-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
válasz
RVR400 #11023 üzenetére
Én egy éve és egy hónapja vettem két év garanciával, úgyhogy egy fillért sem fizetek még ha kérik akkor sem...
Szoftvert egyet raktam fel egy e-book olvasó progit. Az csinált volna vele valamit? Inkább szerintem a sok google (chrome, youtube, meg ilyen fosok) frissítés a ludas....
-
scbb
tag
válasz
RVR400 #10840 üzenetére
Eddig egy Jiayu telefont, egy Ainol tabletet és egy valami Cubo vagy milyen tabletet kellett visszaküldenem garanciális probléma miatt. A leghosszabb idő 6 hét az Ainol tablet volt. DE minden esetben bontatlan új készüléket küldtek, a Jiayu még egy ajándék tokot is küldött.
Hazai garanciában én ilyen hozzáállást eddig nem tapasztaltam, általában arra ment ki a játék, hogy az legyen bebizonyítva, hogy nem garanciális a probléma (Sony, Nokia, LG ezekkel volt tapasztalatom).
Ja és természetesen ez szigorúan a személyes véleményem. -
oba
addikt
válasz
RVR400 #10633 üzenetére
Gyengébb?
Unokatesómnak van egy Nexus 7 -e, oké, tényleg kisebb. De a kijelző sokkal sokkal szebb, nem olyan homályos "pixeles" mint az opendotton. A sebesség pedig össze nem hasonlítható, rettenetesen fluid még mindig az első Nexus 7 is, és lollipop fut rajta, teljesen stock verzió ugye. Ezzel együtt nekem is Opendott van a 4:3 kijelző arány miatt mert leginkább olvasásra használom.
-
n@p@lm
őstag
válasz
RVR400 #10539 üzenetére
Valóban a Teclas romot tettem fel a Droidboot miatt (mert az eltűnt róla).
Utána léptem tovább : az alábbi kötegfile-t indítottam el az Android_4.4.2_Op3nDott_Updated_Resize_v3-en belül : flash_op3ndott_5_58G_data.
Szépen meg is csinálta de a tünetek fennállnak.
Wifi egyébként van. -
törölt tag
válasz
RVR400 #10104 üzenetére
Ezt nem egészen értem.
Amikor megvolt a flash, jött a v.1.01 és v.1.02. -es frissítés, egyből. Ha csinálok egy gyári visszaállítást, akkor azt mondod, hogy ezek már nem jönnek többet, mert már frissítve lettek? Ha így áll, akkor előtte miért jöttek? Mielőtt megvolt a tárhelybővítés, ha csináltam gyári visszaállítást, akkor újra jöttek az OTA frissítések, minden alkalommal.
Jelenleg, Build-szám: V1.00_20141104, ez kinek mi?
-
Süvi
őstag
Ma voltam a Nagy Tesco-ban, -mert aug3-án adtam be a tabot másodjára ugyan azzal a hibával, amit itt vettem az aprón, de a tag átvert, mert gyári hibás volt, és nem volt hajlandó visszacsinálni, és most hogy letelt a 30 nap kértem vissza a pénzt, de mondták, hogy ma adta fel a Flag a Cserepapírt. (Na ezt most Nem volt könnyű végigmondani 1 levegővel
).
Tehát amit mondani akartam reggel még nem mondták, hogy ne tudnám cserélni, de hát gyorsan fogy a csoda.
Szerintem biztos lesz még, mert pénteken már nem volt ilyen készülék, aztán megint lett, szerintem hoznak még.
Én végül az avasiban vettem egy sokadikat.Ha járok arra a héten és látok fogok szólni.
-
törölt tag
Ezt csak megerősíteni tudom, sajnos. Se a nagy teszkóban, se az avasiban nincs. A hozzáértő eladó kollégát megkérdeztem, hogy lesz-e még?
"Szerintem lesz. Kell lennie. 16-ig van hirdetve, kell jönnie a héten. - És mikor? - Amikor a kamion hozza. - Az mikor lesz? - Nem tudom." Szóval, nem tud az eladó semmit. Mondjuk, nem hiszem, hogy egy teszkó szintű üzletben ilyen összevissza mód van a szállítás ütemezve, és egyszer csak beesik egy szállítmány. Semmiből nem tartott volna rendesen utána érdeklődnie. Persze, egyszerűbb a hülyét adni, akkor nem kell fáradozni, én meg úgy is ráérek bejárkálni
nah persze.
-
Bence123
csendes tag
Az enyémre maximálisan vigyáztam, mindig állványon volt töltve, sose feszült a csatlakozó...(féltem hogy nekem is megreped a műanyag mint régen egyes fórumtársaknak)...mégis tönkrement az usb
Sose vigyáztam még így mobil eszközre töltés közben, mégis baja lett. Van ezen kívül még kettő másik, azoknak nincs baja eddig szerencsére, valószínűleg csak pocsék a minőségellenőrzés, ennyi az egész.
-
Woodooman001
csendes tag
-
b0bcat
addikt
Hát, igen... A bő két éve vásárolt Samsung Galaxy Tab 2-m (7 colos), ami anno 50 ezerbe került, ma már elég dadogósan működik, mert az 1 giga RAM (ami a rendszerben már csak 770 MB-ként látszódik), a kétmagos proci (Antutu: 10 ezer pont) és a 4.1-es Android kombója egyre kevésbé elég az olyan megterhelő feladatokhoz, mint a webböngészés.
Bár a játékok ennek ellenére egész jól futnak.
A tecsós tablet minden szempontból "alázza" ezt a Samsung-ot, hiába került szűken harmadannyiba. Persze az is igaz, hogy a bő két éves különbség a piaci megjelenésben nyilván sokat jelent. Meg az Intel proci is, ami igazán fürgévé teszi a tecsós tabot.
-
dorika87
őstag
nem hiszem, hogy gyengébb hardver lenne benne, (nem rossz az az MTK quad core sem) és a kedden vásárolt tabon alapból 4.4.2 volt már. Az egy dolog, hogy JB-vel jött ki először. Mindenki máshogy vélekedik. Ha valakinek pl. fontos a GPS ill. BT akkor egyértelmű a döntés, ezért mondom, hogy mindenkinél más-más szempontok vannak, de ezzel nincs is gond. Nem akartam ebből se gondot, se vitát a fórumon, csak ajánlottam valami az Lg gpad 7" után, mert gondoltam, hogy annak már tényleg magas az ára a 27e-hez képest. Tényleg csak ennyit akartam.
-
dorika87
őstag
Számomra fontos a szép kijelző, és itt már nyert a Lenovo. Jó képminőség a HD kijelző (1280x800). Azzal tisztában vagyok, hogy a képarány nem egyezik, és 8" vs. 7" (bár szerintem nem azon az 1"-on múlik a dolog) viszont nekem fontos a felbontás, képminőség és a betekintési szög is, és ezért ajánlottam. 8gb belső memória, melyből alapból felhasználható 5.5gb (mókolás nélkül), én úgy gondolom minőségibb termék, persze ez csak saját vélemény. Kialakítás/kinézet nálam az utolsó szempont, mert lehet szépen néz ki az op3n dott, de intel (ami ugyen csak részben kompatibilis az androiddal).Lenovo akkumulátor kapacítása is nagyobb (3450mAh), amely alapján akár 7-8 órát is kibír a készülék. Persze úgy tudom a tecsós is egész jól teljesít akku ügyben. dual core intel vs. quad core MTK. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy neki mi a szimpatikusabb ill. mi éri meg jobban. Én csak azt tudom, hogy ha választani kéne a 30ezres op3n dott és a 28ezres Lenovo közül, akkor egyértelműen az utóbbit választanám, és csak segíteni próbáltam az illetőnek, hogy szerintem 27ezerért ne ezt válassza. Hangsúlyozom abszolút jó termék ez a tecsós tab, de 15ezernél nem ér többet, és itt most arról volt szó, hogy 27ezerért venné meg az illető ezt a tabot.. annyit nem ér meg, ha holnap 15ezerbe kerülne egyértelműen nyerő választás volna.
-
philips20
aktív tag
Akkor csak annyit kell mondani "FOGYASZTÓVÉDELEM,,
Nem veszem át, és ha nem adnak egy új at, akkor már hívom isma zöld számot.Ja most jut eszembe, hogy nem is nekem kell bizonyítanom, hanem nekik, hogy ők ezt már így kapták.
Sőt hogy biztosra mehess, amikor leadod, gondolom kapsz papírt róla, simán rá iratod hogy sérülés mentesen vették át.
-
philips20
aktív tag
Az eredetit ami a telefonon van, arról meg lehet, vagy amit fel másolsz a gépre, arról lehet, de ha feltöltöd a netre arról nehezen...
És valószínűleg a telefonodon levőt mutatod be, nem amot a netre töltöttél fel.
Nem igazán vagy otthon ebben úgy látom
Persze azt nem vitatom hogy azt el is fogadják, mert nem ismerem az erre vonatkozó jogszabályt. -
KTU
addikt
Én meg itt zöldet és a sárga is olcsóbb,
1 nap alatt itt volt, áfás számlával
Csak este tabrol voltam és nem találtam.Hogy a kereső is megtalálja:
Nillkin golyós gumi tartó tok Apple iPad MiniMás:
Viszont amit ugyanitt vettem fóliát, fordítva rakták rá a kis 1. és 2. címkéket.
Így ragasztós fele került kívülre, szerintem vissza is küldöm nekik, amit felraktam azt is. -
-
NORBl
aktív tag
Hát ilyet tuti nem próbálnék ki.
Akkor már inkább a "fürdés után párában" való próbálkozás.
1000 Ft-ért felteszi a srác előlapi-hátlapi fóliát. Nekem ennyit megér, hogy buborékmentes, pontosan felhelyezett fóliát eredményezzen.
Szerk.: Az 2-2 előlapi,hátlapi. Tehát ha elrontod, van még 1 esélyed felrakni. Én nem próbálkozok meg inkább vele. Valaki napi 1 doboz cigit szív el 1000-ért, én felrakatok 2 fóliát egy 1000-ért ! Ó. jajj ne !
-
pcnet
addikt
Azokban a topicokban amiket követek, szerencsére nagyon ritka a moderálás, nem nagyon kell hozzászólásokat törölni, jó a csapat és a hangulat. Tehát nem ez lehet a hiba hátterében.
aryes: Igen, oldal frissítés után is. Sőt, alapból beállítottam a reopent. Amint megnyitom a böngészőt, elvileg frissíti is az oldalt. Köszi az infót, ránézek újra.
Ha hibásan is jelzi ki az új hozzászólások számát, annyira nem zavarna, inkább az a gáz, hogy kb. random hozzászólásra dob, nem oda, ahol abba hagytam a topicot és valóban az új hozzászólások következnének. Ugye az első új hozzászólás száma be van keretezve. Ebből tűnt fel, hogy nem jó helyen vagyok a topicon belül. Ma, meg abból, hogy nem értem mire jöttekba válaszok, ha nem is volt ilyen kérdés. Vissza olvastam és rájöttem a hiba az én készülékemben van.
-
Degeczi
nagyúr
Nem, ez nem ilyen egyszerű, nem következik egyik a másikból...
Az egy dolog, h a mikrofonos füleseknek alapvetően kétféle bekötése van (azon a sokszor linkelt ábrán a Nokia és az iPhone), de ez még nem jelenti automatikusan, h fog is működni olyan rendszerű telefonon egy füles, mert simán lehet pl. h az adott telefon egy bizonyos ellenállásértéket vár el két láb között a nyomógomb kezeléséhez
-
tihibaby
senior tag
Semmi érdekes nincs ebben,más a füles csatlakozási szabványa(cita,ita pita,tudom is én),ez van...
Kicsit idióták ebből a szempontból a gyártók,igen.
Ehhez a tabhoz a Nokia XPress Music fülesek a jók,és mivel anno vettem egyet egy Voda Smart-hoz,amihez ugyancsak ez a a fajta füles volt jó,nekem nem volt kérdés mi a probléma,mikor bedugtam a Piston2-est.
Xarul szólt egyből,nem volt kérdéses,a Nokia fülessel meg egyből jó lett.
Szerk.: Közben megelőztek! -
-
Lpeet01
csendes tag
Nem csak a terméken, hanem az eredeti csomagoláson lehetne. Nyilván az eredetre vonatkozo kérdések megvoltak. Mivel nem tudok ilyen számlát mutatni közöltem, hogy kis értékben, vám mentesen kinábol vásároltam. Hát mégsem mondhattam, hog 3d nyomtatoval nyomtattam és csak kamuk!
-
_Soma77_
tag
visszaállítható, de gondolj bele, leesik a padlóra és bezúzod a kijelzőt, akkor mit csinálsz? hogy állítasz vissza bármit is? vagy bedöglik az USB. Akkor hogy flash-eled vissza? Sehogy. Így aki moddol, az vállalja a kockázatát annak, hogy nem fogja tudni visszaállítani, mielőtt szervizbe kerül, ergó gari-nak annyi, mert ott úgyis kiderül, hogy meg van piszkálva.
Aki gari-t akar, ne moddoljon, kínlódjon 2GB-on, aki meg tárhelyet szeretne és rendesen belakni a tabot, az meg nyugodtan... - saját felelősségre!
-
Rodzser Mór
senior tag
Most kicsit ellentmondásos számomra, amit látok. ráment a beállításokban az Akkumulátorra. Ott a "Képernyő" 34%, a "Wi-Fi" 5%. Ez alapján a wifi nem megy annyit. Vagy ez nem az időre vonatkozik?
Aztán ha rábökök a fenti grafikonra, akkor ugyebár kijön nagyban ez a grafikon és alatta a "wi-fi" kék csíkja folyamatos bal és jobb vége között. Alatta van az "Ébren", kb fele van kék csíkkal kisebb nagyobb megszakításokkal. Alatta a "Bekapcsolt képernyővel" valamennyivel kevesebb kékkel. Tehát ez alapján a wifi megy folyamatosan, az éberség és a bekapcsolt képernyő meg kb. fele, harmada.
A másik érdekesség, hogy USB-n rádugva a notbookra a windows commander nem látja a tabletet (fájlokat akarok átmásolni), de a windows intéző meg igen, W032i-C3 néven látszik.
Intézővel át tudtam másolni, csak hát így nem valami kényelmes. -
Vermilion69
aktív tag
Én nem vagyok ilyen bátor, hogy teljesen amatőrként buheráljam a készüléket, ehhez nyuszi vagyok, mert érzem, hogy valami nem menne vagy elrontanám.. páromnak kellene igazából, amikor hazamegy vidékre, viszont útközben lenne játék is, hogy teljen az idő.. meg mostanra már csak szerintem azokat árulják, amiket visszavittek közben. Meg, amit írt, hogy lehet lesz 3G-s is, az is jól jönne.. úgyhogy, hát meglátjuk.. ha nem lesz semmi - amit azért kétlek, mert nem úgy tűnik, hogy csak 1 szériára terveztek a dologgal, felhő stb. miatt is gondolom ezt -, akkor így jártunk, eddig is jól megvolt nélküle, ezután is megleszünk
-
Vermilion69
aktív tag
Tudtuk, hogy nem annyi lesz, szóval az nem gond, így is biztos lesz rá akció
persze, veszek bele sd kártyát, de mit kezdjek vele ha játékoknak kell a hely, szóval.. egyik egyetemi csoporttársnőm is mutatta ma, hogy ők is vettek és milyen nagyon jó és, hogy meg van vele elégedve, de ő neki tényleg 3 program van rajta és ennyi, se játék se semmi. Így tényleg nagyon-nagyon megéri
(#4835) RoundRobin
Én bízok benne, hogy az egyik ph-s kolléga infója nem lutri volt, meg szerintem látszik azért, hogy vennék az emberek a tescos tabletet, még ha nem 15 ezer akkor is..
-
törölt tag
Rendben, csak ésszerű egyéb lehetőségekre próbáltam felhívni a figyelmet a mókolás / visszavitel és csere már harmadszor / szívás / sípolás / egyebekkel szemben.
Igazad van valóban nem vettem pedig eleinte nagyon tetszett de ennyi kompromisszum már sok.
Az elejétől kezdve olvasom a témát.Philip: nem használt, gyártói újra csomagolt, refurbished. Asus oldalán el lehet olvasni mit jelent ez náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest