- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
VMatteo #10824 üzenetére
Igazából fülessel volt már ilyen. De nyilván gondoltam hogy nem ezzel fogják kezdeni. És olvastam hogy más már kapott vissza pénzt. Amúgy béke
Annyi változás van hogy a win felismeri mint covertrail, ha jól írom. Láttam hogy valakinek sikerült felkelteni egy ilyen hibás gépet, de nem találtam meg pontosan hogyan. Vagy jobb, ha szerviz?
-
oba
addikt
válasz
VMatteo #10241 üzenetére
szerintem max 10-20 mega rammal elvannak, de lehet hogy sokat mondtam és 5 is elég nekik
akku időt szerintem érdemben nem befolyásolják
én most pl nova launchert használok, moonshine ikon pakkal... így sikerült eltüntetnem az undormány zöld ikonokat (de nem a lock screenről, a nova azt nem cseréli) és egyáltalán nem lassult le a gép, az üzemidőn sem látszik meg semennyire -
Zeki
nagyúr
válasz
VMatteo #9036 üzenetére
Akkor aki a terméket összeállítatta, nem figyelt oda. Mert vagy legyen elég tárhely, vagy legyen bővíthető.
Vagyis ezt visszavonom, mert mintha a legelején 1-2 darab 16 gigás belső tárhellyel ment volna, csak ezt lenyomták 8-ra. Amúgy nem tudom miért nem lett volna jó a 4.3-as droid. -
trebrona
nagyúr
-
gps76
őstag
válasz
VMatteo #7878 üzenetére
Sajnos nem lehet mit csinálni,zavarja a BT audió lejátszás a wifit. Próbáltam már többféle készüléken,de ugyanúgy megakad a betöltés egy idő után. A Sony Z3 tabletemet szó nélkül visszavették ezzel a problémával.
Valami megoldást kitalálhatnának,mert pont ilyen videókat néz az ember,amik wifin jönnek, értelmét veszti az egész,ha dróttal kötnénk össze a fülest.yogee: A Nokia headsetnek más a lábkiosztása.Ami a vezeték felől van két érintkező,annak fordítva kell bekötve lennie.
-
Zeki
nagyúr
válasz
VMatteo #7908 üzenetére
Nem. Beállítások, alkalmazások, és ott az op3ndott register alkalmazásnál az adatokat kell törölni. Ekkor elfelejti az összes bevitt személyes adatot.
Amúgy most szerettem volna belépni a voipos dologba, ami ugye weben megy, erre ez az üzenet fogad:
A hitelesítési kérést rendszerhiba miatt nem lehet feldolgozni.
Eddig nem léptem be oda az op3ndottos nevemmel és jelszavammal, most akartam volna ma. Egész nap ez fogadott. Na így nem töltöm fel 3000Ft-tal az egyenlegem... sajnos a beecalls.com egyenlegem elfogyott, az meg megszűnt.Ez meg nem mükszik.
-
tatararpad
őstag
válasz
VMatteo #7862 üzenetére
Nemes egyszerűséggel kifingott. Ha pár nap múlva teszi ezt akkor cseszhettük volna. Azóta nem javaslom senkinek, pláne hogy ha fennakad a vámon, akkor kemény 2 ezer forintot spórol zsákbamacskáért cserébe. Aztán kinek mekkora értékelése van ebayen rohadtul sokat számít, van ott akinek 99,7%-os értékelése van mégis bizonyítottan hamis kártyát küldött, így egy olyan kérdés hogy megbízható e ez az eladó értelmetlen. Kínai, akkor tudod meg mit kaptál mikor kibontod. De úgy látom itt valami vallási szekta van már körülötte.
-
-
bandee0817
tag
válasz
VMatteo #7195 üzenetére
igen, néztem a root megoldást, ebbe csak azért nem akarok belefogni mert ha esetleg baja lesz, akkor garancia ugorhat, főleg ha olyan baja lesz hogy nem tudom vissza tenni gyárit
ezért necces a dolog és próbálok utána járni, meg még hogy mennyi zenét vagy videót tud rá rakni nem is az a lényeg, inkább a rendszernek, az appoknak lényeges mennyi a tárhelye, de gondolom akkor annak is csak 2 giga van összesen
-
telefon6310
tag
válasz
VMatteo #6427 üzenetére
2 hangszórója van és ráadásul sztereó is, tehát 2 külön csatornán megy a hang! Nem értem, hogy tesztekben is miért mondják azt, hogy az egyik nyílás csak kamu. Tuti, hogy sztereó, én direkt meg is hallgattam olyan zenével, aminél erősen érződik a külön csatorna. De ha ez sem lenne elég meggyőző, akkor meg kell nézni a szétszedett változatot:
-
lacafaca
addikt
válasz
VMatteo #6364 üzenetére
abba ne bízz, hogy lesz itt frissítés. szerintem nagy ívben leszarják majd ezt a kütyüt mert a lóvé tutira nem jött meg rajta és hoznak egy új, jobb tabot ezen a néven. a garis dolgot neked kell eldöntened, én személy szerint leszarom...ha kibír egy évet, akkor már megérte, utána úgy is jön majd újabb, jobb, ez már a polcra kerül mementónak.
-
lacafaca
addikt
válasz
VMatteo #6361 üzenetére
nem. nyugodtan állj neki, az utánad levő postban Soma által linkelt módszer halál egyszerű és gyors. mentés-átparticionálás-visszaállítás kb fél óra. ha valami mégsem stimmelne, akkor még ott az első megoldás, azzal a halálból is visszahozhatod a vasat. 2 fontos pont: teljesen feltöltött akku és türelem a tab újraindulásáig. ha ezeket betartod, akkor seemi gondod nem lehet.
-
tupuk
aktív tag
válasz
VMatteo #6332 üzenetére
igen, ugrik a gari.
ha nem annyira megy tönkre a géped, hogy még vissza tudod alakítani, akkor talán átverhető a szerviz (biztosan nem tudom, majd egy szaki megmondja), de ha vissza tudod csinálni akkor viszont szervizbe sem kell vinned (hacsak nem hw baj miatt vinnéd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged