-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tatararpad #10928 üzenetére
Olvass vissza, hány tulajt szivattak ezzel, nem én találtam ki.
-
Kpierre
csendes tag
válasz
tatararpad #10853 üzenetére
Nálam ugyanez, megfagyott kikapcsolni még ki tudtam, de újra bekapcsolni nem lehet, semmire sem reagál. A flash tool látja de nálam is 5 vagy 10%-nál elhal.
-
vargalex
félisten
válasz
tatararpad #10850 üzenetére
Szia!
Szerintem itt csak arra panaszkodik, hogy az az URL nem elérhető. Írja is, hogy ellenőrizd az URL-t az Options-ban.
Megnéztem, simán elindítva a Phone Flash Tool-t most nekem is ezt írja (nem emlékszem, hogy korábban írta-e.) Az Options-ban a Remote config file állítható be. Ennek az értéke jelenleg:
http://mcg-build-depot.jf.intel.com/build/eng-builds/phoneflashtool_server_config.xml
Ez valóban nem elérhető. De ennek a Tab-hoz semmi köze, még el sem indítottad a flash-t.
-
scbb
tag
válasz
Mehet, de azt fogák mondani, hogy sérült az USB csatlakozó és felajánlják a térrítéses javítást
(saját tapasztalat) -
Orionhilles
senior tag
válasz
Nekem is így áll jelenleg... Neked is egyszer csak ez történt? Én az asztalon hagytam, mikor legközelebb raánéztem, már ezeket a tüneteket produkálta...
Próbálkoztam már kb mindenféle voodoo trükkel (Flashtool, XFSTK-downloader) de semmi, vagy 5% vagy pedig 9%-on mindig megszakadt a folyamat. Talán NAND hiba? -
violentSt
tag
válasz
tatararpad #10508 üzenetére
miért trükköznének? ami a blokkon szerepel az a vételár, ezt kell visszafizetniük, az, h mikor milyen akció van/volt/lesz nem számít.
-
szalaiz
csendes tag
válasz
tatararpad #10473 üzenetére
Köszönöm! Az zavart meg, hogy a vásárlóra vonatkoztattam.
-
válasz
tatararpad #10473 üzenetére
Most én komolyan nem értelek. Itt az áll, ha a szerviznek aránytalan többletköltséggel jár a szervizelés, akkor nem kérhetsz javítást. Viszont kérhetsz cserét. De mivel kifutott tipus, nem lesz cseredarab, kapod vissza a zsetont.
-
szalaiz
csendes tag
válasz
tatararpad #10450 üzenetére
Itt én nem látom, hogy nem kell javítani egy tabot, hanem a pénzt kell visszaadni.
-
válasz
tatararpad #10439 üzenetére
A kevés dolog egyike, ami miatt szeretem a Tesco-t, hogy nem sokat vitáznak, ha visszaviszel egy árut. Én számtalanszor vittem már vissza cuccot és kértem vissza a pénzem sikeresen.
-
válasz
tatararpad #9095 üzenetére
Saját host fájlt használtam erre a célra, kézzel telepítettem a helyére, az a google hirdetéseket is megfogta, de te is megteheted, hogy kézzel szerkeszted a host fájlt, és beleteszed a nem tetsző domaineket.
Egy idő óta nem használok ad blockert, etikai okokból. -
atthany
aktív tag
válasz
tatararpad #8955 üzenetére
sztem örökre elfelejtették az OP3N nevet...
-
diablo1984
veterán
válasz
tatararpad #8939 üzenetére
hehe, naív vagy! ezek szerint a topic meghalt! csak úgy mint a support......
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
tatararpad #7869 üzenetére
Nekem a memóriakártyás embertől ebay-en 9 nap alatt ideért a legutóbbi.
Egyébként a visszaküldésdíját a paypal állja, nem a vevő. -
balintka
addikt
válasz
Én pont ezen okból vettem az Ip.n-nál a 32 Gb-os Samsung Evo kártyám. Nem vállaltam a kínai rendeléssel a rizikót. Nem bántam meg. Így van rá 5 év magyar gari.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Persze, van jó és rossz példa is mindkét oldalra bőven.
- Nekem 10 nap alatt megjött a hibátlan 32 GB-os samu evo kártyám. Happy!
- Egy másik, feltehetően hamis 32 GB-os noname kártya 3 hét alatt jött meg, rossz volt (32 helyett 6,9 GB), megreklamáltam, minden gond nélkül visszafizette az árát, és nem kellett visszaküldeni a rosszat. Viszonylag happy!
- Egy harmadik eset, kingston(-nak látszó) kártya két hét alatt jött meg, rossz. Folyamatban van a visszatérítés, itt se kell visszaküldeni a kártyát.
Ez a három eset 3 különböző eladótól történő vásárlás volt. Ki lehet fogni ilyet is, olyat is. Azt a pár hetet, míg megérkezik, ki tudom várni, cserébe kvázi féláron hozzájutok a memcardhoz. Én ezért választom a külföldi beszerzést. De ahogy Te is írtad, mindenkinek szíve-joga onnan vásárolni, ahonnan akar.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
tatararpad #7867 üzenetére
Dehogynem garancia az eladó bejáratott neve: bár nyilvánvalóan nem teszteli le az orig csomagolású kártyákat, de nem simlis helyről szerzi be, hanem általa ismert beszállítótól, mert különben a saját, évek alatt kialakított renoméját kockáztatná egy minimális, rövid távú haszonért.
Ha pedig vmi gond van, nem akadékoskodik, és kártalanítja a vevőt - mint a példád is mutatja.Persze lehet, h különleges érzést ad a forgalommal szembehajtva trollkodni, de ettől még tény, h rengeteg itteni topiktag rendelt sinceritytől, és senkit nem vágott át, korrekt áron, gyorsan szállít, ezért joggal ajánlható - ennyi, ez nem "csőlátás".
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
tatararpad #7863 üzenetére
" Kínai, akkor tudod meg mit kaptál mikor kibontod. "
Mert szerinted amit idehaza veszel, azt hol gyártják? Javarészt az is kicsi kínai emberkék szorgos kezek munkája.
Mindenesetre, amit én vettem tőle 2 kártyát, teljesen hibátlanok.Ettől függetlenül, szerintem minden kártyára igaz, hogy zsákbamacska, míg ki nem bontod, és le nem teszteled (Volt "szerencsém" olyan eredetinek látszó 64GB-os kártyához, ami csak 6-ot tudott.). Ha meg hibás, ebay-en is visszakapod az árát.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Mi volt a neve az eladónak? Nem arról beszélsz, mint akit említenek a többiek.
Az értékelés az egy dolog az eladóknál, más elolvasni, hogy mire kapták.Egyébként ha böngészel keveset megtudod, hogy néhány gyártó igencsak leadta a minőséget. pl.: Kingston. Akárhol véve, nemcsak ebay-ről.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Egy tönkrement kártya mitől "bizonyítottan hamis"?
-
raziel01
veterán
válasz
Az hogy te pont kifogtál egy hibásat az miért az eladó hibája? Több 100 fórumozó rendelt már tőle PH-n és nem volt vele gond. Gyártási hibákat ő se látja előre.
Vámon meg miért akadna fent? 4000 Ft-os kártya, arra meg amúgy sem lenne áfa. De tracking nélküli ilyen kis csomagot nem szoktak megállítani. -
VMatteo
őstag
válasz
tatararpad #7861 üzenetére
fos volt a kártya/memkártya? nem tudta a ráírt kapacitást?
-
VMatteo
őstag
válasz
tatararpad #7859 üzenetére
Sinceritytrading átvert?
-
raziel01
veterán
válasz
tatararpad #7855 üzenetére
Sose árult kamu kártyákat. Eredeti 32 GB-os kártyák.
-
RVR400
veterán
válasz
tatararpad #7855 üzenetére
Te tulajdonképpen a károgáson és a beszóláson kívül minek is jöttél ide? Legalább maradnál inkább csendben, ha valamivel kapcsolatban nincs tapasztalatod.
-
válasz
tatararpad #7842 üzenetére
Sinceritytrading-től biztos nem kapsz hamisat, Rozi.
-
RVR400
veterán
válasz
tatararpad #7842 üzenetére
Az utolsó bitjéig tökéletesek a nála kapható kártyák...
-
DraXoN
addikt
válasz
tatararpad #1915 üzenetére
Szerintem bőven elég lehetett volna, ha kap egy normális partíció kiosztást.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tatararpad #1150 üzenetére
Én megnéznék még pár appot,hogy ott mi a helyzet...ha rossz csere,de lehet nem lesz gond vele,ha meg igen,akkor csere..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tatararpad #1122 üzenetére
-
b0bcat
addikt
válasz
tatararpad #1114 üzenetére
Jó eséllyel hibás a kijelződ. Ez a fajta "csíkozódás" nem normális.
Vidd vissza, és cseréltesd ki!
-
Andris_2
aktív tag
válasz
tatararpad #1116 üzenetére
A beállítások nálam is ilyen csíkos, mivel csak ott látszik, engem nem zavar.
A hir24-nél a fehér pacák szerintem a dizájn része, az LG G2-mön is ilyen. -
torma1981
veterán
válasz
tatararpad #1116 üzenetére
Vidd vissza. Tuti nem megfelelő.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tatararpad #1114 üzenetére
Nekem a beállnál zöldes csíkok vannak halványan vízszintesen,de a rendes kép jó(galéria,kamera,kezdőlap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest