- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Dr Bubo #7621 üzenetére
Átlag felhasználónak szerintem mindegy mi történik a "motorhaztető alatt", csak azt látja, hogy eddig jó volt a Viber, most meg nem. Nekem, meg Neked és biztos pár embernek nem gáz, de például a feleségem igazi laikusként agyérgörcsöt kapott volna, ha nem lett volna internete egész nap, meg Viber stb... szerencsére szabadságon volt és megoldottam neki.
Értem én hogy változott az engedélyek kezelése, de 9 dolognál át tudták vinni az engedélyeket és a Vibernél a képek pont egy fontos dolog és nem hiszem, hogy azt az egyet is nem lehetett volna megoldani. Szerintem csak programozás kérdése, nem hiszem, hogy a lehetetlent kellett volna megoldaniuk. Programozó mellett ültem sok évig, nem lehetett olyat kérni tőle amit nem csinált volna meg, viszont bizonyos feladatokhoz több időre volt szüksége. A Samsung meg elég gyors tempót diktál. Szerintem így is jó munkát végeztek, ahhoz képest milyen gyorsan tolják a frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android játékok topikja
- Egér probléma
- Opel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest