-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
hedgehog01 #13608 üzenetére
Én hasonló helyzetben az eset súlyosságától függően kétféleképpen cselekedtem. Az első teljes rendszermentés (nyitott bootloader és custom recovery kell hozzá), lájtosabb esetben valamilyen mobil manager (pl.TunesGo) backup funkciója és ha kell, gyári visszaállítás majd restore.
-
_stick_
őstag
válasz
Szerintem próbálj ki egy FR-et, kb időszerű is lenne.
Én kb 3 frissítésként mindig újrahúzom a telót, mondjuk legtöbbször volt is valami, ami miatt kellett. A biztonsági mentés (tapasztalatból mondom) felejtsd el, tiszta FR és beállítani mindent 0-ról.
-
macssessz
tag
válasz
Bocs. A Gps testre gondoltam. Talán reset sem rossz gondolat.
Az SW mókolást és a mentés dolgokat nem tudom, én sem mókolok.
esetleg nem jobb mindent újra telepíteni? Hátha a beállításoknál van valami probléma? A mentés visszapakolhatná azt is? -
_stick_
őstag
válasz
hedgehog01 #13602 üzenetére
Sajnos vagyunk páran, akik szenvednek a GPS-el. Nekem a legutóbbi FR után kb 3/4 évig működött, de tegnap megint nem talált jelet. Nem a GPS vevő hibája ez, mert mobilnetről is szedhetné a helyadatokat, de az egész szolgáltatás nem működik. Sajnos nem nagyon van rá megoldás, esetleg FR.
-
macssessz
tag
válasz
hedgehog01 #13602 üzenetére
Próbálj régebbi verziót hátha jobb?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
hedgehog01 #2705 üzenetére
Amikor elöször kezded el használni a telefont, az elején vannak ilyen gyorsbeállítások amin végig vezet. Ott van valami olyasmi hogy "wifi hálózatok keresése akkor is ha a wifi kivan kapcsolva" . Ez alapértelmezetten aktív. Ha az elején csak végig nyomogattad hogy tovább tovább, akkor valószínü ez a ludas. Az hogy a készüléken ezt hol lehet megtalálni és kikapcsolni azt nem tudom pedig keresgéltem...
-
Gloob
addikt
válasz
hedgehog01 #2705 üzenetére
Van esetleg Viber telepítve? Ha igen, akkor a Viber beállításánál a wifi használat módja a telefon beállításait használja legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Fotók, videók mobillal
- Google Chrome
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest