- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
válasz
AndrewBlase #11190 üzenetére
Köszi.
Közben próbáltam futtatni azokat a programokat amelyeket vásárlás után a tárhely növelése céljából kellett futtatni, de most már win 10-esem van és letiltja ezek futtatását.
Megnézem az általad belinkelt összefoglalót, remélem sikerül kiigazodnom és meg tudom csinálni. Bár ha a win10 közbeszól, akkor nem tudom mi legyen. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AndrewBlase #11178 üzenetére
Köszi.
Január közepén volt 3 éves a tabletka
Jó vásár volt.
-
motoflug
őstag
válasz
AndrewBlase #11169 üzenetére
Köszi a tippet, rákerestem és ezt találtam: [link] Ezt elvégzem a tableten. Egyébként ez max hány GB-os kártyát vesz be?
-
kisspall
aktív tag
válasz
AndrewBlase #11169 üzenetére
Böngészőtől is függ. Én az UC Browsert találtam a leggyorsabbnak. Egyszerűbb oldalakat pikk-pakk betölt, a bonyolultabbaknál "gondolkodik" kicsit, de az sem vállalhatatlan.
Valamint lefagyasztok minden nélkülözhető alkalmazást, ami amúgy fut a háttérben. A Google szolgáltatások, Play áruház, Google szolgáltatások keretrendszer letiltása meredeknek tűnhet, de a böngészéshez és a filmezéshez nem kellenek és jól érezhető javulást hozott. Meg visszatértem a gyári launcher-re, mintha az Apex is fogta volna. (lehet hogy némely része placebo)
Ezt használom: Airfrozen. -
motoflug
őstag
válasz
AndrewBlase #11167 üzenetére
A tiéd rootolt? Pucoltál rajta valamit?
-
embe
nagyúr
válasz
AndrewBlase #11112 üzenetére
Ok. Köszi!
-
fpatrik17
senior tag
válasz
AndrewBlase #11076 üzenetére
Hát sajnos semmire nem használom, így csak port fog de tényleg. Akkor egy tizesért meg is hirdetem este, köszönöm az infot!
-
RVR400
veterán
válasz
AndrewBlase #11076 üzenetére
Viszont pont ebből kifolyólag nem érdemes eladni.
-
imicip
csendes tag
válasz
AndrewBlase #11050 üzenetére
Anno én is 15e-ért vettem, de sehol sem volt kiírva tájékoztatásként, hogy értékcsökkent lenne.
A gyári kábelt kicsomagolás után vissza is tettem a dobozba a töltővel együtt, mert az hamarabb tönkre is vágta volna a csatit, annyira merev a kábel. -
válasz
AndrewBlase #11050 üzenetére
RVR400 kolléga már leírta amit erre válaszolnék.
Az volt a hülye, aki a MicroUSB csatlakozót nevezte ki szabvány töltőcsatlakozónak minden telefonhoz. A régi nokia töltőcsatlakozót, vagy ahhoz hasonlót kellett volna szabványosítani annak idején, egy csomó gondot alapból kiiktatott volna...Csökkentett ár: most lassú mobilnetről vagyok, nem tudom visszanézni, keress rá, mikor kezdték el beírni a törött usb problémát, a félig elsötétedett kijelzőt, meg az egyik pillanatról a másikra meghaló nand miatt többé el nem induló tabletet. A legelső probléma az volt, hogy a gyári ota frissítéstől meghalt a tablet, mert selejt módon volt gyárilag flash-elve. Ezek után normális ember csak kalandvagyból vesz ilyet...
-
válasz
AndrewBlase #11027 üzenetére
Pedig angolul írtam.
Akkor törölj le pár háttérben futó appot, és meggyorsul. Nekem nincs gond a sebességével, igaz a könyvolvasás nemigen terheli. -
válasz
AndrewBlase #11025 üzenetére
Ha nagyon tele van a belső flash (értsd: kevesebb, mint ~5% üres hely van rajta), minden androidos készülék belassul. Szerintem a NAND chip wear leveling-je miatt, de ez csak tipp.
-
Jkla99
csendes tag
válasz
AndrewBlase #10933 üzenetére
Kicsit talán haladtam, úgyhogy megint lenne kérdésem. Ezidáig a flashelés elindult, majd megkaptam a "continuing with OS..." üzenetet és a tablet lecsatlakozott, ezután pár újracsatlakozási kísérletet követően megkaptam a hibaüzenetet. Most sok-sok kínkeserves próbálkozás után átmentem egy másik gépre. Itt viszont már a driverekkel van gondja mielőtt megkapnám a hibaüzenetet (nem kapok konkrét driver nevet, vagy ilyesmit csak, hogy "Windriver" hiba). A két kérdésem: Ez melyik driver lehet, illetve van-e itt valaki akinek volt ehhez hasonló gondja de már sikerült megoldania?
Nagyon hálás lennék ha valaki segítene, mert lassan már kitépem az összes hajam.
-
TayRol
nagyúr
válasz
AndrewBlase #10896 üzenetére
Ezek szerint nem sokat olvastam vissza.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AndrewBlase #10892 üzenetére
15e volt másfél éve....kiszolgálta már az árát. Viszont le a kalappal, a pókhálós kijelző rendesen működik(csak az üveg tört,lcd hibátlan).
-
Bambuszpro
tag
válasz
AndrewBlase #10726 üzenetére
Nekem a gépem alapjapja halt meg és a cserére várok már lassan 3 hete. Jelenleg én is ezt használom egy aktív HUB-ra rákötve egy egér és billentyűzet. Sőt ha úgy adódik akkor még külső USB-s vinyóról is tudok pl filmet nézni. Nekem nem merül gyorsabban mint ha csak simán használnám köszönhetően a HUB-nak.
Viszont azt nem tudod hogyan lehetne megoldani hogy két alkalmazást párhuzamosan lehessen egymás melett futtatni ablakban? Mert így jobban ki lehetne használni.
-
konzi
aktív tag
válasz
AndrewBlase #10719 üzenetére
koszonom a segitseget.
-
Moszy
tag
válasz
AndrewBlase #10556 üzenetére
ez nem voodoo , hanem informatika !
-
válasz
AndrewBlase #10554 üzenetére
Sajnos elég nagy a szórás a gyártás minőségét illetően. Az enyém se nagy tigris, ha wifiről van szó, ha ez megnyugtat.
Egy újraflash-elést/gyári visszaállítást azért megér szerintem, hogy meggyőződj a dologról. -
válasz
AndrewBlase #10552 üzenetére
Inkább az utóbbi...
-
Magnat
veterán
válasz
AndrewBlase #10529 üzenetére
Szia,
Nézd meg, hátha 2560-as soc van benne 2520 helyett, akkor mennyire lesz bearanyozva
1ébként én is cseréltem unokahúgom fekete példányát ami 15k volt (és megdöglött), fehéret adtak helyette és az akkori árát ütötték be az új blokkhoz ami 30k volt... Így ha ezt is cserélni kell, már annyi jár vissza -
válasz
AndrewBlase #10529 üzenetére
Anno én is 30-at kaptam vissza 24 helyett. Szóltam is, moondták, hogy akkor is ennyi jár. Mondtam is nekik, ha ezt tutom, ötöt veszek.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
AndrewBlase #10511 üzenetére
Üdv!
Újabb fejlemény. Csütörtökön voltam bent a TG-ben, visszakértem a tabom árát (<-csereutalvány). 30 Mátyást kaptam vissza, nem 24-et!
Tegnap majdnem vettem helyette egy Lenovo A8-at, csak hogy-hogynem, a "black friday"-re kikerült a kinálatból.
Ma ismét bementem tápért, és rutinból a műszaki sarok felé vettem az irányt, hátha hoztak valami értelmes darabot. Már majdnem nyúltam a (képmérete/arány miatt) Beex Rock-ért, amikor szemem sarkában észreveszek egy zöld-fehér dobozt. Nini, egy OpenDott tab! Lecsaptam rá, mint tyúk a gilisztára, mielőtt más észreveszi.
Kemény 20 ezresbe került. Így, jelen állapot szerint van 14 ropiért egy új (refurbished?) példányom két év garival.
Valszeg egy alkalmazott használta eddig a raktárban, és most visszakerült a rendszerbe. Ezt igazolná, hogy nem volt benne a poliészter bugyijában,se fólia nem volt rajta, és a töltőkábel az adapterrel együtt csak úgy volt behányva a doboz aljába (nem a zacskójában, az mellette volt), Meg persze csontra le volt merülve, most töltikézem fel, aztán mehet rá a tárhelynövelő.Szóval, bearanyozták az estémet ezzel a bronz példánnyal!
-
Süvi
őstag
válasz
AndrewBlase #10511 üzenetére
23.990-et kell visszakapnod, amennyit fizettél érte.
-
tatararpad
őstag
válasz
AndrewBlase #10505 üzenetére
Pénzt kell visszaadniuk, és pontosan annyit amennyiért vetted, ha esetleg trükköznek hogy 15k-t adnak vissza mert annyi volt az utolsó ára és te esetleg drággában vetted még. Karácsonyra meg fölösleges várni visszakapod a pénzed és olyat veszel majd és ott ahol akarsz.
-
válasz
Jaja, ahogy már előttem is írták, ha nem tudnak ugyanolyat, vagy jobbat adni, akkor vissza kell adják a pénzed. A lényeg, te nem járhatsz ilyen esetben rosszabbul, mert nem a te hibádból történt. Amiket felsoroltál, a fasorban sincsenek az Op3nDott-hoz képest tudásban.
-
raziel01
veterán
válasz
Pénzt kéred vissza. Kötelesek visszaadni.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
AndrewBlase #10344 üzenetére
Fejlemény van.
Tegnap jött SMS, hogy járuljak a javításra leadott tabom ügyében a leadási pontra. Hát mondom, örömésboldogság, megvan a kicsike.
Keresi a szekrényben, nincs. Nézi a másikban, ott sincs. Nézi a mappájában a papírokat, azt mondja, hogy nincs az "elkészült" dossziéban az enyém. Nyálazgatja a dossziét, majd rátalál a csereutalványos részben.
Brühühü, oda a jó kis tabletem!
Elég flegmán vágta az ügyfélszolis a képembe, hogy menjek be, nézzek körbe, melyik felel meg nekem. Van rá 60 napom.
Hát elég szegényes a felhozatal. 7ˇ-os keskeny vackot nem akarok, 8ˇ-osból meg volt 3 példány, Beex-rock (droid 4.4.2); Beex-flash (Win8.1); Lark Ultimate 8i Win. Fogalmam sincs, melyik milyen minőségre/megbízhatóságra/kezelhetőségre.Most nem tudom, hogy válasszak-e ezek közül, vagy várjak egy picit, hátha karácsonyra lesz valami értékelhető példány?
Egyáltalán, köteles vagyok elfogadni a csereutalványt, vagy mondhatom azt, hogy nincs számomra megfelelő példány, kérem vissza a pénzem? -
raziel01
veterán
válasz
AndrewBlase #10419 üzenetére
Lehet volt annyi hasznuk hogy megérje.
Meg nem csak azt kell nézni hogy ezen van-e haszna. Egy tabletakcióval kicsábít sok embert akik pedig nem csak tabletet vesznek hanem mást is.
Nővéremék is kimentek, vettek 2 tabletet meg 20 ezerért kaját. -
válasz
AndrewBlase #10348 üzenetére
Hát nagyjából azt, hogy 15 munkanap tesco ügyfélszolgálat+flag szerviz értelmezésében == 2 hónaptól n+1 napig bármennyi lehet, úgyhogy nagyon ne fektess energiát a számolásba, kb. ezt akartam sugallni.
-
válasz
AndrewBlase #10344 üzenetére
A 15 napot valójában úgy kell ám számolni, hogy: 15 munkanap, aminek van "R" betű a nevében és páratlan hétre esik. Vagy valami hasonló.
Ezek szerint a márka túl fogja élni a Tescót?!
-
PLaci58
addikt
válasz
AndrewBlase #9758 üzenetére
Szerintem állítja mindenféle segédprogram nélkül, csak nem feltűnő és azonnali.
Legalábbis a feketét így használom (automata fényerő) és szabályoz. Ha jól emlékszem ébresztéskor állítja be, de el kell ismerni, hogy nem egy tökéletes megoldás. Mindenesetre simán használható. -
phanfantom
senior tag
válasz
AndrewBlase #9752 üzenetére
Hát pedig letöltöttem ezt is hozzá, de mégse állt meg a csökkenés, csak ez a 4 órás üzemidő jött ki a kijelző esetében.
Most feltöltöm, kikapcsolom és csak böngészni fogok rajta, fényerőt leveszem az olvashatóságig.
Aztán ha így sem érem el a 6 órát, akkor ezek szerint mégsem igazi az akksim. -
coxy01
tag
válasz
AndrewBlase #9758 üzenetére
Ez igaz de ha ugy allitod be, hogy a kamerat használja akkor minden ébredéskor (felnyitás, bekapcsolas) beallitja a fenyerőt az elmentett ertekek szerint.
-
coxy01
tag
válasz
AndrewBlase #9752 üzenetére
Tudja a kamerát is fénymérőként használni és úgy működik. A telefonomon lassan 1éve használom így.
-
Topi70
tag
válasz
AndrewBlase #9690 üzenetére
Köci
-
coxy01
tag
válasz
AndrewBlase #9687 üzenetére
Tedd ra a hivatalosan kiadott tarhelynovelo frissitest. Ezutan eredeti allapotu lesz (nem rootolt).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
AndrewBlase #9685 üzenetére
Miert nem gariztatod?
-
Imike_80
aktív tag
válasz
AndrewBlase #9566 üzenetére
Köszönjük!!!
-
Game-over
aktív tag
válasz
AndrewBlase #9566 üzenetére
Köszönöm!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
AndrewBlase #9578 üzenetére
A legegyszerubb megoldast valasztottam: 99centes un puha tok az utaztatashoz ebayrol. :-)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
AndrewBlase #9576 üzenetére
Koszi! Sajat tokot hol talalok?
-
trebrona
nagyúr
válasz
AndrewBlase #9471 üzenetére
Kellene mennie, legalsó menüpont:
Az én Samsung TV-m még sajnos nem tud Miracast-ot csak DLNA-t, így tesztelni nem tudom. Az android elméletileg 4.2 felett alapból tudja a Miracast-ot (képernyőtükrözést).
-
Woodooman001
csendes tag
válasz
AndrewBlase #9212 üzenetére
Sőt jobban megnézve a hónap sztárjai között szerepel, szóval...
-
Woodooman001
csendes tag
válasz
AndrewBlase #9209 üzenetére
Az újságban találtad az info-t? Nekünk még nem jött újság, holnap kíváncsian várom...
A fehér a héten nem volt akciós, bár állítólag az lett volna az is a feketével, csak valami nem úgy sikerült...
A feketét itt kiárusításként feltüntetve árulják, a kedvezmény -25%... 22.490
Érik az a 15 ezer... -
antal750
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8752 üzenetére
Az nem baj megoldom☺
-
Silentfrog
veterán
válasz
AndrewBlase #8680 üzenetére
De tudtam,de nem akartam vitatkozni,hisz én nem tudhattam semmit.
Bár reméltem, hogy még itt lesz és magyarázkodik,hogy nem is úgy gondolta,írta...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AndrewBlase #8598 üzenetére
Thx!
MUSZO74
Akkor esetleg az segít, ha törlöd a tabrol a gmailedet és utána újra felteszed. Tehát gmail cím törlése,play adatok törlése,majd gmail cím újra hozzáadása. Nem tudom hány gmail címed van fent,de azt töröld,amelyiket használod a playhez. -
válasz
AndrewBlase #8414 üzenetére
Mivel ez mindenkinél pont így működik, meg kell állapítanom, hogy ez nem bug, hanem feature.
Én bt netmegosztásnál járok így, ha először a telefonon kapcsolom ki a megosztást. A wifi eddig nem tűnt fel, hogy így működne, csak az, hogy sokszor nem hajlandó működni, ha elmegyek otthonról. Próbálok majd reboottal kapcsolódni legközelebb... -
csabors
tag
válasz
AndrewBlase #8414 üzenetére
Nekem a wifi mukodik hasonlokeppen. Ha mashol masik halozatra szeretnek kapcsolodni csak ujrainditas utan kapcsolodik...
-
Buvana
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8093 üzenetére
Na ettől féltem, én is így tudom!
@Eduardo99: Én rányomtam a külső tápot nem igénylő 1 terás winyómat, NTFS fájlrendszerrel. Kitűnően viszi a filmeket, persze paragon ntfs fállrendszert felismerő progival (play store)
@philips20: várom a fejleményeket! A jobbikat rendeld!
-
yogee
tag
válasz
AndrewBlase #7992 üzenetére
koszi, hogy kiprobaltad. valoszinu az en nokia headsetem a kuka. szerzek egy masikat...
-
yogee
tag
válasz
AndrewBlase #7985 üzenetére
a wh102 mikrofonjat ezek szerint Te a skype-al tudod hasznalni?
-
RVR400
veterán
válasz
AndrewBlase #7943 üzenetére
Én meg, ha lehet, akkor már csak tempered glasst fogok használni, ha valaki nem veri a fogához a garast, akkor ne sajnálja rá a pénzt.
-
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7943 üzenetére
Nekem is gyűjti az ujjnyomot, ez természetes hisz ujjal kell használni. Van egy kifejezetten képernyő-tisztításra használandó sprém, azzal hetente egyszer lefújom, egy zsepivel letörlöm, és olyan mint újkorában.
-
philips20
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7898 üzenetére
Hát elég pancser a gyerek, csupa buborékmaradt felül.
-
philips20
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7876 üzenetére
Honnan, és mennyi ?
-
tsebyx
csendes tag
válasz
AndrewBlase #7876 üzenetére
Jól nézz ki, mi is gondolkodunk a párommal egy hasonlón, elárulnád honnét van és hogy mik a tapasztalataid?
-
tatararpad
őstag
válasz
AndrewBlase #7871 üzenetére
Faith in humanity: restored!
-
tatararpad
őstag
válasz
AndrewBlase #7868 üzenetére
Idehaza nem akár egy hónap míg ideér, és még egy hónap míg visszaküldöd saját költségen és visszaadják a pénzt, már ha visszaadják, vagy éppen meg sem érkezett, mert mindenre van példa. Hanem 2 nap alatt itt van, 14 napig bármikor visszaküldhető, és adott esetben problémamentes hazai garancia is van rá. Vásároljon nyugodtan ahol csak neki tetszik, szabad ország vagyunk, de legyen mindenki tisztában a lehetőségekkel.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
AndrewBlase #7669 üzenetére
Akkor veszek Valentin napi akció esetén egy újat.... Nagyon tetszik, ár/érték arányban ász!
philips20: köszi, jó ötlet, ez még nem jutott az eszembe -
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7526 üzenetére
Bingó!
Követtem az aprólékos útmutatásod, és valóban, ott van!
(mondjuk jól eldugták...)Köszönöm!
-
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7476 üzenetére
Maga a tab nem tud formázni? Érdekes.
-
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7472 üzenetére
Egyébként alapból milyen fájlrendszerrel vannak formázva, illetve ezt az infót hol lehet megnézni?
-
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7472 üzenetére
Oké, akkor már el is kezdem feltölteni
-
válasz
AndrewBlase #7361 üzenetére
Én nem értem, miért baj, hogy lyukak híján nem megy el a hang hátrafele, ahol semmi haszna nincs, ahelyett utat talál a kijelző felé, ahol általában a néző/hallgató is tartózkodik. Inkább tettem volna rá vmi hangterelőt, ami előrefelé dobja a hangot. Vagy vmi rezonátort, hogy legyen teste a hangnak a csipogás helyett.
-
akibor000
aktív tag
válasz
nemrossz..én kivágtam volna telibe,ameddig a hangszorok érnek...
milyen tok ez a zöld egyébként? -
philips20
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7364 üzenetére
Mondjuk én ki fúrtam volna
-
válasz
Uhh... Ha van rá mód, cseréld garanciában.
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7316 üzenetére
Nem is arra ertettem, csak kell itthonra megegy es akkor az en feketem cserelne gazdat en meg megkaphatnam a vagyott feheret :-D
-
dacsa
senior tag
válasz
AndrewBlase #7306 üzenetére
Köszönöm, megleltem közben meg is csináltam hatalmas respect a készítőknek! KÖSZÖNÖM!!
-
Andris_2
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7258 üzenetére
Én is azt tapasztaltam, hogy BT-t nagyon megbízhatatlanul kezeli. Szerintem típushiba.
-
kisspall
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7258 üzenetére
Ez ilyen. Nem tudom mi értelme. Ha a BT hangszóró nem adna hangjelzést nem is érdekelne, de így.....
-
stampedli
tag
válasz
AndrewBlase #7148 üzenetére
Köszi!
Közben én is megtaláltam, csak alig látok a takonytól. (: -
akibor000
aktív tag
válasz
AndrewBlase #894 üzenetére
szia.
tudnál egy linket beszurni,h melyiket rendelted meg??
köszi.
esetleg egy jo tipp vagy link van tokhoz is??
köszi -
philips20
aktív tag
válasz
AndrewBlase #6952 üzenetére
nem szokta meg hogy nincs itt senki
)
-
telefon6310
tag
válasz
AndrewBlase #6890 üzenetére
Ezen én is agyaltam
Ha figyelembe vesszük, hogy 27% áfa is van rajta, úgy már elég necces a dolog. Tény és való: a 15-ért adott tableten a Tesconak tuti nem volt nagy haszna. -
trebrona
nagyúr
válasz
AndrewBlase #6890 üzenetére
Beszerzési ár alatt csak élelmiszert nem lehet értékesíteni...
-
Matykoh
tag
válasz
AndrewBlase #6873 üzenetére
1600 forintot költöttem egy 16 gigás sd kártyára, ebayről, illetve 300 forintért rendeltem 3 fóliát, amit remélhetőleg hiba és bubimentesen sikerül feltennem. ha nagyon kell, akkor 300 forintért vagy veszek neoprén tokot, vagy veszek anyagot és megcsinálom magamnak.
Többet sajnálnék kiadni rá.
-
atthany
aktív tag
válasz
én pluszban csak egy százast fizettem, ez egy akciós tok az Auchanból, igaz 9 colosra való, de megteszi ez is
Fólia sztem felesleges... -
DJGABI
addikt
válasz
na jó, de ez kb minden kütyüre igaz. én mondjuk csak fóliát + tokot rendeltem rá/hozzá (~2k). fülest nem szándékozok vele használni, sd volt itthon, de partícionálással majdnemhogy nem is kell hozzá. otg szintén volt korábbról, billentyűs tok nem hoz lázba.
-
telefon6310
tag
válasz
Érdekes gondolat! Valóban!
Viszont számomra még az is elgondolkodtató, hogy ezt a tabot 15-ért árulták hetekig a Tesco-ban, zsír újonnan (még talán most is annyi), rahedli volt belőle, bárki megvehette, de vannak olyanok, akik most 18-20E forintokért meghirdetik
Van, aki meg is veszi?
-
csubuka
addikt
válasz
AndrewBlase #6255 üzenetére
Hatul egyik tok sincs kivagva a hangszoroknal?
-
csubuka
addikt
válasz
AndrewBlase #6023 üzenetére
Nekem az Adaway (adblock szerű) okozott ilyet...
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
AndrewBlase #5639 üzenetére
Nálam ennyit (2 %) merült, 35 perc alatt, úgy, hogy még matattam is a tabon. Nekem is overmax bill. van.
-
fater01
tag
válasz
BlueLine-os billentyűzetről van a szó.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Hú, 30 % az marha sok. Ott valami gond van.
Egy normál PC-s key sem fogyaszt ennyit. -
Drótszamár
őstag
válasz
AndrewBlase #5498 üzenetére
Megnéztem jobban, lehet hogy igazad van.
A teszt azt is mondja, hogy 16 gigás
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
AndrewBlase #5167 üzenetére
Nem annyira izomból kell elképzelni... Csak úgy erősen. De semelyik másik sarok nem ilyen. Igazából ritkán nyomkodom ott, csak érdekelt, hogy más is tapasztalt - e ilyet.
-
apitta
csendes tag
válasz
AndrewBlase #5139 üzenetére
Érdekes, mert nekem számítógépről és telefonról is access denied-ot dob. Lehet, hogy apk fájlokat nem enged?
-
dome.no1
tag
válasz
AndrewBlase #5133 üzenetére
Van, de nem zavaró.
A telefonomon is ez van, csak más márka, de már három hónapja bírja.
-
RVR400
veterán
válasz
AndrewBlase #5133 üzenetére
Csúnya lenne, ha nem lenne, mivel Ipad-hez van.
-
Mattb
senior tag
válasz
AndrewBlase #5122 üzenetére
Hmmmm. Erdekes
legkozelebb onnan rendelek.
Ha vissza rakom a gyari beallitasokat akkor pl, ha most gyorsabban merul az akksim el tudom erni azt az allapotot, mint amikor megvettem es jobban teljesitett?
-
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #4941 üzenetére
És igen! Lát mindent és meg is nyitja! Hálásan köszönöm!
-
Süvi
őstag
válasz
AndrewBlase #4414 üzenetére
Aki kicsi, zebben elférő, konnyű, de jo hangos hangszorot keres batra ajanlom a jbl micro wireless keszuleket. Nekünk van egy ioyen, de nagyon jó.
-
Vangelis
félisten
válasz
Nekem van prémium Samsung hangszóróm
Bontatlan
Hehe
Nem hirdetés , mert nem szívesen adom el
Igaz még kis sem bontottam
-
frizso
senior tag
válasz
Huawei g620s ajándék Bt hangfala nagyon jó! Csak ajánlani tudom 😉
-
frizso
senior tag
válasz
AndrewBlase #4217 üzenetére
Én is ennyit mértem ☺
-
INMOTEP
őstag
válasz
AndrewBlase #4217 üzenetére
köszöntem
-
embe
nagyúr
válasz
AndrewBlase #3694 üzenetére
Köszi!
De én erre a 3 dolcsi példányra lettem volna kíváncsi. 2eFt. felett én is találtam többet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest