- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Én anno 2 ilyen tabot vettem, pár nap eltéréssel. Az első hibátlan a mai napig, a másodikat a 2 év lejárta előtt visszavittem (frissítés probléma volt végig) csak gondoltam hátha lesz megoldás. Egy szervíz után vissza, hiba nem szűnt meg, majd a másodikra visszakaptam az árát ☺
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
válasz
egyattila #9055 üzenetére
1. kikapcsolod a tabot (power off) nem alvó mód!
2. hangerő fel és bekapcs egyidejű nyomvatartásával előjön egy menü.
3. a hangerő gombokkal odanavigálsz hogy recovery. power gombbal kiadod neki.
4. újraindul a gép, hangerőgővel kiválaszt factory reset. power gombbal kiadod.ennyi
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Az átgondoltabb, kiforrott, (jó) játékok mentik magukat google szerverre. Szerintem készítőktől függ, plusz üzlet... Érdemes beszerezni egyébként egy titanium backup pro-t. Mindenes!
-
-
Buvana
aktív tag
itt is szuper mindkét töltő, mindkét kábel. Töltésre, mókolásra, szóval jó!
Más: Ma unalmamban OTG-n csatlakoztattam 3G dongle-t, írjátok hogy nem működik. Tényleg nem, de az a baj nálam, hogy felismeri a tab, viszont pár másodperc múlva lekapcsolja! Van egy olyan progi a playen, hogy ppp widget. Felismerte a sticket! De akármelyik programmal kezelném, lekapcsolja az usb eszközt, ami utána nem elérhető... ez mitől lehet? -
Buvana
aktív tag
Találtam egy ötletes dokkolót / hangszórót, aki elégedetlen a hangerővel, és nincs BT hangszórója nyugodtan kipróbálhatja!
-
Buvana
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8093 üzenetére
Na ettől féltem, én is így tudom!
@Eduardo99: Én rányomtam a külső tápot nem igénylő 1 terás winyómat, NTFS fájlrendszerrel. Kitűnően viszi a filmeket, persze paragon ntfs fállrendszert felismerő progival (play store)
@philips20: várom a fejleményeket! A jobbikat rendeld!
-
Buvana
aktív tag
Van-e valakinek, vagy vett-e töltéshez egy időben használható OTG kábelt? Jól tudom, hogy ez az úgynevezett Y kábel? Mitől nem olyan népszerű, hogy keresgéltem ugyan, de Magyarországon nem nagyon találtam, ebay, egyéb helyeken láttam ugyan, csak működnek-e?
-
Buvana
aktív tag
válasz
bagand1 #7814 üzenetére
Kivenni a gyári tokból nem egyszerű elsőre! Maga a tok semmi képpen nem roppantotta meg, csak jól passzol. És ez jó dolog! Én azt találtam ki, hogy plasztik kártyát dugok a tok és a tab közé bal oldalra, azzal billentem ki a gépet, ha ki kell venni. Erős, mondjuk lejárt bankkártya...
-
Buvana
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7717 üzenetére
Ez meglep! Minden esetre modemes eszközök mind mennek bt hangátvitellel!
-
Buvana
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7645 üzenetére
Hi! Nem a tab hibája. Skype és egyéb voip cuccok csak olyan eszközzel mennek bt ki angosítóval/ külső hangszóróvalamiben van 3g modem. Van 2 éves, 1 éves tabom is, amivel ugyanez a baj. bt hangátvitel nem megy. vannak erre alkalmazások a playen, de nálam egyik sem jött be. Szóval nem egyedül vagy, és nem csak ezzel a rendeszerrel!
-
Buvana
aktív tag
válasz
philips20 #6904 üzenetére
Abel munkája. Egyébként ez a leírása. Igen, rootolt, gyári.
-
Buvana
aktív tag
Utcaképről még nem volt szó. Van 2 db feketém, egyik sem jeleníti meg 3d-ben, de ez biztos változni fog egy újabb rommal, vagy ilyesmi. Enyhén szólva pixeles a látvány
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest