- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stampedli
tag
Aki fóliával kacérkodik, annak ajánlom ezt.
A héten érkezett, eddig jónak tűnik. Egész gyorsan, korrekt áron ideért, jól illeszkedik, könnyű feltenni bubimentesen, jó a tapintása, és a mellékelt gomb matricával méginkább ájpednek tűnik a gép.Picit tükröződik, de a képminőséget nem rontja látványosan.
Tudom, sokan fölösnek tartják a fóliát, de ez kisebb baleseteknél védhet szerintem. -
stampedli
tag
válasz
antal750 #8742 üzenetére
Egyik kolléga hasonló stílusút vett, ami méretben oké volt, de a kivágások rossz helyen voltak, ezeken alakított.
Az általad linkelt kivágásai jónak tűnnek viszont a méret kérdéses.(#8744) Magnat
Ebből a rémtörténetből okulva ajánlott körbefotózni aznapi újsággal, mielőtt leadjátok a Tesco-ban. -
stampedli
tag
válasz
Atomcsirke #8715 üzenetére
A pók márkája mi volt?
-
stampedli
tag
válasz
antal750 #7686 üzenetére
Üdv!
Ma érkezett meg egy vízálló bluetooth hangfal Hong Kongból. Eddig jónak tűnik, nem szakadozik wifi kapcsolattal a Tecső, mint az előző Tesco-s (ilyen szintén van ebay-en) esetében, amit asszem Boszniában hagytam el. Szóval a jelenlegit inkább ajánlom. Viszont ki-bekapcsolgatás és csipogás előfordul, ha megállítom a videót, más hibát ezidáig nem tapasztaltam, a hangja egész korrekt a méretéhez és árához képest. -
stampedli
tag
Üdv! Közérdekű közlemény: Szegeden a rókusi Tecsó Extrában 30 ropi a tab, 18 az okosperec, és 7 rongy a BT füles. Mindből van elég. Tok sajna nincs. Esetleg a móravárosiban látott vki? (Az ebay-ről rendelt Teclast tok 1ik füle elkezdett repedni.)
-
stampedli
tag
Sziasztok! A legújabb, 10.05.6-os youtube kliens megjavult? Régebben írtátok többen, h vmelyik frissítés után elkezdtek szaggatni a videók. Nálam még a 10.03.5-ös van, ami jó. Van vmi érdemleges változás azóta? Ráküldjem a frissítést, v hagyjam a picsába? Tudom, h ami jól működik, azon ált. nem szabad javítani. (:
-
stampedli
tag
Ha rútolt a tab, nézd meg Wakelock Detector-ral, h mi ragad be. Talán a Battery Monitor is tudja root nélkül.
-
stampedli
tag
Tokot látott vki? Hogyé' vesztegetik?
-
stampedli
tag
válasz
AndrewBlase #7148 üzenetére
Köszi!
Közben én is megtaláltam, csak alig látok a takonytól. (: -
stampedli
tag
Hálás köszönet!
Így valóban működik, megy a térképen az utcakép (ez van a youtube-os rom-ban is)! Végre nincsenek öklömnyi pixelek.
A felülírást leírom, hátha más is meg szertné javítani:
- Maps 6.14.4-et letöltöd.
- Solid Explorerben (v más root képes fájlkezelőben) system/app/Maps.apk helyére másolod (a neve uúgy Maps.apk legyen).
- Tulajdonságokban az attribútomoknál átírod a jogokat: R - mindhárom pipa, W - első pipa (644)
- Tabot újraindítod.
- A Play felajánlja a frissítést, de nem a legújabbra fogja, hanem 6.14.5-re, de ezzel is jó, és valszeg többet nem fog rinyálni, h frissítsd (Ennél újabbra csak apk letöltve lehet frissíteni, de fölös, mert akkor ismét elszaródik). -
stampedli
tag
válasz
Orionhilles #7127 üzenetére
Próbáltam 4-5 verzióval, 1ikkel se megy, Earth-ben viszont fasza...
-
stampedli
tag
A tervezett összefoglalóban benne van minden lényeges info (lásd.: 2.1 Hogyan tudom a szoftvert rootolni?)
-
stampedli
tag
-
stampedli
tag
válasz
Orionhilles #7127 üzenetére
Köszi! Mármint más maps verziókkal ugye? Sajnos nem emlékszem, h a tecsős rom-on melyik van. Valaki, akinek ez van fenn meg tudja mondani a maps és a street view verziószámot?
-
stampedli
tag
Sziasztok!
A mélyvízben feltettem már ezt a kérdést, de a szakik hardcore-abb dolgokkal vannak elfoglalva. Hátha itt van vkinek 5lete. (:
Múlt héten felhúztam a yt-os, Róbert-féle ROM-ot, de nálam is előjött a play hiba [RPC:S-7:AEC-0], úgyh felraktam inkább Ábel V3-át (4,9 GB). Eddig szinte tökéletesen működik, de a street view nyavaja ismét jelentkezik. Érdekes módon a tecsős ROM-on szépen működött, de itt hiába frissítettem a maps apk-t (play-ről nem engedte), ugyanúgy szétesett, nagy pixelekből áll a kép.
Nem tragikus ez a probléma, de van esetleg vkinek ötlete, h ez mitől lehet, ill. hogyan orvosolható? -
stampedli
tag
Szia!
Abel V3-as scriptje tartalmazza a frissítéseket. Szerintem felmegy frissítetlen gyári rendszerre is (bár az enyém up to date volt már, szóval mérget azért nem vennék rá). -
stampedli
tag
Sziasztok! Újraparticionálás előtt szeretném elmenteni a jelenlegi rendszert. Melyik cwm-mel tudok backupot készíteni? Ha valaki tudna működő linket szúrni, nagyon hálás lennék.
Már feltúrtam az egész topicot, de max. soma77 linkjét találom, de ő már levette. -
stampedli
tag
Sziasztok!
Az utcakép nézet bug másnál is jelentkezik? Kíváncsi vagyok, h általános jelenség, v csak néhány tabon jellemző. Orvosolható valahogy? -
stampedli
tag
válasz
Rodzser Mór #6431 üzenetére
Elképzelhető, h olyat kaptál, amit vki visszavitt. Ettől függetlenül, ha jó, akkor nem gáz szerintem.
-
stampedli
tag
Sziasztok!
Én is klubtag lettem, vasárnap hirtelen felindulásból megvettük Kisasszonnyal az utolsó tablet az egyik szegedi Tecsóban. Kiállítási darab volt, így tartottam tőle, h kissé leharcolt a jónépek apró kis kezeinek folyamatos tapicskolása által, de a műszakis srác azt mondta, h szépen letisztította, és semmi baja. A 2 év garit is megkérdeztem, mondták, h sima ügy, így 15-ért nem tudtuk ott hagyni. Tényleg jó vétel volt, jó állapotban van, fólia nincs rajt, de nem is hiányzik. Tokot már 1ik Tesco-ban sem leltem Szegeden, így ebay-es rendelés lesz.
Ez olyannak tűnik, mint a hivatalos, úgy látom Jana33 is ilyet kapott. Szerintetek is tuti jó rá?Frissítést nem talált, de a build szám 1.00_20141104, tehát gondolom a boltban frissítették. Jól gondolom?
Az űrlapot kitöltöttem, olvasgattam a leírásokat root-olásról, átparticionálásról, rom cseréről, de 1előre úgy érzem nem kezdem el mókolni, mert elsősorban faszbukozásra, netezésre, könyvolvasásra, filmnézésre fogjuk használni, azokhoz meg elég a 2 GB+ microSD kombó. A sallang Op3nDott appokat letiltottam, így nem zavarnak.Szóval eddig nagyon tetszik a kütyü, és nem bántuk meg az impulzusvásárlást. (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest