- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
Nos,nálunk a családban mindenkinek van okostelója,és próbaképp lett véve egy ilyen tabi,amit mindannyian használunk.
Igen,itt lehet az egyik probléma,a túl sok rétű "felhasználói profil",no dehát ezért írtam,hogy habitustól függően ki,hogy fogja fel,én pl.átváltottam mélyvíz topikra,és átparticionáltam.
Innen is nagy respect a particionálás alkotójának,kurta jól műxik! -
tihibaby
senior tag
Jó ez a cucc,nincs ezen vita,csak ugye,a promó,az ígéretek,a support (szinte teljes hiánya),és ezek kontrasztja ami elriasztja/vonzza a tapasztalt júzereket(habitusától függően ugyebár).
A tapasztalatlan júzernak,aki gyanútlanul megveszi a cuccot,meg marad a sz@pás,sajnos,vagy a csendes megbékélés.... -
Quqesz
nagyúr
Egyetértek! Asus memopad hd7(50e) és samu galaxy tab3 lite(35e) van itthon még és semmivel sem rosszabb tablet ez,mint azok! Tesztelve!
Más
Vettem ma egy Jam bt hangszórót és simán ment a párosítás és utána a lejátszás. Ami érdekes,hogy szám indításakor v rádio csatorna váltásná(tunein) picit ledadog,de utána simán megy. Szokott még lenni vmi problem bt hangszóróval? -
RoundRobin
aktív tag
Azt feltételezem, hogy valakinek eszébe jutott ez az egész.
A kivitelezés viszont több részre oszlott. Volt aki a hardvert, volt aki a szolgáltatásokat intézte. Volt mit tenni az biztos, mert meg kellett állapodni a szolgáltatókkal (VOIP, CLOUD tárhely, stb.) meg kellett iratni a kliens szoftvereket, a hardver vonulaton pedig kiválasztani a minőségibb, de még elég olcsó gyártót, megegyezni vele, stb.
A gyártó a TECLAST volt, de egy köztes cégen (WISKEY Co. Ltd.) keresztül történt a beszerzés. Amit tudni érdemes, hogy a márka-donor a TECLAST P89 MINI volt, amelyet 16 vagy 32 GB belső tárral dobtak piacra, 8 GB-os verzióról én legalábbis nem tudok.
A cég legyártotta tehát a 8 GB flash-el ám a szoftver már a 16, de inkább a 32 GB-os tárhelyre lett kihegyezve és valamiért ezt nem is módosították később. Elképzelhető, hogy eredetileg 16 GB-os gépekre szerződtek, de ezt végül valamiért (pénzhiány, profitéhség, kínaiak trükkje?) módosították, mivel ugye, mi csak 8 GB-os gépeket vehettünk.Az első pofon ott érhette a céget, amikor szembesült azzal, hogy az első körben eladott példányok nem vonzanak annyi felhasználót, mint azt gondolták, pláne, hogy a szolgáltatások közül pl. a VOIP nem is igen üzemelt. A kegyelemdöfést a dolognak talán az adhatta meg, amikor szélesebb vevői körökben kiderült, a gépek csak 2 GB szabad tárterületet tartalmaznak.
Ekkor jöhetett a pánik, a leárazás.
Azért gondoljunk bele, valakinek, valakiknek több százmillió forintja állt ebben a dologban. Gondolom, szerette volna mielőbb viszontlátni a pénzét. -
RoundRobin
aktív tag
A tecsó itt csak forgalmazó volt.
Egy külsős cég bulija (és bukása) az egész, alapvetően. Jó tescós és egyéb kapcsolatokkal.
Meg akarták csinálni azt, amit az apple és a goolge, csak kicsiben. Mármint, hogy a tartalomszolgáltatás hozza a nagy pénzt, nem is a hardware.
Hát.. nem sikerült nekik.
Nem baj, mi jól jártunk. -
r66
aktív tag
Persze, ezzel teljesen egyetértek és (#8484) RoundRobin-nal is. Bár a 15 ezres akció egy előremenekülés volt a TESCO részéről - egyrészt megszabadultak a készlet jelentős(?) részétől, ami így nem rohadt rájuk, másrészt a 'hatalmas tárhellyel' reklámozott tabnál azért elég necces volt, hogy a vásárlók jelentős része a fogyasztóvédelemhez fordul. Sztem aki az első körben info hiányában megvette 30-ért /úgy emlékszem, te is.../, emiatt jogosan reklamálhatott volna. /És úgy tűnt, hogy emiatt sokan vissza is vitték - szerintem ezen paráztak be 'tescoék'./
-
r66
aktív tag
Pont a 15 ezres akcióval lőtték ki a /nagy/ hasznot. Ezután 30-ért már csak valami nagyon alulinformált polgár fogja megvenni a tabot. A fitband-nél dettó - 4500 után ki a bánat ad érte 17 ezret /mikor 4500-ért sem vitték/.
Szerintem húsvétra újra leakciózzák a maradék készletet és ennyi volt az op3n dott. -
UFO1
senior tag
Szerintem senki sem tölti így az telefont/tabot, akármit (80%-ig). Este töltőre és csókolom.
Akit nagyon érdekel rövid cikk magyarul: Akkumulátor Akadémia 1, 2.(#8203) Tin
Az akku cserével nincs is nagy gond a telefonál annál inkább egy tabnál, mert az már aranyáron van/lehet, ha van és a fenti példán is látható, hogy + még szét is barmol(hat)ják a tokot. -
-
Süvi
őstag
" Az SD kártya kivételének javítási díja bruttó 4.000.- Ft. "
Felhívtam a szervizt: Flagservice.
Elmondtam neki, hogy ebben nincs SD kártya, mert én azt kivettem. Maga a foglalat szorul és nem mindig olvassa az adatokat, tehát hardveres probléma van.
A hölgy egyébként rendes volt: "félreértés lehet" ismételten meg fogják nézni, a héten vissza fogják küldeni.Hiszem ha látom.
Amikor azt írtam pár napja itt a fórumon, hogy kár hogy nem vettem egy másik készüléket amikor 15.000 Ft volt és ha most visszaadnák a pénzt, akkor 0-ban lennék, valaki azt írta, hogy "miért nem jó nekem, ha a szerviz megjavítja?".
Hát ezért:
01.18-án Beadtam a Tescoba. Valószínű, hogy a kutya rá sem nézett addig amíg nem hívtam a Tescot, hogy mi újság. Ma reggel elkezdték szakszerűen megvizsgálni, amely vizsgálat annyira alapos volt, hogy 4000 Ft-ért akarnak belőle kiszedni egy olyan kártyát, ami nincs is benne
Szánalmas. -
törölt tag
-
-
telefon6310
tag
Ez így igaz! Én már 30-ért is szemeztem vele. A tesztek is ebben az időben készültek és abban is azt mondták, hogy ennyiért nem olyan rossz. Utána láttam 21-ért, akkor már azt hittem, ennél jobb ajánlat sose lesz. De utána meg 15-re levitték... Áááá, gyerekek! Ennyiért, ilyen tabletet még az e-bay-en se lehet kapni. (mert ugye ott az áfa, vám, amit ki kell fizetni, valamint a garanciális ügyintézés egyenlő a nullával)
Op3n Dott tablet 15-ért, abszolút best buy!
De ezek után már 30-at nem adnék érte, mert fele annyiért is adták...
Nekem a legjobban az tetszik benne, hogy rendkívül vékony, majdnem Apple, valamint a fém hátlap miatt elég masszív érzetet kelt, amikor kézbe fogom. -
RVR400
veterán
Nem a használt termék eladásával van baj, hanem a reprográfiai díj meg nem fizetésével. Ami érdekes, hogy a matricával bizonyítható, AMI NEM A TERMÉKEN VAN, szerintem ez simán támadható, mivel a szabálysértési törvényben ez nincs külön megfogalmazva, így ha véletlenül van egy itthoni számla a cuccokról, akkor bizonyítsa be a magasságos, hogy most akkor a reprográfiai díj meg lett fizetve vagy sem, másrészt ugye rosszhiszeműen nem járhat el egyetlen hatóság sem.
-
Lpeet01
csendes tag
"szabálysértés, jegyzőkönyv, lefoglalták mindkettőt és várhato pénzbirság is" 21 napon belül várhato végzés, abban határozzák meg mennyi lesz a kontó... "adat hordozót csak akkor adhatok tov ább, ha van rajta erederi Artisjus matrica, vagy az eredeti csomagolásán" mondták. Meséltek egy szrorit amikor azért fingattak meg valakit mert irhato lemezt árult és nem az az Artisjus matrica volt a lemez hengeren ami hivatalos, hanem valahonnan lekapart... hát nem sz@rrágás?????
-
Lpeet01
csendes tag
Az elém dugott paragrafusok nem erről árulkodtak... negvehetem, használhatom, de nem adhatom el. A proba vásárlàs során nem adtam számlát /magánszemélyként x forintig ezzel nincy is gond/ közölték is! Itt az Artisjustnak ez nem tetszik. És engem kiszurtak mert nem egyet hirdettem, hanem kettőt /gondolom.../
-
róland
veterán
Samsung Galaxy telefonokhoz van app a Play Store-ban. Viszont csak 999 mA-ig mér. (Viszont ez csak azt jelzi, hogy mennyi töltőáramot vesz fel a készülék. Így töltőfej és kábel cserélgetésével lehet játszadozni. A Samsung Galaxy SIII eredeti töltőfeje és kábele finoman fogalmazva nincs épp az élmezőnyben.)
Tapasztalati alapon: minél gyorsabban tudod feltölteni egy adott kábel-töltőfej párossal a készüléked, annál nagyobb töltőáramot tud leadni illetve átengedni az adott eszköz (kábel illetve töltőfej).
-
-
ronda
aktív tag
Nemá bakker! A haveromnak pont navigálásra kellett, én meg megvettem neki. De valahol egyszer olvastam is, hogy androidos eszköz nem is létezhet GPS nélkül, mert a gugli GPS nélküli vasra nem hagyja jóvá.
#3197 sosz mondjuk drótossal is kipróbálnám a voip-ot, de az most nincs nálam
-
törölt tag
Tökéletes válasz , jó meglátás/tudás és ez így van ! Ugye ez is kapcsoló üzemmódú tápegység , mint a PC tápok . Nem trafó van bennük ... töltő esetén meg kis elektronika figyel a töltésre . A komolyabbak kisütést is tudnak , illetve 100% töltöttség esetén , töltés bontása és kikapcsol.
-
csubuka
addikt
Akkor a csodajó 1 dodós "batttery doctor" (nem értem miért ez a neve, hiszen csak áramot és feszültséget mér az usb kábelen) hazudik erősen
Az 0,8 A-t mért, mondjuk sosem kételkedtem a pontatlanságában
(#3010) Kavinton75 : Inkább hagyom... legyen egy fekete sosem látszó pixelhibám, viszont kerüljön el a többi gond.... ennek semmi más gyíkja nincs hibátlan panel meg nincsen szerintem, max valaki nem elég alaposan nézte át
Az egy szem bajom, hogy elfelejtettem számlát kérni róla...
Budaörsön egy darab sincsen már elvileg, rendeltem online, felhívtak, hogy zéró a készlet!!!
-
üszök
őstag
Ezért kérdeztem,mert gyártónként nagyon sok szabály van. LG monitort szó nélkül cseréltek 1 évesen egy pixel hibával,Asusnál volt egy sablon hol mennyinek kell lenni cseréhez,Huawei telefonomat szó nélkül cserélték 3 napon belül 1 hibával,200k-s HP notit simán cserélték másnap 1 hibával.
-
tupuk
aktív tag
úgy legyen.
bár az is lehet maguknak vették, boldogak vele, de azért drágábban meghirdetik, hátha jön egy szerencsétlen akit átverhetnek.akárhogy is, az ilyeneket meg kéne fingatni. jelentkezni mint vevő, találkát megbeszélni, ott kamera előtt szembesíteni vele hogy mit művel, meg megkérdezni tőle mégis hogy képzeli hogy át akar verni, le akar húzni embereket, majd a videót feltenni a tyubra.
felkerülne 2-3 ilyen videó a netre, máris megszűnnének az ilyen próbálkozások. engem az dühít, hogy a kevésbé tájékozott embereket átverhetik.
-
bwoay
nagyúr
akkor is lennének fanyalgók meg lamentálók, ha 4990-be kerülne, és egyiknél sem lenne sem pixelhiba, sem pedig gáz a frissítésekkel. a legszórakoztatóbb az egész topicban az, ahogy némelyek mindenáron itt keresnek megerősítést ahhoz, hogy jól döntenek, amikor nem vásárolnak ilyen terméket. 30-ért sem volt egyszerű egyértelműen (értsd: minden szempontból) jobb alternatívát mondani, még azzal együtt sem, hogy a tárhely para kétségkívül gáz lehet sokaknak, hiszen ezen tulajdonságából kifolyólag nem minden célra alkalmas a tablet. amúgy sokakban szerintem most már a túlzottan alacsony ár miatt (is) támad kétség
-
Vermilion69
aktív tag
Megvárjuk januárban az új szériát
Én csak azért írtam amit, mert többen is mondták, hogy hát ennyi pénzből örüljön ennek is az ember, szerintem is szuper kis gép, nem erről van szó, de ha nekem kell a tárhely, vagy másnak, akkor lehet akármilyen szuper, ha az nincs meg benne, nem fogja megérni megvenni. Nekem 5 forint felesleges pénzem sincs, szóval ha már veszünk valamit, akkor az legyen jó, és ha az kicsit több, de megfelel, akkor azt vesszük inkább, minthogy kidobás legyen úgymond mert arra nem tudom használni, amire venném.. sajnálom nagyon, mert nekünk is jó lett volna egy, de majd talán legközelebb.
Szerintem ez nem panaszkodás, inkább sajnáljuk, hogy egy ilyen elbaltázott dolog miatt nem tudunk szert tenni egy ilyen kis táblagépre, mert nagyon fáj nekem is érte a szívem, mert jó vétel lenne.. lenne...(#2581) Degeczi
Ketten használnánk a gépet, és én is játszom 5 féle játékkal, Párom is, és sutty már nem is fér rá semmi.
-
dorika87
őstag
csak azért tettem fel a kérdés, mert itt többen panaszkodtak, hogy bizonyos alkalmazások nem mennek fel play áruházból és ezért apk-ból kell feltelepíteni. Ezek szerint az azért van, mert az intel nem támogatja?
Csak ezért kérdeztem, mert nem volt minden világos, hogy ezek a dolgok miért nem mennek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest