Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Szia Sati
Nálam ilyenek vannak!
[beállításokban]
[speedtest eredménye] -
szabacsik
őstag
Kicsúsztam a szerkesztésből látom már hol a dark mode.
Más: Azt néztem, hogy olyan mintha a notch körül picit sötétebb lenne. Mondom ez lehet a szigettel jár. Ez másnál is így néz ki? Balról [kép] "alá nézve" van az a fehér perem a másik oldalról nincs [kép] . (Mondjuk úgyse alulról nézem persze meg ha garis baja van akkor cserélik csak érdekel)
-
Na most figyeltem a telefont ez lett az eredmény

Lehetvérzéki csalódás vagy többet nyomkodom,de a képernyő idő az elég jó lett csak a nap kevés,rn5 nél hasonló 2,5 nap de lehet tényleg csak sokat nyomkodom most. Bár a gyors százalék esésen faraghatnának kicsit.
Sőt rn5 nél max 20% ig merítettem a telót néha mentem alá,de ezzel a telóval bőven be megyek 20% alá.
-
szabacsik
őstag
Beléptem a táborba végre. A Dark mode-ot hol lelem?
-
Archttila
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Erre gondolsz?
Notes:
I have updated the file name (replaced a "++" with "plusplus") to avoid issues on my server.
Mondjuk azóta már van újabb: [link]
____
Más
Nektek 5G Wi-Fi-n mekkora sebességet ír? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
koppasz1986
üzenetére
-
koppasz1986
aktív tag
global 10.3.5.0 másoknál van nálam miért nincs sötét mód?
-
wanted5
őstag
No, nekem ez első élményem a hydrogeles cuccal nem sikerült túl jól. Kuka lett belőle. Nem lenne egyébként rossz, csak nem egyszerű felrakni.
-
attila964
csendes tag
[link]
Ezt a tokot rendeltem meg hozzá.
Védi a kamerát is. -
szunyi777
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Ezt nézd meg. Rendeltem én is. 2 db, jó árban van!
-
Mikszi
tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat: használom a duplakoppos ébresztőt, hàt triplakoppként inkàbb müxik stabilan. Mondjuk így 10-böl 10x felébred :)
-
G48
senior tag
Xiaomishop Csinálom a negatív reklámot.
Kiváncsi lennék a Liquid Damage Indicator szinére.
-
darkmann
őstag
Ezt láttátok már: Érkezik RN7-re az Android Q 2020 elején!
-
snecizero
senior tag
Sziasztok!
A HTC U11 és a Redmi note 7 között őrlödök. A htc 56 ezer 2 év garisan a R7 62 ezer 1 év garisan. Szerintetek melyik jobb. -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nem találom a kelzsoca-féle hivatalos eustock viszonteladók listáját, és a kereső is csak 1 találatot dobott a topicban, tehát: Kingtel ?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Tudnátok flip tokot ajánlani, amelyben nem a hátlapi kamerán támaszkodik az asztalra tett készülék? Most rendeltem egy telót a páromnak és ő a flip tokokat szereti. (Női táskában nagyobb is a biztonság ilyen tokban
)
Ahogy a videókat néztem, a dobozba adott szilikon tokból rendesen kilóg a kamera. Ki milyen tokot használ ennek kiküszöbölésére? -
-
G48
senior tag
Rettentően.
USB felől kezdett beázni."A cégvezető elmondta a bejegyzésében, hogy a fejlesztők direkt odafigyeltek arra, hogy minden kiemelten nyílt részen megfelelő tömítéseket használjanak, ami elállja a por és a nedvesség útját a SIM tálca körül, az USB csatlakozó körül, a 3,5 milliméteres Jack aljzatnál, a gomboknál, sőt mi több, még a kamera körül is. És ha ez nem lenne elég, a hangkeltő is vízhatlanra lett tervezve."
"Jóskeirült."
-
G48
senior tag
... csak h más ne járjon így. (Biztos olvastátok az előzményeket.) A YT-on lévő Water Test videóval ellentétben - szó szerint - néhány csepp víztől tönkre ment a kijelzője. Ez Mo.-i kereteken belül 24-25.000 Ft.

-
Funkciókban van eltérés az eu global meg a rendes global romok között? Úgy értem melyik gyengébb a dolgokban? Csak azért kérdem mert nézegettem az update változásokat pl az eu globalnal a 10.3.3.0 update,hozott valamennyi dolgot de a rendes globalnal 10.3.5.0 majdnem 3x-os a lista javításokban dolgokban a kamerát is érintve meg ilyesmi. Vagy az eu-ban azok pl alapból benne vannak vagy javítva vannak?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most jött meg a telefonom és gyárilag a a 10.3.5 van fent . Valahol be lehet kapcsolni a sötét modot ? A megjelenítésnél nincs !
-
szunyi777
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Rendelsz egy ilyet, és hőleg fúvóval vagy egy hajszaritoval le melegíted az üveget majd az újat vissza ragasztod. Nem kell hátlap csere és szerviz sem
-
zorzy4
addikt
Korábban írtam, hogy alul, felül nem egyforma erős a háttérvilágítás, ami főleg fehér tartalmaknál látható. Úgy vettem észre, hogy inkább felül erősebb, mint alul. Más is tapasztalta ezt?
-
moma
őstag
Van ennek végül némi vízállósága? Egy enyhe esőben használható? Vegyes dolgokat olvastam.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Fiam rondán összekarcolta a kamera lencsét. Felvételkor ugyan semmi nem látszik belőle, de csúnya. Ezt tényleg hátlap cserével szokták orvosolni? Kb másfél hónapja hívtam egy szervízt, még semmi nem volt hozzá. Hova érdemes vinni Budapesten? Köszi.
-
Yszapos
tag
A global verzióban működik az arcfelismerés? Vagy valami régiót át kellesz állítani? Meg érdekelne, hogy pl. teljesen sötét szobában, ahol csak a kijelző fénye világítja meg az arcomat mennyire gyorsan old fel? Fényképpel átverhető? Ha kibontom a telefont és elsőre kapcsolom be, akkor WiFin melyik verzióra fog frissíteni?
-
Bl.Gyo.
őstag
Akinek nem jon frissites ota-n az váltson régiót.
Én magyaron voltam és nem jött a 10.3.4.0-ás. át állítottam svájc-ra, es hoppá meg is jelent a frissítés. -
Z.É.T.
addikt
Remélem ez választható lesz, mint az EMUI-nál és nem kötelező jellegű.
-
Z.É.T.
addikt
Nem engem kérdeztél, de N5-ről váltottam és a hajszállal kisebb méretet és a pár százalékkal gyengébb gyengébb üzemidőt leszámítva
(előfordulhat, hogy a 7-es egy picivel magasabbra lövi a fényerőt automatán és csak ennek köszönhető)
egyértelműen a RN7 a jobb.
(selfie-t még nem lőttem
közben mégis: gcam-mel tök jó, csak elég messze kell tartani) Doki16: szívesen.
-
Doki16
addikt
Letöltöttem erről az oldalról a megfelelő romot a telefonomhoz. Be is másoltam a downloaded_rom mappába, de nálam nem látszik itt, hogy lehetne telepíteni.
Mit csinálok rosszul?
-
Azt nem mondtam mert a note 5 is elég tuti képeket csinált inkább ha gyengébb volt érzetre a hátlapi az is leginkább a gyári szoftver gondja mert google camerával nagyon tuti. A note 7 esen az előlapi nem elég éles szerintem,vagy csak az enyémen nem tudom,de a hátlapi tuti meg itt a gyári kamera app is jobb lehet mint a note 5 ön mert csak fejlesztettek rajta,google camera meg nagyon jó.
-
válasz
üzenetére
Na álítgattam azt az arc szépitést,gyári kamerában kicsit élesebb lett de google camerában nem sokat javult a helyzet. Viszont hàtlapi kameránál gyári kamera alkalmazásban is meg google camerában is éles a kép. Noze 5 ben meg mindig az első kamera képe tetszett jobban
-
Lacuss20
senior tag
Nos én végül ezzel védem majd alapvetően
https://www.aliexpress.com/item/Rugged-Cover-Case-for-Xiaomi-Mi-A2-Lite-Case-on-Xiaomi-Mi-A2-Lite-Hard-TPU/32946009636.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5c504c4dwhGKv4Rendelek hozzá még 2-3 verziót mikor melyik apraktikus elven, de minddel védeni akarom a kamerát is.
Kérdés, hogy addig mivel lehet legegyszerűbben biztonsággal védeni akamerát amíg ezen tokok meg nem érkeznek?
Illetve van hozá a "tempered glass" protektor is majd egyszer.
https://www.aliexpress.com/item/2-in-1-ALL-Camera-Lens-Glass-For-Redmi-Note-7-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen/33032697209.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5c504c4dwhGKv4
Remélem ez takarja a széleket is szépen majd " az üveg" képen úgynéz ki igen.
-
darkmann
őstag
Igen, nálam működik! Össze-vissza próbáltam előtte a fülemhez igazítani, de mindig bekapcsolva maradt a képernyő híváskor. Már éppen próbáltam átállni a gombbal kikapcsolásra hívás közben, meg gondolkodtam, hogy visszaviszem garanciáztatni, mert a hardvertesztben (kernel nyomkodás utáni tesztmenü) nálam hibát jelzett, amikor kalibrálni próbáltam. Aztán letöltöttem amit linkeltél, újraindítottam a telót, és csináltam egy próbahívást, miközben odatettem a fülemhez és elvettem párszor a telót, és tényleg kapcsolta a kijelzőt, ahogy kell!
Úgyhogy tényleg köszi!
Remélem javítják majd hivatalosan is, mert ez pl. elég nagy bug.
Eddig nagy Xiaomi fan voltam, bár telefonom még nem volt a gyártótól, csak minden más, de ez most egy kicsit kiábrándít.
Ráadásul a júniusi biztonsági csomag se jött még meg. -
Hegezoo
tag
Meg is jött a 64 gigás
El se hiszem, hogy működik a 4G
Frissíteni nekem se akart, így maradt a manuális. Sötét mód egyből aktiválva
Már csak a 128 gigásnak kellene vissza jönnie, vagy az árának. -
lócitrom
őstag
ha alkalmazáson belül nincs rá beállítás, akkor ami még adott az az Alkalmazáskezelő. MIUI-ban nem olyan rég a hangjelzések beállítása nem egységesen megy alkalmazások esetében, hanem alkalmazásokként külön-külön, de MIUI szinten. én nem használok Viber-t, de érdemes megnézni, hogy ez adott-e.
-
darkmann
őstag
válasz
Lacuss20
üzenetére
Nekem ilyen van. A sarkainál erősített, a kamera kitüremkedését is "eltakarja", és látszik a telefon eredeti színe.
-
cirkus
aktív tag
azt tapasztaltam a korábbi készülékemmel ellentétben, hogy az ébresztésnél folyamatosan szól az ébresztő hang amíg ki nem nyomom vagy a szundira nyomok, így sajnos utolsó esetben is muszáj a kikikelni az ágyból...
vagy rosszul tudom ? -
Z.É.T.
addikt
Ez nem rossz első blikkre.
Én egy ilyen fóliát tervezek kipróbálni: dbrand-szerű cucc -
vond
MODERÁTOR
válasz
Lacuss20
üzenetére
Ez a Nillkin pl. szépen körbefogja a kamerát egy kitüremkedéssel. Persze ha direktben van karcolva, vagy ilyesmi, az ellen ez sem véd, de legalább nagyobb felületekre is le lehet így tenni nyugodtan. Mid-Year Sale-ben most 6 dollár környékén el lehet hozni több boltból is. Ennyit szerintem simán megér.

_____________Közben nagyjából belaktam a Nova Launcher-rel a telefont. Végül a 7x5-ös ikon elrendezés nyert. Még ennyit is simán elbír ez a hosszított képernyő. Beállítottam pár tök hasznos gesture-t is. Így még kényelmesebb és gördülékenyebb a kezelés. Valamint eléggé megszoktam már a méretét is, most már egyáltalán nem látom "kicsinek" az előzőhöz képest. Egyre jobban bírom a cuccot.

Annyi furcsaságot vettem észre, hogy bizonyos esetekben és helyeken érdekesen állítódik az automata fényerő. Néha túl sötétnek érzékeli a környezetet, és túlságosan leveszi a fénysűrűséget. llyenkor vagy el kell forgatnom a készüléket, vagy ráhúzni egy kicsit manuálisan a világosságra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

USB felől kezdett beázni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgyhogy tényleg köszi!
Ráadásul a júniusi biztonsági csomag se jött még meg.
2 év hivatalos garancia! A 4/64-es már 60 alatt kapható!