Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikeman
aktív tag
31-es -----> 8990 Ft.
51-es -----> 9990 Ft.
Kipróbálni nem lehet őket higgggéniai okokból, de gondolom, minden márkánál így van ez a fülbedugósok tekintetében. (főleg, hogy az 51-es tényleg fülbe dugós)
Én bementem, megvettem egy 51-est és azóta nem győzök csodálkozni a hangján, bassusán, erején...
-
atosz
őstag
Ezek mennyibe fajnak sacc/kb? Nekem sennheiserem van, tenyleg nagyon szepen szol, de keves a bass, a sonykkal e viszonylatban viszont jok a tapasztalataim. Esetleg nezd meg a Koss the plug fuleset, alltolag basszusban nagyon ott van es olyan 5.5-6 korul van az ara asszem. En is gondolkozom egy ilyenen, csak sajna nemtok semmi helyet, ahol kilehetne probalni ezeket a kis kutyuket, latatlanba meg nem szivesen dobalom ki az 5-10 ezreket.

-
Samrommel
csendes tag
Hol lehet kapni Sennheiser PC-150s-t????????
Vagy valaki ajánljon egy jó fülest mikrofonnal!!!! -
Boyfish
senior tag
Sennheiser mx550, a basszust enyhén letompitja, de az összes többi tartományban nagyon ott van, és ez a letompítás nem azt jelenti, hogy erőtlen, vagy nincs basszus, nagyon jó minőség olyan 4-5k-ért ennél jobban nem kapsz, pedig már Sony meg egypár cuccos átment a kezemen! Valamiért nálam gyorsan tönkremennek a fülhallgatók, mondjuk mindig zenét hallgatok ez tény, de .....
-
WN31RD
addikt
''én mint laikus, a MDR-ED31LP-t vélem jobbnak a számértékek alapján, kiváncsi lennék hogy jól gondolom-e?''
Azt gondolod nagyon rosszul, hogy pusztán a számértékek alapján bármilyen következtetést le lehet vonni.
Olvass róluk teszteket, vagy kérdezz meg embereket, akiknek ilyen van. Leginkább azok tudnák összehasonlítani, akik mindkettőt ismerik.
[Szerkesztve] -
sphad
csendes tag
sziasztok!
új fülbedugós füles vásárlását tervezem, csak nem tudom még milyiket...
eddig egy sony MDR-E828LP -t használtam, de ez egy kicsit megöregedett már:
a vezeték kicsit bekeményedett és már berezeg az egyik oldala keményebb basszusoknál (psytrance-t hallgatok leginkább
)
átolvasgattam eme remek topikot és a végeredmény: e kettő között vacillálok: MDR-ED31LP / MDR-EX51LP
mindkettő nagyon jónak tűnik, szerintetek melyik a jobb vétel és miért (szeretem az extra basszust nagyon
)
ebben különböznek:
MDR-ED31LP adatok:
Kapacitás (W) 0.05
Meghajtóegység (mm) 16
Érzékenység (dB/W/m) 108
Mágnes 300 kj/m3-es neodímium mágnes
MDR-EX51LP adatok:
Kapacitás (W) 0.1
Meghajtóegység (mm) 9
Érzékenység (dB/W/m) 100
Mágnes 400 kj/m3-es neodímium mágnes
én mint laikus, a MDR-ED31LP-t vélem jobbnak a számértékek alapján, kiváncsi lennék hogy jól gondolom-e?
megköszönnék pár véleményt!
~sphad~
[Szerkesztve] -
Kispósi
aktív tag
Hja csak azzal meg az a baj hogy túl rövid...

-
ponti_ak
addikt
Van asszimetrikus Sennheiser!
(olyan, amelyiknek az egyik zsinórja rövidebb, mint a másik, és a fej mögött kell elvezetni. Gondolom erre célzol
)
Legalábbis az én mx440 RC-m az..(hangerőszabályozós discman-ekhez való, 70 cm-es zsinórral - nekem notebook-hoz is jól bevált..
Link:
Bővebben: link -
Wildmage
senior tag
mx 550 >minimál design, maximális élvezet
-
Bikeman
aktív tag
Nekem 9990 Ft. volt, de egy héttel előbb 8990 volt ugyanott, úgyhogy AJQA....

Ez Sony márkbolti ár.
Linket írtam róla feljebb, nézd meg, ez a tényleg fülbedugós cucc (ld. the Plug)
MX-ekhez nem tudom viszonyítani, mert olyat nem próbáltam, de a leírásában a Sony elvileg többet tud.(ld. még feljebb, vagy a link)
szerk: Ja, és asszimetrikus a kábele.
[Szerkesztve] -
Kispósi
aktív tag
Hát kár...
És ez a Sony ex51LP mennyibe kerül? Illetve a Sennheiserhez képest (MX széria) milyen?
[Szerkesztve] -
Kispósi
aktív tag
A Sennheiser MX sorozatból van olyan ammelyik aszimmetrikus?
-
Bikeman
aktív tag
Köszi!

De a vezetéke kicsit sérülékenyebb mint a 819V-é volt, + a vezetékre nincs gari, úgyhogy vigyázni kell rá nagyon.
Meg a kis ''tok'' vagy mi vér amit adtak hozzá, az valami nagyon gagyi, és még azt írják, hogy tekerd rá a fölös madzagot, utána használat után tekerd le, és tedd bele a fülest, és csak bevágom a (kabát) zsebembe Divástól, aztán szeva.. De hangja télleg baró, főleg mert a felhasználói ekvalézeren beállítgattam.
-
Xelo
addikt
Én nem olyan rég vettem a Spead Link Triton-om és szerintem nagyon jó, és nem olyan drága. Ajánlom!
[Szerkesztve] -
INNUENDO
tag
X-möszre kaptam egy Speedlink Medusa 5.1 surround headset -et ! Nagyon cool
ezelőtt is egy ilyen fülvédős fejhallgatóm volt, egy ''thomson hed 430''
Az új medusának van egy kis alapzaja, de amúgy állati ! Most néztem meg vele a shrek 2 -t 5.1ben...
[Szerkesztve] -
Bikeman
aktív tag
Hát, megvettem az 51-est és baromi jó, a középső méretű szilikon dugóval használom, kényelmes & állat módjára szól, köszi a véleményeket!

-
Hypp
aktív tag
válasz
Fade_Away
üzenetére
Sztem az ED31 nem egy kategória az EX51-gyel, teljesen más a kialakítása. Az ED31-nek van egy kitüremkedése, ami belemegy a füledbe, de a többi része olyan, mint egy átlagos füllhallgatóé. Az EX51 meg maga egy ''kitüremkedés'', az egészet bele kell tenned a hallójáratodba, nem csak a hallójára külső részére ''akasztod rá''. Hasonlít a Koss The Plug-ra, csak sztem jobb a kialakítása (, ergonómiája hehe). A Plug-ot bele sem tudtam nyomni a fülembe, úgyhogy az EX51 hangzásához nem tudom hasonlítani

[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
Nekem egy sony MDR-ED31 em volt ami kb egykategória ex51-el. Sikerült vkninek rálépnie ezekután néztem körül a piacon.
Olvasgattam audiofil oldalakon és utcára mindenhol vagy a koss sa, vagy a sh px100at mondják a legjobbnak.
Bementem mmbe meghalgattam az SHt és elég durva zeneileg a különbség amit nyút a legjobb/legdrágább Sony fülesemmel szemben.
Persze fülesek diszkrétebbek.
Pár link:
Bővebben: link
Hypp
aktív tag
válasz
Fade_Away
üzenetére
A px100 fejhalgató, az ex51 meg fülhallgató. Innentől ízlés kérdése a döntés. Én a füles mellett döntöttem, az utcára nálam más nem jöhet szóba

Amúgy itt egy link a Sennheiser-hez
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
Csak annyit szólnék hozzá, hogy akinek van MDR-EX51LPje az menjen be egy mmbe vagy akárhova és hasonlítsa össze egy senheiser px100al a hangminőséget.
Persze ex51lp sokkal diszkrétebb..... -
Bikeman
aktív tag
Már asszem biztos, hogy ez lesz..

Még azt mondjátok meg, hogy a ''gépen'' lévőn kívül hány szilikon genyát adnak? Tehát van kicsi, közepes meg nagy is? -
Hypp
aktív tag
PRóbálgatni egy már más által megvásárolt darabot sikerült. Boltban sosem engedik tesztelni az ilyen cuccokat...

És hogy hol vedd? Ahol olcsó, amúgy meg teljesen mindegy
Szóval osztom Divot véleményét. Én is imádom ezt a fülest. Nagy élmény volt, mikor először lementem egy aluljáróba, valami akusztikus gitárzene szólt, a külvilág hangját meg egyáltalán nem hallottam
Ugyanis ez a füles un. passzív noise-reduction funkcióval rendelkezik a kialakításából adódóan, vagyis megszűri a külvilág zaját. Ebből adódóan nem kell olyan hangosan hallgatnod a zenét sem, ergo kicsit később fogsz megsüketülni tőle
-
Bikeman
aktív tag
Ja ez lemaradt:
Sony MDR-ED31LP
Sony MDR-EX51LP
-
Bikeman
aktív tag
A kérdés:
Sony MDR-ED31LP nyitott típus
w:0,05
ohm:16
Freq: 8-23000
Érzékenység: 108
kihívója:
Sony MDR-EX51LP zárt típus
w:0,10 (!)
ohm:16
freq: 6-23000
érzékenység:100
Az 51-es olyan fülbedugós mint a Plug, csak nemtom, hogy az nem kényelmetle-e?
Az érzékenység mit takar?
ill., ha a watt (mos nem watt kollégáról van szó kivételesen
) erősebb, akkor erősebben szól, vagy mi? (nem vagyok egy nagy trotechnikus 
)
Ezeket is ki lehet próbálni a MM-ban? Mert azt mondták ma nekem a Sony boltban (Mammut), hogy higggéniai okokból, meg le van zárva a csomagolása, nem lehet kicsúsztatni (ami így is van, sajna..)
Valahol mindenképpen ki kellene próbálni (főleg az 51-es kényelmetlenségétől parázok...), nem is tudom, hogy hogy gondolják...
Használ(t) valaki valamelyiket?
Köszi a válaszokat!
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
Na tegnap úgy döntöttem lecserélem a panasonic fülesemet, mert már recseg, meg iszonyat halk is. Bementem MM-ba. Nézelődtem, aztán kiválasztottam magamnak a sennheiser mx 550-et, mert már a pc150-nel is jó tapasztalataim voltak. Röviden és tömören csak ennyit lehet mondani a kicsikéről:

Valami gyönyörűen szól, hangos is amennyire kell, de ahogy az egyik koléga már említette tényleg rövid a zsinórja és szimetrikus is. Engem mondjuk nem zavar, mert a discman-em távírányítójába dugom bele a végét, amivel nyerek még kb. 30 centit és így már sok is Csak ajánlani tudom.. -
Nimda
addikt
Látom a Sennheisernek elég nagy a tipus skálája,nehéz lesz dönteni,de azért köszi a válaszokat!

-
Trak
addikt
32k? Nem tudom az ki más nevezné rajtad kívül tök olcsónak

Én egy Sennheiser 497-est vettem nemrég. Nem csalódtam a Sennheiserben
Szépen szól, basszus kb. kétszer olyan jó, mint az előző Pana fülesemben.
Elvileg nem akartam venni, de elromlott a Pana, és le kellett vásárolnom az árát, de megérte. -
Hory
aktív tag
Mikor én anno fejhallgatót vettem, szépen végigmentem az MMben, és ahogy mentek fel az árak, egyre jobban tetszettek. Így kötöttem ki végül egy beyerdynamic dt431 mellett. Tök ócsó, 32 pénz volt úgy 4 évvel ezelőtt. Amit viszont kiad magából... Duuuurva! Soha jobbat nem hallottam.
Ja, és nem utolsósorban, nem pállik bele a fülem fél óra alatt. Meg nem fájdul meg tőle. A sima, zárt, szellőzetlen füleseket hosszú távon (több óra, akár fél nap!) nem tudod a fejeden tartani. Ezt igen. -
BOBO6
aktív tag
Hali! Én úgy két hónapja vettem egy Sennheiser hd 202-es fejhallgatót 6k-ért és jól döntöttem. Az előttem szólókhoz hasonlóan én is MM-ben keresgéltem, végighallgattam az ebbe az árkategóriába tartozó füleseket és emellett döntöttem. Elsősorban nem is a hangzás miatt, mert egetverő különbségeket nem tudtam fölfedezni. Sokkal inkább a pánt párnázata miatt döntöttem emellett, mert amelyiken nem volt ilyen az nekem elég kényelmetlennek tűnt. Aztán itthon kipróbáltam, bár egyszer sem dugtam a hangkariba közvetlenül, hanem egy erősítőn keresztül hallgatom, hát csak megerősíteni tudom az előttem leírtakat.

-
Nimda
addikt
Milyen fülest ajánlotok hangkarihoz?(pl.sennheiser)melyik tipusát képes meghajtani pl. egy live!?Mekkora legyen az impedancia és a teljesitmény?
Thx!
[Szerkesztve] -
m3ss
veterán
soundstorm (an7)
es eleg gyengus igy
-
m3ss
veterán
attol fugg mihez veszed
nekem pl van egy sennheiser hd 565-om es hangkartyan nem igazan tudom kihasznalni..nem erositi fel elegge.. -
felhozom a topicot, hátha van itt hozzáértő....
kb. 15 e Ft-ért milyen fülhallgatót érdemes venni?
Én ezt néztem ki : Sennheiser HD 200 Master
pont 15 az elektroworld-ben. Szerintetek megéri?
otthonra lenne, többnyire rockzene (esetleg komolyzene) hallgatására, Panasonic minihifi-be, vagy az Audigy-be...
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
Ha valakit érdekelne ELADÓ SENNHEISER HD-495 fejhallgató,5 hónapos, garanciális.Ja a lényeg:13000. tel:30/3895544.
-
divot
veterán
-
[G@B]
tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én is csatlakoznél a Sennehiser-t használók elégedett táborához!!Egy HD-202 esem van, de maximálisan meg vagyok elégedve..!!Az Abit NF7-S -en lévő Soundstorm-ot használom hangkarinak, de én nem használok semmilyen equalizer-t, mert az alapból torzitja a jelet, de én semmire nem panaszkodok..A basszusa akkora h mintha a egy sub szólna a fejeden, és iszonyúan magas hangerőig képes kristálytisztán szólni..Minden zenei stiluson jóval többet képes kihozni a zenéből, mint sztem a többi kommersz márkák fejhallgatói..Jajj a fülbedugós FÜLhallagtóknak mindig is voltak korlátai, ezt ne felejtsd el.Én 6k-ért vettem, de mai napig nem bántam meg, sztem is a jót 1x kell +venni.
-
bwoay
nagyúr
Nem akarok itt nagyarcúskodni, de szerintem a fülbedugós cuccokkal csak híreket lehet rendesen hallgatni, zenét csak kényszerből.
Hát azért, ha megnézel egy Shure E''akárhány''c típusú füldugót...
Én a névből (Sound Isolating Musicians Earphones),
nomeg az árból arra következtetek, hogy nem feltétlenül csak hírekhez jó. -
GombócArtúr
senior tag
Hát most valamejest megnyugodtam
Az tényleg ciki amikor a sok majom üvöltetve hallgatja a tuctuccot a tömegközlekedésen... én nem tuctucot üvöltetek 
Csak péládul osztálykirándoláson, osztálytársnőm mp3as discmanje + a philips hangfalam kombóval hallgattuk a zenét, és az a discman -pedig nem volt márkás - egyáltralán nem recsegett.
Nem, direkt néztem hogy mégis mi a külömbség az rc meg nem rc-s mx400ak között, azon kivül hogy az utóbbi drágább. Természetesen a médiás szakemberek nem tudtak és nem is nagyon igyekeztek engem felvilágositani hogy mejk fülhallgatóó a jobb (Ahh hát vegyél Philipset, vagy Sonyt vagy Thomsont, azok jók óhh köszi, sokat segitett! Ezekkel is csak több dolgozó van ott, hasznuk az nincs).
Végül sehogyan sem sikerült megtudnom hogy az MX300 nál miért jobb illetve drágább az mx400.
Akárhogyis, nagyon zavaró ez az 1 méter... Pedig marha tisztán kiad minden hangot. -
bwoay
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Szerintem nem voltál hülye, nagyon is jól választottál,
ebben a low-budget kategóriában a Sennheiser mx300/400/500-asok
szerintem egy az egyben best-buy-nak számítanak.
Ami pedig a problémádat illeti:
ezekből a szériákból kétfajta létezik.
Egyik az L-dugós, hosszabb kábeles,
szimmetrikus kábelhosszal rendelkező kivitel.
A másik pedig az RC (remote controller) jelzéssel ellátott,
távirányítóval rendelkező lejátszókhoz szánt,
egyenes dugóval szerelt,
asszimetrikus kábelhosszú (nyak mögött elvezetendő) változat,
aminek a kábele (az elágazástól a jack dugóig mérve) csupán 80 cm.
Gyanítom, hogy utóbbit fogtad ki, én visszavinném az üzletbe. -
Yaye
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Állítólag egyáltalán nem tré. Másik topikban is olvastam hogy a hangerő vége felé eléggé torzít, de amúgy korrekt hangja van. Egyéb lejátszóknál is előfordul, de szinte bármilyen nem hifi cucc végefelé előfordul valamennyi torzítás. Ott van a kicsike teljesítményű erősítő határa, nem kell odáig tekerni és kész. Ha csak ez a gond, szerintem ne rágódj miatta, egyfelől nem vagy te süket (remélem
) másrészt nagyon magas hangerőn már a kis fülbedugós mx400 se brillírozik. Amúgy is annyira gáz mikor a tömegközekedésen csutkára tekerve hallgatják a népek a tuc-tuc-ot. Használd a szerkót és örülj neki. 
-
GombócArtúr
senior tag
Szerintem is
a fasz kivan, akármit veszek sosem érzem úgy hogy: na most ezzel jól jártam! Megvettem a készüléket, de még kell bele memória is, persze nem mindegy mijen mert az SAMSUNG SD nemjó bele aztán azt kicserélik, no akkor kéne akku is hogy ne kelljen mindig az elem miatt aggódni, meg kéne egy jobb fülhallgató is. Most hoghy lassan minden megvan, már egyenesen egy jobb készülék kellene... ááááááá
Télleg, mért recseg be? Ennyire tré lejátszó lenne? -
Yaye
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Ember, maximális hangerőn? És még az ekvalizert is piszkálod? És meg vagy lepve hogy betorzít?! Egyébként fogadnék rá hogy nem a hallgató recseg be hanem maga a lejátszó.
-
Smogus
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Szerintem egyszerűen meg bírod toldani, remélem akkor nem veszít már miőségből a hang
Mondjuk ez furi hgoy csak egy méter
-
GombócArtúr
senior tag
hmmm hát hülye voltam. Vettem egy Sennheiser MX400at. Nem akartam olyan sokat költeni fülhallgatóra. Igaz hogy sokkal szebben szól mint az előző dugó, de ennek olyan rövid a kábele hogyha a zsebemben van a lejátszó akkor feszül a fülemnél, és ez mondjuk nemtom mindek a hibája, de maximális hangerőn ha 'rock' ra rakom az ekvalinzert akkor ugyanúgy berecseg a basszus OOÁÁÁ! Ami fájóbb az az 1méter hosszú (khmmm rövid) kábel.
-
Smogus
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Jah a MM-ben végighalgatod mindet abban az árkategóriában amit keresel és jó lesz
Csak a drágákba ne halgass bele mert nem fogod megvenni az olcsóbatt
-
fLeSs
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
20K körül van.

Bocs, most látom, hogy te 5-6 K körül keresel. Erre annyit tudok mondani, hogy Thomsont ne vegyél. Sztem a Panák között fox találni magadnak olyat, ami bevállhat.
Menj el az egyik Media Markt-ba, és hallgasd végig a fejhallgatókat, így nem fox zsákbamacskát venni. -
GombócArtúr
senior tag
És mekkora árért van ilyen tökéletes hangzása?
-
fLeSs
nagyúr
sennheiser hd500, otthonra gaméra, mp3-ra a legtökéletesebb.
-
Yaye
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Ó, nem, a külvilág zaja nem feltétlenül marad kint
Legalábbis a nyitott típusú fejhallgatóknál (a high-end fejhallgatók nagyobbik része tudtommal ilyen) nem. Ezeknél nincs a füled körül kvázi leszigetelve a hang, hanem a hangszóróburkolat kifelé nyitott, ami azzal jár hogy egyfelől tökéletesen hallasz minden külső zajt másfelől kívül is tökéletesen lehet hallani amit te hallgatsz. Ilyen az enyém is, a nyitottság fontos része, arra van tervezve, és ha tenyérrel befogom kívülről, azonnal drámaian leromlik a hangzás. Utcára csak zárt fejhallgató való, abból -ha olyan a fül körüli párnázat- akkor hang se ki, se be
A stúdiófejhallgatók pl többnyire ilyenek, érthető okokból.
Jó lenne ha a ''Válasz'' gombbal indítanád az új hozzászólásaid, hogy lehessen látni mire reagáltál. Sok félreértéstől kímélheted meg magad ezzel a PH!-n a jövőben. -
GombócArtúr
senior tag
De, éppenhogy utcára gondoltam! Egy ilyennel teljesen kiszűrhető a külvillág zaja (mondjuk az autó is hamarabb elbasz ), Old-schoolos
, hosszu hajam van, szerintem nem áll szarul. -
l4ci
tag
Én is nagyon sokat gondolkoztam, hogy milyet érdemes venni, sok fórumot elolvastam hozzá, és sok boltban megnéztem a kínálatot. Gondolkoztam a Sennheiseren, de milliomos sajna nem vagyok, és itthon ezek nagyon drágák. Végül hozattam egy Sony MDR-CD380 fülest Németországból 45 euróért, mert ezt a típust itthon nem forgalmazzák. Ez gyakorlatilag a 480-as hangszórójának és a 280-as fejpántjának a kombinációja. Nagyon kényelmes, szuper hangja van és nagyon tiszta minden zenéhez, játékhoz, szóval bármihez. Lehet, hogy egy csúcs Sennheiser jobban szól, de kb 11e Ft-ért ebben a kategóriában én nem találtam jobbat. A 480-as itthon kb 18e Ft-ba kerül egyébként, és ugyanaz a hangszóró van a 380-asba is, amit hozattam külföldről...
-
Yaye
őstag
Mikor vettem, az 590 volt a sima ''mágnes a tekercsben'' technológiával készült Sennheiserek csúcsa, a fölött kezdődtek a teljes membránt rángató (sajnos nem emlékszem a nevére) megoldásúak, még sokkal drágábban. Amit sokáig nézegettem a neten (na nem vételi szándékkal
), ha jól emlékszem az egy olyan hallgató volt amit kifejezetten egy konkrét Sennheiser csöves erősítőhöz gyártottak, amin nem is volt más kimenet csak egy ennek a fejhallgatónak. Az kéne A Traxdata-hoz 
-
Yaye
őstag
Nem, de asszem a 60-80 ezresek sem, amiknek az említésére reagáltam.

Egyébként nincs is több fejhallgatóm, ezért pl laptopon (mp3 lejátszóm sincs) is ezzel szoktam zenét hallgatni, és ilyen, nem hifi cuccoknál, mp3-nál is sokkal jobb mint egy olcsó átlaghallgató. Szerintem az emberek zöme hajlamos elfelejteni hogy a legjobb cucc is csak maximum úgy szól ahogy a hangkeltője engedi. És a fülbedugható kis vackok messze nem tudnak annyit amennyit egy jó átlagos mp3 lejátszó még simán engedne. Nem akarok itt nagyarcúskodni, de szerintem a fülbedugós cuccokkal csak híreket lehet rendesen hallgatni, zenét csak kényszerből. A Nagyúrnak igaza van. -
detri
aktív tag
Hagyd abba! Nem akarok tudni róla, hogy mekkora hulladék az enyém!

Ahogy nézem már nincs is 590-s, csak 595, 5-ből 5 pont.
A csúcs a 650-es, az értékelés leadje: ''Simply the world’s best headphone.'' Első sora: ''Have you ever owned the world’s best anything? It’s amazing.''
Biztos yo...
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Amiről ő beszél az már nem mp3 lejátszóhoz való füles

-
GombócArtúr
senior tag
szép!
De túl drágát sem érdemes vennem szerintem. Nem értek hozzá de az mp3 lejátszón is múlik hogy milyen az a hangzás -
Yaye
őstag
Hallgasd meg és megtudod!
Annak idején iszonyat régen egy haverral voltunk valamilyen bnv-n vagy mittudomén hol, ahol volt Sennheiser stand, lógtak a hallgatók a plafonról és lehetett próbálni. Kipróbáltam egyet, mondom ez bazi jó, ilyen kell nekem! Aztán még egyet, mondom ilyen nincs, hát ehhez képest az előző lófütty, ennél jobb nem kell, aztán léptem a következőhöz, és nem hittem a fülemnek, kétszer jobb volt mint az előző... Hosszúhosszú évekig nagy vágyam volt ezután egy _rohadtdrága_ Sennheiser, amit csak 5 évvel ezelőt tudtam megvenni, ''egyszer élünk'' felkiáltással, sajna így sem a modellpaletta csúcsa, ''csak'' egy audiofil HD590-es, de mikor egyik kedves barátom egyszer leült és belehallgatott vele egy Sting CD-be (nagy Sting kedvelő) csak annyit mondott hogy mint ha nem is az évek óta ismert lemezt hallotta volna. 
-
Smogus
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
igaz igaz de sajna nekem se tellik

-
GombócArtúr
senior tag
Igen, ezt énis tapasztaltam. Legutóbbi példa: a Kispál és a Borz legújabb albuma. mp3 128kbps, aztán megvettem audio cédén és a hifi toronyban valóban sokkal jobban szólt, és tényleg olyan hangokat is hallani amit itt a számitógépen nem.

-
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én még mindig a Panasonic RP-HT6-ra esküszöm, 1.500 HUF körül van, egész jó mélyhang van benne és ócsó
Igaz nem fül-, hanem fejhallgató, de ilyen bedugós szarokkal amúgy sem lehet zenét hallgatni
-
detri
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Őszintén szólva ez ügyben semmi mást.
Pedig biztos van jó üzlet. Sajna én is MM-ben vettem a Sennheisert. -
Smogus
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Na ná hogy érdemesebb drágább dolgot venni

Legalább is jó márkát, egyszer kell kiadnni azt az összeget és hidd el behoza az árát nem is tudom hány naname (olcso) darabot nyütem már el
-
GombócArtúr
senior tag
Rendben, meggyőztetek!

-
detri
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
MM nagyon jó arra, hogy nézelődjön, fogdosson az ember. Viszont vásárolni nem nagyon szabad, bazidrága.
-
GombócArtúr
senior tag
hmmm hát szétnézek... Esetleg van még a média márkton kívül bolt ahol olcsón lehet kapni ilyesmit. Csak azért kérdem mert akármijen elektronikai cikkról mindenkinek csak a Média jut eszébe, mintha máshol nem árulnák

-
Trak
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Pedig érdemesebb venni 6-7k-ért egy márkásabb, minőségi darabot ami kitart több éven keresztül, és még a hangja is jó, minthogy beszerezz egy gagyit 2-3k-ért, aminek a hangja hagy maga után némi kívánnivalót, és könnyebben szét is lehet hajtani.
Az MM ben, meg néhány ilyen nagyobb boltban egész sok darabot meg lehet hallgatni, ki lehet próbálni. Először mindenképp próbálkozz azzal, mert személyfüggő is, hogy kinek melyik füles jön be.
Ne hagyd magad, próbálgasd ki amit csak lehet. -
behappy
aktív tag
nem sok 6k egy fülesért, hidd el, megéri, ugyis egyszer kell csak venni kb 5évente
keress egy olyan üzletet, ahol ki is lehet próbálni őket! -
GombócArtúr
senior tag
Hát nemtom... 3-4ezer forint között Thomsonokat meg Philipset láttam. Nem tudom azok hogy szólnak... Meg némejket 6méteres kábellel árulják. Ugrálókötél é s fejhgallgató 2IN1
Az a baj hogy így első hallásra soknak tünik 6ezer forint egy fülhallgatóért. -
detri
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Azért van egy pár topik a fejhallgatókról.

Ez egy jó oldal, elég korrektnek tűnnek az értékelések: Bővebben: link
Nekem spec a lapon legfelül lévő HD 202 Sennheiser van, ez kb. 6.000 ft volt a MM-ben, ez a legolcsóbb Sennheiser. Mint ahogy a belinkelt oldal is írja: ennyi pénzért nem kapsz jobbat.
-
Dufresne
addikt
Sztem is Sennheiser, bár nekem még a Technics-ek hangja is nagyon tetszett, igaz én kicsit elfogult Panasonic fan vagyok

-
bbazsy
őstag
Sennheiser egyértelműen

Kis help: Bővebben: link -
Davevagyok
tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Sennheiserrel nem lehet befürödni, vegyél olyat
De a 6-7 ezres Sony FÜLhallgató sem szól rosszul. Bye -
GombócArtúr
senior tag
Kérlek olvasd át a téma összefoglalóját!
[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezelőtt is egy ilyen fülvédős fejhallgatóm volt, egy ''thomson hed 430''

)
), ha jól emlékszem az egy olyan hallgató volt amit kifejezetten egy konkrét Sennheiser csöves erősítőhöz gyártottak, amin nem is volt más kimenet csak egy ennek a fejhallgatónak. Az kéne A Traxdata-hoz

kemcso