- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Qrvára elegem van a merülésből. Képes 20+%-ot merülni egy éjszaka...
Van köztetek olyan, aki nem miui-val, 2 kártyával használja? Milyen a stand-by merülés? Milyen romot javasoltok? -
Sziasztok!
Használja valaki polarizált napszemüveggel a készüléket?
Fektetve, vagy állítva látszik a kép?Másik kérdésem, hogy ez az értesítés eltűnés, a global dev romon már javítva van? Vagy csak eu stabilon/deven?
Hivatalos viszonteladótól vásárolt ithhoni készülék milyen rommal jön?
Köszönöm
-
G48
senior tag
Ettől félek én is. Nekem egy sima recoveryben való visszaállítás után is encryptelt. Jó lesz így a ROM-ok közti váltás.
szunyi777: Nekem miért titkosította miután visszaállítottam egy korábbi system, data mentést OrangeFoxban? Soha semmilyen jelszó, pattern, képernyőzár, PIN nem volt megadva sehol. -
tomsolo
addikt
Na megjött a denevéres tok is, meg a kamera üvegek.
A tok nagyon jó, irtó passzentos, nem is tpu hanem szó szerint gumi. Cserébe vékony, és az "éppen-hogy-védem" a készüléket vonalat követi. Bár a képen én már felraktam a lencsevédő gyűrűt is - az kb 4 tizeddel kilóg belőle - enélkül lerakva sem ér hozzá a kamera az asztalhoz.
A lencsevédő gyűrű szintén írtó passzentos és hasznos így még a fólia is nehezebben karcólódhat.
Ui: a kamera üvegek olyan picik, hogy már azt hittem lenyúlták a postán.
-
szunyi777
őstag
Parancs sorból tedd fel az Orange FOX recoveryt, első indításkor nem kér jelszót. Ezek után format data, és full wipe mindenre. Javaslom hogy utána egy custom romot tegyél fel pin kod védelemmel majd indítsd el recoveryben. Ha ott kéri a jelszót add meg neki a pinkodot, akkor Mountolni fogja a data partíciót. Ezek után a rombol lépj ki minden fiokból és vedd le a pinkodot. Indítsd el Orange FOX és ha nem kér jelszót akkor sínen van a készülékre. Ha első inditasnal kér pint az Orange, akkor twrp tegyél fel és abból format data.
Vagy fastboot, vagy edl flash marad ezek után ha ez nem segít
-
pilu01
senior tag
Megvolt Orange alatt, de nem tudtam feltenni a romot, nem tudom miért, állandóan failed lett.
Illetve nem látta a belső memóriát.
Feltettem a stock TWRP-t azzal is formáztam mindent, majd feltettem a romot, látta a belső memóriát is, mondom minden fain, erre mikor ota akarom frissíteni kiírja, hogy titkosítva van!
Na mondom kész vagyok!
De legalább lefutott a frissítés, most minden ok.
De ettől a titkosításos üzenettől nem fogok megszabadulni, csak ha eladom a készüléket! -
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #1983 üzenetére
Én nem emlékszem, hogy Outlook lett volna. Én a Note 5-ön is a GMail-t használtam a céges levelezéshez is.
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #1983 üzenetére
Ez érdekes.
-
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #1980 üzenetére
Öhm, hogy mi?
-
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #1980 üzenetére
Az elég érdekes lenne, mivel nincs is telepítve. A GMail váltotta fel a dedikált klienst, abban lehet exchange, imap, stb. kapcsolatokat definiálni...
-
-
rsf
senior tag
A gyári email klienst nem találom a 4x-ben még volt.
Fel lehet azt rakni? Playen sincs.
Üdv. -
szabacsik
őstag
Másnál nem panaszkodnak a vonal másik végén hogy visszahallják magukat?
-
Blend7605
csendes újonc
Sziasztok!
Valaki használta már a kicsikét VR szemüvegben?
Akárhogy keresek, nem találok olyat, amibe beleférne és ne kerülne horribilis összegekbe.
A Mi VR Play-t néztem még, de a leírás szerint 2 centivel nagyobb a teló, mint ami beleférne. -
G48
senior tag
Meg lehet csinálni Havoc-ban hogy vegye figyelembe a sarkok kerekítését? Az óra meg az akku lelóg.
-
Jacika
csendes tag
Aloha,
A téma és az összefoglaló elolvasasa után regióvaltással én is frissítettem 10.3.4.0 verzióra.
Tovabbi kérdésem az, h van különbség az EU és a Global verzió között?
Esetleg vmi link róla?
Van-e mód átvaltani Global verzióra?
Ha igen, hogyan?
Köszönöm a segítséget előre is. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Plug Life #1955 üzenetére
meglehetne oldani. pl jobb oldalt lennének a rendszer ikonok, és ha elérne a feléig (notch-ig) akkor mondjuk lekicsinyítí őket és 2 soros kijelzést csinál. ugyan így működne bal oldalon ami az appoknak lenne fenttartva. lenne ötlet megoldani ezeket, de ez az eltünéses feature nagy hülyeség. bár már megszoktam, de még ígyis elfelejtem hogy jött egy messenger üzenetem, mert nem jelzi ki felül folyamatosan.
egyébként notch mentes készülékeknél is betelhet a sáv. és ha betelik azt hiszem csak tesz 3 pontot (...) a többi ikonok/jelzések után ami ugye azt jelzi hogy vannak még ott jelzések csak nem fér ki. ezt is meglehetett volna oldani ugyan úgy. stb. de megváltoztatták hogy valami újat hozzanak a miui-ba.
-
Reverting
őstag
Szerintem naponta tobb szaz akar tobb ezer visszajelzes is johet erre az ertesitesi ikonok eltunese hibara, de szo szerint ba..nak ra, szamomra ez csalodas a miui reszrol... kezdenek szarni az egeszre az jon le... mert mi lenne ra mas elfogadhato magyarazat... foleg ugy h mas ilyen noccsos telon jo, illetve a dev. romban is jo... persze a tesztelok nem vettek eszre ezt a hibat...
van az a penz...
-
Plug Life
senior tag
Nyilván a noccsmentes képernyőknél egyszerű volt a dolog, a státuszikonok meg -számok mentek a jobb oldalra, az értesítési ikonok meg balra, amennyi kifért a státusz részig, plusz ... ha több volt. A státusz rész viszont a felénél is hosszabb lehet és itt kavar be a noccs, ezért raktak át státusz dolgokat balra, és így már nem logikusan egyszerű az értesítési ikonokat kezelni...
-
G48
senior tag
A Magisk Core Mode-al működik.
Ez a mód mit csinál? -
ProEvoFan
nagyúr
Érdeklődnék mennyire masszív, stabil a telefon?Neten olvastam olyanokat, hogy könnyen hajlik vagy reped az lcd ha nem vigyázunk rá.
Mik a tapasztalatok? -
vond
MODERÁTOR
Bár én azért együtt tudok élni vele, de nem igazán értem, hogy miért ilyen nehéz leprogramozni az értesítési ikonok megjelenését, és mondjuk menüből választhatóvá tenni.
Így is elférne ott 4-5 ikon, de szerintem az órát át is lehetne tenni a jobb oldalra. Nálam ott állandóan elférne. De ez is lehetne választható.
-
aelod
veterán
válasz
telefon6310 #1945 üzenetére
Nem tudom de ez az eltűnő értesítés elég gáz...
-
telefon6310
tag
válasz
Bl.Gyo. #1933 üzenetére
Nem tudom milyen trend az eltűnő értesítési ikon, de elég gáz, hogy ha már ki-be kapcsolható a funkció, akkor se működik megfelelően. Nagyon kicsi notch van ezen a telón, 3-4 kis ikon bőven elférne ott... Szerinted feature, szerintem bug. De ezen nem fogunk összeveszni.
A zárképernyős értesítésenkél valószínűleg az van, amit írtál. Ha éppen lezárás után jön az üzenet, akkor nem jelenik meg. De amúgy igen... -
22Dávid22
aktív tag
válasz
telefon6310 #1931 üzenetére
Olvastam valahol, hogy az eltűnő értesítési ikonokkal legkésőbb a MIUI 11-ig kezdeni fog valamit a Xiaomi, ott fognak maradni. A zárképernyős értesítésekkel kapcsolatban, én azt vettem észre, hogy csak az új értesítéseket mutatja, amik a képernyő lezárása után érkeztek, és persze csak azoknál az alkalmazásoknál, akiknél ez engedélyezve van.
-
szunyi777
őstag
R10 stable Orange?
Pin kóddal léptél be a készülékeddel mikor használtad? Descriptelve van, azért kéri és nem enged mountolni. Ameddig Descriptelve van addig nem lesz jó. Ha pinkoddal léptél be akkor azzal a pinnel lépj be az Orange FOX recoverybe. Amikor be állítod a biztonságot és ujjlenyomatot akkor érdemes a pin + ujjlenyomat választani, az a pin oldja fel pie alatt a védelmet.Itt egy flashelhető Password reset zip
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
telefon6310 #1931 üzenetére
"Azzal, hogy az ikonok eltűnnek az értesítési sávról- érthetetlen és indokolatlan módon- már megbarátkoztam"
nem indokolatlan. a notch miatt van (úgy is hallottam). igen tudom hogy meglehetne oldani ígyis de a xiaomi úgy gondolta hogy ez a megoldás, vagy csak követi a trendet.
a zárképernyőn nekem mindíg megjelennek. kivéve akkor ha épp kikapcsolom a kijelzőt és rá pár mp-el jön egy messenger üzi. azt nem jelzi ki. de egyébként igen.
neked semmi nem jelenik meg, vagy bizonyos appoknál?
-
telefon6310
tag
Az értesítésekkel nincs kibékülve ez a készülék. Azzal, hogy az ikonok eltűnnek az értesítési sávról- érthetetlen és indokolatlan módon- már megbarátkoztam. Együtt kell vele élni. De újabban már a zárképernyőn se jelennek meg az értesítések, amikor a kijelzőt bekapcsolom. Mi jöhet még? Eddig ezzel nem volt gond. A beállításokban is aktiválva van: értesítések zárképernyőn.
Nemhogy javítanának a frissítésekkel, még el is k...nak dolgokat.
Egyébként a telefon minden másban tökéletes lenne -
Watson25
tag
Már próbáltam, de nincs találat. Sőt a nyelvet átállítottam Angolra is de így sincs találat
-
Bl.Gyo.
őstag
jaj ezek a romolgatások mindíg mindenhol amikor egy új telefon kijön. csak a fejfájást okozzák! én békésen elvagyok a gyárival, teszi a dolgát.
1x romoltam egy régi telefonomat, de csak azért mert a gyárival és a feltelepített appjaimmal már lassú volt, így kellett egy "kiheréltebb".csak egy hirtelen gondolat, ne is törődjetek vele
-
Watson25
tag
A legújabb EUs fejlesztői rom van fent és ezen nemtalálom a régió váltást. A gyári időjárás app miatt kellene mert nem frissül
-
törölt tag
Ide is leírom csak, hogy tudjatok róla bár szerintem mehetne az összefoglalóba is. Amennyiben hivatalos helyről lett véve a telefon és él rá a két év garancia. A szervíz visszautasíthatja amennyiben megtörtént a Bl nyitás és vagy nem a hivatalos szoftverrel van szervízbe küldve a készülék. Szóval szervízbe küldés előtt érdemes visszazárni a Bl-t és a hivatalos gyári szoftvert visszatenni.
-
-
pilu01
senior tag
Eu dev romot használok, eddig mindig tudtam frissíteni annak ellenére hogy kiírta a titkosításos marhaságot [link] a frissítés mindig hibamentesen lefutott.
Egészen eddig.
Most is feltelepült, de bootoláskor jelszót kér.
Orangefox van fenn, de nem találok benne password resetet az addonok között.
van innen visszaút, a rendszer megtartásával, vagy újra kell tenni mindent? -
szunyi777
őstag
Tiszta telepítés volt? Mindent wipeolsz?
Havoc-OS érdekes feltenni, nem lehet egyből Gapps flash utána! Wipe után csak a Havoc-OS és magisk 19.3 és az F2fs fix reboot. Majd ha elindult akkor mehet fel a Gapps csomag, ha nem bootol akkor az F2fs fix. Micro Gapps használom. Utána mehetnek fel a dolgok. Vissza Google fiokból az appok, stb.. És titanium mentesek, stb.. Én így szoktam -
szunyi777
őstag
Hogy érted hogy nem úgy jönnek elő a dolgok?
Havoc-OS és apex launcher temazva van, ha arra gondolsz.
Tök mindegy milyen készülék, a Havoc-OS másik készüléken is az!
Nem recoveryből kell írtam, csak simán magisk modult hozzá adod és reboot. Nem tudom, hogy működik e aexen. Havoc telegramrol származik a camera. -
vond
MODERÁTOR
Egy napot erős igénybevétellel is kibír. Ha figyelembe vesszük, hogy nem igazán életszerű, ha valaki minden nap 8 órát játszik rajta.
Én most tartok 4 napnál lájtos használattal.
Wifi, adat, szinkronizálás állandó, kis email, net, messenger, spotify, éjjel ne zavarjanak mód.
-
gabor9991
őstag
15 óra 35perc 12 másodperc a rendszer szerint
Ebből volt 5 óra aktív képernyő, volt aktív waze benne, plusz ment rajta mobilneten a rádió kihangosítva egy rövid ideig.
Szóval így első nap (pár apróságot leszámítva) meg vagyok elégedve vele, én is a mi9se és eközött kellett döntsek és eddig úgy tűnik nem volt rossz döntés ezt valasztani. -
szunyi777
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Mozgásban a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest