-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya123
csendes tag
Kicsit kiakadtam több mint egy hónap után. Mondtam h látnak valamit arról a hiba leírásánál, h törött? Jah bocsi! De erről ők nem tehetnek mert az aki onnét elvitte a szervizbe az törhette el. De én nekik egészben adtam oda. Azt meg sen kérdezték mit akarok, rögtön felhívták az igazgatót. ő meg mondta h pénzt vissza.Már tolták is vissza a pénzt az orrom alá. Mondom h én nem a pézre vártam egy hónapot ,h azért vettem ezt a tabot mert ár érték arányban nem lehet jobbat venni. Modtam várok még egy kicsit csak szerezzenek ugyan ilyet nekem. De nincs mert elvitték a nagyobb áruházakba az összeset. Akkor mondtam hozzanak vissza egyet. Ok. Mondták h megpróbálják. De neten aznap este láttam 15ért gari nélkül, gondoltam h garival kitörölhetem már a s.... meg a fórumokon meg már mindent megoldottak. Azt visszakértem a pézt és megvettem 6ezerrel olcsóbban.
Tescóban intéztem a garit meg oda kellett viszamennem miután küldtek smst.
-
pcnet
addikt
Ezen is.
De mindegy is, ha pl egy program rendszer betöltésekor pl root jogot kér. Mindjárt bukta. Vagy ha kint van főképernyőn valami roothoz kötött program. Vagy csak benéznek a menübe. Kijelző csere vagy bármi javítás után úgyis kipróbálják. Vagy modosított systemui stb...
phililps20: Ok, hát én nem okoskodok, de a szervizes se hülye. Ha meg le van kódolva, nyom egy factory resetet recoveryből, hogy tudja tesztelni a cserélt alkatrészt. Mondjuk akkor már van esély, hogy nem vesz észre semmit szűz rendszeren. Tárolót meg mondjuk miért nézné.
-
-
tupuk
aktív tag
Most megfogtál. Én azt hittem 1 MB/sec az azt jelenti, hogy egy 1 Mb-os fájlt egy mp alatt nyom fel. Most egy csomó 1-2 Mb-os képet tölt fel, darabját 15-20 mp alatt.
szerk.
most néztem élőben, hát egy 1,4 Mb-os képet 43 sec alatt nyomott fel...
(más progi nem megy a háttérben ami foglalná a netet.) -
-
tihibaby
senior tag
Annyi változtatással,hogy újracsináltam az SD particiónálást,és 5GB-ra növeltem az ext4.-es particiómat.
Így aztán tényleg elég mindenre.
Az automata linkelés is megy,csak nem szabad lehibernálni az sd2link-et.
Igazából én annyit még ajánlanék,lehetőleg szűz gyári rom-ra csináld meg.
Más nem,a youtube video alatt megemlített google drive fiókból töltsd le az érintetlen clockworkmod.zip-et,és rakd újra a rendszert,supersu.zip futtatás,és úgy megcsinálni a továbbiakat.
Nekem így lett tökéletes. -
RoundRobin
aktív tag
Ez nettó hülyeség, én simán rootoltam 3 frissített készüléket.
És utána láttad fasboot-tal is a tabokat?
A frissitésben a patch (folt) könyvtárban van két diff file. Az egyik a fastboot.img-t a másik a boot.img-t patch-eli.
Szerinted miért?Én ellőttem a rendszeremet, bootloop fogadott egy ujraindítás után. Mégis, a fastboot-tal feltettem egy tethered CWM-et és backupból visszaépitettem a gyári ROM-ot. Egy ismerősöm hasonlóan járt, de ő frissitette a gépét. Neki már nem tudtam megcsinálni.
-
-
szalaiz
csendes tag
Ez érdekes...
Van, akinek stimmelt a Teclast-os. Rendeltem 4-et, remélem lesz jó is köztük.
-
csubuka
addikt
Valóban sajnos még ezek is a selejt 4 és 8 gigások így a low-level formázásnál küszöböli ki a hibákat. Ezáltal kevesebb a megszokottnál is a hely (a 8 gigából mármint). Én sem bízok bennük, de szerintem kibírják ezek is a használatot.
A sinceritytől csak jót kaptam eddig, ezeken van eredetiség plecsni is, meg amúgy a szitázás minősége is le tudja buktatni a hamisakat... meg a sorozatszám helytelen stb... de h2testwből elég hamar kiderül.
(#3086) haris : Köszi!
-
kenand
veterán
Szerintem a Heartstone nagyon nagy, fiam feltette, de gyakorlatilag nem volt a gépen más.
XinternalSD nem megy tökéletesen, de néhány app, bizonyos dolgát átteszi a kártyára.Bocsánat a TVGO-nál nincs saját tapasztalatom, mert nincs TV-Home előfizetésem.
HBO GO és Tarr TV tökéletes -
Lop!N
tag
Nekem is ezt csinálta. Bár nem foglalkoztam a dologgal. De azt észrevettem , hogy a Hearthstone az OBB fájlokat a belső tárhelyre teszi. Míg GTA-t telepítettem , az simán felment, mert saját kezűleg tettem a fájlokat az SD OBB-jébe. Ha a Hearthstonet kézileg telepíted, akkor elvileg nem fog sipákolni a hely miatt. Nem foglalkoztam a dologgal, mert kicsit zavaróan szaggat a Heathstone animciója, később le lehet venni a menüben a grafot mint pl GTAnál?
-
DJGABI
addikt
én csak kb emiatt vettem. délután óta harmadjára tötlöm le azt a fél gigát. amúgy hiába is megy fel, eléggé szaggat....
Nem jutottam tárhellyel semmire. Link2SD, FolderMount, semmi nem működik. köszönjük gúgelnek hogy ilyen rendesen kinyírta kitekatban ezt a lehetőséget. én már csak valami frissítésben bízok hogy orvosolják. a komolyabb/nagyobb játékok egyelőre felejtősek
(#2224) MADcat droid. reméltem lesz rá megoldást, a yt-s videónak meg is örültem tegnap mikor megtaláltam....
-
premete
veterán
Nem éppen őskövületek, például here maps, MindigTV.
@Rodzser Mór: Úgy, hogy nem az összeset tesztelték, az eszközök, amik a piacon vannak, a tesztelés után készültek. Plusz a frissítés csak a készülékek töredékén jelentkezett: nálam 2 volt, mindkettőnél lementek a frissítések rendben. -
F.B.I.
veterán
Teljesen alkalmas játékra...na jó a Real Racing 3 nem fog rajta akadás mentesen futni, max beállításon és nem tudsz felváltva játszani 10 játékkal de minden másra megfelel, tesztek alapján.
diablo1984 ennyiért még a 2 év se érdekel ha 1 évet kibír, utána még simán elzörög 1 évet.
-
-
kenand
veterán
Mindenkinek jön 2 frissítés, a gyártás óta annyi készült, de utánna semmi...
Egyébként a frissítést sokkal korrektebbül is intézhetnék. A honlapon is adni kellene lehetőséget a letöltésre és teljes fw is kellene, amit elhibázott frissítés után feltehetnél, talán akkor nem kellene visszadni a gépet feleslegesen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged