- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
-
dinin
tag
válasz
Quqesz #10612 üzenetére
Az egyik módosított volt, a másik viszont gyári. Szerintem a töltésvezérlő megy tönkre, és miután nem lehet egyáltalán tölteni egy idő után már a bekapcsoláshoz sem marad elég feszültség az akksiban (elméletileg ennek kevés az esélye de találkoztam már olyan telefonnal ami csak töltőre csatlakoztatás után kapcsolt be, annyira le volt merülve). Valahogy meg kellene bikázni, hátha elindul...
-
kisspall
aktív tag
-
tatararpad
őstag
Bárki csinálna egy romot rá ha megfizetik. De nen fogják, mert ez nem az az árkategória, ahol a tesconak megérné foglalkozni vele. Ami nekünk jó lenne ha a CM felkarolná, de kínai tabokkal ők se sokat foglalkoznak. Amúgy ez lehetne a tankönyvi példa hogy hogyan lehet elbaszni egy amúgy jó terméket azzal hogy a gyártók összemókolják a szoftvert, isten áldja a Google Play Edition kitalálóját.
-
donbig
tag
Közel teljesen feltöltött volt, de felraktam és próbáltam úgy is,sajnos így sem reagál semmire. Közben találtam olyan Facebook bejegyzést, mely szerint fagyás után javíthatatlannak nyilvánították a tab-ot, persze ezer oka lehet. Meglátom, talán tanulság másoknak hasonló esetben,hogy várjanak egy kicsit,hátha magához tér, mert úgy látszik a kikapcsolás nem tesz jót neki.
-
Vermilion69
aktív tag
Nem en voltam erte, hanem egyik munkatars lett megkerve, hogy nezzen be, es egy zoldet tudott elhozni, de talan hetfon megint valakit meg tudok kerni, hogy menjen be Harasztiba is :-)
Szpali: nem csak ahhoz, eloben is rozsaszin a hajam, csak sokszor hosszabb, de ennek ellenere nem rajongok a rozsaszinert :-D
-
UFO1
senior tag
Az árkülönbözet azt jelenti, hogy drágább lett, ha olcsóbb lenne (olyan van?? NINCS!), akkor röhögve cserélnék, nem!?
Amit írtam úgy van a „madarasban” és valószínű a tecsoban is, sőt az összes multiban (szerintem minden boltban). Régebben volt is ilyen fogy. véd.-mi törvény (most nem tudom mi a pálya), hogy ha nem javítható csere vagy, ha ez nem megoldható, mert már nem forgalmazzák stb. akkor adták vissza a kp-t.Tipp 1: menj be egy másik tescoba és kérdezd meg lehet e cserélni (ne mond hogy már visszaadták a kp-t máshol), mivel nem javítható a „karperec”, úgy hogy te occon vetted. Valószínű azt mondják természetesen! Utána visszamész azzal a papírral (számlával) amit kaptál oda ahol visszaadták a lét, hogy te nem tudtad, hogy van olyan hogy árkülönbözet és szeretnél egy másik terméket, ha esetleg kekeckedik az ügyfélszolgálatos, hogy így meg úgy meg nem lehet, kérd a managert (nem árt munkaidőben menni 8-17?-18). Ő nagy valószínűséggel (100%) azt mondja, kaphatsz, amit feljebb vázoltam. Azzal meg ne törődj, ki mit bukik, mert elég nagy árréssel dolgoznak, ráadásul a beszállítótól kapnak a hibás darabért egy másik tehát anyagilag nem károsodnak, ezért nem is nagyon szoktak szívóskodni.
Vittem vissza már 3 hónap után 50-100E közötti terméket (nem egyet, hibátlanul!) hogy nem úgy működik meg íze és kéne vissza a pénz. Mondták nem lehet → üzletvezető, manager → lehetett!Tipp 2: nem árt felnőtt kísérettel (ha te nem vagy az) odamenni vagy egy jó beszélőkéjű ismerőssel. Végső esetben panasz könyvel fenyegetés, mivel azt kötelesek kivizsgálni. Ha nem kezelik, rendesen a panaszod bírságot rónak ki. 1, 2, 3.
-
Quqesz
nagyúr
Persze 3 napon belül köteles minden esetben bármi van kicserélni,ott nincs apella. De a három nap után a szervízbe küldenek,az hogy valahol inkább a lóvét csengetik vissza az a ritkább(lehet ebben számít az értékhatár). Én is gondolatban rossz irányba mentem el a posztokban az előbb....mind1,ennyit írást nem ér az egész fitymaband.
-
Quqesz
nagyúr
Azért utána néztem és elvileg ahogy beszéltük a jogos az 1-1 csere lenne,de ezzel játszák ki a vevőket,hogy ne legyen nekik veszteségük az új ár miatt,pedig a csere a termékre jogos lenne,de ők azzal,hogy a pénzt visszaadják mossák kezeiket. Sajna ez van és itt is írta már vki,hogy tab esetében is ezt csinálták vele.
aryes
Igen ez igaz,de ez 5000ft alatti értékű volt és ott egyből adják vissza a lét,még csak garanciális javításban sem gondolkodtak. Az én esetemben elmúlt már a 3 nap rég és elvileg szervízbe kellett volna küldeniük. Ehelyett kaptam vissza a pénzt(ami lehet jobb is ebben az esetben). -
Szerintetek a Tesco nem pont ugyanannyiért szerezte be a fitband-et akkor, amikor 4ezerért adta és most, amikor 18ezer? Akkor mégis miféle kár érné?
A garanciális csere pedig nem így működik, ha egy bármilyen terméket cserél a forgalmazó mondjuk fél év után, tökéletesen mindegy, hogy mennyibe kerül neki _akkor_, ő arra vállalt garanciát, hogy egy évig lesz egy működőképes termék a kezedben. Hogy hogy csinálja, az már legyen az ő gondja. -
Degeczi
nagyúr
A visszavásárlás után ismét megveszed az aktuális, drágább árán, és a különbözetet kapod vissza!
Tehát a tranzakció végeredménye 0: nem bukik a bolt, nem ad pluszban semmit, csak van náluk egy hibás készülék (megy vissza a beszállítónak) ami helyett kiadtak egy cserepéldányt - vagyis pontosan azt tették, ami szerinted korrekt lenne...
(és a linkelt hozzászólás pedig éppen arról szólt, h van bolt, ahol így csinálják) -
Degeczi
nagyúr
Hogy jött ez le a linkelt hozzászólásból:
"ha te ragaszkodsz a cseréhez, akkor kérhetsz árkülönbözetet (ha időközben drágább lett" - és szépen le is írja az ügymenetet: visszaadják az eredeti vételárat, mondjuk 5e-et, bemész, megveszed az aktuális 15-ért, majd az ügyfélszolgálaton (nyilván garanciális csereként lepapírozva) visszaadják a 10e-es különbözetet. Senki nem bukik semmit. -
Buvana
aktív tag
itt is szuper mindkét töltő, mindkét kábel. Töltésre, mókolásra, szóval jó!
Más: Ma unalmamban OTG-n csatlakoztattam 3G dongle-t, írjátok hogy nem működik. Tényleg nem, de az a baj nálam, hogy felismeri a tab, viszont pár másodperc múlva lekapcsolja! Van egy olyan progi a playen, hogy ppp widget. Felismerte a sticket! De akármelyik programmal kezelném, lekapcsolja az usb eszközt, ami utána nem elérhető... ez mitől lehet? -
alcatelfan
csendes tag
Köszi a választ! Akkor valami probléma lehet a karperecemmel, sikerült párosítanom, beállítottam a személyes adatokat, de csak lépést mér, távolság 0 méter, kalória égetés 0. Láttam, hogy bizonyos adatoknak kell egy hét, de a távolságnak "out of the box" mennie kellene, ha jól sejtem.
-
kezdő
senior tag
Nem akarok beleszólni, de a Xiaomi Mi Fit (régi nevén Mi Band) kb. 4800 Ft-ért rendelhető, 50-100 napig bírja egy töltéssel, rezgéssel jelzi a hívást+bármely app értesítését, ugyanúgy lépést számlál, alvást monitoroz.
Szóval nem csak a sok tízezres karperecek léteznek.
Ez a Tescos viszont tényleg érdekes lehet 4500 Ft-ért, az az egyetlen félelmem hogy gyenge lehet a szoftveres támogatása, ami valljuk be, ezeknek a karpereceknek a lelke.....
-
-
Degeczi
nagyúr
Utánaolvastam, ld. előbb linkelt teszt: az alapján nem szubjektív "tetszik vagy nem" kérdése, hanem objektíven egy vacak, teszteletlen termék - nem csak hardveresen, az alkalmazásának minősítései is elég beszédesek
(szerinted mi alapján ír ki megtett távolságot, kalóriát? Egyszerűen a lépések számából - amihez fölösleges ilyesmire pénzt kidobni, amíg bármilyen okostelefonra létezik alkalmazás, ami elvégzi ugyanezt)
Ha lenne SMS, hívás értesítés, pulzusmérő, valóban jó ajánlat lenne, de azok nélkül a többségnek teljesen haszontalan. -
gps76
őstag
Tedd fel a VLC-t.
Aki akar jó minőségű fóliát:[link] Felül kell picit vágni,oldalt pont elfedi a kijelzőt,nekem november óta volt rajta,és nem karmolódik,ujjlenyomat van rajta,de a képen nem ront,viszont nem is tapad,jól csúszik az ember ujja rajta,olyan érzésre tapizni,mint a majomüveget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged