- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gal3
csendes tag
Nekem Miracast képes Philips TV-vel sikerült összelőni.
- TV-n a Miracast be van kapcsolva (Philips-en alapból nem volt)?
- Tab-on Beállítások/Megjelenítés/Vezetéknélküli képernyő (ha jól emlékszem ez a neve, de nem biztos) menüpontban engedélyezve van a szolgáltatás (három pöttyös helyi menüben)?Utána meg kellene, hogy jelenjen a listában a TV, ráböksz, 'oszt kapcsolódik.
Esetleg a TV-n egy firmware frissítés?
Több ötletem nincs.
-
Quqesz
nagyúr
Sztem a mi tabunk nem tudja a miracast szabványt.......így nem is tudod a képernyőt tükrözni,de a képeket/videókat át tudod játszani pl az iMediaShare appal.
alcatelfan
Igen. Számolja a lépést,megtett métert, elégetett kalóriát(ha az appan beállítod az adataidat az alapján) és az alvási intenzitást(mélyen alszol-e v forgolódsz). Az alvási beállítás egyben reggeli ébresztésként is szolgál(van vibra motor). Az appban sokmindent be lehet állítani és a statisztika mér pár dolgot,de van ami 1 hét után jelenik csak meg(pl hogyan alszol). -
domerator
veterán
Békéscsabán és Szarvason is volt a hét vége felé (csütörtök-péntek), szerintem igen sok helyen feltöltötték a polcokat, de mindenütt megszűnt a külön op3ndott stand és így kipróbálható tesztgép nélkül belesüpped a többi alacsonyabb kvalitású gép közé és igen nehéz lesz nekik eladni, legalábbis olyannak, aki nem tudja milyen gépről is van szó.
Gyári tok viszont nem volt az említett helyeken, a helyükön viszont a 3999-es árcédula lógott, szóval minden megy elölről...
-
pcnet
addikt
Betűről betűre ugyan ezt a választ kaptam én is. Csak nekem Flag-es gar lapra írták rá, hogy 2 év gar. Nem kaptam Tescos A4est. Remélem ezt is elfogadják. De abban még jobban, hogy nem lesz rá szükség.
UC Browserhez: Telefonon használtam egy darabig, nagyon bejött, végül azért váltottam vissza Chromera, mert itt PH!-n a kedvenceknél nem mindig jelent meg normálisan az új hozzászólások száma és nem mindig oda tett, ameddig követtem a topicot. Volt, hogy 20-50 hsz-t átugrottam miatta. Ezt leszámítva tökéletes.
-
quailstorm
félisten
ezt javaslom a gyári helyett
remélem x86-on megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Hardverkemping június végén
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest