- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syler123
veterán
-
Moszy
tag
válasz
philips20 #8652 üzenetére
Mert szerintem egy félkész átgondolatlan rendszer. Bár sokáig az volt a szlogen hogy nyilt meg minden személyre szabható , csak még én nem látom át pár éve után sem. De lehet hogy csak én veszek gyenge eszközöket .
Itt jegyzem meg soha nem volt MAC vagy IOS beütésem sem.... -
DJGABI
addikt
válasz
philips20 #8652 üzenetére
úgy volt, hogy az új Google Service tudja. aztán 1-2 játék használja, annyira nem terjedt el. Backup amúgy van, csak épp hol működik, hol nem. volt hogy ugyanazon a telefonomon nem volt hajlandó lehúzni az appokat rom csere után, volt hogy random nekiállt tölteni őket bejelentkezés után.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
philips20 #8550 üzenetére
Igen, ez is hozzátartozik a dologhoz, hogy elég nagy számban kerülnek szervizbe olyan dolgok, amelyek értő kezekben könnyűszerrel renoválhatók, vagy előfordul olyan eset is, amikor a cuccnak semmi baja.
Persze az is igaz, hogy a cache üritése, netán újraflash-elés, a háztartások zömében, ma még nem általános gyakorlat.
-
Gijon
senior tag
válasz
philips20 #8544 üzenetére
Most futtattam le a tesztet. Összpsz.: Op3n:18158 , Lenovo:18747 . Viszont! GPU: Op3n- 2d 1649, 3d: 5948(1024x768), Lenovo- 2d:1191, 3d:2988(1280x800) CPU: Op3n- Sti:850, stfp:708 Lenovo: Sti:1178, stfp:977 RAM: Op3n-műveletek 913, sebesség:1638 Lenovo-műveletek:1432, sebesség:2028
-
dorika87
őstag
válasz
philips20 #8525 üzenetére
Engem ilyen pontozás sosem érdekel. Működjön szépen, legyen jó a képminőség, betekintési szög, ne akadjon, ne fagyjon, hogy utána szervízbe kelljen vinni, és sajnos elég sok ilyet hallottam a tescosról, tehát nem tűnt nekem annyira megbízhatónak, hogy be merjem vállalni 30-ért. Ha most is 15 lenne akkor megtenném, de így nekem egyértelműbb volt a választás, főleg, hogy nem magamnak vettem, hanem a családnak/szülőknek és nem akartam, hogy ilyesmivel szívjanak, illetve ha valami alkalmazást le akarnak szedni play-ból akkor egyszerűbb, hogy simán letöltik. Nekünk bonyolultabb lenne .apk-t telepíteni meg ehhez hasonlók. Szóval számukra ezt egyszerűbb lesz kezelni is ilyen szempontból, és reméljük nem mondja fel hamar a szolgálatot
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philips20 #8342 üzenetére
Na én buktam a fitband-et..írtam az op3n dottnak és mondták,hogy szerintük is hibás. Visszavittem a tecsoba és ki akartam cserélni, de már visszavitték az árát 18e-re,annyit meg nem ér. A pénzt fizették vissza,így lóvét nem,de ezközt buktam.....ennyiért nem fogok találni...
Tok
Most néztem Tökölön és 2800 az ára -
Quqesz
nagyúr
válasz
philips20 #8247 üzenetére
Akkor mégsem genyó..😊 nekem tetszik,de sok aksiidőt ne várj,de hamar fel lehet tölteni(naponta szoktam). Az app egyszerű,sok adat nincsen benne és van ami 1 hét után jelenik meg( még nem tudom,nem telt el)
Más
Megnéztem az usb csatinál én is,de nincsen baja. Viszont az a műanyag vmi hülyén van kialakítva, mert pont a csati felett van egy fényes kis rész,míg a többi rész matt. Ez hirtelen úgy is kinézhet, mint ha a csati felett lepattant volna egy kis rész(kb 1x10mm),de nem ez ilyen.... -
RVR400
veterán
válasz
philips20 #8220 üzenetére
A másodikat töltsd már le, benne vannak az exif adatok, mindent fogsz látni, semmi köze ahhoz, hogy felmásolom-e a gépre vagy feltöltöm-e a netre vagy sem. Még jó, hogy én nem vagyok otthon benne.
Arról már nem is beszélek, hogy van exif editor, amivel meg azt írok bele, amit én akarok....
-
RVR400
veterán
válasz
philips20 #8214 üzenetére
Én meg fogom, és csinálok belőle egy mentett másolatot valami értelmesebb képnézővel (pl IrfanView) úgy, hogy kiveszem belőle az exif adatokat. Meg persze egyetlen eszközön sem lehet átállítani tetszőlegesen a dátumot sem.
De mindez mellékes, mert a bíróság sem fogadja el bizonyítékként az exif adatokat....
-
-
-
-
besaints
tag
-
pcnet
addikt
válasz
philips20 #7607 üzenetére
Egyébként szerintetek az újra particionálás, hogy lesz megoldva ota-n? Csak mert ugye particionáláskor minden adat elveszik. Ota.zip is. Vagy memóriába tölti és onnét fog lefutni mint CWM jelen tabon? Egy SD-re írás patchet elképzelhetőbbnek tartok. De nem vágom ilyen szinten az android lelkivilágát.
-
syler123
veterán
válasz
philips20 #7598 üzenetére
Ha olvassák a fórumot, akkor tudják mit kell nézni és az csak egy pillanat
Másik meg hogy téma volt ha nagy baj van, akkor nem tudod visszatenni a gyári romot (usb hiba, gomb hiba, kijelzőhiba), ha nincs nagy baj csak akkor van esély a garira. Én azt tanácsolom mindenkinek, aki még nem particionálta át, az várja meg a hivatalos megoldást, valószínűleg már nem kell sokat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest