- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
válasz
timbookedtwo #14867 üzenetére
Nekem szerintem kb. egy éve biztos, hogy fennáll a probléma, de csak Magyarországon. Több külföldi országban is autóztam nagyobb távokat többször, de akkor nem jött elő ez a hiba.
Én észreveszem elég hamar, mert a telefonon fut a navigáció és látom egyből ha offline lett a teló. De ha mondjuk lerakom egy asztalra, biciklizek, sétálok, stb. soha nem jelentkezik ez a probléma.
Lehet, hogy szolgáltató specifikus a hiba? Nem tudom. Jó lenne kipróbálni más szolgáltató kártyájával, hogy úgy jelentkezik-e a hálózatvesztés... -
balaaa88
aktív tag
válasz
timbookedtwo #14864 üzenetére
Nekem is ugyanez a jelenség, mint nálad, csak nálam akár többször is offline lesz a teló egy út alkalmával:
- 2 db Vodafone SIM kártyával használva
- autóban utazva (csak simán Waze-t vagy Google Maps-ot használva a telefonon)
- Magyarországon belül városban (Bp.-n vettem észre többször is) is és nagyobb távokon is (autópályán jellemzően) előjön az, hogy "eldobja" a telefon a hálózatot és csak a telefon újraindítása után kapcsolódik újra mobilhálózathoz..
- ez többször is megtörténik Budapesten belül is és autópályán is egymás után akár 5-10-30 perc elteltével
- de van, hogy "sokáig" bírja és mondjuk egy három órás út alkalmával csak egyszer veszti el a hálózatot
- repülő üzemmód be- kikapcsolás sem oldja megMár mindennel próbálkoztam:
- töltőn van / nincs töltőn -> ugyanaz
- klíma fúj rá / nem fúj rá -> ugyanazÉrdekes..
-
balaaa88
aktív tag
Nem. Az adaptiv refresh rate azt jelenti, hogy a kijelzo panel legalacsonyabb es legmagasabb kepfrissitesi rataja kozott az lenyegeben barmilyen erteket felvehet. Tehat pl. egy 90 vagy 120 vagy 144 Hz-es kijelzo kepes akar 1 Hz-en is megjeleniteni tartalmat. Itt nalunk ez nincs. Csak 60 Hz es 120 Hz van. Ez a szoftver sem csinal mast, mint kapcsolgat 60, illetve 120 Hz kozott. Igy elrontani nem tud semmit szvsz.
-
balaaa88
aktív tag
Nálam is előjött nemrég többször is otthoni WiFi esetén az elmúlt kb. 1-2 hónapban.
Előtte semmi ilyet nem tapasztaltam (februárban vettem a telefont).
Ugyanez a szitu, mint nálad is, hogy pl. kikerülök a WiFi hatóköréből, átvált mobilinternetre, majd ha visszaérek, nem vált vissza WiFi-re, mert azt írja, hogy csatlakoztatva: nincs internet. Holott másik eszközön van, minden szipiszupi. Ez valami teló bug lehet. Annyit tettem, hogy elfelejtettem vele ezt a WiFi-t, majd újracsatlakoztam. Azóta nem vettem észre, hogy problémázna. Majd kiderül. (Hálózathibát kizárnám, mert semmi mással nincs probléma és nem is volt. Változtatás nem volt.) -
balaaa88
aktív tag
válasz
Oliver0705 #1825 üzenetére
Nálam két SIM-kártya, Bluetooth, WiFi, mobiladat, NFC és erős használattal is kibír egy napot. Tehát, ha "egész nap nyomkodom", akkor is elég naponta egyszer töltenem.
-
balaaa88
aktív tag
Helló!
Aki esetleg használ Gránit Bank alkalmazást a telefonon:
működik a bankkártya digitalizáció rendesen? Én próbáltam már többször tegnap is és ma reggel, de mindig azt írja ki, hogy nem sikerült, próbáljam meg néhány perc múlva. De akkor is ugyanezt írja ki.
Appot letöröltem, újratelepítettem már, nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged