-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
tihibaby #9029 üzenetére
A mi családunkban három hölgy is használ ilyet tabletet. Mindegyikük "egységsugarú júzer".
Semmi bajuk vele. Neteznek rajta, leveleznek, játszanak, stb. (A legfiatalabb most, kb. fél év elteltével konstatálta, hogy nem lehet SD-re telepíteni appokat, de nem esett kétségbe, hanem törölte a felesleges appjait.
)
Szóval én sem látom katasztrofálisnak a helyzetet. Amire való, azt tudja ez a táblagép a dobozból kivéve.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
tihibaby #8580 üzenetére
Akkor tehát,ha pöcse van a menyasszonynak,akkor az nem hiba hanem szexepil....
Nem ennyire durva a helyzet. Szerencsére.
Ahány készülék, annyi tervezési metódus. Egyik tervező ilyen, a másik olyan szempontok szerint dolgozik.
Ennél a tabnál a gombok nem túl passzentosak, de nem is lötyögnek, mert azért akad olyan tab, amelyikben kifejezetten zörög.
Sokan említik, hogy a gép halk. Erre egyébként kitér a használati utasítás is. Lehet, hogy a tervezők olyan szempontokat vettek figyelembe, ami ezt eredményezte. Alacsony fogyasztás (alacsony hangerő = több akkuidő) igénye, szobai környezetben való használat prioritása, stb. Ha így volt, ha ez volt a koncepció része, akkor az szerintem nem hiba.
Az sem mindegy persze, hogy mikor halk a tab? Zenelejátszás, film esetén lehetséges, hogy az enkódolásnál állították alacsonyra a hangerőt. Ha applikációk, játékok esetében is túl halk, akkor viszont hibáztak a fejlesztés során, hiszen ez már nem korrigálható és a használhatóság (felhasználói élmény) rovására megy.
Én csendes, szobai környezetben használom, hallom rendesen, de nálam ez amúgy is sokadlagos szempont. Aki zajosabb környezetben használja, esetleg utazás közben, vonaton, annak ez nyilván probléma lehet. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
tihibaby #8479 üzenetére
A készülék szerintem elég normális. Legalábbis az árához képest biztosan.
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy talán éppen a hülye part kiosztás okán tehettél szert 15-ért erre a tabra, 30 helyett.B0bcat amit ír alább, azzal értek egyet.
Még annyit, hogy a cég ezzel a féláras akcióval nyilván nem kereste betegre magát, gondolj bele abba, hogy a 15-ben benne foglaltatik az ÁFA az artisjus pénze és a tesco sem ingyen tette ki a polcra a portékát, hogy a két év gari árára ki se térjek.
A cég eredeti célja az lehetett, hogy eladnak egy csomó jó és üzembiztos készüléket, majd a kapcsolt szolgáltatásokon (voip, cloud, filmek, zenék, magazinok, stb.) keresztül veszik ki a hasznot a buliból. Viszont a szolgáltatások szoftverezettsége és talán a technikai háttere is olyan csapnivaló lett, hogy nem vette azokat igénybe elégséges számú versenyző. GAME OVER. -
b0bcat
addikt
válasz
tihibaby #8479 üzenetére
Gondolj bele, hány - mondjuk ki: átcímkéző - cég tevékenykedik csak Magyarországon, mégpedig évek óta. Többségük semmi felejthetetlent nem tett le az asztalra, és a support-ról sem híresek többnyire. Ehhez képest a Tesco elárasztotta az országot egy megfizethető (most leginkább a 15 ezres akciójukra gondolok), már-már prémium minőségi érzetet keltő, megfelelő teljesítményű modellel, amihez hasonlót senki nem kínál ilyen ár-érték arányban. A támogatás kimondottan nagy márkáknál sem mindig zökkenőmentes, és akkor még finoman fogalmaztam.
-
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
tihibaby #4836 üzenetére
Nem az a gond, hogy ne tudnál rendszert ujrarakni, hanem esetleg az, hogy ha behal a tab, nem jutsz el a rendszerig, akkor mi lesz? Vajon akkor is fogsz tudni rendszert tenni rá?
Mert hogy a recovery-t és a bootot nem véletlenül patch-elték, az egészen biztos.
Amúgy apróbb patch-eken kívül ebből áll a frissítés:
07/10/2013 05:32 AM 12,349,905 Op3nDottBooks.apk
07/10/2013 05:32 AM 10,988,208 Op3nDottMagazines.apk
07/10/2013 05:32 AM 3,311,369 Op3nDottMovies.apk
07/10/2013 05:32 AM 3,915,803 Op3nDottVoip.apk
07/10/2013 05:32 AM 139,599 OpenAccess.apk
07/10/2013 05:32 AM 3,808 OpenAccess.odex
07/10/2013 05:32 AM 6,742,966 OpenManual.apk
07/10/2013 05:32 AM 53,480 OpenManual.odexÉs ebből, ami azért elég meleg:
07/10/2013 05:32 AM 135,169 boot.img.p
07/10/2013 05:32 AM 135,299 fastboot.img.p
07/10/2013 05:32 AM 1,399,470 recovery-from-boot.p -
bagkri01
őstag
válasz
tihibaby #3320 üzenetére
Megéri megcsinálni a root-ot és az sd modot. Én meg csináltam, valamint még annyit módosítottam, hogy a link2sd-vel a nagyobb appokat rendszer alkalmazássá alakítottam. Jelenleg a következők vannak fent és még 1,3 gb a szabad tárhely:
-ac display
-app backup & restore
-app cache cleaner
-rendszer alkalmazás eltávolító
-camscanner
-cpu-z
-diskinfo
-dolphin browser
-easy uninstaller
-es file explorer
-facebook
-gmail
-lollipo billentyűzet (az eredeti 5.0-ból, 27 mega)
-gravity box
-jófogás
-link2sd
-facebook messenger
-google naptár
-olx
-quadrant
-quick note
-screen off and lock widget
-smart office
-super backup
-lollipo calculator
-szótár
-tablet clock
-vlc player
-xposed
-zedge
-chrome
--google drive
-flash player
-adobe reader
-google hírek és időjárás
--google play zene
-youtubeA google alkalmazásokból csináltam system appot.
-
-
Mulholland
tag
válasz
tihibaby #3292 üzenetére
A root megvan minden rendben vele és én is megcsináltam a memória kártya particionálást és link2sd megoldást és a tárhely cserést is. A link2sd-vel megy az app átpakolás, legalább is én úgy látom. De persze még nem pakoltam rá annyi progit, hogy rögtön kiderüljön a haszna. Viszont mindegyik megoldási mód világosan le van írva így pontosan meg lehetett csinálni.
Csak vannak finomságok amik miatt kudarcos lehet néhány ember számára. Pl. a rootnál nem írták le egyértelműen hogy a Windowos bat progi úgy fogja látni a tabletet ha az bootloader módban van. Ez fontos apróság, mert mint láttam volt ez téma, hogy nem tudja a tabletjét felismertetni a win progival.
-
diablo1984
veterán
válasz
tihibaby #3256 üzenetére
nem egyszerű feladat!
RVR400: kerek az, csak a játék telepítője maga 1 giga, de a menüjéből még 800mb-ot fel lehet egyben telepíteni, vagy ahogy haladsz a játékban előre új pályákat és autókat tölt majd le, így is le fogja a 800mb-ot még húzni, ami már nem fér rá a gépre!
-
DraXoN
addikt
-
gabesz8606
csendes tag
válasz
tihibaby #1765 üzenetére
Köszi! Már próbáltam, annyit értem el vele, hogy leállt a googleplay áruház!
Aztán amint eltávolítottam a két alkalmazást (explosedframework-öt meg az externalsd-t) rögtön jó lett minden! Egyelőre feladtam... van még 700mb-om szabadon a belsőből, majd kigazdálkodom, hogy elég legyen!
-
kenand
veterán
válasz
tihibaby #1144 üzenetére
Refurbished csak brand termékeknél van. Apple, Samsung stb....
Noname dolgot nem érdemes felújítani.
Szerintem sem lesz OP3n.dott Pro Tábla 16GB tárhellyel, egyszerűen ejtik a vonalat, nem jött be...
A kiárúsítással csak próbálják a veszteséget mérsékelni.De ha tényleg 15 000 lesz annyiért nagyon megéri, lehet, hogy a csládban mindenknek lesz személyes TESCO tabja... még így is olcsóbb lesz mint egy db 1. generációs iPad mini. (ami egyébként kétség kívül sokkal jobb, de csak 1 db)
Könyv olvasásra tökéletes, a streemelős TV appok is jól mennek rajta (Mindig TV, Tarr TV, HBO go)
Egy Kínai Broadlink otthon okosítót is lehet vele vezérelni stb...Ha pár hónap múlva bedobja a kulcsot, akkor meg vissza adják a pénzem, mivel csere készülék nem lesz már... de nem baj akkor majd vehetek egy másik tabot és mivel az árak lefele a képességek meg folymatosan felfele mennek, nem fogok rosszul járni....
-
kenand
veterán
válasz
tihibaby #1136 üzenetére
Á... biztosan nem javítják őket, a hibás az kuka, vagy vissza a gyártónbak Kínába. Gyors javítás biztosan nincs.
Kínai kütyü, ott eleve úgy van, hogy rendelsz 10 000DB-ot, adnak 10 200-at, mert tudják, hogy sok a sejestTárhely gond miatt árusítják ki. Marketingben "hatalmas tárhely" a reklám. Azt azért - akármilyen fellengzősek is- nehéz beadni, hogy a 8 ból csak 2 a tár, és abból is 1.5 használható...azért ráérztek, hogy így gáz...
Az ember csak azt nem érti, hogy az OP3n.dott portált, az egyébként rendkívül szegényes tartalommal miért hozták létre. Az még a Tabletnél is nagyobb bukta....
Mondjuk smmi kívánatos tartalom nincs ott, de reklám nélkül a kutya sem tudja, hogy van... -
sasa311
veterán
válasz
tihibaby #1144 üzenetére
A Tesco nem szervízel semmit - van egy külsős céggel előre megírt szerződés általány árba. Innentől kezdve rohadtul lexarja, hogy a külsős cég mennyit nyer vagy bukik a szervízen, hiszen él a szerződés. Semmi értelme ilyesmivel töketlenkednie.
Szerintem adtak visszajelzést a gyártónak, hogy bibi van a tárhellyel, meg kéne oldani. A gyártó visszadobta, hogy ők nem fejlesztik át az OS partíciókat ezért, de tudnak egy "V2" verziiójú tabletet ajánlani 200 ft-al drágábban....
. Most kiakciózzák a meglévő készletet és 2015-től jön a V2-es tablet ugyan ezen HW-el csak új partíciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest