- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Értettem egybeírva is.
Viszont te nem olvastad el a Night Sight lényegét, hogy hogy működik. Én erre céloztam
Illetve főiskolán tanultuk is, de több Ps könyvben is külön fejezet:
Bemozdulás okozta életlenség mérséklése.
Nem mintha erről ez esetben szó lenne egy 10 méterre lévő kb 10 cm-es tárgyra ennyire ránagyítani aztán csodálkozni, hogy
2160x3840 Iso40 8.3 Mp-es képnél ilyen nagyítás mellett kicsit szétesik nonszensz De rendben mutass gyári kanerával általad készített képet ami ennyire ennyi belenagyít a a háttérbe ahol nincs is a fókusz nem esik szét Kíváncsian cárom.
Ja igen amiről beszéltem
A Night Sight funkció arra való, hogy 3 és 0.3 lux között készítsünk elég világos és éles fotót. Ehhez a készülék nem használ vakut sem, tehát az egyetlen megoldás a bemozdulás elkerülésére, hogy több képet készít különböző záridőkkel.
Az exponálógomb megnyomása után a Night Sight 15 fotót készít 1/15 másodperces, 6 fotót pedig 1 másodperces záridővel. Ezután az új AI algoritmus segítségével egymáshoz igazítja a képeket, összefésüli azokat a zajszűrés érdekében, automatikusan beállítja a fehéregyensúlyt, és a fotó színeit természetes színekre képezi le.És akkor kevés fényben is ilyet lehet, tudom ez is honályos lesz :)
Egyébként éérdenes lenne a Gcam témában folytatni ott több hozzáértő van érdekes téma lenne, itt meg részben offtopik és nem mindenkit érdekel!!!
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Internet fejlesztés országosan!
- Home server / házi szerver építése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horgász topik
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest