Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz Aryes #7587 üzenetére

Értettem egybeírva is.

Viszont te nem olvastad el a Night Sight lényegét, hogy hogy működik. Én erre céloztam

Illetve főiskolán tanultuk is, de több Ps könyvben is külön fejezet:

Bemozdulás okozta életlenség mérséklése.

Nem mintha erről ez esetben szó lenne egy 10 méterre lévő kb 10 cm-es tárgyra ennyire ránagyítani aztán csodálkozni, hogy

2160x3840 Iso40 8.3 Mp-es képnél ilyen nagyítás mellett kicsit szétesik nonszensz De rendben mutass gyári kanerával általad készített képet ami ennyire ennyi belenagyít a a háttérbe ahol nincs is a fókusz nem esik szét Kíváncsian cárom. :DD

Ja igen amiről beszéltem
    A Night Sight funkció arra való, hogy 3 és 0.3 lux között készítsünk elég világos és éles fotót. Ehhez a készülék nem használ vakut sem, tehát az egyetlen megoldás a bemozdulás elkerülésére, hogy több képet készít különböző záridőkkel.
    Az exponálógomb megnyomása után a Night Sight 15 fotót készít 1/15 másodperces, 6 fotót pedig 1 másodperces záridővel. Ezután az új AI algoritmus segítségével egymáshoz igazítja a képeket, összefésüli azokat a zajszűrés érdekében, automatikusan beállítja a fehéregyensúlyt, és a fotó színeit természetes színekre képezi le.

És akkor kevés fényben is ilyet lehet, tudom ez is honályos lesz :)

Egyébként éérdenes lenne a Gcam témában folytatni ott több hozzáértő van érdekes téma lenne, itt meg részben offtopik és nem mindenkit érdekel!!!

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák