- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Rodzser Mór #11202 üzenetére
Szia!
Pedig egyszerű:
1. A műanyag betétet (amin a micro USB felirat van) tartó 2 csavart kiszeded, majd kiemeled
2. szalagkábeleket lehúzod (persze nyitod előtte a csatlakozókat)
Szalagkábel van: első kamera, hátsó kamera, fülhallgató aljzat, billentyűk, kijelző, touch.
3. A kamerákat kiszeded
4. Az alaplapot tartó 3 csavart kiszeded (2 felül, 1 középen oldalt az SD kártya felett kicsivel
5. Az alaplapot az akkuval együtt (ha azt nem akarod leforrasztani) oldala kiborítod (már csak a hangszóró vezetékeivel kell vigyáznod, mert azok az előlapba vezetnek és nem túl hosszúak, de nem is rövidek a művelethez)
6. A kijelzőt tartó 4 csavart (a sarkokon a fehér háromszögekben) kiszeded és kiemeled a kiejlzőtMajd visszafelé az egész.
A szigetelő szalag szerű ragasztó csíkokat szedd le, a vezetékeknél (főleg a vékony hangszóró vezetékeknél) óvatosan.
Remélem nem hagytam ki semmit, régen szedtem szét. Mondjuk most is van otthon 3 szétszedett példány (amik sajnos már hónapok óta úgy állnak).
-
válasz
Rodzser Mór #11202 üzenetére
Sosem szedtem szét, olvass vissza itt, meg a mélyvíz topikban, hogy ki szedte már szét és írj nekik privátot!
-
rukh
senior tag
válasz
Rodzser Mór #11194 üzenetére
Hi!
Nekem is volt egy Op3n tabletem, jelenleg a fiam használja, viszont maradt nálam egy tartaléknak vett kijelző. Ha érdekel, légyszi keress privátban.
-
válasz
Rodzser Mór #11198 üzenetére
Nem kell forrasztani tudtommal, inkább a készülék szétbontása igényel nagyobb ügyességet. Szerintem instrukciókat találsz hozzá, azt hiszem a hangerő gomboknál kell megbontani egy bankkártya kiélezett sarkával, mintha ilyet olvastam volna régebben. A csatlakozót szerintem csak le kell húzni és az újat visszadugni.
-
válasz
Rodzser Mór #11196 üzenetére
Hát ha találsz hozzá alkatrészt, akkor te magad, vagy ügyes kezű ismerős. Egyébként sajnos gazdasági totálkár, szervizben annyiért javítják, amiből már szinte vehetsz egy új készüléket. Kivéve, ha nagyon erős érzelmi szálak fűznek hozzá, mert akkor ugye pénz nem számít.
-
válasz
Rodzser Mór #11194 üzenetére
Típushiba! Sok tulajnak pont ugyanígy ment tönkre. Belül túl szorosan vannak az alkatrészek, feszül a kijelző, és ilyenkor sajnos elpattan valahol a csatlakozó környékén. Csak kijelzőcserével lehet javítani. Keress egy alaplaphibás donort hozzá.
-
lacafaca
addikt
válasz
Rodzser Mór #11181 üzenetére
Lehet, de már tényleg nem emlékszem rá, csak arra, hogy egy tologatós kocsival toltam ki a készletet nyitáskor a tescoból
aryes-Mondom én, jól rémlet...volt egy halom kuponom és valahogy 10k környékén pucoltam ki a helyi boltot
-
válasz
Rodzser Mór #11181 üzenetére
Volt, akinek még volt hozzá valami 5e Ft-os utalványa, így többen is 10e-ért vették.
-
lacafaca
addikt
válasz
Rodzser Mór #11179 üzenetére
Nekem is akkori karácsonyi vétel és azóta is teszi a dolgát nap mint nap...nem is tudom 10k volt akcióban? vagy ilyesmi? Őrült jó vétel volt. A kékfogas fejhallgatójukat azóta is hajtom, 4et vettem anno, az is 2.5k volt de világbajnok...ha valakinek esetleg van elfekvőben, átvenném!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Rodzser Mór #11177 üzenetére
64GB-ost még megeszi. (Hivatalosan 32GB)
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Rodzser Mór #11163 üzenetére
Egyszer nekem is volt vmi hasonló hiba, akkor töröltem a gépről (szinte) az összes gugli appot, beleértve a gugli playt is, majd böngészőből visszaraktam ez utóbbit. Azóta jó.
Más. Úgy veszem észre, hogy kezd belasulni a tab. Túl sokat gondolkodik a böngészőben a lapok váltásakor. Kizárólag böngészésre és filmnézésre használom. Na jó, az esetek 98%-ban.
Lehet ezen gyorsítani, vagy eljárt felette az idő, és nézzek helyette mást?
Amúgy működik tökéletesen, semmi gondom vele (az érezhető lassulást leszámítva). -
válasz
Rodzser Mór #11165 üzenetére
Pont maga a play áruház nem szokta ezt komolyan venni.
Aztán lehet, hogy jött egy inkompatibilis frissítés.
-
válasz
Rodzser Mór #11163 üzenetére
Van erről szó a topikban, valahol, úgy emlékszem egy bizonyos gapps telepítése megoldja ezt a problémát. Hogy mi hozza elő... Nem tudom, nekem egy ideje nem volt bekapcsolva a tablet. Lehet jött rá egy frissítés?
-
válasz
Rodzser Mór #11123 üzenetére
Nem értem, miért lehetne lassabb a nagyobb tárhelytől...
-
válasz
Rodzser Mór #11072 üzenetére
Én úgy kezdeném, hogy beírom a keresőbe azt, amit ide beírtál.
-
válasz
Rodzser Mór #11066 üzenetére
Erre emlékszem, hogy van megoldás a topikban, vagy ebben vagy a másikban, használd a keresőt!
-
alcatelfan
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #11034 üzenetére
Ugyanígy jártam én is, tegnap pedig másodszorra halt be a gép, ugyanígy. Ráírták a szervizlapra, hogy alaplapcsere, de még a fiókom és a programjaim is fennmaradtak, nem tudom ezt hogy hozták össze. Jöttem, hátha valakinek van otthon kivitelezhető szervizötlete, de látom egyre több embernél jelentkezik ez a probléma. Talán valami úgy van "kódolva" (értem ez alatt az olcsóságot) hogy tönkremenjen?
-
oba
addikt
válasz
Rodzser Mór #10517 üzenetére
mindent visz
-
Süvi
őstag
válasz
Rodzser Mór #10515 üzenetére
MX player esetében lehet növelni a hangot duplájára.
Tud hozzá kapcsolódni Bluetooth hangszóró. -
válasz
Rodzser Mór #10478 üzenetére
Próbáld ezen keresztül letölteni, majdnem minden app elindul, amire azt írja nem kompatibilis.
-
tatararpad
őstag
válasz
Rodzser Mór #10478 üzenetére
Vagy az x86 miatt vagy nincs táblagép nézete, valszeg inkább az első miatt.
-
válasz
Rodzser Mór #10464 üzenetére
Mert ezeket automatikusan frissítette a gép, azért vannak a "letöltött" listában.
-
PLaci58
addikt
válasz
Most néztem a fehéret. Feltöltöttem, jelezte, hogy vannak frissítések. Elindítottam és most simán letöltötte a frissítéseket, a gyári programokét is.
Most már ott vannak a telepítettek között a playben.
Az automatikus frissítés ki van kapcsolva, csak az értesítést kapcsoltam be. -
trebrona
nagyúr
válasz
Akkor passz, kapcsold be a szinkronizálást, hátha.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #10462 üzenetére
Leginkább sehogy. Ami eleve a tableten van nem a fiókodhoz van rendelve. Amiket telepítesz ezután, azokat fogod ott látni. Ezért látod csak az egy e-book olvasót.
-
PLaci58
addikt
válasz
Rodzser Mór #10457 üzenetére
Sajna ez előfordul a fehérekkel. Az enyém is ilyeneket ír ki. 1x indult be az automatikus frissítés, akkor pár alaklmazást frissített. Azóta ugyanilyen hibát jelez. Végülis amire kell, az már gyárilag rajta van.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #10457 üzenetére
Töröldtávolítsd el a fiókot és add hozzá újra! -
PLaci58
addikt
válasz
Rodzser Mór #10453 üzenetére
Ott a beállításoknál az első pont az automatikus frissítés. Bekapcsolva szerintem frissíti, mert nekem mindkettőn 5.9.12 a verzió.
-
PLaci58
addikt
válasz
Rodzser Mór #10453 üzenetére
Az nem a tablet, hanem a Play verziószáma. Frissítéssel biztos orvosolható.
-
válasz
Rodzser Mór #10387 üzenetére
Leginkább hanyatt fekve.
-
Süvi
őstag
válasz
Rodzser Mór #10119 üzenetére
Szia!
Én már nem vennék class4-et, főleg, amikor már ilyen áron van jó minőség.
Kb. 15-öt rendeltem, mindegyik tökéletes.Igazi ebook-ot (pl. regényt amit kikapcsolódásból olvasok) biztos, hogy nem olvasnék ilyen készüléken.
Pdf, munka az más. -
Zeki
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #10119 üzenetére
Ha a tabbal akarsz videót rögzíteni, akkor biztos elég a class 4.
-
válasz
Rodzser Mór #10046 üzenetére
Az alapértelmezett fiókot (amit először adsz meg) nem lehet törölni, csak gyári visszaállítással, úgy meg a programok is elvesznek. Ha fizetős programokat szeretnél feltenni, amiket a te fiókoddal vettél meg, és törölnéd a fiókot, a programokat se lehetne tovább használni.
-
naga
senior tag
válasz
Rodzser Mór #10046 üzenetére
Itt van két módszer:
- Ha visszaállítod gyári állapotra, akkor minden adatod törlődik. Ekkor az általad felpakolt alkamazások is eltűnnek.- Ki lehet törölni csak a profilod is, ekkor az appok nem tűnnek el, csak az adataid, üzeneteid stb.
Beállítások, Fiókok, kiválasztod a Google-t, érintsd meg az email címed, jobb sarokban a 3 pont és ott a fiók törlése. -
naga
senior tag
válasz
Rodzser Mór #9957 üzenetére
Hol vettél gyári tokot? Volt még?
-
Süvi
őstag
válasz
Rodzser Mór #9904 üzenetére
Amikor nethez csatlakozol szinte azonnal felajánlja az eszközön való frissítést (OTA). Azt érdemes elvégezni.
-
Süvi
őstag
válasz
Rodzser Mór #9896 üzenetére
Szia!
Ha rámegy gond nélkül az OTA frissítés, akkor nincs gond,
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Rodzser Mór #9481 üzenetére
Szerintem is kockázatos annyit nem tudsz nyerni rajta, 1-2 ezret esetleg.
-
nash2
tag
válasz
Rodzser Mór #9481 üzenetére
Szerintem nem. Annyira azért nem ütős a cucc. Főleg hogy semmilyen custom rom/kernel nincs rá.
-
angelius
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #8232 üzenetére
Én tegnap vettem észre a Tab usb csatlakozójánál hogy a borításnál kis műanyag darab letört pedig sosem feszegettem mindig jól bedugom a töltőt. Lehet hogy gyenge alapanyagból csinálták a Tab borítását.
-
napocska2
senior tag
válasz
Rodzser Mór #8232 üzenetére
Ne is mond! Amikor éjszaka, sötétben akarnám töltőre rakni, mindig eszembe jut a másik tabom. A Huawei mérnökeinek mennyivel több eszük volt, hogy a töltő csatlakozóját a jackhez hasonlóra találták ki és nem kellett tapogatózni, melyik az USB helyes iránya. Mindig attól rettegek ilyenkor, hogy ha kicsit erőteljesebben nyomom bele, akkor elromlik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #7749 üzenetére
A futó appok közül lődd ki ami nem kell hogy fusson. Nekem 300 fölött szokott lenni és kb 3-4 futó van alap helyzetben(éppen nem csinálok semmit rajta) vmint a tárhely/gyorsítótára is érdemss néha törölni....vmint jobbról a második funkciógomb(dupla képernyő gomb) alatt is törölj.
Más
Vki vett már a 30e-es tabból mostanság??nem lehet,hogy ott már az emelt tárhely van azért nem akciózzák? -
Orionhilles
senior tag
válasz
Rodzser Mór #7749 üzenetére
Az Android RAM kezeléséről olvass egy kicsit, mert a több szabad RAM, nem feltétlen jelent gyorsabb működést.
Ha megtalálom, linkelem a cikkethttp://androbit.net/articles/142/az_android_memoriakezelese.html
-
szalaiz
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #7540 üzenetére
KitKat feature...
-
syler123
veterán
válasz
Rodzser Mór #7540 üzenetére
Nyomj egy clean master-t, van x86-os változata, majd ha nem jó, akkor restart.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #6913 üzenetére
"Nem indítottam újra"
De miért nem? Mi lenne, ha megpróbálnád? -
atthany
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #6885 üzenetére
Szlovákiában volt 30 euróért
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #6822 üzenetére
Az lehetséges, hogy az addig működő 4Gb-s Samsung memóriakártyát az Opendott csodatablet tönkre tette? Berakás után az írta, hogy sérült a kártya, most már máshol sem lehet olvasni, csak formázni. Előtte más gépekben működött normálisan. Most az összes kép, doksi eltűnt
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #6822 üzenetére
Mert be van állítva esetleg a képernyőzár hangja....
-
stampedli
tag
válasz
Rodzser Mór #6431 üzenetére
Elképzelhető, h olyat kaptál, amit vki visszavitt. Ettől függetlenül, ha jó, akkor nem gáz szerintem.
-
GZoli7
senior tag
válasz
Rodzser Mór #5933 üzenetére
Semmi nem kellett hozzá. Simán átállítom magyar kiosztásúra és hibátlanul működik.
-
DJGABI
addikt
válasz
Rodzser Mór #5933 üzenetére
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5919 üzenetére
LEjön róla nyom nélkül, ha technokol rapiddal ragasztod.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5916 üzenetére
Rögzitsd tépőzárral.
Az enyém is úgy van, egy 10-es tokban. -
janaman01
addikt
válasz
Rodzser Mór #5874 üzenetére
bízzunk benne hogy a következő generációt is el...asszák és majd azt is leárazzák ...na majd akkor lecsapunk rá
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5874 üzenetére
Voltak, akik megtették.
Gondolom elvitték romániába, ukrajnába és ott eladták őket.
-
dacsa
senior tag
válasz
Rodzser Mór #5739 üzenetére
Akkor te nem tudod mi van benne
-
Zeki
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #5675 üzenetére
Jaja, op3ndott grafikás fólia.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5597 üzenetére
A bill fogyasztását észre sem fogod venni.
Nem kell hozzá semmilyen app, full magyar ékezeteket kapsz, csak a nyelvi lokalizációt kell beállitani (egyszer). -
kippi86
tag
válasz
Rodzser Mór #5594 üzenetére
-
fater01
tag
válasz
Rodzser Mór #5594 üzenetére
Az elsőt a blueline oldalon találhatót használjuk. Megelégedéssel. Egy ingyenes app az external keyboard helper demo kell hozzá és tökéletesen működik minden gomb még a médiavezérlő gombok is. A tok meg tökéletes hozzá.
Jah! Megrendeltem másnap itt volt. -
kippi86
tag
válasz
Rodzser Mór #5566 üzenetére
Mennyivel volt hoszabb az a kábel?Én a telefonhoz vettem a koliba egy 3m es usb kábelt és egész éjjel a töltőn volt mégis csak 80% körül járt a töltés.
-
válasz
Rodzser Mór #5566 üzenetére
Na itt van a kutya elásva.
Nem véletlenül olyan vastag. Na meg lehet, hogy ez is olyan, hogy felismeri a saját kábelét, és csak arról veszi fel a max töltést. A Samsungok pl így tesznek, a saját töltőjükkel töltenek gyorsan, az adatkábelről pedig max 500mA-t hajlandóak felvenni (ami amúgy egy elég intelligens viselkedés).
(#5561) Kavinton75: nem Samsungod van neked is? Mert akkor itt a magyarázat miért töltött lassan.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Rodzser Mór #5554 üzenetére
Cseréld ki a gyári kábelt egy másikra és szerintem jobb lesz.
Amikor a telefonomat töltöm a 2A-es tablet töltővel, akkor kiírja, hogy a telefon lassan töltődik.
Kicseréltem egy Nokia kábelre és láss csodát, csak úgy ömlött bele a nafta. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Azt a töltőt sürgősen felejtsd el. Mielőtt kárt tenne a tabletben.
Bár az is lehet, hogy a tabod akkuja a hibás. -
scream
veterán
válasz
Lehet a kábel rossz.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #5553 üzenetére
Most nézem, hogy töltés közben lement 85%-ról 80-ra. Pedig a fény is levéve, 1-2 böngészőablak van megnyitva.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Rodzser Mór #5550 üzenetére
Egész véletlen nem valami bóvli 1A-s töltővel nyomatod neki?
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5394 üzenetére
Allitsd at a tabon a protokollt PTP-rol MTP-re.
-
domerator
veterán
válasz
Rodzser Mór #5387 üzenetére
Igen, nalam is igy van, nem kapcsolodik ki a wifi, ezert ha nem hasznalom, akkor mindig repulobe teszem.
-
_Soma77_
tag
válasz
Egy megoldás: Total Commander alá tedd fel az ADB Plugint. [link] USB-vel összekötve, onnantól kezdve a hálózatok alatt meg fog jelenni a tab, és a fájl-rendszere böngészhető lesz.
Előtte ne felejts el engedélyezni az USB debug-ot fejlesztői módban (és tedd fel a szükséges ADB driver-eket win alá ha kell). -
Quqesz
nagyúr
válasz
-
pcnet
addikt
válasz
A % az akksi fogyasztásra vonatkozik. MTP kapcsokat miatt nem látod Total Commanderben. MTP kapcsolatnál nem kap betűjelet. De van TC-hez MTP plugin, bár én soha nem használtam. Keress rá Gugliban.
-
Titusz_61
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #5366 üzenetére
Az Open Dott feliratra helyezzed az ujjad és elhúzod vmelyik irányba . . .
-
RVR400
veterán
válasz
Rodzser Mór #5387 üzenetére
Pont az a baj, hogy kikapcsolja.
-
quailstorm
félisten
válasz
Rodzser Mór #5373 üzenetére
Play, beállítások, automata frissítés.
-
telefon6310
tag
válasz
Rodzser Mór #5366 üzenetére
Az Op3n Dott feliraton kell végighúznod az ujjad.
-
telefon6310
tag
válasz
Rodzser Mór #5364 üzenetére
Na, ezt nem tudom. Lehet, hogy külön kérésre lett volna még ilyen tab. De az tuti, hogy polcon már nem láttam egyet se. Úgymond hűlt helye volt, mert még az árát vagy rá utaló feliratot sem láttam...
Tény és való, ennyi pénzért ilyen paraméterekkel rendelkező tabot még mindig nem kap az ember. Nem véletlenül vitték, mint a cukrot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #5257 üzenetére
Húzd le az értesítő sávot és ott kiirja,hogy töltés és a százalékot ha tölt. Amúgy nagy kijelző plussz pörgetős böngésző esetében a stagnálás előfordul. Mivel nagy az aksi ezt lassabban lehet tölteni. Pár percig ne piszkáld és el kell hogy induljon.
qwery
Az asus is lassan tölt ugyan így. Kapcsold be nyugodtan és úgy töltsd.Amúgy én össze vissza töltögettem eddig az akkuimat és egyik sem fingott még ki. Pedig lemerült párszor mind...
-
philips20
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5257 üzenetére
Nekem sehol sincs ilyen animáció, de tölt nyugi.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5230 üzenetére
Köszi!
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5213 üzenetére
A hangerő fel + power előtt frissitetted a tabot?
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Ezek alapján ez a tablet nem hibás?
Nem. Sőt!
-
NORBl
aktív tag
válasz
Én úgy tudom frissíteni kell "Auto Update", és ha le tudja frissíteni a szoftvert, akkor fasza.
-
Revoltek
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #4989 üzenetére
Szerintem abszolút jól olvasható, sötétben sem bántja a szemet. Fogással volt néha gondom de végül mindig megtaláltam a kényelmes tartást. Eddig egy 400 oldalas ebook-ot (Dan Brown - Inferno) olvastam el rajta, nem volt semmi gond.
-
Ringman
félisten
válasz
Twilightot próbáld ki szerintem
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5052 üzenetére
Azt nem tudom, de a legrosszabb az olvasáshoz az oled, mert az közvetlenül szembe világít. A nem ledes háttérvilágítású LCD-k már oldalról adják a fényt, ez egy kicsit kiméletesebb.
A led-es hátterű LCD TV-k ezért is ragyognak, ami szerintem elég rossz. -
INMOTEP
őstag
válasz
Rodzser Mór #5052 üzenetére
Ezzel a tabbal az a gond hogy sötétben a legkisebb fényerőn is zavaróan magas a fényerő ,és igazábol nem szemkímélő sajnos .Ez tapasztalatból mondom ,az én szememet zavarja ha hosszan kell olvasni .Filmnézésnél is hasonló a helyzet
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5028 üzenetére
Csak e-book olvasáshoz van pl. a pocketbook mini. Ez egy 130 grammos készülék (az open dott TAB ennek közel háromszorosa, 330 gramm) és amellett, hogy csak 5 inches a kijelzője, 800 x 600-as felbontással bír. Ez már jelzi talán, hogy nem a tabokkal azonos kategória, célgép. Ezen túl, egy ilyenen akár éjjel, akár nappali verőfényben is gond nélkül látod az olvasnivalót. Ja, és elég kéthetente feltölteni. Ennek ára 16 pénz környékén lehet most.
Ha ez nem elégít ki akkor vegyél tabot, akár ezt is, mert ismétlem, ez tabletnek kiváló, de éjszakai olvasáshoz semmiképpen nem ajánlanám, mert garantált, hogy 10 évvel hamarabb válogathatsz majd a szemüvegkeretek között, ha sokat használod könyvek fogyasztására.
Asztali gépet egy tab szerintem nehezen képes kiváltani, de ez is megitélés, igény kérdése. Az valószinű, hogy a 8 inch helyből kevés, de még talán a 10 is. Nekem volt sony subnotim, szép volt, elegáns volt és üzembiztos, de a kis kijelzője miatt valósággal megutáltam.
-
Viktor77
titán
válasz
Rodzser Mór #5019 üzenetére
Mert még nem írtad meg.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5001 üzenetére
Azt tudom ajánlani, hogy ha kifejezetten olvasgatáshoz kell cucc, akkor inkább vegyél olvasót. Nem csak nook és kindle létezik. Vannak már 14 ezerért is, azok erre vannak kihegyezve. Egy töltéssel elmennek napokig, fényerőt automatikusan állitják és a ppi értékük is sokkal jobb ennél. Ez a készülék TAB-nak remek, de könyvolvasónak nagyon silány. Akik egy-egy doksit megnéznek rajta, elolvasnak esténként 3-4 oldalt, azoknak jó, de egész estés olvasgatáshoz ez nagyon fárasztó. Nem ez, de még ennél könnyebb készülékek is.
A kindle voyager pl. súlyra ennek majd' fele. Alig érzed, hogy tartasz a kezedben valmit.Ha viszont univerzális készüléket szeretnél inkább, akkor vedd meg a myAudio 708-at, az súlyra, vastagságra közel kindle és még a kijelzője is szines, futtathatsz rajta progikat.
A kijelzője persze nem egy kindle minőség, de annak a fényerejét könnyebb levenni és elég slim készülék. Az ára valahol 10 pénz körül lehet most. -
philips20
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5015 üzenetére
Szerintem ez a 15 ezres akció, már véglegesár marad.
-
bagkri01
őstag
válasz
Rodzser Mór #5001 üzenetére
Szerintem nem nehéz, volt wateq talk 5h, na az volt 200gramm, ahhoz képest ez nem nehéz.
-
bluepulse
csendes tag
válasz
Üdv.
Én ezt használom [link]
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Ahhoz elég fárasztó.
Ha csak olvasgatni akarsz, akkor vegyél inkább bookreadert.
A pdf-ek olvasásához sem megfelelő, legalábbis este, mert nagyon égeti a szemet. -
Carline
őstag
válasz
Rodzser Mór #4962 üzenetére
Ebben a mostani tabletben a legjobb az ára meg a két év gari. Mire az, amit linkeltél az itthoni áruházakban megjelenne bőven drágább lenne. Annyi pénzért meg rengeteg versenyző közül lehet választani.
-
torma1981
veterán
válasz
Rodzser Mór #4962 üzenetére
Szia. Szerintem nem ez lesz itt nálunk tuti. Drága.
-
kenand
veterán
válasz
Rodzser Mór #818 üzenetére
Ez a két frissítés nem fontos. De ha a frissítésbe behal valószínűleg hibás darabról van szó.
Későbbiakben - talán - lesz értelmes frissítés is. Pl tárhely gond megoldása... és akkor tényleg fontosa lehet, hogy frissül-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged