- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregor37
csendes tag
https://imgur.com/4KLdumm
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok ! Az alábbi problémával találkozott valaki ? A képen látható "alany" 7 hónapos, de az alig 2 hónapos gyári tokomnál is jelentkezett az alábbi probléma, ez valami töltés közbeni túlmelegedés okozta "égés" ? Vagy mi ? Mindenki aki átlátszó tokot használ találkozott ilyennel ?
-
beholder00
tag
válasz
dragon1993 #7896 üzenetére
Szépen keresztben van a repedés rajta. Magamra vagyok bosszús, mert eléggé óvtam, töltésre mindig figyeltem. Mondjuk ez az első kijelzőcsere kb 10 év alatt ami viszont jó arány talán.
Az számomra egyértelmű, hogy ha legalább a sarkain nem lóg túl a kijelző felől a tok akkor ott hatástalan ilyen esetekben.
-
válasz
beholder00 #7895 üzenetére
Csak akkor marad meg a garancia, ha a samsunghoz viszed kijelzőt cserélni (meg a vízállóságnak is csak akkor van esélye).
-
dragon1993
őstag
válasz
beholder00 #7895 üzenetére
Eltört az üveg? (ha csak elsötétült én bepróbálnám a szervízt)
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Sajnos lesett a telefonom és hiába volt rajta tok és üvegfólia is nem sokat ért. Szépen elsötétült. Ti hová vinnétek javíttatni? Samsung-tól rendeltem nyáron, igaz a garanciapapírt nem kértem még ki. Van olyan javítás, hogy megmarad a garancia? Vagy inkább vinnétek egy sima mobilszervízbe, ahol kicserélik a kijelzőt (Pl.: itt 38K-ért, ígéret szerint eredeti kijelzőre) ?
-
agy73p
senior tag
Hello,
500 hozzászólással le vagyok maradva. Csak egy kérdés: felrakjam a 13-at vagy még ne?
Most dobta be a telefon, hogy készen áll a frissítésre.
Köszi, a tanácsot! -
Breki
veterán
válasz
H2o-pok #7886 üzenetére
Ha ez az, amivel letöltöm a youtube videókat és utána offline is tudom használni hasonló felületen, akkor azt használtam korábban és nagyon szerettem. De nagyon be lehet vele sokallni ilyen zeneimádónak mint én, és egyik tárhely se végleges
De nagyon jó kis app volt akkoriban mindenkinek ajánlgattam, hogy jobb mint a vanced., Köszönöm az ötletet.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
LagerMaister #7880 üzenetére
Az általan írt linkre kattintva se?
Ha arra klikkelsz mit látsz mi jön be?
-
Breki
veterán
válasz
gerner1 #7877 üzenetére
Igen ez valóban egyszerűbb, de bár hatalmas gyűjteményem van vesztességmentes zenékből, lásd pl aláírásom,, ez kétkevésbé ismert és újabb szám, ezért sajnos nincsen meg még mp3-ban sem
Úgyhogy a kérdés, és az általam írt megoldás áarra vonatkozott inkább, amikor az általunk csengőhangnak akart zeneszám nincsen még mp3-ban sem.
-
válasz
Honnan vetted te azt a telefont?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Nálad.
Ugyanakkor, magad is láthatod, hogy a többségnek müxik, elérhető.
Ennyi infóból pedig, nem lehet kihámozni, hogy esetleg merre induljon bárki is az esetleges hiba keresésében, ahogy azt sem, hogy milyen lépések történtek már meg, hogy felesleges köröket -lehetőleg- ne fussunk.Az ismert alternatív helyekről is elérhető, például innen....
-
Breki
veterán
Csengőhangok.
Elhatároztam, hogy feltuningolom kicsit a csengőhangokat, illetve visdzarakon régi nagy kedvenceket illetve van most egy magyar szàm ami nem megy ki fejemből azt felrakom..
Lehetőségek:
Csengőhang app
Zedge app csengőhangokIlletve most találtam ezt az oldalt, csak bele kell illeszteni a kívánt zeneszám linkjét és a kívánt minőségben letölti.
Ha valaki ismer ennél jobb vagy egyszerübb módszert az engem is érdekelne. Esetleg spp-ot erre.l
-
Én az Appbak nevű alkalmazással jártam így.
Ez kizárólag annyit tud, hogy a telepített alkalmazásokról készít egy listát, amit egy újratelepítésnél tudsz használni. A lista elemeket kiválasztva a Play áruházba navigált az adott apphoz.
Nekem tetszett, mert nem mentett teljes apk-kat, így 1 másodperc alatt megvolt az app list.
Sajnos 13-on már ez sem működik. -
Grg
tag
GoodLock KeysCafe-ban sikerült valakinek az ékezetes betűket külön sorba tenni?
Ilyesmit szeretnék elérni, de nem jöttem rá hogy lehet hozzáadni, bármi mást (emoticonokat, hieroglifákat, stb.) hozzá lehet adni, csak ékezetes betűket nem
Tudom, hogy van a könnyű magyar billentyűzet (a fenti kép), de az más miatt nem tetszik, jelenleg az AnySoft-ot használom, de az csak 4 sorost tud, vagy számokkal, vagy ékezetekkel...
-
Van még egy "Flashlight" nevű elemlámpa app, amit szintén 1.5 óta használok, 64kb az app telepített mérete (!), és annyit tud, hogy fehér képernyő teljes fényerővel, egy tizedmásodperc alatt, reklám és töltő képernyő nélkül.
Ez a 12-es Android-ig szintén hibátlanul működött, sajnos a 13-as frissítés óta csak ennyit csinál: [kép].
Így is világít, de nem az igazi. Tud valaki esetleg hasonló "tudású" flashlight appot javasolni, esetleg írni?
-
Nincs, az külön hardvert igényel, úgy tudom egyedül talán a Lenovo csinál ilyen telefont manapság és/vagy a xiaomi.
A legutolsó Nokia telefonom óta nem volt kikapcsolva egyik sem éjszaka, részben emiatt, részben mert éjszaka azt használom elemlámpának.Én nem használom azt a gyorsgombot, helyette van egy "Profiles" nevű profil váltó app
, amit - nem viccelek - a legelső telóm óta használok, amin még 1.5-ös Android volt és még mindig működik.
Hogy miért ezt használom? 375kByte a tárhely igénye, nincs benne reklám, se semmi sallang, és egy profilban be lehet állítani mindent, a wifi be- és kikapcsolástól a csengőhangon át a rezgésig meg a média hangerejéig. Sajnos már nincs fent az áruházban, a Samsung Cloud-on keresztül viszem át egyik telefonról a másikra.
-
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy "ne zavarjanak" üzemmódban az ébresztőnek legyen hangja?
A "ne zavarjanak" beállításoknál az óra alkalmazást hozzáadtam, de ugyanúgy némán ébresztett.
Köszönöm a segítséget.
-
gerner1
nagyúr
válasz
LagerMaister #7861 üzenetére
Pedig Galaxy Store....
-
LagerMaister
tag
Hali, ezt a Good Lock progit honnan lehet be szerezni? Én kerestem google playben, es Galaxy storbeban is, de nem jelenik meg...
-
Grg
tag
Hogyan tudom visszaállítani az órát 24 órás formátumra?
A GoodLock QuickStar kiegészítőben véletlenül bekapcsoltam a 12 órás formátumot, majd kikapcsoltam, de csak annyi történt, hogy a du. felirat eltűnt és 6:11-et mutat 18:11 helyett.. Sehol nem találok ehhez kacsolódó beállítást.
Ha kikapcsolom a QuickStar kiegészitőt ami ezt okozza, akkor sem történik semmi, ah eltávolítom az appot akkor sem, és az újraindítás sem segít...
Biztos valami tökegyszerű beállítás, de nem látom...
Közben megtaláltam, de elég vicces azért hogy vissza már nem állítja...
-
Szerintem olyat nem lehet, csak az ikonos dolgot. Én kiszórtam a VoLTE jelzést, tök irreleváns, cserébe átraktam az órát a jobb oldalra, ahol régen volt. Így most jobb oldalt minden látszik, ami fontos (két SIM kártya térerő+wifi+akku százalék+óra), jobb oldalt pedig csak az értesítések vannak.
-
Sziasztok!
A GoodLock-kal az értesítési sávot is lehet szerkeszteni?
Köszönöm a választ
.
-
dobolan
senior tag
Arra van valahol beállítás, hogy AOD-RA is olyan fekete fehér értesítési ikonokat tegyen ki, mint ami a zárképernyon van?
-
Qtyii
aktív tag
Gyerekek ez a good lock egy fantasztikus dolog, a billentyűzetet állítottam olyanra amilyenre akarom és így már élvezet rajta az írás is ,,, és csomó kényelmi funkció van amit lehet testreszabása a samsung ui-ban
hurrá
-
DrKapocs
őstag
A tegnapi napon megérkezett a múlt héten rendelt A52s-em, mentazöld színben. 96-ért szerintem ez egy határozottan jó üzlet volt. Még egyszer köszönöm az itteni segítséget (itt olvastam róla, a készülék beszámításos értetlenkedésemben nyújtott segítséget is köszönöm - egyébként igazatok volt, nem kell elküldeni a régi készüléket)!
Így most a fő telefonom és a másodlagos telefonom is egy A52s. Az elsőként vásárolt fekete a fő, az új menta a másodlagos. A családban így van fekete, fehér és már mentazöld is. Határozottan jól néz ki a mentazöld is. Tudom, tudom, luxus egy A52s másodlagos telefonnak, én magam is így érzem. De... nekem már elég régóta mindig volt másodlagos készülékem, ez jellemzően egy régi telefonom volt. Ez sokáig az mi2s volt, amit beszámítattam az első A52s-be, készülékbeszámítási akcióban. Akkor ugye 20-at adtak érte. Egy kb. 9 éves 3G-s hibás készülékért nem volt rossz bolt. A Telekomnál így az 100-ból jött ki a 120 helyett. Ez a mostani, a menta most 96-ból. Időközben eladtam az A50-em, amiért kaptam 35-öt. Lényegében véve baja nem volt semmi sem, de azért mégis 3,5 éves volt már. És egy 3,5 éves telefonnak az akkuja bizony nem mai gyerek már. Azt mondjuk cserélték volna mindenestől egy 20-asból. Szóval ezért váltottam, ez egy jó lehetőség volt most, szerintem így nagyon megérte azt lecserélni. 96 az új és mínusz 35 az A50-ért, amiben azért várható lett volna már egy akkucsere. Szerintem jó biznisz volt, én így érzem. És... ne legyek mohó, de az Ersténél 5%-ot leszámítanak utólag a Samsung felé kifizetett összegből. Oké, az is ott van, hogy a kedvezmények nem halmozhatók, de soha nem tudni... hátha. Egyelőre ott van a Moneyback tételek között, aztán majd meglátjuk.
Ui1: azért egy zsír új készülékre nem mertem ILO firmware-t flashelni a gyári hangrögzítő miatt.
Ui2: nem kaptam garanciajegyet a Samsungtól, emiatt még írok nekik. -
kano
nagyúr
válasz
PirosHello #7840 üzenetére
Android alkalmazások topicban kérdezz rá.
-
válasz
PirosHello #7838 üzenetére
Akkor nincs több tippem sajnos. Ha nem kér engedélyt, akkor a saját belső tárhelyére tölt (mondjuk ez logikus, így kívülről nem lehet hozzáférni). Illetve nem tölt.
-
PirosHello
senior tag
Megnéztem, de ilyen engedélyt a telepítéskor sem kér és a megadható engedélyek között sem szerepel. Egyébként nekem is ez jutott először eszembe...
De az Engedélyek között az van, hogy nincs megtagadott engedély. Már töröltem az alkalmazás gyorsítótárát adatokat, magát az alkalmazást, mindent kipróbáltam. Semmi.
-
válasz
PirosHello #7836 üzenetére
Van hozzáférési engedélye a tárhelyhez? Nézd meg az engedélyek közt.
-
PirosHello
senior tag
Halihó!
Olyan problémába futottam bele, hogy a Netflix a 13-as droidra frissítés óta nem tölti le az epizódokat. Megnézni meg tudom, csak letölteni nem offline megnézéshez. Már újratelepítettem az appot, de nem segített. Valaki megnézné hogy nála működik e? megj.: a "letöltés csak Wifin" kapcsolót is kilőttem, de mobiladatttal sem tölt, tehát nem wifi probléma. Köszönöm előre is. -
Narass
újonc
Anno kérdeztem, hogy tapasztalt - e valaki irreálisan nagy merülést úgy, hogy közben nem csinál semmit a telón, pl. egy éjszaka alatt 20%. A FW frissítésre gyanakodtam, mert kb. az egyik ilyen után vettem észre a dolgot. Semmi kiemelkedő applikációs fogyasztás nem volt a listában, még az Always on Screen - t is kikapcsoltam, töröltem/korlátoztam pár alkalmazást, de nem segített. Később vettem észre, hogy a GPS sem igazán akar pozíciót találni, majd appal néztem, hogy egyáltalán nem is talál műholdat, vagy nagy ritkán talán egyet lát, de ennyi. Minden más hálózati rész működött, de ez valamiért nem, és ebből kiindulva talán valami hálózati/antenna probléma lehetett, ami pluszban szívta az áramot. Replőgép üzemmódban szinte semmit nem merült az éjszaka. Végül szerviz lett a vége, majd egy főpanel (hogy melyik azt nem tudom) cserével kaptam vissza, azóta minden működik szépen, rendesen, ahogy kell (koppkopp). Szóval, hátha valakinek hasznos lesz ez a tapasztalat, gondoltam megosztom.
-
Breki
veterán
válasz
DrKapocs #7831 üzenetére
Csak akkor macerásabb a kiegészítők modulok frissítése.
Jó tipp amit ott írnak"A GoodLock kell legyen telepítve a Fine mellett. Így eltávolítod a GoodLock-ot, majd telepíted a Gaxay Store-ból, megnyitod és ha meg van minden, akkor törlöd a Fine-t.
De egyébként meg lesz minden, mert nekem is megmaradt, csak el kell indítani és be kell kapcsolni a kiegészítőket megint." -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
pitör84
tag
Jól számolom, hogy ez volt az A52 utolsó nagy főverziós frissítése? Úgy tudom 3at adnak. Tehát akkor már a újabb androidot már nem kapunk a telefonra? Vagy azért még lehet fognak adni frissítést? (Egy régi huawei telefonom volt és meglepően 4 év után frissült a legujabb EMUIra)
-
Predatorr
őstag
Nem-nem, még semleges nemű színek is vannak, melőtt megbántabánk valakit...
-
bul07
nagyúr
Esetleg ha gyári visszaállítást csinál akkor esetleg a jelenlegi rendszert rakja újra, és utána megint megpróbálhatja letölteni a frissítést úgy telepíteni
Persze ekkor elvész minden nem mentett adat, de mondjuk elehet előtte csinálni mentést Smart Switch-el egy memóriakártyára
-
Brave_86
aktív tag
Samsung A52S a frissítést nem tudja telepíteni.
Mit tehetnék, azon kívül amit kiír, hogy keressek fel egy szervízt?
Többször próbáltam, szabad tárhely van.
A letöltés megtörténik elkezdi telepíteni "végig megy a csík", újraindul, bejön a robot jel kb 20%-ig eljut, majd semmi. Betölt a telefon, PIN kód megadása, majd kiírja, hogy a telefon frissítése nem sikerült.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Egy számomra elég zavaró problémára keresek választ.
Azt csinálja a telefon, hogy bizonyos tétlenség után fentartja a WiFi kapcsolatot, de megjelenik egy felkiáltójel, ami azt jelenti, hogy csatlakozva van a hálózathoz, de nincs internet.
Természetesen ez nem igaz.
Minden más eszköz folyamatosan csatlakozva van a WiFihez.
Ugyan ezt csinálja a munkahelyen is.
Ezért gondolom, hogy a telefonnal lehet a gond.
Mi lehet a hiba és mi lehet a megoldás?Üdv
Attesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hardcore café
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- YouTube
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SörcsaPH!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest