- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taszillo
tag
Google drive 2.18.232.03.72 a mai napig is tökéletesen működik.
http://apk.watch/download?file_id=730202/google-drive#google_vignette -
fsdb
aktív tag
Anomáliák voltak, vannak. Gyári kábel, töltő nem sokat ért. Hang recsegős, gombra ugrik. Kijelzőt törtem, cseréltem. Másik kábel Lidl 2A töltő nem tölt fel teljesen, egész éjszaka alatt sem. Kína teló töltő, meg egy htc töltő szó nélkül feltölti. Most is ezt használom. Csak jött a csekkbefizetés amit a telóval csináltam. Icsekk, Android 5-öt kér. Cégnek van appja, az is. Gondoltam hátha.
Tény, hogy 5 év egy tablet, telefon viszonylatban már veteránnak számít. Pláne ezt az 1 évet tudva.
-
phanfantom
senior tag
Mindent próbáltam, semmi reakció.
Korábban egy másik tablettel jártam már így, hogy lefagyott és nem kapcsolt vissza. De akkor az még garis volt és a szerviz valamilyen szoftver frissítéssel megoldotta. De most ezen már nincs garancia, nem biztos, hogy megéri szervizhez fordulni, bár fogalmam sincs mennyibe kerülhet. -
Rodzser Mór
senior tag
Lefuttattam a gyári adatok visszaállítását. Egyelőre nincs már ez a hiba. Remélem, nem is jön elő.
Itt a topikban nem láttam az ezzel foglalkozó részt. Nem jártam ide egy idő után.
Ami még feltűnt, hogy a google play áruházba nem tudtam belépni, de lehet hogy ez már csak okozat volt és nem az azonosító hiánya okozta. Az automatikus frissítések ki voltak/vannak kapcsolva. Persze ettől még lehet, hogy valami a háttérben ezt nem vette komolyan. -
imicip
csendes tag
Azt, hogy szabványosítva lett a töltés, egyáltalán nem baj, mert legalább egy márkán belül nem gyártanak minden készülékhez egyedi töltőt (pl. samsung).
Mint előttem is megfogalmazták, piacgazdaság van, a kütyü legalább a garanciaidőn túl egy kicsivel húzza ki. A j(l)úzer valszeg nem fogja javíttatni, vagy nem lehet, inkább vesz egy újabbat. -
imicip
csendes tag
De ez nem hímes tojás, ha be is van dugva a töltő, simán tartania kell(ene) a helyén a csatlakozót! Évek óta használok pl. egy sony lt30p telót, és ha azt töltőre teszem, az a helyére pattan. Természetesen nem kell ráncigálni (és nem is volt), így töltés közben is lehet(ne) használni. Csak ezen a csatin is spóroltak pár centet, és meg is látszik az eredménye.
A gyári kábelt soha nem is használtam, mert ránézésre is annyira gagyi, hogy a töltést inkább egy gyári samsungra bíztam. -
AndrewBlase
senior tag
Már bocsánat, de...
Csökkentet ár? Mihez mérten? Ahhoz, amit hasraütésszerűen kiraktak, hogy 30000, majd 24, 21, 15e Huf az "ára"? Vagy talán értékcsökkent termékként hirdették, mert sz@r anyagokból csinálták? Én nem találkoztam ilyen kiírással.
De tény, hogy ennyi pénzért (még 30e-ért is) ajándék ez a tab ilyen tulajdonságokkal, pláne, hogy sikerült a tárhelymizériát megoldani.Ennek a készüléknek nem volt előélete, tehát az erős túlzás, hogy híresen szarul összerakott cuccot vettünk.
Azt hol olvastad, hogy a készülék töltés közbeni használata nem rendeltetésszerű? Miért ne lehetne használni? Persze, értem én, hogy bumszli és nehéz a hozzá adott kábel, de azért na, nehogy már az a tulaj hibája legyen, hogy emiatt kitörik a csatlakozó a helyéből.
Én például szoktam használni töltés közben is, bár az is igaz, hogy nem a gyárival, hanem egy 3 m-es kábellel, amin nincs az a zajszűrő durung, és (eddig) semmi baja nincs a töltőcsatlakozónak. -
imicip
csendes tag
Akkor sem értem, osztom a szerviz véleményét, mert itthon tele vagyunk mindenféle kütyükkel, amit usb-n keresztül töltünk, és egyiknek sincs baja a csatival.
Szerintem ez olyan, mintha egy garis autó kormánykapcsolója menne tönkre, és a szerviz azzal hárítaná el a javítást, hogy a kedvetlen tulaj túl sokat használta az autót...
Lehet, hogy a fogyasztóvédelemnél bepróbálkozom, pusztán kíváncsiságból... -
tupuk
aktív tag
És ezt hogy lehet üríteni?
Most hogy feltettem az új rendszert és megint feltoltam az összes app-ot + visszamásoltam azt a pár doksit-fotót ami rajta volt, most összesen kb. 1 gigányi helyet foglal mindez a 4,5-ből. az előzőn meg a két giga volt a tárhely de az egész fullig tele ugyanezekkel az appokkal és cuccokkal. szóval úgy néz ki egy gigával kevesebb ugyanaz most mint az előzőn, azaz 1 db-nyi cach-em volt... jó sok. és a seprű sem takarította ki....
-
Jkla99
csendes tag
A flasheléssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de most ahogy így belekezdtem, eljutottam a lépésig ahol csatlakoztatnom kéne a tabot a géphez, hogy megkezdjem a flashelést. Viszont a számítógép egyáltalán nem látja a tabot. Mintha csak egy darab követ próbálnék kábellel rákötni a gépre. Van így bármi esélyem az egészre? Én arra tippelnék, hogy itt már felejtős a dolog, de a remény hal meg utoljára.
-
Kpierre
csendes tag
Az enyém is rootolt volt nem foglalkoztak vele, visszafizették az árát. Szerintem az usb csati körül levő repedéssel meg már nem foglalkoznak, szerintem ezzel már párszor megégették magukat. Nekem két ilyen tabon volt mindkettőn kísértetiesen ugyanúgy repedt meg az usb portnál.
A szerviznek meg plusz egy piros pont mert a garira leadott gépben felejtettem egy 64 gigás kártyát, amit a TESCOban amikor leadtam nem lett felírva, de a pénz visszafizetésekor megkaptam a kártyát is.
Pedig a mai világban már könnyes búcsút vettem a kártyától.
-
Kavinton75
senior tag
Elnézést nem tudtam, hogy ez ennyire sűrűn előforduló probléma.
Amúgy megoldva a gyári szoftver felrakás egy visszaolvasott leírás alapján.
Sajnos ez sem oldotta meg a problémát, így megy a szervizbe.
Remélem nem veszik észre, hogy volt rajta kiterjesztett tárhelyes szoftver vele és nem dobják vissza emiatt. -
Black_Raven
veterán
Csak ezt az oldalt olvastam 1év sok idő még csak 4hónapos a gép.Meg mindig ráejtek va!amit.Telefonálásnál viszont nagyon halk max hangerőn is,csak tudnám miért.Ezt leszámitva kifogástalan egyelőre.Rendesen tölt is bárhogyan,de szerintem a 2A-s töltő sok neki.Én arra gondolok hogy az teszi tönkre egy idő után.Már jártam úgy csak nem ezzel,azóta gyengébbel nyomom.Szóval nincs gyári fólia?Már régen voltam a tuskóban.Jó ez a gép csak picit LASSÚ.
-
-
-
AndrewBlase
senior tag
Vasárnap újra flash-eltem a tabot, ezúttal (a már bevált) 4,9G-s scriptet raktam fel rá.
Lekopogom, mintha javult volna a wifi kezelés.
A nagyobbik tárhelyes scripttel az volt a gondom, hogy ha több oldalt nyitottam meg a böngészőben (firefox), nem töltötte be az oldalakat addig, míg aktívvá nem tettem az adott lapot, és rá nem nyomtam a címsorban az elérési útvonalra.
Most (ha nem is azonnal, de) minden gond nélkül betölti a nem aktuális lapokat is. (Egyelőre.)Persze lehet placebo hatás, és csak simán jobban sikerült a flashelés.
-
Magnat
veterán
Nekem is az a tapasztalatom, h a multik ilyen szempontból jó fejek ... madarasban egyszer egy cipőt vittem vissza 1 nap után mert rájöttem, h nagy (a boltban jónak éreztem), azt gondoltam, le kell vásárolni az árát de szó nélkül a kezembe nyomták a pénzt.
Egy alkalommal meg (ez már nem tudom melyikben volt, madaras vagy sima) vettem egy telefon akksit, de rossz volt és persze visszavittem ... viszont az volt a sux, h valszeg vki (lehet, h bolti ember) kicserélte az akkut a dobozban és a polcon lévő többi láthatóan nem úgy nézett ki (ezt láttam vásárláskor is, de ez nagyobb kapacitást ígért és azt hittem, csak ez az egy maradt ebből). Az eladó nem is akarta visszavenni, de én kötöttem az ebet a karóhoz, h márpedig ez volt a dobozban ... odajött a főnöke, annak is elmondtam, fél perc tanakodás után visszaadták a pénzt, pedig tényleg sehogy sem tudtam bizonyítani, h nem egy másik sz@rt tettem a dobozba és arra kértem vissza a pénzt. -
vargalex
félisten
Szia!
Sajnos nincs, nem látszott rajta semmi. Viszont beszélgettem az eladóval, aki elvileg szervizelt ilyen tableteket. Szerinte mindig az egyik sarka reped meg a kijelzőnek, és még nem kell hozzá az sem, hogy leessen. Elég egy "csavarodás". Mondjuk ennek az kicsit ellentmond, hogy azt is mondta, hogy tesztelte a kijelzőt önmagában. Esésre, ütésre nem tört el. Persze megfelelően erős ütésre már igen.
Szerinte a ház műanyag részének fröccsöntése nem tökéletes, és van olyan példány, ahol kicsit felfekszik. Így erősebb behatásnál törhet. -
AndrewBlase
senior tag
"A 15 napot valójában úgy kell ám számolni, hogy: 15 munkanap"
Ezt így gondolom/gondoltam én is, de csak "sima" napot írtak, ezt tolmácsoltam.
" aminek van "R" betű a nevében és páratlan hétre esik. Vagy valami hasonló."
Gyanítom, hogy a hiba bennem van, de nem vágom, mit akarsz ezzel mondani.
-
Bambuszpro
tag
Én kb 5 perc alatt ezt hoztam össze. Otthonra tökéletes máshova meg úgyis a Ellehammer táskámban viszem.
-
-
Gyulus76
aktív tag
-
PLaci58
addikt
Igan, sajnos csak 512 MB van benne és abból olyan 180 MB a szabad.
Navinak bőven elég.
Egy jó navi 32 MB RAM-on is elmegy(Mio C250).
Le is csaptam rá gyorsan egy nézelődő emberke előtt.
Azért az óra/fittnesz izéért mentem be, de Miskolcon még mindig 2990,- és nem is volt olcsóbb.
Vettem helyette egy navis tabletet.
A kijelzője elég szép, a 800x480 ellenére is. -
törölt tag
Nem állítanék olyat, ami nem úgy történt ahogy, nem áll érdekemben. Reset után, még amikor megvettem, ugyanúgy jött az 1.01-es, és 1.02-es frissítés. Ahányszor reset volt. Kristálytisztán emlékszem. Megvettem, ugye kiállítási darab volt, nyomogattam, tesztelgettem, erre látom frissítés, rányomtam, felment, mutatta is az info panelen, hogy 1.02. Utána reset, és újra felajánlotta a frissítést, a kicsit is, és a nagyot is.
Utána amikor vargalex kolléga megcsinálta a tárhelynövelő flasht, még ott nála helyben jött is rá a frissítés. Ahogy előzőleg leírtam, tesztelgettem a progikat, hogy melyikeket érdemes felrakni stb. Mivel elérkezettnek láttam az időt, megcsináltam a resetet, és már nem jött a frissítés. Az info panelen, ahogy írtam Build-szám: V1.00_20141104 ... ha már egyszer -ahogy írod- felfrissült 1.02-re, akkor miért nem az szerepel ott? Ha meg nem 1.02, akkor miért nem ajánlja fel a frissítést?
A töltőcsatlakozó kívülről hibátlannak tűnik. Szóval én is a chipre gyanakszom. Az előbb jelezte, hogy töltés, de 30 perc alatt se mozdult el 73%-ról.
Ha garanciális problémám van, akkor melyik tescoba kell vinnem? Ahol vettem? Csak mert miskolci vagyok, és most még Budapesten vagyok, de nemsokára megyek haza ... ilyen esetben inkább egy miskolci áruházba vigyem?
*** És az Op3ndott facebook oldalának válasza ***
Kedves Viktor,
Sajnos a szerviz felkeresését kell javasolnunk. A garanciajegyen található eléthetősége, illetve a vásárlás helyén is leadható a készülék.***
Nagyszerű
-
vargalex
félisten
Szia!
Szerintem jó a gondolatmenet. Ugyanis a linkelt hozzászólásokból, amiket írtam:
BRM028341 - Z2520
BRM031158 - Z2520
BRM034105 - Z2560
BRM0349XX - Z2520Direkt írtam emelkedő számsorrendbe. Én csak annyit írtam, hogy nem jelenthető ki, hogy egy bizonyos szériaszám után mindegyiket Z2560-al szerelték. Ez látható is. És írtam, hogy biztos van egy olyan tartomány (közben) amiben Z2560 van.
-
nmolnar
csendes tag
#9363 aryes
Root SuperSu segítségével?
Mert ha megcsinálom a root+sd mod-ot a youtube videó szerint az már gondolom töröl mindent, ahogy a gyári szoftver frissítés is, ahol végre megcsinálták a tárhely korrekt particionálását.
Helium-hoz melyik driver-t kell telepíteni az Op3n Dott tablethez?
Köszi!
-
-Igen, WPA2-AES van.
-Most volt újraindítva, h próbállgattam állítgatni a routert, pl bgn mixedről csak n-re állítottam, csatornát váltottam, stb.
-Igen, azt tapasztaltam, h akkor jobb a vétel, ha fektetve van, akkor a kamera néz a router irányába és az alját tartom csak, nem hinném hogy leárnyékolom.
-A routert nem piszkáltam.
-A router nem egy mai darab, TP-LINK TL WR740N v2.0, de mondom, amúgy kiszolgál, hozza a sebessséget, csak nem a tablettal a földszinten.Ja meg az normális, hogy aktív bluetooth mellett kb harmadolódik az internetsebesség? Bluetooth hangszóróval használnám néha.
-
trebrona
nagyúr
+1, 7 collos Prestigio után igazi felüdülés használni. 7-esen böngészni csak fektetve van értelme, de akkor folyamatosan görgetni kell, míg a 8-on állítva határozottan kényelmes, sokkal kevesebbet görgetve. Teszem hozzá csak asztali nézetet használok, mobil nézet nagyon nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged