- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
-
Süvi
őstag
Legfeljebb a magok számában nem éri utol, de egyébként nem említhető még egy hozzászólásban sem
ToniSoprano:
Egyszer egy ilyet fogok kíváncsiságból venni.Ipadból 16 GB helyett érdemesebb 32 Gb-osat venni, de az már tényleg nem ez az ár.
-
ToniSoprano
addikt
Jaja, csak már nem csusszan át a vámon sehogy igazán, gondolom átvilágítják a csomagot, ezzel is elmegy egy kis idő 1 hónap amíg megjön. Ráteszed még az ÁFÁ-t, ami még 15-16 rugó, plusz vámügyintézés, ami 2 rugó, ott van 70-80 körül is nincs még hazai garid, ha valami gebasz van pengedhetet ki a 7-8 ezer Ft-ot a szállításért+ 1-1,5 hónap várakozás.
87 rugóért meg Ipad mini retinát kapsz itthon, megbízható boltból 2 év hazai garanciával [link], vagy Ipad Air-t egy 100-asért: [link] és az még tartja is az árát. Szóval ha tudást és a minőséget is nézzük érdekes módon az Ipadok nincsenek egyáltalán túlárazva, az Apple telókkal ellentétben.
-
Quqesz
nagyúr
Visszakaptam a lóvét és nem is érdekel már az egész,majd veszek másikat. Én vagyok amúgy a felnőtt kíséret,de persze nem lehet minden szabályal tisztában az ember(meg nem is érdekel). Javítani lehetett volna ha beviszem a flaghoz,de nem fogok xarakodni vele. Köszi azért a tippet,ha komolyabb cuccról lenne szó meglépném de egy ilyenért nem megyek szájat tépni,legyenek boldogok.
-
fater01
tag
A kérdés az volt, hogy rá lehet-e venni a tabot a navigációra? A válaszom most is az, hogy igen. Nem tisztem eldönteni, hogy aki használni akarja miért nem más eszközt használ. Én is telefont használok navigációs eszközként, és ha valóban tíz forintért adnák a navit, akkor is telefont használnék, Mert csak egy eszközt kell magammal vinni. Öt colos kijelzőn teljesen rendben van a navigáció. Ez volt az off, viszont ettől függetlenül még egyszer elmondom külső GPS vevő nélkül is megoldható a tabbal a navigáció egy androidos telefonnal.
-
rasky
senior tag
-
Ha megmagyarázod nekem, hogy hogyan kerül egy sima üvegbe (üveg összetétele: 100%-os SiO2, szilícium dioxid, semmi más) nátrium, amit káliumra cserélnek az eljárás során, akkor leszel csak igazán okos.
De hogy tanulj is valamit, megtaláltam a cikket, olvasgasd nyugodtan, a corning cégről, és a gorilla üveg fejlesztéséről szól.
Egy idézet a cikkből a teljesség igénye nélkül:
"Az amerikai feltalálók dicsőségcsarnokának későbbi tagja ekkor még nem sejtette, hogy ezzel a félresikerült kísérlettel megalkotta az első szintetikus üvegkerámiát, amelyet a Corning később Pyroceram néven hozott forgalomba."Asszem erre mondják, hogy házhoz jöttél a lóf.szért.
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged