- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
domerator #9415 üzenetére
Köszi a segítséged. Jó lenne látni élőben mielőtt megvenném, de erre nem lesz lehetőségem.
Te melyik színű tokot vetted? Ezek a gyári tokok könnyűek, nem nehezítik meg nagyon a tabletet, jó a fogásuk?Egyébként a tablet ár érték arányban barom jó, kár hogy a Tesco márkás ellenérzéseim miatt nem néztem meg, nem vettem korábban ilyen tabletet. Elég sokat használom pl. olvasásra, játékra nekem a kijelző is tetszik, nem tükröződik extrán. A Real Racing 3 is egész jól elmegy rajta, nekem egész gyors tablet.
Egyik saroknál minimálisan mozog a sarok, érdemes pillanatragasztóval próbálkozni?
-
ViSAS
senior tag
válasz
domerator #8896 üzenetére
Megfordítanám, ebben a tabletben mi nem hibás?
Ma este akkor kap egy factory resetet...de ez szégyen.
(#8897) Drótszamár: Lemerülni biztos nem merült le csutkára soha, 88%-on kapcsoltam ki 2 nappal ezelőtt, aztán még fél óráig hagytam is karikázni a következő bekapcsolásnál.
-
syler123
veterán
válasz
domerator #8280 üzenetére
Valami értelmes töltőt nekem is kellene vennem, mert ugyan mobilhoz van jó töltőm 1A-os, de 2A-s kellene a tabhoz (Máskülönben nagyon lassú a töltés). Ebayről lenne a legjobb, mert ott szállítást nem kell fizetni. Nekem eddig nem volt gondom a töltővel, mert eddig mindig ftp-ről másolgattam rá a cuccokat, viszont most tettem rá sorozatot, amit kábellel akartam, ha nem is mozgattam, akkor is le fel csatlakoztatta a tabot, meg sem tudtam nyitni a mappáját, kicseréltem a vastag motorola kábelre és rögtön jó lett, Open dottossal végigpróbáltam az összes usb portot.
-
pcnet
addikt
válasz
domerator #7624 üzenetére
Nálad, és azoknál akik még UC-t használnak, PH!-n nincs olyan, hogy a kedvenc témáknál hibásan jelzi az új hozzászólások számát? Nálam volt, hogy több hozzászólással az utolsó olvasott után tett és vissza kellett lapoznom. Vagy ki se jelezte, hogy az adott témában született új hozzászólás. Ezt leszámítva nekem is nagyon bejött, csak több topicot követek és zavaró volt így a dolog.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
domerator #7444 üzenetére
Attól "akciós", hogy nem nőtt az ára (tavalyi (indulóárhoz) képest).
Jövő héten meg majd kirakják 40e-ért, és majd mondják, hogy NA UGYE, hogy eksön volt!
De az biztos, nem kell félteni a multikat. Volt rá példa nem egyszer, hogy valaminek az "akciós ára" magasabb volt, mint rá (illetve előtte) egy-két hétre akció nélkül.
-
válasz
domerator #7436 üzenetére
Miért is kell ehhez pofa? Ennyi volt a normál ára a tabletnek. Hülye példa, de egy időben 1Ft-ért lehetett venni kávéfőzőt a hülye nem vagyok boltban, így akkor mindenki pofátlan aki pénzt mer kérni a kávéfőzőért? Pár hetes akció volt a Tescónál mert buktával adták el a hegyekben raktárban lévő tabokat. Most már lefogyott a készlet, így nem akarnak még többet bukni rajta, így már normál az ára.
-
törölt tag
válasz
domerator #5420 üzenetére
szerintem en se csereltetem, rendesen befrissult a gep, nem bug a tolto, elsore nem lattam pixelhibat se, bar nagyon nem keresem mert utana csak zavarni fog
alig van mar 1 2 db, lehet kifogok egy meg rosszabbat, es b***tom, mert nem lesz mire cserelni
esetleg masnak is van ilyen hangero gomb tobbet ugrat gond?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
domerator #4731 üzenetére
Köszi!
Egy LG töltővel toltam,nem volt vészes a dolog,de volt.
Egy kérdés: a jobb oldalt lehúzható toggle ablakban(wifi,fényerő,stb)nem lehet berakni még gombokat? Pl hangerő némítás?
Asszony ma a dunaharaszti tecsoban vette és még volt....troger911
Tényleg ízlés kérdése,de nekem a samu kijelzőjén a fehér inkább tojáshéj fehér,viszont az tény a partícionálás jó benne. -
b0bcat
addikt
válasz
domerator #4028 üzenetére
Nos, úgy fest, hibás Apple töltő visszahívás volt már, Op3n Dott nem.
Ez nem kötekedés.
Amúgy igazad van, a minőségi szórás miatt lehetnek hibásak a teszkós töltők. Nekem is volt egyhez szerencsém, de cserélték a tablettel együtt. A melegedés pedig - márkajelzéstől függetlenül - normális ekkora áramerősségnél.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
domerator #3889 üzenetére
Nem tudom...
Kellene egy olyan tabról is boot, recovery, bootloader dump ami nem lett frissítve, az a sanda gyanúm, hogy a frissítés patcheli a bl-t így le zárva azt, ami eddig nyitott volt. De ez spekuláció, nem sokára kiderül, hogy merre hány méter...
Freddycom : te vagy a hősünk, mindjárt írom, hogy mit hogyan!
Mi nem ment?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest