- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspall
aktív tag
válasz
AndrewBlase #11169 üzenetére
Böngészőtől is függ. Én az UC Browsert találtam a leggyorsabbnak. Egyszerűbb oldalakat pikk-pakk betölt, a bonyolultabbaknál "gondolkodik" kicsit, de az sem vállalhatatlan.
Valamint lefagyasztok minden nélkülözhető alkalmazást, ami amúgy fut a háttérben. A Google szolgáltatások, Play áruház, Google szolgáltatások keretrendszer letiltása meredeknek tűnhet, de a böngészéshez és a filmezéshez nem kellenek és jól érezhető javulást hozott. Meg visszatértem a gyári launcher-re, mintha az Apex is fogta volna. (lehet hogy némely része placebo)
Ezt használom: Airfrozen. -
kisspall
aktív tag
válasz
motoflug #11161 üzenetére
Neked a tárhelynövelő szkriptet kellene futtatnod. Ez egyúttal a rootot is megoldja. Mindent megtalálsz a mélyvíz topik összefoglalójában.
Driverek és a szkript csomag. Ezekre lesz szükséged onnan, meg a leírás pontos követésére. Én nem nagyon értek hozzá, nem láttam át a folyamatot, de a lépések pontos végrehajtása jó eredményt hozott, két tableten is. A nagyobb tárhelyet válaszd, az 5,58-ast. -
kisspall
aktív tag
válasz
Black_Raven #10674 üzenetére
-
kisspall
aktív tag
Köszönöm, Akkor úgy látszik a márkás eszközökkel nem csinálja ezt. Csodálkoztam is, hogy nem találkoztam a fórumban ezzel a hibával. Bár a telefonommal ezek a noname-ek is jól működnek. Mindenesetre kipróbálás után veszek csak, kár hogy a konkrét típusról nem volt tapasztalat.
-
kisspall
aktív tag
JBL GO Bluetooth hangszóróval használja valaki?
Nem csinál olyat, hogy ki-be kapcsolgatja a buetooth-t, amikor nem szól semmi? Nekem csak egy Samsunggal működik jól, más hangszórókkal le-fel csatlakozik lejátszási szünet esetén. -
kisspall
aktív tag
válasz
Akidobos74 #10294 üzenetére
Bár a "frissítés" semmit nem tartalmaz, ami ilyet okozhatna, de ha jobb lett, akkor örülünk...
Annyi történt, hogy szimplán visszaállt a rendszer a gyári állapotra. Ha már némileg belassult, akkor ez is elég a pozitív érzethez. -
kisspall
aktív tag
Ha nem játszok le semmit, a bluetooth folyamatosan ki és be kapcsolgat. Van arra mód, hogy a kapcsolat folyamatos legyen?
-
kisspall
aktív tag
-
kisspall
aktív tag
Mit is csináltak a frissítések? Én nem is raktam most fel, úgy emlékszem csak az Op3ndott-cuccokat tette fel, azt meg minek. Van értelme felrakni? Nehogy most meg azon hasaljon el.
-
kisspall
aktív tag
Nem egy kiforrott program ez, úgy tűnik, nem garantálható, hogy minden esetben tökéletesen fog működni. Milyen operációs rendszered van? Én Vista-n csináltam. Volt újraindítva a géped a driverek telepítése után? Szokták javasolni ilyenkor a vírusirtó kikapcsolását is. Ha sehogyan nem jön össze, próbáld meg egy másik számítógépen. Ennyi jutott eszembe, de hátha jön még valami komolyabb szakértő.
-
kisspall
aktív tag
Uhh, úgy néz ki sikerült, bár nem volt zökkenőmentes. Elkezdtem a leírtak szerint. Nekem közben is telepített valami drivert és kiírta, indítsam újra a számítógépet. nem voltam boldog, de aztán Flash Toolban is jelezte, hogy disconnect.
Újraindítottam a számítógépet, elég hosszasan frissítést telepített.
Mivel a Flash Tool látta a tabot, elkezdtem így, el is akadt 5%-nál. ( IFWI failed) Újrakeztem, már a PDF-ben leírtakat követve és a folyamat gond nélkül lement. A tab bekapcsolt, először nem kapcsolódott a wifi, újraindítottam a tabot, most jó az is.
Összes hely 4,59 GB
Wipe-ot én nem csináltam előtte, szerintem felesleges, ez a folyamat töröl mindent. -
kisspall
aktív tag
Találtam olyan kamera alkalmazást, ami az SD-re ment képet és videót. Nincs semmi módosítva. Akkor ez hogyan lehet. Ha akarnák a programozók, megkerülhetnék ezt a 4.4 SD-re írás problémát?
-
kisspall
aktív tag
válasz
syler123 #8998 üzenetére
Lejátszótól független. Ha megállítom, vagy eleve nem játszok le semmit, elkezdi kapcsolgatni. A kijelzőtől sem függ. Külön zavaró még, hogy a hangszóróm elég harsány módon jelez minden le és felcsatlakozás alkalmával.
(#8997) AndrewBlase
Én 3 BT hangszóróval próbáltam eddig, minddel csinálta. Nem szűrhető le valami összefüggés, hogy melyikkel jó és melyikkel nem?Illetve: nincs-e valami alkalmazás, ami tiltaná ezt a folyamatos újracsatlakozást? Mert valami szolgáltatás akarna ez lenni szerintem, nem csak egy véletlen hiba.
-
kisspall
aktív tag
Aprópopó BT.
A zene v. videó leállítása v. szüneteltetésekor folyamatosan megszakítja és újra visszakapcsolja a bluetooth kapcsolatot a BT hangszóróval. Ez a rendszer vagy az eszköz "szolgáltatása"? Valamint hogyan lehetne ezt fixálni. Szóval, hogy ne szakadjon meg, amíg én ki nem kapcsolom. -
kisspall
aktív tag
Egy ujjszülöttnek minden vicc ujj......
-
kisspall
aktív tag
Arra gondolok, hogy a behelyezett SD kártyát látná belső tárhelynek. Ez megoldható lenne. Olyan hivatalos megoldás meg biztosan nem lesz, hogy a felhasználó majd letölt meg telepít drivert, meg programokat, flash-elget, egy szimpla update útján meg nem lehet megoldani, ha jól sejtem. Ha meg rosszul gondolom és van rá megoldásuk, annál jobb, csak örülnék neki.
-
kisspall
aktív tag
Előbb levitték 15 ezerre a tárhely miatt, most meg javítsák ki? Aki leárazva vette, tudta miért annyi. Én is ennek tudatában vettem meg.
Az újrapartícionálást meg egyáltalán nem ígérték. A tárhely probléma megoldását írták, az lehet a külső és belső tárhely szoftveres felcserélése is, vagy valami hasonló. -
kisspall
aktív tag
Jut eszembe. Miért nem olcsóbbak a Tescoban az akciófilmek, mint a többi?
-
kisspall
aktív tag
Azzal, hogy AKCIÓS, igazából nem állítanak semmi kézzelfoghatót. Szerintem csak az lenne törvénytelen, ha az írnák rá, hogy MOST 20%-kal olcsóbb. Vagy
39900helyett most CSAK 29900. -
kisspall
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7258 üzenetére
Ez ilyen. Nem tudom mi értelme. Ha a BT hangszóró nem adna hangjelzést nem is érdekelne, de így.....
-
kisspall
aktív tag
válasz
janaman01 #7005 üzenetére
Igen, de jó lenne ha nem kellene erre külön böngésző. Kifejezetten a Dolphin-hoz szerettem volna, mert azt használom minden másra. Időről-időre találok egy "'tuti megoldást", de egyik sem működik.
A Jetpack viszont jelentős javulást hozott, azt tényleg érdemes volt feltenni.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #6913 üzenetére
"Nem indítottam újra"
De miért nem? Mi lenne, ha megpróbálnád? -
kisspall
aktív tag
TÖLTŐ MEGFORDÍTÁSHOZ:
Elvileg annak sem volna szabad érintési hibát okoznia, hogy töltőn van, gyakorlatilag meg előfordul. Valóban segíthet a töltő megfordítása. Ez akkor is igaz, ha nem minden esetben jön be. Akinek ilyen adódik, próbálja ki. Valamint ne vegyük el a kedvét annak, akiben segítőszándék van.
aryes +1 -
kisspall
aktív tag
Na, itt láttam, de akkor nem tudom mi igaz belőle:
Tulajdonképpen a tárhely javítása is elég lenne, hogy megérje ezt az árat.
-
kisspall
aktív tag
20990 lesz megint.
Ha a korábbi "benfentes" információ igaz (javított tárhely, GPS), akkor meg is éri. De ez még ugye csak pletyka.
Lehet hülyeséget írtam, senki ne vegye komolyan....Nem találom ezt a 20990-es dolgot sehol, be akartam linkelni. Korábban volt egy kép.
-
kisspall
aktív tag
Ez chimpanzee glass....
-
kisspall
aktív tag
A belső 2 GB-ból közel 800 MB foglalt, de ami megtalálható rajta, az összesen 28 MB, több fájlkezelő szerint is, rejtettekkel együtt. Hol van a többi?
-
kisspall
aktív tag
-
kisspall
aktív tag
Csak érdekességképpen a tavaly vásárolt olcsó kis Alcatel telefonom leírásában szerepelt, hogy 4GB belső tár, zárójelben hogy 2 GB elérhető. Az SD kártya behelyezése után minden android adat kérdés nélkül, automatikusan áttelepült rá, szinte semmit nem használ a belső tárból.
De mégis örülök, hogy a Tesco beszállítója nem volt ilyen szakmai szinten, így lett egy jó kis tabom 15e-ért.(#4281) fateless Köszi. Gondoltam, hogy nem lehet csak úgy egyszerűen és azonnal hozzáférni. De még hasonlót sem találok a kínálatban.
-
kisspall
aktív tag
Az, hogy autofókuszos a hátoldali kamerája, az csak nekem újdonság. Mintha ezt még senki nem említette volna. Mondjuk rosszul működik sajnos, jobb lenne ha nem az lenne.
Aaaa, OK, figyelmetlen voltam....szóval csak nekem......
-
kisspall
aktív tag
Én használom egy bluetooth hangszóróval, zenehallgatásra, nem tapasztaltam semmi problémát, igaz nem sokat ment még vele, ma vettem. Videó lejátszásakor akadozott a hang, szóval program függő is a dolog. Start-stop, léptetés lehetőségek vannak, az működik.
Azt, hogy van benne, már a vásárlás előtt tudtam, talán a reklámújságból. -
kisspall
aktív tag
válasz
Orionhilles #3179 üzenetére
Na de ennyire???.....
-
kisspall
aktív tag
válasz
Kavinton75 #3107 üzenetére
Ha van jobb. De nincs.....még, így nem jobb.....
-
kisspall
aktív tag
Helyzetjelentés: szigetelőszalag leszedte a betűket is, tök tiszta most már a fólia...
-
kisspall
aktív tag
Ma végre meg tudtam venni. Dobozos garanciajegy kuka, fiókból 2 éves elő, részemről a megkönnyebbülés....
Kérdés: mivel tudnám a gyári fóliáról kulturált módon eltávolítani a "szép zöld" ábrákat? Amíg nem lesz rendes, ezzel használnám. Körömlakk lemosóm nincs. Olvastam, hogy azzal megoldható, a Tescóban nem is jutott ez eszembe, hogy vegyek. Végső esetben óvatos kaparós sorsjegy technikával szedem le....
-
kisspall
aktív tag
Debrecenben lehet még belőle?
-
kisspall
aktív tag
A CÉG szempontjából nem lett volna logikus egyszerűen levenni ezeket a frissítéseket? Aki nem rakta fel, annak semmi gondja nincs emiatt.
-
kisspall
aktív tag
phernadi aknamunkát végez, hogy neki több jusson az olcsó tecsó tabból....
-
kisspall
aktív tag
válasz
AndrewBlase #1345 üzenetére
Ó, tehát a papírnak túloldala is van. Jól eldugták a ravaszdik ....
-
kisspall
aktív tag
Ha 27.-én elfogy a tab, akkor a törölközőosztályon k. nagy rendetlenség lesz.....
Rootolás után a build prop módosításával módosítható a minimum fényerő. Legalábbis a kis Concorde tabomon most azzal szoktam beállítani.
[link]A rendszer partíciók méretét mi határozza meg? Előre partícionálják, vagy a rom alakítja ki őket a felrakáskor, bocs ha nem szakszerűen fogalmazok. Szóval utólag ezek nem módosíthatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest