- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Teccik" nekem is ez a gyorstöltő szabvány mizéria. Még "jobb" is, mint régen volt a Nokia töltő, Ericcson töltő, mert azt legalább nem tudtad felcserélni, más volt a csatlakozója.
Nekem is van Samu tabletem, ahhoz adaptive fast charge töltőm van, ami elméletileg QC2 kompatibilis, de a Redmi Note7-et mégsem tölti rendesen.Na, de megérkezett végre a szarvasos tokom az Aliexpressről. Nagyon fasza.
[link]
Az Ali-s képen nem a RN7 van, de természetesen ahhoz tökéletesen passzoló tokok küldtek.
A hátlapja elég vastag, és puha szövet, a kamerát is védi valamennyire, mert ugyanolyan vastag a hátlap, mint amennyire a kamera kiáll. Természetesen ettől az egész telefon is ennyivel vastagabbnak érződik, de legalább nem billeg, amikor lerakom az asztalra.
A tok széle pedig valami puha gumiféle. -
pecccccccca
őstag
No, de a Sanpdragon 710 chipes Meizu X8 töltője vajon miért nem tölti gyorsan? Ez a furi nekem. Ugyan ugy snapi chipes mint a Note 7. Elvileg mennie kéne.
Illetve amint írtam a Huawei Mate 20 lite gyorstöltőjét meg elfogadja gyorstöltésre.Amúgy a sima töltője is számomra elég gyors csak próbálgattam, hogy melyikkel működne a gyorstöltés.
Köszönöm a válaszod. -
Sas madár
őstag
-
Pityu.
nagyúr
Én azt mondom ezek az állandó fejlesztgetések apró hozzáadások sokszor parasztvakítások de ugye a profitnak pörögni kell,ugye indultunk onnan,hogy régen xy évente jelent meg valami ma már pár hónap fl év vagy 1 év és jönnek kilóra az új dolgok hatalmas választékban amik között nincs is nagy különbség csak legyen széles a választék spaletta,meg mindig tudjuk valami ujjat mutatni az embereknek,hogy legyen állandó profit,de már nem annyira tudnak új dolgokat mutatni csak szenvedni az összehajtható telefonnal meg a feltekerhető kijelzővel meg a notch kitalálásával meg sorolhatnám napestig a sok dolgot na meg most megint a megapixel és ájuldoznak is tőle akik nem értenek hozzá.Szóval nem tudom meddig pöröghetnek még így a dolgok,egyébként annyira egyformák már a telefonok is,egy csomó ilyen kinézetűt láttam más gyártóktól mint a note 7.
#Bl.Gyo.
Gyorsan avultatják a dolgokat pedig mai napig simán használható lenne sok "őskövület"
-
Pityu.
nagyúr
Nekem meg gyűlt velük a bajom 2x is egyszer az elsőnél ők küldtek szart,aztán vettem egy másik alaplapot ott én hajtottam el véletlenül 3 lábat vissza küldtem szervizre tudtam nem garanciális így de mikor vissza küldték hát nem ,hogy szarul hajtották vissza a 3 lábat de egyet le is törtek és akkor már hiába reklamáltam,mélyen ár alatt bukással ment el az alaplap.
-
szunyi777
őstag
A kernel leszabályozza túlmelegedés esetén. Semmi baja nem lesz. A készülék 3 féle védelemmel is el van látva!
-
tomsolo
addikt
A szensor a front kamerától balra van. Takard le párszor.
A legtöbb embernek az a baja, hogy alapból cirka 2-3 centi a gyári beállítás (max 5 lehet).
Mikor kalibrálod cirka 5 centiről integess neki. (Az a jó ha minél messzebről bekapcsol - 5 és 0 közt fog ugrálni.)
A Test majdnem mindig failt fog jelezni azzal ne foglalkozz.
-
-
vargalex
félisten
Pedig ott van a témaindító írásban: "A gyári adapter csak 5V/2A-t tud 10 wattos teljesítmény mellett."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest