- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
Ha belepattintós kell, akkor sajna nincs méretpontos, hacsak használtan nem vadászól valahol. Ha belebujtatós flipes, akkor Teclast P89 mini (<-nekem ilyen van rajta), iPad mini, valamint Onda valamelyik verziója (az most nem jut eszembe, hogy melyik). Ezeket akár ebayről, vagy iPad félét idehaza is kaphatsz.
-
törölt tag
Félreérthető a kép. Ez már a végstádium.
Természetesen, ahogy írtad, úgy dugom rá. Közvetlenül a laptopba, nem hubba (bár olvastam, hogy pár laptop belső hubot alkalmaz ..). Kikapcsolt állapotban, hangerő gomb lefele, és így dugom be. A flash progi látja, el is kezdi.
Eddig a pontig jut el. IFWI successfully flashed... REBOOT
A gépen ilyenkor felvillan az Intel logó, közben a laptop hangszóróján lehet hallani azt a hangot, amikor lehúzod az USB-t, felrakod az USB-t (de az a hang jön, mint mikor nem jó).
Ilyenkor a tableten betölt a DROIDBOOT, és a szokásos reboot, reboot droidboot, recovery, power off menüpontok.
Utána vár egy kicsit a flash progi, és kiírja a timeoutot.
-
UFO1
senior tag
Csak az aceton tartalmú körömlakklemosó hozza le a zöld festéket, nekünk nem az volt, de a nitro hígító megoldotta.
(#9586) didros
Az Opera mini elég gyors csak egy régebbi verziót (kb. fél évest) érdemes leszedni, mert az újban áttervezték a főmenüt és semmit nem lehet megtalálni. -
vargalex
félisten
Szia!
A Fogarasi Tesco-ban ez úgy történt, hogy a műszaki pultosok tudták, hogy 2 éves Tesco gari jár rá, de a vevőszolgálatnál dolgozók nem. A vevőszolgálatnál utánakérdeztek (mert én mondtam, hogy 2 év van rá), így én már a 2 éveset kaptam. Anno a Tesco úgy is reklámozta (még a karácsonyi, illetve év eleji akciónál), hogy minden Op3n Dott termékre 2 év garanciát ad.
-
Zeki
nagyúr
-
-
Degeczi
nagyúr
Ami egy elsődlegesen tartalomfogyasztó eszköznél a többségnek (így az általad említett "egyszeri usernek" is) huszadrangú kérdés...
Elhiszem, h van, akinek lényeges lenne (bár a kamera minőségének ismeretében nem világos, miért), de ettől még nem igaz, h a táblagép ne tudná használni az SD kártyát.
-
VMatteo
őstag
a 100ezres Sony telefonom se. Ilyen az android 4.4 ennyi, fejetek tetejére állhatok, akkor is ez a google hülyesége. Érdekes módon a telefonom topicjában nem arról megy a sírás hogy jajjj nem ír SD-t vége a világnak jaaaajjj. Rootoljatok, vagy olvassatok mielőtt vesztek valamit.
-
RoundRobin
aktív tag
-
Magnat
veterán
De sztem 30k-ért már egyébként is kérdéses a versenyképessége: az árérzékeny és hozzá nem értő réteg talál olcsóbban is akár 512MB rammal ott helyben, aki meg ért hozzá, az utámagey egy kicsit és megveszi 37-40 k körül mondjuk az LG Pad 7.0-et vagy más, minden tekintetben használhatóbb típusokat. Véleményem szerint 20-22k fölött már nem túl jó vétel ez a kütyü. Amiben csak az a vicces, h kis supporttal a hibák egy részét javítani lehetne (sztem a BT/wifi ütközést is), a többit meg gyártáskor illett volna végiggondolni.
-
Orionhilles
senior tag
-
tupuk
aktív tag
Igen, időközben regisztráltam is ide és nekiláttam feltölteni. Hát mit mondjak... értem én hogy ingyen lónak ne nézzem a fogát, de rohadt lassú a feltöltés... 0,1 mega, vagy annyi se... még szerencse hogy nem sürgős a dolog, tőlem egész héten mehet a feltöltés a háttérben, egyszer kibírom. de azért remélem a letöltés nem lesz ilyen vacak, mert akkor használhatatlan.
-
-
-
INMOTEP
őstag
Szerintem várható még valami frissítés mivel eddig is adtak ki rá 2 öt ,pláne hogy rengetegen vásároltak Op3n dott-os készüléket eddig .És még most is veszik folyamatosan ,de szerintem addigra mire jönne egy újabb frissítés már itt sokmindent megfogunk oldani magunktól
.Frissítéstől én csak 3 dolgot várnék ,nagyobb hangerő ,tárhely növekedése 1-2 GB .Na meg az sd kártyára telepítést ,ha ezek meglennének szerintem nem lenne panasz sem rá .Viszont 1 frissítéstől én többet nem várok mert jönni fog az újabb típus ha minden igaz
-
janaman01
addikt
root explorert felrakod, hosszan nyomsz a fájlra és szerkeszted, persze az eredetiről egy biztonsági mentés nem árt hosszan nyomsz copy, majd valahová paste
ha visszamásolod, és felürirod az eredetit, akkor a jogokat vissza kell adni neki...hosszan nyomsz, set premission, ...
root explorerben már meglátod a systemet.
-
Degeczi
nagyúr
Ez valóban jobbnak tűnik, részben pont a Windows, és a mellékelt billentyűzet (ugyan nem magyar, de a kiosztás nyilván rátehető így is) miatt!
A specifikációk hasonlóak, csak annyi látszik belőlük, h Atom Baytrail 3735E az egyikben és 3735D a másikban, és ezen lista szerint a 3735D a jobb, mert 64 bites a memória felé a busza, míg a 3735E-ben már csak 32
De hopp, elírták a MM oldalán, mert a Modecom szerint a 8025-ben 3735G van, míg a 8010-ben a 3735E
Kérdés, h a 3735G milyen, mert a fönti listán még nincs rajta -
Bogyi007
veterán
Akkopr már megint ludas valaki, a kirakott tájékoztatón tutkóra ki volt írva az A-Gps felirat is, a készüléken pedig volt egy menüpont ami utalt rá.Ez a Beállítások - Szermélyes - Tartózkodási hely - mód - Nagyon pontos, energiatakarékos és csak a készüléken menükben volt látható.
Ezekből hittem hogy tényleg van benne....
-
DiamondBack
senior tag
7 után indultunk Izsákról, fél-háromnegyed 8 körül voltunk bent Kecskeméten, elvergődtünk a tescoig negyed 9-kor kezdtem hisztizni az ügyfélszolgálatnál fél környékén mentünk be, még mondtam is Sógornak hogy akkor most válassz te! Két fehér volt ott legalul ahol a bemutató darabok vannak meg négy doboz fekete. Lehet addig visszavittek párat és azokat dobozolták be
-
törölt tag
Én naptárral.. (azaz hugom).. utána egy "back" gomb és főképernyő. Belefér.
Amúgy visszavittem az első tabletet, ami frissítésre CWM alatt fail-t írt xy zip-re, majd reboot és kuka, se kép se hang sehogysem. A tesco-s srác mondta, hogy emiatt sokat visznek vissza. Én is kaptam egy újat, helyben frissítettük, nem ment le (failed...) , viszont factory reset-et adtunk neki és úgy újra bootol és műxik.
Elhoztam, hugomnak pedig elmondtam, hogy frissítés tabu. Remélem a jövőben jön ki egy stabil frissebb rom, amit PC-ről is rá lehet majd nyomni USB debug bekapcsolás után..
De amúgy eddig hibátlan, jó. (A tesco-s srácnak lefrissített jól a sajátja, az édesanyjának is vett egyet, azt már nem meri)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest