- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PirosHello #14800 üzenetére
Én se vagyok telefonos power user. Csak akkor nyúlok hozzá, ha nagyon muszáj, beszéd és navi is szinte nulla. Olyan dolgok vannak rajta, amik minimális használatot igényelnek alkalmanként (pl. authenticator, mobilbank, mvm, drivvo, máv, ilyenek) és már teszem is le. Messenger mondjuk szintén van, de jellemzően nem telefonon használom.
-
válasz
PirosHello #14783 üzenetére
A méret miatt én is S23-ban gondolkodnék, egyedül az akkuidőtől féltem/félek. Az meglepő, hogy jobb, mint az A52s, papíron nagyon karcsú az az akksi. Nálam is dual simmel menne és én éjszakára repülőre szoktam tenni. Csak nincs mit beszámíttatnom az árába (az A52s-t nem fogom), 200 felett meg, eh...
-
válasz
tvamos #14066 üzenetére
Factory reset után akkor kér mailcímet, ha úgy lett resetelve, hogy a valódi tulajdonos arról nem biztos, hogy tudott, hogy eladó a telefonja. Pont a minap kellett egyik kolléga céges telefonját resetelnem, mert elfelejtette a belépőkódot (
régi LG valamihülyeséget beszélek Samu A3 volt), ezer év nemhasználat után. Ilyenkor viszont az utolsó user Google accountjával lehet csak bejelentkezni rá reset után is. Mondjuk kolléga annak is elfelejtette a jelszavát. Nem egy agytröszt, na. -
Nekem mostanában, illetve már egy ideje vacakolt a rendszer (üres képernyő híváskor, bár felvehető volt, kisebb akadozások rendszerszerte mindenütt), de most úgy néz ki, hogy a 6.1 pont, hogy helyrerántotta. Kop-kop.
-
Nekem jellemzően nincs problémám a telefonnal és funkcióival, újabban viszont azzal szórakoztat legutolsó update óta, hogy ha már felvettem, akkor is a csengetési képernyő marad a képen. Amikor először csinálta, azt hittem, hogy nem sikerült felvenni és lefagyott az egész, aztán kiderült, hogy már hívásban vagyok.
-
A fejlesztőnek kellene bekapcsolnia a secure flag-et, akkor nem látszana, legalábbis ez egy lehetőség, amiről én tudok. Bár akkor ugrik a screenshot lehetősége is, de valószínűleg van okosabb megoldás, pl. a MÁV appban is csak akkor tűnik el a preview, ha a bérlet/jegy van előtérben. Esetleg supportnak fel lehet vetni. Ezzel te sokat nem tudsz kezdeni hackelés vagy másik app nélkül - vannak ilyen app locker cuccok, talán az segít, de ott meg valószínűleg egy rakás engedélyt meg kell adnod, amit nem akarsz.
-
válasz
attiati #11714 üzenetére
Olyat nem, ami érdemben jobb is és nem gcam (lehet van ilyen, majd más beírja, ha tud). A gcam-et sem kell állítgatni (csak lehet, de nem muszáj), csak némelyik verzió az elején hiányol minimális kezdeti konfigot. A 8.1 BSG/MGC stabil, minden nyíkja javítva lett, én ezen ragadtam, tudom ajánlani. De már van 8.9 is belőle, igaz még hetente javítgatják.
-
válasz
gerner1 #11451 üzenetére
Az a 2G, 3G választás lehetősége, egyre több készülék esetén eltűnik, ha a SiM Telekom-os, vagy Yettel -es .
Nekem Telekomos ÉS Yetteles van a készülékben, de még megvan.
Régebben 1-2x nekem is előfordult, hogy a zsebemből feloldva és érdekességekkel a képernyőn vettem elő, de nálam be volt nyomva a Smart Lock. Kikapcsoltam, azóta soha nem fordult elő. Mondjuk azért vicc, hogy ezeket mind ki kell kapcsolgatni (dupla kopp, khmm), hogy az ember ne hívogasson random senkit, meg ilyenek, amikor zsebben van a cucc.
Mostanában meg azt kezdte el (legutóbbi két frissítés nincs fent), hogy feloldom és 2mp után megint lezár egy villanással. Korábban hónapokat ment el a telefon két restart között (vagy max. az érkező frissítések miatt indítottam újra), de most kicsit sűrűbben "kéri". Szerencsére ez az egyetlen, ami hülyeséget csinál, más nálam nincs. -
válasz
DrKapocs #10316 üzenetére
fejben; egyszerűen újabbra vágyik
Ó, ezt én is érzékelem magamon. Aztán amikor néha körbenézek, hogy mi lehetne szebb-jobb-újabb, mindig oda lyukadok ki, hogy "és mit csinálnál vele, te hülye".
Sokkal drágábban lehetne előrelépni, hogy sose használjam ki... Ez meg nekem is elmegy legalább két napig egy töltéssel, két simmel, mindenféle anomáliák nélkül. -
De most nézem Gcamből is van már 8 7-es.
És mit tud ez, amit korábban nem? Nem feltétlenül a legnagyobb verzió a legjobb. A 8.1 nálam azóta is betonstabil és nem csinál soha pacát (mint amiről pl a 8.4 kapcsán szó volt a maga idejében). A 8.6 is kapott 14 javítást és mégse lett tökéletes, azt is próbáltam, de funckionálisan nem láttam különbséget, cserébe instabil volt ezen a telefonon. Most meg már a 8.7-et nyomják, de amíg heti szinten kap javításokat, én rá se néznék.
-
Van erre is működő GCam, vagy nincs rá szükség?
Van. Használata attól függ, mennyire vagy elégedett a samu képeivel. Amíg nem nagyítasz bele, addig nem kell különösebben a gcam, bár finomabb rajzolatot ad, ami szerintem főleg akkor jön jól, ha sok az apró részlet. Sötétedés körül/után is látható a különbség. Plusz lehet nyers képekkel játszani, bár abból még jobbat nem nagyon tudtam kihozni ahhoz képest, amit eleve jpg-be összehoz.
-
válasz
Dr Bubo #8907 üzenetére
So-so. Azért vannak review-k, ahol valóban ezzel készítenek felvételeket és ott kijönnek rendesen a hibák is. Szerintem kínlódás ilyet használni, pláne egy sokkamerás telefonon. Én a Lumia 950-emet akartam ezzel tuningolni, amivel mondjuk pont makrózni egész jól lehet, mert nagy a felbontása és elég közelre tud fókuszálni, de nincs wide vagy tele. Nem lehetetlen, ki lehet hozni belőle jó képeket, párezer forintért el lehet szórakozni vele.
-
válasz
laaceee98 #8889 üzenetére
Jó fényben értékelhető makró képeket tud készíteni, de nincs autofókusz. Sokszor jobb a főkamerát használni és 100% méretet, csak ott meg már kijönnek a képfeldolgozás hibái (ami mobilos szemmel teljesen jó). Én rendes munkára nem erőltetném, ha ez kiemelt szempont, de a Redmi-t sem. Talán gcam és raw mód, de az is kompromisszumos.
-
Nekem se fizet, ha nincs feloldva a kijelző. Most próbáltam ki először, ha már felmerült, de nem is reagált semmit a terminál.
-
Lehet én vagyok az egyetlen, mérni-nézni nem szoktam külön, de nálam érzésre még jobb is az üzemidő a januári frissítés óta.
-
-
-
-
-
válasz
Dr Bubo #7378 üzenetére
Ezen valamit nagyon tweakelni kéne, mert botrányos. Ennél a gyári ezerszer jobbat tud. Amúgy akinek ilyen képet csinál, annak a raw képek is ilyen szutykok? Nekem mgc vonalon nincsenek ilyen gondjaim, bár a 8.6 egyelőre (V13, de most látom, ma már V14 is van) még fejlődő ágon van - van már széles modul - de ebből a 8.1 végső verziója még mindig a tuti.
-
válasz
Marci112233 #7269 üzenetére
Nem rossz a kép, de a gcam ebből is többet ki tud hozni. Az utófeldolgozása egyszerűen verhetetlen.
-
válasz
JoHn123 #6893 üzenetére
Sajnos a K&H kivette az appjából a fizetést, Simple-be meg nincs kártyám regisztrálva, így nem tudom kipróbálni, de szerintem sem normális ez. Hiszen pont azért van az alsó csúszka/kapcsoló, hogy amikor nem az alapértelmezettel akarsz, akkor a megnyitottal fizess (már ha be van kapcsolva).
-
Amikor év elején ezzel szórakoztam, mert szintén kérte valaki, abból ez jött ki nálam megoldásnak. Játszani kell vele kicsit, ha elsőre nem megy, nem tudom mitől javult meg, mert logika nincs benne. De az itt a fórumban közzétett konfigfájlokban azt hiszem, hogy ezek be is lettek állítva.
-
Itt van sok verzió:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/
Azon belül van ez telepítve:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl75/
És innen a ruler csomag. -
Hová kell akkor ezt pontosan beírni?
Ott van benne a hsz-ben.
BSG-nél így kell, ez nem tudom, hogy más verziókra is érvényes-e, nekem az van fent (neked is ez a beállítás fog kelleni).
settings > modules > back > photo session (ez utóbbi a jelenleg általam használt - relatíve régi - verzióban "session of photo modes"-ként szerepel egész pontosan)
-
Azért vannak a gcam konfig fájlok, hogy ne fagyjon le. De még az se kell, ha manuálisan beírsz néhány sort, máris jó lesz.
-
válasz
tachikoma #5618 üzenetére
Évek óta ezt használom és ezen a telefonon is ez van. Tökéletes, mint mindig, azzal a kivétellel, hogy ahogy a kolléga írta, a kamera résznél picit mocorog benne a telefon. Én ebből adódó kopást fél év alatt még nem vettem észre. Egyébként meg ezen kívül is csak ismételni tudom: patent, jó a fogása, a gombok is tökéletesen működnek. Nálam már bizonyított sarokkal falhoz vágáskor is (előző előtti telefon).
-
A töltésfigyelő elektronika a töltőáram visszaesését figyeli, és akkor áll le a töltés, amikor a töltőáram a CV fázisban a kezdeti 1/10-ére esik. Mondjuk 2A kezdeti töltőáramnál 200mA-nél áll le. Amennyiben 500mA a töltőáram, 50mA a határérték.
Hát, nem. A töltőelektronika 0.05C alatt kapcsolja le a töltést, a C érték nyilván tudjukmi, ha már flegmázunk, mindenesetre semmi köze a kezdeti töltőáramhoz. Jelen telefonnál ez 200mA körül van. Mivel ott van a feszmérőd, meg is tudod nézni, kb. annál lesz a töltésnek vége, bármire is van dugva. Ha az önkisülése akkora lenne, hogy ennél nem tudna feltölteni, akkor már rég kukába kéne dobni (nem idős, kvázi rossz akkukról volt szó eddig, legalábbis én azt hittem).
A régi töltőfejre nem tudok magyarázatot, elég érdekes. 10+ darabot néztem meg eddig ugyanilyen feszmérővel és egyiknél sem láttam nagyobb értéket leadni. Élek a gyanúperrel, hogy az az adapter szimplán nem annyit tud, mint amit ráírtak. Az biztos, hogy semmi problémát nem okozhat, ha stabilan működik.
-
válasz
DrKapocs #4906 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy tudom a tutit és javaslatot sem kértem.
Csak annak kapcsán írtam, hogy állítólag a lassú töltés bármilyen káros hatással lenne az akksira - csakhogy nincs. Nem szándékom megmagyarázni, hogy bárkinek is muszáj lenne ugyanazt tennie, amit én csinálok, nem írtam ilyet.
Az én használati szokásom mellett nincs hova sietni, a PC meg úgyis 24/7 megy, munka okokból. Egyáltalán nem az a cél, hogy még lassabban töltsem és nem is direkt kímélés miatt csinálom, csak hát az USB ennyit tud, de nekem megfelel. Szükségtelen ezen rugózni. -
Az 1,55A-es töltőfejnél nincs ilyen korlátozás, ezért azt túl lehet terhelni
De van és nem lehet. Hacsak nem valami nagyon-nagyon ótvar, gyagyi kínai dzsunkáról beszélünk, de pl. az említett régebbi Samsung töltőt biztosan nem terhelsz túl egy másik telefonnal. Ilyen alapon napi szintű hír lenne, hogy ki és mit gyújtott fel töltés közben.
-
A telefon belső töltő elektronikája patikamérlegen szabályozza a felvett áramot, ezért tudod például PC-ről tölteni a telefonod, mert ha annyi áramot venne fel az usb-ről, amennyit csak tud, túlterhelné a portot és cserélhetnél alaplapot/biztosítékot.
Ugyanezt írtam én is a 7.7W-os töltő kapcsán, úgyhogy ezt nem értem mire.
A két cucc által közösen támogatott max. lesz a töltés, amit mindkettő elbír.
-
válasz
DrKapocs #4885 üzenetére
Meddig tart a töltés???
2-3 óra, de az, hogy ennek van-e értelme, azt majd én eldöntöm magamnak, te ne rémüldözz ezen.
A PC itthon mindig megy, délután megjövök, bedugom, estére kész van. Mivel a telefont nagyon keveset használom, így ilyen 60-70%-ról indítok eleve, itthon meg aztán pláne nem nyúlok hozzá. Nekem ez így tökéletes. Éjszaka repülő üzemmódban van, reggelig semmit nem merül, aztán kezdjük újra.
Javaslom, hogy vegyél egy USB-s ampermeter-t, alig egy-két ezer forint.
Van, pontosan tudom mit csinál töltés közben (pl. nekem ugyan bekapcsolt kijelzővel se vesz vissza a telefon, de ez már volt téma). Én még olyat nem láttam rajta, hogy márpedig a telefon kierőszakol egy töltőből annyit, amit az nem tudna, ilyen nem is lehetne, hacsak nincs valami gebasz vagy a töltő nem azt tudja valójában, amit ráírtak.
-
a telefon szerintem megpróbál 2A-t kiszedni belőle, de ezt majd ha lesz időm, műszerrel kimérem
Ilyen nincs. Annyival fog tölteni, amit az a töltő tud, de egyiknek sem lesz tőle semmi baja, mérni meg nincs mit, hiszen ugyanezt mutatná a műszer is. Én minden telefonomat évek óta 90%-ban normál PC-s USB portról töltöm (az még 7.7W se) és az akkuim mind remek állapotban vannak/voltak.
-
válasz
kaliczrob84 #4466 üzenetére
3 telefon, 3 töltő, 3 fólia, és mindig ugyanaz történt.
Ebből mondjuk én a töltőre gyanakodnék. Egy ismerősömnek volt rossz töltője, amivel töltött ugyan, de pont ugyanazt produkálta vele a telefonja, amit írtál.
-
válasz
t72killer #3714 üzenetére
Ránézek majd, hogy a motioncam fejlődött-e az első próbálkozás óta
Én most kipróbáltam, nekem ugyanazt csinálja, mint a működő Gcam setup nélkül, azaz 3 mp után megfagy a kereső (ez idő alatt még képet is lehet készíteni, de utána csak a menü működik, front kamera váltásra megint megy 3 mp-ig). Semmit nem dob ki rá a Google.
-
válasz
bollokcs80 #3588 üzenetére
Hol lehet "elmaszkoni" az előlapi kameralyukat?
Rendszerszinten sehogy, ezt a Samsung egy ideje kivette. Alkalmazásonként lehet egyesével tökölni vele a Beállítások/Kijelző/Teljes képernyős alkalmazások/Kamerakivágás menüpontban, ha valamelyiknél nagyon zavar.
-
válasz
razzorr #3407 üzenetére
Én is arról váltottam, dual simmel használva üzemidőben nem látok nagy különbséget, de picit gyengébb a Samsung. Kb. azzal a 10%-kal ami elvileg a fizikai különbség a két akku kapacitása közt. Egy napot simán elmegy. Gyári kamera app tekintetében viszont szerintem jobb a Samsung (nem az érzékelő vagy az optika - nyilván a stabilizátor pluszpont - hanem az utófeldolgozásban, kevésbé csinál olajfestményt), kivéve a szelfikamerát, ha ez is szempont. Ha gcam-et használsz, akkor minimális lesz különbség.
-
válasz
Sajti84 #3365 üzenetére
Nekem is tud mozogni minimálisan benne a telefon, a tetejénél, azért nem lötyög. Eleinte zavart, most már észre sem veszem (gondolkodtam rajta, hogy kitámasztom összehajtott papírdarabbal - mint anno a Nokia hátlapokat első leszedés után
- de nem vacakoltam vele) . És ez is eredeti, szóval ezek szerint ez ilyen.
-
a túlnyomó többség azóta is csak gyanakodva nézegeti, mi a gáz ezzel a gyönyörű képernyővel, egyeztessen-e időpontot szemorvossal, hogy azóta sem képes homályosnak látni az ikonokat
Valahogy így. Ezek az ikonok mindenfélék csak nem homályosak és mosottak, arra meg magasról teszek, hogy színhelyes-e vagy sem, mert szerencsére nem grafikai munkát végzek telefonon, ahogy a userek nagy többsége.
Ráadásul színtévesztő vagyok, úgyhogy nálam az számít, hogy legyen szép élénk, bánom is én, hogy mennyire helyes, meg jó feketéje - és ezeket tudja. Bármi mellé teszem, nem látom az orbitális (leginkább semekkora) különbséget, hogy ez márpedig egy fos. Így a negyedik ikszhez közelítve bár lehet, hogy a szememben van a probléma, de a lényegen nem változtat. -
Nálam a hang Yettelen és Telekomon is rendben van, nem érzékelek különbséget más telefonjaimhoz képest, legalábbis olyan még nem volt, hogy a hangerőszabályzó két végállása közt ne találtam volna megfelelőt.
Hangminőség is oké (vagy igénytelen vagyok). A Yetteles net viszont nekem is kritikán aluli mostanában, ez főleg azért fáj, mert nekem az otthoni fix netem is mobilnet, más nincs külterületen.
-
Biztos tepsinek néz ki, de amúgy maga az övtok kényelmes dolog, itthon kerti melóba szoktam pl. rendszeresen feltenni, amikor hívást várok vagy elérhetőnek kell lennem. Én egy molle rendszerű tokot használok (de övre felfűzni is simaliba), amit airsoft miatt vettem, csak arra sose használtam.
Nagyon nem vagyok képben, hogy milyen "normális" tok kapható ebben a méretben (az enyém inkább funkcionáis, mint szép), de érdemes lehet szétnézni.
-
-
USB2-nél igen, de USB3-nál már 900mA is lehet és az 5V mellett már 4.5W, ha a rádugott eszköz is képes azt a "rengeteget" felvenni. Type C portról lehetne még több (az már képes normálisabb áramerősségre, 1.5 vagy 3A-re is), de olyanom nincs a gépben, csak USB3, úgyhogy marad az azzal járó észvesztő tempó.
-
Én simán a PC-ről szoktam tölteni (bedugom délután, amikor hazaérek, oszt estére kész, éjjel meg repülőben van), szóval nálam sem a töltés fogja megölni.
A saját gyári töltőjére havonta 1x dugom kb. Az egészet csak azért dobtam fel, mert feltűnt, hogy használat közben is írja a gyorstöltést és emiatt mértem rá, hogy mi van.
-
Azt sajnos nem tudom kipróbálni, hogy az elméleti max. 25W mikor "megy bele", hogy ilyen rondán fogalmazzak, mert nincs jelenleg olyan töltőfejem. 1x megnéztem a még meglévő előző telefonom töltőjével, de méricskélni nem kezdtem, mert meg sem fordult a fejemben. A gyárival is melegszik annyira, hogy nem nagyon akarnám azt erőltetni, csak vészhelyzetben - de a telefonhasználati szokásaimat illetően olyan helyzet gyakorlatilag nincs.
-
válasz
gerner1 #2127 üzenetére
a 'töltésvezérlőt', Te hova teszed ?
Sehova, az a telefonba van építve gondolom.
A feszültségmérő viszont azt mutatja, hogy a töltőfejből a telefon felé 9V/1.6A megy (ha eléggé le van már merülve, hogy maxon menjen, nyilván nem 98% töltöttségnél). A kijelző bekapcsolt állapotában is. Szóval a telefon valamit csinál vele akkor is, mert ugyanúgy "kéri". És a feszmérő instant mutatná a változást, ha lenne.
A linkelt cikkben a notes között nem az van, hogy egyáltalán nincs gyorstöltés bekapcsolt kijelzővel/telefonnal, csak az, hogy gyorsabb úgy a töltés, ha ki van kapcsolva (logikus). De mindegy, engem ennyire nem izgat a dolog. Sőt, leginkább semennyire, csak a sokat hangoztatott mondás tényszerű alapjára lettem volna kíváncsi, mert a gyakorlati mérés ellentmond neki. -
válasz
gerner1 #2125 üzenetére
Nyilván lassabban fog feltölteni bekapcsolt kijelzővel, hiszen az közben fogyaszt, ez azért logikus. Nem különösebben érint a dolog, mert sima pc-s usb portról szoktam tölteni, szóval amúgy nekem nagyjából mindegy. De a saját töltőjéről a feszmérő szerint a telefon felveszi a 15W-ot mindenhogy (kétlem, hogy bekapcsolt kijelzőnél 5W-ot csak elfűtene a semmibe, szóval érdekes a dolog).
-
válasz
gerner1 #2089 üzenetére
És persze, állandóan aktuális, hogy aktív (bekapcsolt) kijelzővel nincsen semmiféle gy.töltés, csak az alap.
Ezt már többször írtad, de mire alapozod? Nekem bekapcsolt kijelzővel is írja, hogy gyorstöltésen van, ha lehúzom az értesítési sávot. És a töltő meg a telefon közé dugott feszmérő is pont ugyanúgy 9V, 1.6A-t mutat, mint kikapcsolt kijelzővel.
-
-
válasz
t72killer #1915 üzenetére
0. ha 2 sim-ed van, az egyiket tedd vissza 2g-re
Ez amúgy jelent bármi hátrányt, pl. hangminőség vagy bármiben? Feltételezve, hogy net nem kell, csak hívás. Nekem eddig 3G/2G automatán volt a második sim, bár két napot így is elmegy, mert nem sokat nyomkodom a telefont.
-
válasz
Oliver0705 #1825 üzenetére
A 85%-ig töltés nem üzemidőben számít, hanem hosszú távon az élettartama nő (sokkal több töltési ciklust bír el úgy az akku), szóval az egyszeri feltöltés üzemidején nem segít.
-
Én is azt használom, de amúgy elég parasztság, hogy előre fizeted és amúgy semmilyen garanciát nem adnak a feltevésre. Ha pl. alattamarad valami, így jártál. Amúgy jó cucc, én szeretem a tapintását. Elég puha, körömmel benyomható, de idővel ki is simul szépen, max. egy kis melegítés kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged