- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egy otg képes usb vezérlő két módon működhet. Slave módban ugye mtp/ums kapcsolatot tud kezelni és töltést vehet fel, vagyis töltheted rajta keresztül a készüléket. Otg módban viszont a külső usb eszközöket látja el táppal, ebben az állapotban legjobb tudomásom szerint nem tud töltést felvenni, csak leadni, még Y kábellel sem. Ezek arra valók, hogy ne szívja le egy külső eszköz (pendrive pl) a tablet akksiját.
RVR400: erre való a wifi+nas.
Amúgy egész szép képe van a tabinak, szóval tényleg nem isten ellen való vétek filmet nézni rajta.
-
Eduardo89
aktív tag
Szia!
Nem, nemjól tudod. Az OTG ( On-The-Go) kábel lehetővé teszi, hogy két Slave eszközt köss össze és az egyik master a másik slave eszköz lesz. Alapesetben a tableted is slave (szolga) eszköz és pl egy flashdrive is. Így ha sima usb kábellel összekötöd a két slave eszköz nem tud mit kezdeni egymással, az OTG kábel pedig nagyon zanzásítva master ( mester/parancsoló) eszközt csinál a tabodból, így fog tudni ekezlni flashdrive-ot vagy memkártya olvasót esetleg USB-s 3G sticket.
-
domerator
veterán
No félreértés ne essék: én is imádom, komolyan mondom... én is 15-ért vettem és a seggem vertem a földhöz, hogy időben megvettem... most igencsak bosszankodnék
Szinte minden nap használom, a hétvégén full töltésről teljesen lefilmnéztem, meg leneteztem az akksit (nem tudom mennyi volt, de legalább 6 óra), szóval használom rendesen ám.
Én kifogtam egy jó darabot, minden megy rajta, bár pl. voipot nem próbáltam, meg face, ilyenolyan messengerek, meg hasonlók nálam nincsenek. A Gmail csak kézzel van szinkronizálva, az is csak azért, hogy ha épp szól a teló és ez van a kezemben, akkor meg tudjam nézni... szóval lehet hogy ennek is van hibája, de rengeteg dolgot letiltottam rajta, így most csak akkor merül, ha használom, alvásban egyenes az akksi grafikon.
Úgyhogy nagyon ott van a kis tab, igen büszke vagyok, hogy birtokolok egyet belőle!!
A postom csak a droidra vonatkozott, nem a tabra.
-
blise
tag
fullra gyárira állitottam vissza, és hangouts + skype lett telepítve, az a particionálos dolog nekem nem indul el, hiába nyomtam a két gombot, fehér usb jel azt hello az is kb 0.5 mp-ig, nem jön be a menü, volt ilyen hiba?
ugy voltam vele, hogy 2 évig garis, majd a vége felé visszaviszem vele, olvasgatni így is jó volt, bár az LG F6-os telom (ami azért nem mai darab) keresztbe lenyeli ezt a cuccot sebességben... Feltettem egy 4-es skype-ot az elindul, de az meg nem enged bejelentkezni. Hangoutsal hívni tudnak, de ha én visszahívom az illetőt, akkor nála ki sem cseng, csak a végén megjelenik egy nem fogadott hívás... -
Magnat
veterán
Szia,
Sztem biztosan nincs köze a 3g modemhez... Nekem van egy hp bt fülesem és tökéletesen megy a wifis nexus 7-emmel is... sztem (bár félig én is csak találgatok) azok a fülesek amik média audiot is át tudnak vinni, minden program hangját átviszik, amiben meg csak telefon audio van, ott az alkalmazásnak tudni kell úgy megszólalni, h közvetlen ő kezeli a bt device-ot, hasonlóan a sima telefonhíváshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest