Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ozzyxx78
csendes tag
Gcammal (több verziónál, a legújabbnál is) előfordul, h indítás után semmire sem reagál, kép van, de exponálni nem lehet. Kilépés és újraindítás után tökéletes. Vkinek volt már hasonló hiba?
-
Na meg próbáltam felrakni a 10.3.4.0 updatét de újra indulásnál fekete képernyő rajta piros betűvel olyasmi,hogy update sikertelen,csak angolul.
-
Mikszi
tag
Szintén xiaomi.eu romot használok. Még anno Redmi 3s-nél kipróbáltam szinte az összes custom romot és a vége mindig az eu-s rom lett. (most is a legutolsó stabil xiaomi.eu-s rom van rajta. ) Illetve a Redmi Note 7-re is már felpakoltam, igaz itt fejlesztőit és nem a stabilt.
-
m0py
tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
En a xiaomi.eu dev romot hasznalom, roviden osszefoglalva: china weekly buildekbol keszul, szoval szinte azonnal kapod az uj feature-oket (nem kell heteket varni, mint a globalnal), viszont ki van belole herelve minden felesleges kinai bloatware meg reklam, cserebe tele van pakolva mindenfele tweakekkel meg finomhangolassal.
Ha reszletesebb leirast szeretnel, olvass bele az "Our ROMs features" reszbe: [link]
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok! Pénteken érkezik a telefon... az érdekelne, hogy mi miatt toljátok a ROM cserét stb, úgy értve mivel jobb mi az elvárás a gyárihoz képest, ennél a telónál. Én egy elég régi konstrukcióról, p8 lite-ról váltok szerintem nekem így alapból is elég gyors/jó lesz. ( Legalábbis remélem)

-
merlix
tag
Szia!
Én a MOFI-t használom:
https://www.aliexpress.com/item/32972753225.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6fc1228bKAt901&algo_pvid=486d5ac2-e8d0-41cc-bf58-949f8990aa90&algo_expid=486d5ac2-e8d0-41cc-bf58-949f8990aa90-33&btsid=f3d4dd35-6ce6-4d39-9214-d5ff7ee2e76b&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_9%2Csearchweb201603_52
Bevált, tartós darab (a Le Max2 telefonomon is ez a márka volt...) -
merlix
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel:
A Banggood-on BG6N78 kuponkóddal 54.528 Ft-ért lehet megvenni a 4/128-es Global verziót.
-
Sayen
tag
Sziasztok! Most szeretnék vásárolni ilyen készüléket
Az lenne a kérdésem, hogy a kamera lencséje tokban tartva azon túl lóg vagy sem? A tok elég védelem a kamerának?
Köszönöm -
22Dávid22
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Erről tudunk esetleg még valamit? Nekem azt mondták, hogy a Xiaomi javítja a készülékeket, viszont ez alapján nem vagyok benne teljesen biztos. Mondjuk nekem mindegy ki javít, ameddig eredeti alkatrészt használnak, és nem barmolják szét a telefont javítás címszó alatt.
-
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatosan:
1.Kínából melyik fóliát érdemes megvenni? Valakinek valami tapasztalat kínából rendelt fóliával? (konkrét linket esetleg tudtok adni?)
2. A régi telefonomon egész jól meg volt oldva a hívásblokkolás, meg lehetett adni, hogy kik hívhatnak, ide beraktam pár fontos családtagot és más nem tudott hívni rajtuk kívül. Ezzel a telefonnal meg lehet oldani ezt valahogy?
3. Éjszakára milyen akkukímélő megoldások vannak, hogy az ébresztő azért felkeltsen 6:15kor?
4. Éjszakára hogyan lehet elnémítani úgy, hogy az ébresztő ne legyen néma?
-
Archttila
veterán
válasz
szunyi777
üzenetére
De az minden gond nelkul (eszrevetlenul) visszaflashelheto fastboot image-el.
Ilyenkor gyari allapotot kapsz, zart bl-el.Egyebkent kis erdekesseg: tegnap megprobaltam nyitni a bl-t es valami oknal fogva egyszeruen fogja, es eldobja (disconnecteli) magat fastboot modba a telefon. Driver az adb fele van fent, de probaltam mar mindent, kabelcseret is.
Szerintem hetvegen megnezem Linux alatt, mert anno a Note 4-et ott flasheltem. (Nem kell a driverekkel szivni) -
ooooobi
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Bár mostanában mobilt nem de mást rendeltem tölük, semmi gond nem volt velük. De az is igaz gariztatni szerencsére nem kellett még semmit. szerk.: ja most látom a példát, ez gáz, nekem volt ilyen hogy nem jött meg, elküdték megint, bár az csak 50€-s tétel volt, és német címre.
-
wanted5
őstag
Ez a xiaomi aktivitás másnak is rengetegszer ébreszti a telefont? Wakelock detectorban ez a legmagasabb
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én is a Kingtelben vettem a telefonom, amikor megkérdeztem tőlük, hogy mi a helyzet a garanciával, azt mondták, hogy gyártói jótállás van rajta, de külföldi. Az illető Németországot mondott, de a Xiaomi hitelesítő oldala alapján az én telefonom Horvátországba lett leszállítva, úgyhogy némileg szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, amit mondott. Minden esetre biztos, hogy nem maga a Kingtel javít, a weboldalon ott van, hogy a náluk vásárolt új készülékeket a forgalmazóhoz küldik javításra.
-
m0py
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Koszi az infot. Mar jo par eve rendelgetek gearbestrol is, banggoodrol is, de ilyesmi meg nem fordult elo. A legkomolyabb problemak kimerultek abban, hogy serulten erkezett a termek, visszakuldtem, es visszaadtak a penzt. Legutobb egy tolto erkezett kicsitt "megferdulve", vissza se kellett kuldenem, csak jovairtak store creditben. A toltot pedig visszahajlitottam, azota is mukodik.

-
Hát se a tétlenségem se a képernyő időm nem a legjobban alakul. Mindig le kell mennem 10%-ig is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ők is.

-
-
LSiki
tag
Ha már kínai beszerzés. A Gearbesten a 128GB-os verziós is akciós ami két hete szintén leárazott volt a Banggood-on 57000-ért( szállítás+biztosítással).
[link] -
-
-
tomsolo
addikt
Official romhoz:
gyári böngésző itt a prohardveren a képfeltöltésre csak a kamera appokat ajánlja fel(vagyis csak fotózni lehetne)
más böngészők is furik, van amelyik kokrétan fagy ettől.(nekem ez 3.2-től így van)
opera, chrome jó vele.ha olyan appot használsz ami állandó háttérfolyamatot használ és kapod fixen az android rendszer értesítést, ezzel eltüntheted:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze
-
tomsolo
addikt
Na kérem VoLTE-Telenor ügyben:
Ha régebbi SIM kártyád van vagy előfizetésed van, akkor alapból a Telenornál a VoLTE tiltva van.
A 1220-t kell hívni /készülékbeállítás/értékesítés és ott engedélyeztetni. Nem kell hozzá más mint a ügyféljelszó(4 szám) és nem kerül semmibe.
2 dologból tudhatod hogy sikerült az:
- egyik, hogy megjelenik Volte menüpont a SIM kártyák beállításai alatt a másik, hogy a
- ha biztosra akarsz menni akkor *#*#4636#*#*
majd alul bökj az Egyebekre majd IMS szolgáltatás állapota, ha ezt látod mint alant akkor már csak a készüléken/romon múlik.
-
Jó a telefon kamera része, de pl néha mikor közeli képet csinálok pl egy virágot fotóznék,sosem ott éles elteszi máshova a fókuszt. Ez mitől lehet? Ez van google camerával is meg gyárival is.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok az előbb átköltöztem az 5plusrol, van olyan alkalmazás ami dupla, mit tudok kezdeni vele? Ha törölném az egyiket megy mindkettő. Koszi előre is.
-
cerka
csendes tag
fa4hu
Az mindenkeppen mehetne hogy van kulon EU es Global rom kulonbozo verzioszamokkal, es hogy egyikre nem megy fel a masik. Errol mindig sok kerdest latok. -
Sziasztok!
Más jelentkező híján vállaltam a topikgazda-ságot, és nekiállnék az összefoglaló összerakásának.
Ehhez várnék ötleteket, mi lenne jó, ha bekerülne, mit javasoltok!
(#1329) darkmann:
10.3.3-ra is felment a 10.3.4 OTA-val (nálam pl. Hong Kong régióval). Milyen régióra vagy állva?
-
tomsolo
addikt
Nekem alapból meg sem jelent, még szürkén sem.
Miután beütöttem a *#*#86583#*#*, ezután tudtam engedélyezni őket.
Ezután ha beütöm a *#*#4636#*#* akkor a kártyáknál már látom, hogy aktiválva vannak - Telenoron is (az én telenorom is üzleti, meg a vodafone is).
Nem írtad, milyen rom melyik verzió ez is gond lehet.
-
darkmann
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az lehet, hogy nem támogatja, de nekem működik. Bár nekem üzleti számom van, és én vagyok a kapcsolattartó. Nekem magyaráztak, hogy ha nem támogatott, bla-bla. Két dolog nem működik a Volte-n RN7 alatt a Telenornál: 1. a rövid számok, pl. Telenor üzleti ügyfélszolgálat száma (1779), 2. sms-ek később mennek ki jóval, mint ahogy elküldöm őket. Mindkét esetben, ha ilyet akarok hívni vagy sms-t küldeni, akkor csak kikapcsolom előtte menüből a Volte-t, és utána vissza.
@tomsolo: És a recovery-st is a rendszerfrissítésnél kell ugyanúgy betallózni, és már települ is?
-
-
tomsolo
addikt
Akinek nem látszik a Volte a menük közt üsse be ezt:
*#*#86583#*#*
Ezután menni fog.
-
zolya1973
aktív tag
Nekem még 10.3.2.0 stabil van a telómon. Láttam már fent a neten 5ös végűt is. De ez nem akar még 3ra se frissűlni. Mi lehet a baj??
-
tomsolo
addikt
Lehet ithhon kapni olyan kijelző fóliát ami matt - marhára zavar hogy ennyire tükröződik - és nincs aranyárban?

-
drr
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Priority line-nal jön...
-
-
drr
őstag
Sziasztok!
A Gearbestről szeretném megrendelni a készüléket, mert most pofátlanul olcsó ott... Szeretnék ugyanonnan tokot és üvegfóliát is rendelni. Valakinek van tapasztalata, van ajánlott vétel?
-
Gloob
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Pedig van! Szunyi777 a kérdésed után közvetlenül még egy képen meg is mutatja!
-
szunyi777
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Pedig ott van!
Turd át a menüt -
coppola
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
a kukac már átjött az almából -
coppola
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
isteni, köszi! 1 órája sz@p@k vele
-
coppola
tag
el lehet tüntetni valahogy a zárképernyőn a kamera, meg a mi táv parancsikonját? -gyári alapértelmezett témán-
-
tomsolo
addikt
Van már official EUs romból is 3.4.0:
Recovery (1.7 GB):
https://bigota.d.miui.com/V10.3.4.0.PFGEUXM/miui_LAVENDEREEAGlobal_V10.3.4.0.PFGEUXM_c39033bf0f_9.0.zipOTA (384 MB.):
https://bigota.d.miui.com/V10.3.4.0.PFGEUXM/miui-blockota-lavender_eea_global-V10.3.2.0.PFGEUXM-V10.3.4.0.PFGEUXM-f85e8735a1-9.0.zip(Jók ezek a frissítések - eddig egy se jött le még, mindet kézzel kellet betallózni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Telekom vallalati csomag.
De nekem már 10.3.3 van!
)