-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3252 üzenetére
Most komoly? Valaki 900 Ft miatt a warezhoz nyúl,de ha 1800 Ft akkor is. Megáll az ember esze! Mi ma már 900 Ft?
-
bcsarli
tag
válasz
Viktor0610 #3252 üzenetére
Közben megoldottam
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #3197 üzenetére
Akkor rn7-et ne vegyél
-
G48
senior tag
válasz
Viktor0610 #3028 üzenetére
Az én dobozomra az van írva h Global version. 128-ra szavazok én is, ha már...
-
válasz
Viktor0610 #3028 üzenetére
Az enyém 128-as és Global.
Szóval van,csak itthon nincs "hivatalos" forrásból.
Nekem kellett a nagy tárhely,a memkártya (fat32) nem opció amikor a gopro-ról húzom át sok-sok gigás videókat. -
azimut
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2936 üzenetére
Itt tartok: nyelv, régió, stb, majd csatlakozás hálózathoz, wifi, jelszó....felhasználási feltételek... frissítések keresése...alkalmazások és adatok másolása...fiók hozzáadva...fiókadatok lekérdezése....google szolgáltatások (elfogadás)....fogja munkára a google-t (kihagyás, vagy tovább, egyik sem reagál) csak a vissza gombbal tudok navigálni. Igen, bekapcsoláskor volt unlock felirat.
Most nincs adatkapcsolatos simem, csak a wifi. Köszi, hogy segítesz.
-
azimut
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2932 üzenetére
Most éppen wifi. Most akkor sikerült a bl-nyitás, vagy nem? (Bocs, a bosszúságom nem neked szól)
-
tomsolo
addikt
válasz
Viktor0610 #2917 üzenetére
például hogy beállítod mit is csináljon akksi kimélő üzemmódban
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #2914 üzenetére
Nincs ilyen gondom, nincs kipöckölve, lakat, miui aksi kímélő ki, minden úgy van ahogyan kell. Előtte is xiaomi volt, RN4, szóval nem újdonság, sikerült elég jól kiismerni. Csak azért kérdeztem, mert már egy ideje kerestem, és nem találtam.
-
tomsolo
addikt
válasz
Viktor0610 #2903 üzenetére
teljesen jó a miuiban az akksi kimélő mód - értem én hogy kikapcsolni egyszerűbb, de jól beállítva használni azért az magasabb szint
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #2911 üzenetére
Igen, és itt van automatikus indulás is. Viszont nálam nincs a fejlesztőiben miui optimalizálás kikapcsolása opció. Megnéznéd nálad van-e? EU Dev 9.7.25 van itt. Köszi.
-
Vartanus
őstag
válasz
Viktor0610 #2880 üzenetére
Eddig egy telómmal sem volt gond abból hogy bringázásnál a zsebben hordtam.
Akkor kérdem úgy hogy szerintetek alaptalan az aggodalmam?
Nekem tűnik csak úgy, hogy ezen videóban kevés erő kellett a megnyekkenéshez?
-
Azie
őstag
válasz
Viktor0610 #2814 üzenetére
semmi sem kötelező, de egy sajtómegjelenés lehet nagyobb kár, mint egy szaros cserekészülék, főleg egy 50k-s eldobható telefon szervízelése kapcsán.
-
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #2803 üzenetére
A Smartshop konzekvensen cserél vagy visszafizet 30 napon túl. Ez nagy pozitívum szerintem.
-
LSiki
tag
válasz
Viktor0610 #2742 üzenetére
Nekem sem sikerült elővarázsolni pedig gyorsparancs hangerőgombokkal szerint bekapcsoltam a kisegítő lehetőségek menüjét, de sehol semmi.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2740 üzenetére
Ott, nem használok gesztusvezérlést.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2708 üzenetére
Nem jelenik meg a gomb. Elengedtem
Majd később ha több időm lesz.
-
fa4hu
őstag
válasz
Viktor0610 #2723 üzenetére
Vagy pedig valamelyik böngészőben véletlenül engedélyezted valamelyik weboldalnak, hogy értesítéseket küldjön, az is tud ilyet produkálni. Nézz utána a böngésző beállításaiban!
(#2719) azimut:
Még szunyi777 kiegészítő magyarázatával sem?
-
LSiki
tag
válasz
Viktor0610 #2700 üzenetére
Ugyanez a 10.3.5.0-án
Beállítások > ...További beállítások > Kisegítő lehetőségek > -
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #2644 üzenetére
Én nem emlékszem, hogy nekem ki kellett volna kapcsolni a wifit. Ettől persze még lehet. 60 felett előfordulhat már minden 😀! Mi van azzal, akinek nincs mobilnet? Én is nagyon sokáig használtam (évekig) okostelefont mobilnet nélkül, csak wifiről.
-
azimut
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2594 üzenetére
Hálás köszönet, csak zárójelben írom, hogy ez az infó nincs, vagy nagyon rejtett a bl-nyitós leírásokban.
Mit lehet PC-n, mit kell adatkapcsolattal csinálni, a videók onnan kezdődnek, hogy adb... Valakitől kérek egy adatkapcsolatos sim-et.
Gondolom, hogy elsőre különös, de egy évtizede elvagyok adatkapcsolat nélkül, a legtöbb helyen, ahol megfordulok (legmesszebb Kirgizisztánban, Viber nagyon jó) elboldogultam a wifivel is. A sim egy családtagom céges flottájához tartozik, van, amikor havi 2000.-Ft-ra is felszökik a mobilszámlám. Nagyrészt fotózás, videózás, zenehallgatás, offline gps a használat tárgya.
Amúgy az éjszakánként automatikusan kikapcsolt teló 5-6%-os fogyasztása is hangyányit sok, + a reklámok, szóval romcsere. Garancia? Kit érdekel, Gearbestről vettem bátran, óccón, 4/128, kifogástalan hardver.
Ez megérdemel egy kiherélt romot.
-
azimut
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2590 üzenetére
Tehát azzal még nincs összekapcsolva a teló és a fiók, ha a "Fiókok >> MI fiók"-ban látom a magam nevére átnevezett készüléket? Ezt meg kell tenni a "MI Unlock-állapot" menüben is adatkapcsolattal? Ezek után a böngészőben lesz kitölthető adatlapom?
Bocs az idióta kérdésekért, de számomra teljesen szokatlan ez bl nyitás mizéria.
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2554 üzenetére
-
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2510 üzenetére
Mi történik egy ilyen üveg hátlappal, ha kicsit kevésbé óvatosan teszem le a marván konyhapultra?
Nem tudom, valahogy nem tudom magamról elképzelni, hogy az üveg hátlap miatt nyugodt lennék.
-
M@cika
őstag
válasz
Viktor0610 #2485 üzenetére
Note 8 felugró kamerás lesz, az ára 14 ezer indiai pénzegység lesz induláskor elvileg.
Global változat áráról nincs infóm sajna. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2472 üzenetére
Ja igen alcatel
de kiköpött mifajtánk ,meg egy csomó más telefon is ugyan úgy néz ki majdnem.Nem tudnak már újat mutatni?
-
st6969
őstag
válasz
Viktor0610 #2424 üzenetére
Így van, UPC-t kell felhívni, és visszaállíttatni IPv4-re.
Állítólag kezdenek kifogyni(?) az IPv4-es címek, és ezért kell fokozatosan áttérni az IPv6-ra...valami ilyesmit olvastam, de mindegy is. Kb. 3 évvel ezelőtt volt ez a problémám otthon, eltelt egy kis idő, mire kinyomoztam, mi a probléma. Számomra teljesen érthetetlen, hogy ennyi idő alatt hogy nem lehetett felkészülni erre okostelefon oldalról, sem pedig szolgáltató oldalról (manapság, ahol otthon van net, ki nem használ okostelefont wifivel)? -
MDanny
senior tag
válasz
Viktor0610 #2379 üzenetére
Ez a VoWiFi kimondottan tetszene, mert olyan helyen is tudnám használni, ahol mindegyik szolgáltató elhasal, de a WiFi ki van építve. Szerintem ezzel nincsen semmi probléma. Gyakorlati tapasztalatra lennék kíváncsi.
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2379 üzenetére
Szeretném leváltani a jelenlegi szolgáltatóm (idővel), ezért gondoltam hogy kipróbálom a Digit.
A jelenlegi telefonom nem Dual Sim-es, ezért "kell" egy másik készülék és árban ez nekem megfelelne. -
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #1983 üzenetére
Én nem emlékszem, hogy Outlook lett volna. Én a Note 5-ön is a GMail-t használtam a céges levelezéshez is.
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #1983 üzenetére
Ez érdekes.
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #1980 üzenetére
Öhm, hogy mi?
-
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #1980 üzenetére
Az elég érdekes lenne, mivel nincs is telepítve. A GMail váltotta fel a dedikált klienst, abban lehet exchange, imap, stb. kapcsolatokat definiálni...
-
grafikus17
senior tag
válasz
Viktor0610 #1838 üzenetére
Azt írja ki az IMS szolgáltatás regisztráció nem regisztrált.
-
grafikus17
senior tag
válasz
Viktor0610 #1836 üzenetére
Itt írta valaki, hogy 4 G kell maradnia.
-
zorzy4
addikt
válasz
Viktor0610 #1786 üzenetére
Köszönöm, utánanézek.
-
darkmann
őstag
válasz
Viktor0610 #1795 üzenetére
Hát ez biztos nem! Úgy beleakad az ujjam a szélén, hogy ha nem vigyázok bele is vág!
-
válasz
Viktor0610 #1760 üzenetére
Ez az, h kellene meg oldalankent 2 mm, akkor erne teljesen a szeleig. Mindegy ez ilyen, kar melazni rajta.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1701 üzenetére
Gyanítom EEA gyári rom a kérdés, nem xiaomi.eu.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1526 üzenetére
Tudna a redmi note 7 is többet csak szerintem optimalizálni kéne a miuit valami komolyabb updatével,ha azt nézem 14nm volt az rn5 procija is bár tudom ezen hangyányit nagyobb a kijelző meg kicsit erősebb a proci,de akkor sem hiszem,hogy csak ennyit tud 4000 res aksival.Ráadásul én nem is játszok csak netezek,néha videót nézek meg néha facebook,messenger meg néha fotózok.
#aelod
Nem lenne ez rossz teló,jó volt az rn5 de már nem szeretnék vissza felé váltani,nézegettem más telókat pl ulefone power 6 azt hiszem 6350 es akkumulátorral elég jó árban meg más telókat is néztem de én nem játszok szóval sok telónál nagyobb snapdragon proci,nem igazán érdekel meg a gpu sem mert ez a teló elég gyors meg jó lenne,viszont a kamerája bejön,bár néha attól is sokat várok de dslr hez szoktam szóval...
-
aelod
veterán
válasz
Mindenesetre ez elég gyér teljesítmény...
Folyamat olvasom a topikot a tapasztalatok miatt a telefonról de kezdek elbizonytalanodni a vásárlással kapcsolatban. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Azért az nem sima kijelző idő, hanem gyilkolós.
(#1525) Pityu.: Eléggé rá vagy függve erre az akksi/merülés/töltés témára. Nem akarod eladni a telefont, és venni egy jobbat?
Nekem az előző után ez is egy álom, hogy (felhasználástól függően) 2-3 napig elmegy egy töltéssel. De nekem egyébként az is elég lenne, ha viszonylag erős használattal 1 napot kibírna nálam. Esténként 99%-ban úgyis töltő közelében vagyok. Valószínűleg 1-2 év múlva ilyen is lesz (ha még menni fog).
-
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #1457 üzenetére
Itt sokkal nagyobb a radius. Legalábbis a Note 5-ön nem volt ilyen feltűnő.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Viktor0610 #1365 üzenetére
Igen, ők is.
-
darkmann
őstag
válasz
Viktor0610 #1330 üzenetére
Az lehet, hogy nem támogatja, de nekem működik. Bár nekem üzleti számom van, és én vagyok a kapcsolattartó. Nekem magyaráztak, hogy ha nem támogatott, bla-bla. Két dolog nem működik a Volte-n RN7 alatt a Telenornál: 1. a rövid számok, pl. Telenor üzleti ügyfélszolgálat száma (1779), 2. sms-ek később mennek ki jóval, mint ahogy elküldöm őket. Mindkét esetben, ha ilyet akarok hívni vagy sms-t küldeni, akkor csak kikapcsolom előtte menüből a Volte-t, és utána vissza.
@tomsolo: És a recovery-st is a rendszerfrissítésnél kell ugyanúgy betallózni, és már települ is?
-
drr
őstag
válasz
Viktor0610 #1321 üzenetére
Priority line-nal jön...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #1291 üzenetére
Ez a lényege igen, meg a kokány forrasztás. Egyelőre korrekten kiírja a telefon hogy gyorstoltés de nem tudom hogy merjem e hosszú távon használni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #1283 üzenetére
Akkor nézd a képeket.
-
korcsillio
addikt
válasz
Viktor0610 #1273 üzenetére
Nálam nem akar működni... :(
[kép] -
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #1169 üzenetére
Valóban, köszi!
Sms-t továbbra sem fog tudni küldeni... -
Joker88
őstag
válasz
Viktor0610 #1170 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1005 üzenetére
Igen de az rn5-é jó fények közt elég tuti volt ez meg még akkor is harmatos.
-
ozzyxx78
csendes tag
válasz
Viktor0610 #849 üzenetére
Ja, ezen semmi infó nem volt
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Viktor0610 #743 üzenetére
Volt minden.
10.3.3 GS, minden frissítve, volt gyári visszaállítás is (FR), kikapcsoltam a sötét módot, gyári téma, stb.
Ez a szeretett "Xiaomi együttható" lesz -
Z.É.T.
őstag
válasz
Viktor0610 #680 üzenetére
Mennyi az a valamennyi?
2 nap alatt sem változott a helyzet -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #733 üzenetére
Köszi!
-
ooooobi
senior tag
válasz
Viktor0610 #733 üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Viktor0610 #680 üzenetére
Akkor várok
-
30z.Samu
félisten
válasz
Viktor0610 #664 üzenetére
Az igaz, nekem elsőre másképp esett le a story. Nem olvastam el figyelmesen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #641 üzenetére
Ahogy az 1.0-ás topikban is írtam, nekem ez a kamera védő üveg bevált.
[link] -
pilu01
senior tag
válasz
Viktor0610 #641 üzenetére
Bocs, valamiért csak az maradt meg bennem, hogy az árusításért jár terror.
Volt hogy elrontotta a képeket a kameraüveg, nálam is, de az azon a készüléken volt amelyiken a két lencse között volt a vaku, kis kínaiak meg vágtak az üvegre lyukat, azon meg megtört a vaku fénye.
Remélem itt, ha tisztán tartja az ember, nem lesz minőségi romlás. -
Z.É.T.
őstag
válasz
Viktor0610 #629 üzenetére
Nekem holnap jön csak meg, jelenleg Note5-öt használok és ott vagy igen, vagy nem.
A bt eszközön múlik. -
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610 #626 üzenetére
Gondolom függ a fülestől is a beállítás, meg elvileg automatikusan megtörténik a váltás.
-
Riegerr
tag
válasz
Viktor0610 #626 üzenetére
Megnéztem. És alapból az aptX-et állítja be. Köszönöm a segítséget.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #553 üzenetére
Ilyen nemnormalisan tartottam a telefonjaimat egészen másfél hónappal ezelőttig
-
Noukoum
veterán
válasz
Viktor0610 #553 üzenetére
Valahonnan ismerős ez a "rosszul fogod" dolog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #549 üzenetére
Telefonálni meg vegyek egy buta telefont mi?
-
pilu01
senior tag
válasz
Viktor0610 #546 üzenetére
Hasonló mennyiségű hívásom van, ráadásul két kártyával, de ezidáig egy alkalommal sem tapasztaltam ezt a jelenséget!
Remélem nem is fogom.
EU dev romot használok, de a hsz. ék szerint nem romfüggő, nem tudom mit csinálok rosszul v. ez esetben jól. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #546 üzenetére
Én sokszor meló közben beszélek a vallammal tartva, és csak a bal oldalon. Ilyen esetben az érzékelő a szabad eget figyeli. Kicsit Samsung spica feeling. Azon ki sem kapcsolt
-
hislah
aktív tag
válasz
Viktor0610 #540 üzenetére
Sajnos soha nem lesz javítva. Az Mi A1 most is ilyen.
Ezért cseréltem le végül.
Szomorú vagyok, hogy ezt nem tudják fixen megoldani a Xiaominál.
A Note 5 hibátlan. A Note 6 már nem. -
KubanitoS
veterán
válasz
Viktor0610 #540 üzenetére
Minden bizonnyal.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Viktor0610 #486 üzenetére
Újratelepítettem, sőt a beta-t is próbáltam. Érdekes, hogy ha a névjegyet akarok csak kitenni azt kiteszi, csak a közvetlen tárcsázást nem.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Viktor0610 #484 üzenetére
Engedélyezve van. Minden engedélyt megadtam a Nova-nak (rendszergazdait is). Mielőtt valaki firtatná: igen, vásárolt az app.
Több éve használom különböző készülékeken, de ilyen problémával még nem találkoztam. -
azimut
aktív tag
válasz
Viktor0610 #282 üzenetére
Helyesen: RN7, elnézést. Mivel ebben a topikban írok, ez vélelmezhető
Akkor is nagyon jó telefon.
Esetleg a monitorozásra megoldás?
-
jFox
addikt
válasz
Viktor0610 #280 üzenetére
Lehet hogy RedMi7?
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610 #234 üzenetére
Amúgy az vicces hogy 10.3.2.0 ezeket nem tartalmazza(nekem ez van rajta), de kint van a 10.3.3.0 abba meg benne van(MI Store telefonok frissítés után ezt kapták). Ezek hogy tudnak így kiadni a frissítéseket
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #221 üzenetére
Valaki a másikban írta, igen.
De az valami buheralt miui.hu vagy miazisten rom volt. A miui bétában van javítva gyárilag. -
Reverting
őstag
válasz
Viktor0610 #202 üzenetére
S9+ on és ezen is érezhető a volte be kapcsolás a után kicsivel mintha jobban merülne...
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610 #202 üzenetére
Én is így tudtam, csak furcsa hogy mióta be van kapcsolva, nőtt a fogyasztás. Alkalmazás nem lehet, nincs semmi új felrakva.
-
junior11
veterán
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Köszi, a két főverzió mindenképp örvendetes, korábban mintha max egyet kaptak volna ebben a kategóriában.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Mázlista.
Nekem 2 xiaomi készülékem is sargult , a kollégám 4A készüléke szintén , és volt egy , ami 1 év után alaplap hibás lett .
Most hogy szervizbe vittem a Note 5 készüléket a sargulás miatt , a szervizes is mondta , hogy típus hiba és sok ilyet kapnak javításra.Arra lennék kíváncsi , hogy a csúcs telefonjaiknál is jelentkezik vajon. Nah majd megkérdezem a szervizbe ha elkészült telefonomért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest