- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Nézetek szét az ismeretségi körben. Talán van még beszámítható telefon. Úgy ennyi az eMAG-nál.
Lehet holnap még olcsóbb lesz. Csak 1x lehet telefont beszámítani mobilcserébe, utána már csak ezzel a meghatalmazással lehet. Azt mondták rengeteg telefont visznek el, ugyanazok a személyek, csak tudnám honnan szereznek megfelelő telefont, korlátlan mennyiségben. -
válasz
LagerMaister #7094 üzenetére
Szia! Amire te gondolsz, hogy vibrál, az nem a kamera, hanem a gyenge, rossz minőségű LED izzó a fürdőszobában.
-
LagerMaister
tag
Helló. Ismét kérdeznék... Még nagyon új nekem ez a készülék... Remélem tudtok segíteni,azt vettem észre, hogy a telefon kamerája fényképezés közben vibrál, hogy ha kicsit rosszabb a fény... Ez javítható, valamivel, vagy vigyem vissza?
http://keptarhely.eu/view.php?file=20221117v01xcsa76.jpeg][IMG]http://keptarhely.eu/thumbs/2022/11/17/v01/20221117v01xcsa76.jpg
-
-
bul07
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Erre gondolsz?
Egy rövid kis Youtube videó a One UI 5 újdonságairól -
válasz
Rhino82 #7069 üzenetére
Ebben a topikban várod, hogy valaki majd a Honor mellett fog érvelni?
Ez a ram téma szerintem kicsit túl van dimenzionálva. Én tavaly év elejéig hajtottam egy 2GB ramos telefont, a kevés rammal simán együtt lehet élni, de végül azért kellett cserélnem, mert a 32GB belső tárhely élhetetlennek bizonyult. A laptopomban is csak 4GB ram van. A 6GB nekem elég lesz a következő 10 évre
főleg hogy ez a rendszer már támogatja a lapozófájlt.
-
pitör84
tag
Tudja esetleg valaki, hogy az 5.0 verzió miért lesz jobb, mi az ami a legjobb változás benne, mitől lett jobb az új rendszer?
-
Rhino82
aktív tag
Áh, Xiaomiéktól a fórumokat olvasva úgy el ment a kedvem, hogy egy darabig nem is nézek feléjük.
Pedig egy fél évvel ezelőtt még ki akartam próbálni...de húztam még az S10e cseréjét idáig, annyira szeretem. Most viszont már muszáj az akksi meg az usb csatlakozó végett sajnos. -
osonte
őstag
válasz
Rhino82 #7076 üzenetére
Én Xiaomi 11T 8/256GB-os verziót cseréltem erre a telefonra (6/128GB). Semmi pénzért nem cserélném vissza, illetve nem vennék olyan telefont aminek a kamerája nem optikai stabilizátoros, mivel remeg a kezem és az A52s így is éles fotókat lő. A memóriába nem érzek különbséget a 6 és a 8 GB között (ez nyilván függ attól is mire használod, én átlag user vagyok), próbáltam a Ram Plus-t kikapcsolni, akkor mintha többször töltött volna újra appokat, viszont ha +4GB-on hagyom, akkor sok minden a memóriában marad. A háttértár meg nekem a 128GB is sok, azt se használom ki.
A feleségemnek is ugyanez a telefon 6GB memóriával, de nála állandóan Facebook vagy játék és ott sincs gond a memória méretével.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
dragon1993 #7075 üzenetére
Ebben lehet valami. Smartshopnál is csak 1 év garival adják...
A RAM plus mennyire egészíti ki szerinted ha szükséges? 8Gb-oshoz képest észre lehet venni azt a +2gb ramot? A + tárhely nekem nem hiányozna. -
-
Mizol29
senior tag
válasz
vodrosjozsi #7058 üzenetére
A53 5G
-
válasz
Rhino82 #7069 üzenetére
jól hangzik - az a52s-t cserélni már nem cserélném rá. Arról fogalmam sincs, mi a helyzet szoftveresen.
RAM: 2telót futtatok, egy s7edge-et és az a52s-t. SoC-k között olyan óriási nagy különbség nincs. Mostanában veszem észre, hogy az s7e 4GB-ja már szűkös: a chrome időnként felejt/újratölt, akadozik. Messze jól használható még, de már nem az a friss gyerek, mint akár csak 2éve. Szóval én ha valami régi =<4GB telót cserélsz, már ráhajtanék a 8GB RAM-ra ha egy mód van rá.
háttér: azért el tud fogyni a 128giga, ami alapból se annyi mert lejön belőle a rendszer. Persze lehet tenni bele microSD-t, de akkor bukod a második SIM helyet.
-
-
Rhino82
aktív tag
A Honor 50 8/256 Black Fridayon 130 lesz srácok...ez most nagyon elgondolkodtatott...
Szerintetek annyiért? Ráadásul 8Gb rammal és 256Gb tárhellyel? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7063 üzenetére
Csak régi 2G, 3G telefonokat lehet "mobilcserélni", amit használtak bizonyos időszakban. Ha semmi más baja nincs, én megjavíttatnám az S10-et. Legalább kérdezd meg, mennyibe kerülne. Nézd meg a Samsung mennyiért számolná be a telefonodat. Állítólag valójában nem is kell odaadni nekik.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
pinnacle #7062 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon van.
Sokat nézegettem én is.A Xiaomi Mi 11 Lite NE-t nézegettem még sokat, de a topicjába olvasgatva eléggé el ment a kedvem tőle...főleg a miui stabilitásáról sem hallottam jókat.
A Honor 50-et 140-ért tudnám hozni telekomtól, az nagyon bejön...de nem merek belevágni, eléggé homály ez a huawei honor ügy...meg meddig jön rá frissítés kérdéses.
Megvárom még a pénteki akciót, mennyit esik az ára pl egy Honor 50 8/256-nak...egy fórum társ mondta, hogy eléggé be fog esni az ára.De szoftver fronton még mindig az A52s-hez húz... -
Rhino82
aktív tag
válasz
pinnacle #7062 üzenetére
Van egy S10e-m, most őt fogja váltani az A52s.
Csak az akksi meg az usb csatlakozó miatt...sajnos úgy sikerült leejtenem, hogy az usb részénél már nehezebben érzékel,de költeni nem szeretnék már rá... most lett 3 éves.De szoftveresen és hardveresen is teljesen meg voltam vele elégedve a 3 év alatt. Ezért is maradnék a samsungnál továbbra is.
Érdemes lenne beadnom szerinted? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7053 üzenetére
Várd meg, lehet jobb ajánlat lesz. Azt vedd át, amelyik olcsóbb. Esetleg próbálj szerezni mobilcserés telefont. Az még -40.000Ft.
Én is azon gondolkozom, hogy veszek még egyet. Egyáltalán van jobb telefon ebben az árkategóriában, aminek Amoled kijelzője illetve Jack dugója van? -
8.4-es és 8.6-os gcam-et próbált már valaki? 8.1-et használtam legutóbb, kíváncsi vagyok van-e vmi előrelépés.
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7058 üzenetére
Ha jól tudom, még a kanyarban sincs. Biztos másik telón használja.
-
osonte
őstag
válasz
LagerMaister #7048 üzenetére
Jól írod, megszokás kérdése is. Nem mindegy hogyan teszi rá az ember az újját, rá lehet érezni, hogy 10-ből 8-9 alkalommal beolvassa. Persze sose le olyan, mint aminek például az oldalán a gomb az újjlenyomatolvasó.
-
hematoma1
senior tag
Értesités jelzésnek tudtok valami lehetőséget?
-
Mizol29
senior tag
Hát nem egy nagy szám ez az Android 13, bár amennyit én használom a telefont semmi változást nem veszek észre
-
Rhino82
aktív tag
-
DrKapocs
őstag
válasz
LagerMaister #7045 üzenetére
Zárolás helyett itt biztonsági mappa van. Megszokás kérdése, én is zárolós telefonról jöttem régen.
-
kugli
aktív tag
válasz
LagerMaister #7048 üzenetére
Én rögzíteném újra a mintát fóliával.
-
LagerMaister
tag
válasz
gerner1 #7047 üzenetére
Meg néztem, de nálam ez úgy van, h mikor meg vettem a telót, még fólia nékül tettem be az újjlenyomatom, aztán mióta fent van a fólia, konkrétan vagy 2x max 3x sikerült még feloldalni a telót...kicsit zavaró ez, főleg a Huawei újjlenyomat ovlasója után, ami 10ből,10szer olvasott. Remélem idővel meg szokom majd, mert maga a teló eddig nagyon bejön.
-
gerner1
nagyúr
válasz
" ... az ujjlenyomat csak nálam nem akar sehogy sem működni fóliával? "
- Az Összefoglalóban található, erre vonatkozó visszajelzés ~'adatbázist' , vizsgáltad már ? -
Breki
veterán
válasz
Apps Lock in Samsung Galaxy A52,
[link]How to set App lock Samsung Galaxy A52s 5G
[link]Az új lenyomat olvasó nekem jól működik, talán egyszer vagy kétszer nem olvasta, pl mikor kicsit vizes kézzel vagy mogyoróevés közben próbáltam :-)
Az arcfelismerő már hektikusabb, de a kettő együtt pont jó :-)
Én az itteni mobilosnál rakattam fel rá fóliát mert amit az előző telefonomra rakott végig jó volt ami kb 4-5 évet jelent, míg másoknál láttam, hogy az innen onnan vásárolt fóliák, hogy jönnek le pár hónap vagy jó esetben egy év után.
-
LagerMaister
tag
Helló. Nemrég vettem meg a telót, lassan állítgatom be a dolgokat, de arra nem tudok rá jönni, hogy hol tudnám be kapcsolni az alkalmazasok zárolását... Régi Huawei telón volt biztonság menüben, de itt nem találom. Esetleg tudnátok segíteni?
Másik kérdés, hogy az ujjlenyomat csak nálam nem akar sehogy sem működni fóliával? Elsőre mikor be scaneltem működött azóta nem nagyon...
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok.Kikapcsolásnál hogy tudom beállitani hogy ne a Bixby jöjön be.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7029 üzenetére
Szerintem el kell olvasni mindkettő tesztjét. A Samu jobb kamerában, hosszabb rá a terméktámogatás és még jack dugó is van rajta. Nem mellesleg nem "edge", vagyis lehajló a kijelzője mint a Honornak, ami szerintem előnyős, ha védeni szeretnéd. A Honor egyedül gyorstöltésben jobb, de akinek nincs kétnaponta +45 perce a töltésre, az ne is vegyen telót....Szerintem az A52s hangyányival jobb telefon. A te pénzed, a te döntésed...
-
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan hibáva/jelenséggel, hogy a mobilnet bekapcsolásakor jelez a készülék, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez helyezzek be SIM kártyát. Pedig van benne és térerőt is mutat a készülék, ellenben teszteltem, nem volt hívható szám. Szóval tényleg olyan volt, mintha nem lenne SIM benne.
Próbáltam újraindítást, ki-/bekapcsolást, repülő mód be/vissza, semmi sem segített.
Aztán betettem egy másik SIM-et azzal nem volt gond, majd visszatéve az eredeti SIM-et már az is működött.
A készüléket ütés, nedvesség nem érte, állandóan szilikon tokban van.
Mi lehetett ez a jelenség?Köszönöm a segítséget
.
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok. Az A52s és a Honor 50 a két kiszemelt.
Melyiket ajánlanátok? Mindkettő 140-re jönne ki jelenleg.
Napi használatban, kamera, szotver gördülékenység terén milyen az A52s? -
nyihii
friss újonc
Sziasztok!
Éget a kíváncsiság, hogy akinek ez a telefon megvan minimum fél éve, annak hogy szuperál mostanra a telefon? Hosszútávon is megéri?
Köszönöm előre is! ^^
-
sxxorp
őstag
Sziasztok, sok a meló, miközben egy intenzív tanfolyamot is kell végeznem, kb. 2 hónapja nincs időm követni a topikot, volt valami nagyon fontos/hasznos fejlemény? Előre is köszi.
-
pinnacle
nagyúr
eMAG-nál megint van 10+5% kedvezmény, de szerintem 18-án még jobb ár lesz.
-
bul07
nagyúr
Arc feloldás van beállítva
De nem ugrik a kezdő képernyőre mikkor felold
Csak a kis lakit nyílik ki(hanggal is jelzi) és marad a zárolt képernyőnél.Hol lehetne ezt beállítani hogy ugorjon egyből a kezdőre?
A70 szépen ugrik a kezdőre úgyhogy biztos hogy lehet
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nem tudom mi lett a Samsung böngészővel, de az aksinál gyakran hibás alkalmazásként jelenik meg. Most berakta mélyalvásba, ha kiveszem megint hibásnak jelzi. Eddig a gyári böngészőre, sosem panaszkodott.
Van még ilyen hiba valakinél ? -
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #7010 üzenetére
" Az enyémet a Telekomtól vettük, páromét a Media Marktból, áruházból, személyesen. Bontatlan volt mindkettő doboz. "
- Akkor, mindkettőn OXM firmware van.Amennyiben a hardware oldalt (ami a töltő és a kábel) biztosan ki tudod zárni, akkor, esetleg, a felhasználói szokásaitokban lehet/van olyan közös pont, ami az azokhoz kapcsolódó beállításokon keresztül: ezzel jutalmaz.
-
DrKapocs
őstag
Mindkettő új készülék volt. Az enyémet a Telekomtól vettük, páromét a Media Marktból, áruházból, személyesen. Bontatlan volt mindkettő doboz.
Az enyémen régebbi rom van, CVC6 a vége, páromén a legfrissebb.
Mitől lehet az, hogy mindkettő készüléknél előjött ez a lassú töltés? Nem csak egy konektorra korlátozódik, ezt is néztük.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #7004 üzenetére
"... Nem ugyan az a rom van a két készüléken .. "
- Amennyiben ez helytálló, akkor vagy használtan vettétek, és az előző tulaj 'át-flashelte' plö Indonéz firmware -re, vagy nem az EU -ból származik.Az összes EU -s régiókódoson, ugyan az a firmware fut, ami: OXM. Így, a honos XEH & TMH régiósokon is ugyan az van: OXM.
Szolgáltatós" firmware pedig, ennél a készüléktípusnál sincs.
A különbséget az ad(hat)ja, hogy a telefonon futó azonos firmware -ből, az 'aktív-CSC' szerint, eltérő funkciók leszenek aktívak / inaktívak.
-
válasz
DrKapocs #7004 üzenetére
Más dolog: Párom szintén vett egy A52s-t. Nem ugyan az a rom van a két készüléken, nem én állítottam be, más appok vannak rajtuk, stb.
Ezek a régióktól és a mobilszolgáltatótól változnak (ha szolgáltatós rom van rajta). Ha nem hivatalos foghalmazótól vettétek a telefonokat, akkor valszeg szürkeimportosak.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #7000 üzenetére
Valami csak nem stimmelt... biztosra mentem, Odinnal újraflasheltem a telefont. Ez a biztos, így lelki nyugalom van. Egyébként érdekes, de kb. fél év használat után több gigányi szemetet termel a rendszer. Hogy ez lassítja-e? Lehet placebó, de szerintem a tiszta rendszer kicsivel gyorsabb (ugyan azt a romot tettem fel, ugyan azokat az appokat, ugyan azt verziót belőle - Super backuppal csináltam mentést az apk állományokról). Xiaomi készülékeimet kb. évente újraflasheltem; így a rutin kialakult. Lehetőleg csak olyan appokat használok, amik rendelkeznek backup funkcióval és/vagy felhő alapú tárolással, szinkronnal.
Más dolog: Párom szintén vett egy A52s-t. Nem ugyan az a rom van a két készüléken, nem én állítottam be, más appok vannak rajtuk, stb. Az ő készüléke sem volt hajlandó normális sebességgel tölteni, csak nagyon lassan a gyári töltővel. Alig pár napos a készülék. Az enyémmel is így volt, csak a gyári töltővel/kábellel... Véletlen?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #6997 üzenetére
Smart Switch-el majdnem tökéletes a visszaállítás. Pár beállítást elfelejtett, pl. Ébresztés felemeléssel, eltüntetett programok megjelentek, de jobbnak tűnik, mint a Samsung, Google mentés. Nem tudtam, hogy már beállítás közben is működik a képernyőmentés, így nem kellett volna fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged