
A Xiaomi töltő valószínűleg több gyorstöltő szabványt ismer, mint a Samsung, mivel tö9bb fajta szabvány van, és a telefonok jellemzően csak az egyiket használják.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kano
nagyúr
Fő verzió frissítés után csináljátok egy FR-t, ha nem akarok szívni!
Minden hiba kb ebből adódott az elmúlt 3 oldalon.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Zoli bácsi
őstag
Az lenne a kérdésem a szakértőkhöz, miért van az, hogy a régi (3 éves) Xiaomi töltőm teljesen jó a Samsung A52S készülékhez, pontosan annyi idő alatt tölti fel vele, mint a gyárilag hozzá adott töltő. Viszont tegnap a gyári Samsung töltő volt elől, azzal akartam feltölteni az asszony Xiaomi Redmi 9 készülékét. Nem sikerült, 1 óra alatt szinte semmit nem rakott bele, és 26 óra hátralévő időt írt ki..... A gyári A52S 5G-hez kapott töltő, és a hozzá mellékelt kábelével.
Ezeknek nem kellene kompatibilisnek lenni..? Amúgy mindegy, mert minden töltő megvan, csak örültem, hogy minden készülékünk USB C típusú, és azt hittem minden működik mindennel.[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
válasz gerner1 #7670 üzenetére
sőt más gyorsgombok sem mennek restart megoldja de akkor is ...
lehet hogy az arcfelismeréssel van összhangban nem tudom
megvan a gond időközben: (úgy néz ki)
A rutin amit beállítottam teljesen összezavarja a fényelés és a gyorsgombokat is...
eddig úgy volt beállítva hogy wifi hálóhoz csatlakozva feloldva marad... most hogy kikapcsoltam a rutint megjavult...
12-n jól működött[ Szerkesztve ]
-
vectras
tag
válasz Patailyalyo #7606 üzenetére
Én úgy szoktam hogy a tenyerem élével legyintek egyet a kijelzőn jobbról balra
-
Apaxp
senior tag
-
Qtyii
tag
első bug a 13-on a szemvédő soxor nem működik ... tudjátok az ami kékfényteleníti a képernyőt... én mindig használtam a samsungokon... frissítés után néha ha kinyitom a tokot kisütik a szemem a túl rikítóan fehérek ,.... és ha kacsolgatom nem történik SEMMI
-
Breki
veterán
válasz N€T0X|N #7662 üzenetére
Köszönöm dzépen a válaszokat. Igazából a Shazam már fent van azt használom csak az kéne, hogy az egy hangparancsra elinduljon, hogy keresd, de kipróbálom most, hogy open Shanzam:)
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
meg lehet-e oldani a telefonnal, hogy a közelben hallható zenét egy utasításra felismerje telefon elindítva a zenefelismerőt.
Home gomb hosszan nyomva, majd szépen megkéred (angolul, pl. what is this music), hogy hallgatózzon és mondja meg. Ez kb. 5 mp, én így szoktam.
Sent from my keyBoard
-
-
nagyúr
válasz PirosHello #7659 üzenetére
-
-
Breki
veterán
én kettőt találtam
Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Szerkesztett és makrofotók mobillalDe mondjuk az nem teljesen igaz, hogy nincs másról szó.
#7653 Grg
Ez meg egyáltalán nem igaz szerintem, szó sincs profi fotósokról és amiről szó van kb 10-ből kilenc embernek feltűnik aki szeret fotózni is a mobiljával.DE akkor feltennék újra egy teljesen más kérdést, meg lehet-e oldani a telefonnal, hogy a közelben hallható zenét egy utasításra felismerje telefon elindítva a zenefelismerőt.
Nekem sokszor lenne most szükségem rá, hogy viszonylag gyorsan elinduljon.
#7654 Apaxp
Köszönöm, nekem a második kicsit jobbnak tűnik, mást már nem merek írni. :-)[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Nincs erre külön gcam és fotózás topik? Lassan már nincs is másról szó itt.
-
Breki
veterán
válasz DrBubo77 #7644 üzenetére
ez szimplán beállítás függő
nem hiszem, hogy az én Karácsonyfás képeimen, vagy, ha ezeket nézzük nem jók a színek.
[link]
[link]
[link]
Persze ez szubjektív
Már csak ha RAW-ban nézi az ember is lehet változtatni a színképen.
De ezer féle színbeállítás van.
Pl csak most gyorsan egy
HDD Mode Lmc Config File
[link]
Pont ez az előnye és hátránya is, hogy ezer féle beállítási lehetőség van.
Elég csak a Youtube-n beírni
lmc 8.4 color settings
[link]
Azt hiszem nem véletlen, hogy ennyien használják és tuningolják..
Mondjuk engem még a 8.6-os gcam érdekelne, csak az nálam nem működik olyan megbízhatóan.
Találtam is egy jó oldalt, csak úgy nézem mostanában nem frissítik.
How I Can Send You GCAM App?
[link]
Egyébként kár, hogy Näte kolléga már nem jár ide olvastam korábbi írásait szívesen eszmét cserélnék vele.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Apaxp
senior tag
Tudom,messziről jött ember azt mond amit akar
Nem teszem fel mert olyan képek amik nem publikusak. Kivágni részleteket meg nem érdemes mert ott már változik a tömörítés. Legalábbis amivel én vágni tudom. Egyébként minden alapon volt, mindkét appban bekapcsolva a hdr+[ Szerkesztve ]
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
-
kmarci25
veterán
Nálatok a gyorstöltés a frissítés óta hogy megy? Nálam mintha eltűnt volna, legalábbis töltéskor biztos nem írja már ki. 25w-os fej, usb c-c kábel, frissítés előtt működött, most nem. Feleségem még nem frissített, azzal továbbra is megy, úgyhogy nem a töltő a hibás. Akinek van gyorstöltője nézzen már rá, legyen kedves!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Apaxp
senior tag
Tudom egyébként, hogy a gyári túlélesít, meg azt is, hogy most ízlésről vitatkoztunk
Nem értek a fotózáshoz (se), de ennyi pro/kontra hsz után lőttem egy gcam, igaz csak 8.1-es, és egy gyári kamera fotót. Ami nekem feltűnt, hogy a gcam alapból kicsit sötétebb képet készít, az adott képbe maximálisan belenagyítva olvasható a könyvet címe, a kép mérete 9,32 MB. A gyári fotó lényegesen világosabb, a teljes nagyításnál már mosott, olvashatatlan a szöveg, a kép mérete 3,5 MB. A képek ugyanarról könyvespolcról készültek viszonylag sötét szobában vaku nélkül. Én betudom a különbséget a tömörítésnek. A sötét és világos különbséget viszont nem értem. Mintha a gyári egy külön napot kapcsolna fel.
[ Szerkesztve ]
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
nagyúr
Egyébként most mutattam a fotósunknak, azt mondta hogy az élesség nem a fán van, hanem az előtéri képen, ezért a háttér zizegős. Ez valóban így van szerintem is.
Nem szívesen vitatkozom (ja, de igen ), ha az autós képről van szó, a téma legalább 40m távolságban van, ilyen távolságban a fókusz már jó eséllyel végtelenre van állítva az exponáláskor.
-
nagyúr
válasz t72killer #7631 üzenetére
Érdemben több részlet azon sincs
Az egyiken el tudom olvasni a rendszámot, a másikon nem, szerintem ez érdemi részlet. Az egyiken vannak vonalak, a másik olyan, mintha víz alatt lenne az autó.
Tudom egyébként, hogy a gyári túlélesít, meg azt is, hogy most ízlésről vitatkoztunk, és ugyebár "de gustibus non est disputandum", csak az okára próbálok rájönni, illetve szeretnék egy köztes megoldást, ahol részletek is vannak, meg zaj sincs.
Nekem amúgy a gyári appal az a legnagyobb bajom, hogy túltömöríti a jpeg-et.
-
Breki
veterán
hehe
Ezek a képek nem Night Sight-al készültek. Gcamnál estiben pont az az egyik lényeg amitől jobb. Itt igazából minkét kép elég gáz a felső valóban élesebb.
Én olyan képet kérnék a gyárival ami annál élesebb mint a Pécsi, hogy ránagyítva a távoli részre.
Egyébként most mutattam a fotósunknak, azt mondta hogy az élesség nem a fán van, hanem az előtéri képen, ezért a háttér zizegős. Ez valóban így van szerintem is.
Ez itt nem offtopik, mert a gyári kamera appról van szó egy másik app-al való összehasonlítás tükrében, ez pont a Gcam topikban senkit nem érdekelne.
Engem nem zavar, csak nem akarom, hogy megverjenek. :-)
Igazából talán amikor a házigazda rakott be képeket, így is volt egy-két beszólás, hogy miért foglalkozunk ennyit ezzel.
A másik felével viszont nem értek egyet, igazából inkább arról van szó, hogy a gcam-ot hogyan érdemes használni és nálunk profibb fotósoknak mi a véleményük róla.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
nagyúr
Hát ebben nem értünk egyet, én 10 évig dolgoztam programozóként, a programozónak minden hibát előre kell látnia, ez szerves része ugyanis a programozásnak. De mivel tökéletes ember nincs, arra van a tesztelés.
Kreatívnak viszont nem kell lennie egy programozónak, kizárólag abban az esetben, ha a saját ötletét valósítja meg, minden egyéb esetben ott a tervezés, a grafikusok, hogy kreatívak legyenek.
Jelen esetben arra gondoltam, hogy ha nem szólt senki a programozónak, hogy változás van, azt neki honnan kellene tudnia? -
Nem az a kérdés, hogy mit tud megcsinálni a programozó, hanem hogy mennyibe kerül. Egy kicsinek tűnő fejlesztés (akár 1 napos) is kerülhet milliókba, mert nem csak a fejlesztő munkaidejét kell kifizetni, hanem rengeteg extra költség van mellette.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
osonte
őstag
Régen nem volt kreatív a srác, de most már jól megy a dolga (nagyobb cégnél, nagyobb csapatban dolgozik) és ez miatt sokat fejlődött. Arra emlékszem, hogy mindent el kellett neki mondani régen, de a buktatókat akkor is azonnal jelezte, hogy mibe fog belefutni és volt, hogy napokig reszelte is, hogy megfelelően működjön. A programozónak nem biztos, hogy kellene minden hibát előre látnia, sőt biztos hogy nem, hiszen arra van a tesztelés, ami azonnal jelzi ha valami nem oké, nyilván igyekezni kellene előre "gondolkodni".
DrBubo77 #7627 : Ebben igazad lehet, hogy nem minden a Samsungtól függ, lehet Google szinten már valamit nem vettek észre és azt kell a Samsungnak reszelni. Amúgy kétféle programozó van, aki tele hagyja szeméttel a programját, amikor össze-vissza változtat és millió helyen tesz a sor elejére # karaktert és aki letisztázza, akár újraépíti a program szerkezetét, ha szükséges, de a végén nem lesz benne szemét. Nyilván ez megadja a program működésének a sebességét is, hogy melyik irányba megy a dolog.
-
nagyúr
Na ezen például most látom, hogy bemozdult picit, de amúgy éles lenne.
Ebbena hozzászólásban adtam összehasonlító képeket, nézd meg például középen az autó rendszámát:
Gyári app:
LMC:Itt bemozdulás szóba sem jöhetett, mivel nem kézből fotóztam, hanem le volt téve a telefon az ablakpárkányra.
Egyébként éérdenes lenne a Gcam témában folytatni ott több hozzáértő van érdekes téma lenne, itt meg részben offtopik és nem mindenkit érdekel!!!
Ez itt nem offtopik, mert a gyári kamera appról van szó egy másik app-al való összehasonlítás tükrében, ez pont a Gcam topikban senkit nem érdekelne.
-
DrBubo77
Topikgazda
Teljesen igazad van. De ez szerintem nem a Samu sara, a nagy G-nek vannak ilyen zseniális húzásai. Szegény programozókat is állandóan szivatják ezzel a verzióról verzióra variálással.
"Programozó mellett ültem sok évig, nem lehetett olyat kérni tőle amit nem csinált volna meg, viszont bizonyos feladatokhoz több időre volt szüksége."
Meg ha olyat kérnek, gányolás lesz a vége.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
osonte
őstag
válasz victorhun7 #7625 üzenetére
Lehet ezért?
-
Predatorr
őstag
Csak az AOD hibával tele a net a tdon kiadása óta,.és.itt.sem.csak.nálam.jött elő.
A forgatás más appokban nem problémás,.tehát nem hibás tel.PitLee: köszi, az megvan, de nem vár6ok, ha gyorsan kell lekapni valamit. Video editor pillanatok alatt elforgatja. Lehet, hogy így növelik az app használatát.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Breki
veterán
Értettem egybeírva is.
Viszont te nem olvastad el a Night Sight lényegét, hogy hogy működik. Én erre céloztam
Illetve főiskolán tanultuk is, de több Ps könyvben is külön fejezet:
Bemozdulás okozta életlenség mérséklése.
Nem mintha erről ez esetben szó lenne egy 10 méterre lévő kb 10 cm-es tárgyra ennyire ránagyítani aztán csodálkozni, hogy
2160x3840 Iso40 8.3 Mp-es képnél ilyen nagyítás mellett kicsit szétesik nonszensz De rendben mutass gyári kanerával általad készített képet ami ennyire ennyi belenagyít a a háttérbe ahol nincs is a fókusz nem esik szét Kíváncsian cárom.
Ja igen amiről beszéltem
A Night Sight funkció arra való, hogy 3 és 0.3 lux között készítsünk elég világos és éles fotót. Ehhez a készülék nem használ vakut sem, tehát az egyetlen megoldás a bemozdulás elkerülésére, hogy több képet készít különböző záridőkkel.
Az exponálógomb megnyomása után a Night Sight 15 fotót készít 1/15 másodperces, 6 fotót pedig 1 másodperces záridővel. Ezután az új AI algoritmus segítségével egymáshoz igazítja a képeket, összefésüli azokat a zajszűrés érdekében, automatikusan beállítja a fehéregyensúlyt, és a fotó színeit természetes színekre képezi le.És akkor kevés fényben is ilyet lehet, tudom ez is honályos lesz :)
Egyébként éérdenes lenne a Gcam témában folytatni ott több hozzáértő van érdekes téma lenne, itt meg részben offtopik és nem mindenkit érdekel!!!
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz DrBubo77 #7621 üzenetére
Átlag felhasználónak szerintem mindegy mi történik a "motorhaztető alatt", csak azt látja, hogy eddig jó volt a Viber, most meg nem. Nekem, meg Neked és biztos pár embernek nem gáz, de például a feleségem igazi laikusként agyérgörcsöt kapott volna, ha nem lett volna internete egész nap, meg Viber stb... szerencsére szabadságon volt és megoldottam neki.
Értem én hogy változott az engedélyek kezelése, de 9 dolognál át tudták vinni az engedélyeket és a Vibernél a képek pont egy fontos dolog és nem hiszem, hogy azt az egyet is nem lehetett volna megoldani. Szerintem csak programozás kérdése, nem hiszem, hogy a lehetetlent kellett volna megoldaniuk. Programozó mellett ültem sok évig, nem lehetett olyat kérni tőle amit nem csinált volna meg, viszont bizonyos feladatokhoz több időre volt szüksége. A Samsung meg elég gyors tempót diktál. Szerintem így is jó munkát végeztek, ahhoz képest milyen gyorsan tolják a frissítéseket.
-
PitLee
őstag
válasz Predatorr #7602 üzenetére
Ha jól emlékszem valamelyik beállítás menüben volt olyan lehetőség, hogy jelezze használatban van-e épp a kamera vagy a mikrofon, ilyenkor a jobb felső sarokba tesz egy zöld pöttyöt, én ezt szoktam figyelni ha fényképezek vagy kamerázok, mert az orientációtól függően vándorol, ha épp nem jobb fölül van akkor megvárom még átforog.
A problémádat bár nem orvosolja, de talán segít, hogy kevesebb rossz pozíciójú képet, videót csinálj.
-
PitLee
őstag
Csak autentikus forrásból, indiai szakembertől infó
https://youtu.be/0xRl4WkMVdk -
osonte
őstag
Nincs mit!
Amúgy nem bántam meg a frissítést, vannak benne dolgok, amik tetszenek, például a színekkel jobban lehet játszani, zárképernyőt is testre lehet szabni, AOD-nél más betűtipust is lehet választani az óránál és biztos lehetne még sorolni sok mindent...
Biztos dolgoztak vele és hát semmi sem lehet tökéletes, a lényeg, hogy legyen megoldás a hibára, vagy javítás érkezzen.
-
osonte
őstag
válasz Bogyi007 #7610 üzenetére
Igen ezt csinálta feleségem telefonja + ma nem volt mobilintrrnete, mindent csináltam (tényleg mindent) és az oldotta meg, hogy töltés közben a felfele + bekapcsoló gombbal kapcsoltam be a telefont és azóta megy a mobilnet. (Ennek nem értem mi köze az egészhez, de akkor is azóta javult meg.)
Mindkét telefonon szétcsesződtek az engedélyek az alkalmazásoknál. Például a Viberre a megoldás - nem kell újrarakni:
hosszan nyomod az ikont -> bekarikázott "i" ikon -> Engedélyek -> "Fotók és videók" engedélyezni kell.Más appoknál is elcsesződtek engedélyek. Ugyanez a művelet...
Szerintem újrahúzom mindkét telefont, de lehet várok még egy frissítést, meg hétvégén csinálom, mert 2 telefonnál az kb. egész napos meló.
Pedig én mindig azt irom, hogy minden oké, de van ilyen is.
Ram plus: amikor kikapcsolom rengeteg alkalmazást újratölt, így akadozik, viszont +6GB-val a memóriában maradnak. Minden nyomorult okoseszközhöz más app van...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Az Android 13-ra frissítés után...
Mondjuk nekem a Viberrel is vannak problémáim azóta, amikor Viberben képet akarok küldeni valakinek a friss képeket nem találja az app.
Csak úgy tudok küldeni vele, ha a Galériában kikeresem a friss képet és Megosztás után választom ki a Viber fiókot akinek küldeni szeretném...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mrbego
aktív tag
Szia
Huawei után nekem is fura volt elsőre, hogy nincs valami gomb a képernyőképre pl. az értesítési panelen.
De amúgy power+hangerő le gombpár csinál képernyőképet.
Viszont én egy másik fórumtárs javastalára az Edge panelt használom, ide berakva a Műveletek panelen van rá gomb.
Üdv, P
-
Grg
tag
Hangerő le+bekapcs (de ha rákerestél volna itt a topicban kiadja az első találat közt)
[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
Szia!
Nálam az S10e-nél a bekapcsoló gomb és a hangerő fel gombokat kell egyszerre megnyomni.
Próbáld ki.[ Szerkesztve ]
-
Patailyalyo
újonc
Szaisztok! Most délután kaptam meg a telom, az lenne a kerdesem, hogy képernyőfotót hogy kell csinálnia a mobillal? Nem tudtam rajonni, es beállítást se találtam ami ra vonatkozna. Köszönöm a segítséget!
-
DrKapocs
őstag
válasz DrBubo77 #7599 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget a beszámítás kapcsán.
Sokat gondolkoztam és úgy döntöttem, hogy az A50-em beszámíttatom. Másodlagos telefon volt (navigáció, netrádió, stb.) az A52s mellett, kicsit eljárt felette az idő. Újonnan sem volt erőgép. Egy akkucsere sem ártana már neki. Nem vészesen, de már érezhetően harapdálja az avulás vasfoga. Az A52s-t nagyon megszerettem, így a 96 szerintem egy nagyon jó ajánlat érte. Váltja egy A52s az A50-et. -
Predatorr
őstag
Hello!
Láttok vmi hasznát a droid 13-nak? Nálam néhány ikon más, de a bugok maradtak. Msngrben néha fekete a fényképező képe, kameraváltás
megoldja, filmezésnél még mindig jobbára függőlegesben rövzít vízszintes telefonnal, az AOD ugyanúgy eszi a tápot, és vízszinted módban is gyakran úgy marad, ha beállításokba lépek, és függbe fordítom a tfont."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest