-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
Drótszamár #9069 üzenetére
Ez hasznos infó, köszi.
Át volt partícionálva? -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #8913 üzenetére
Visszavittem a lefagyott, és többé el nem induló tabot.
Bevizsgálták, nem sikerült javítani, kaptam egy újat.Fehér színű, ezen is 1,9 Gb szabad hely van. A gar újraindult a csere dátumával. Kaptam új garanciajegyet.
A bevizsgálás kb 3 hét volt, de ez átvételkor mondták is.Ha valaki visszaviszi, akkor vigye az egész dobozt, az összes tartozékkal. Én 2x mehettem e miatt.
-
válasz
Drótszamár #8913 üzenetére
Kár volt az első két bekezdést leírni, anélkül biztos könnyebb lett volna vevőt találni.
Amúgy nekem néha olyan, mintha lefagyna, hangerő/kikapcsoló gomb működik, csak érintésre nem reagál. Régebben ilyenkor 10mp-ig nyomtam a kikapcsológombot, aztán rájöttem, hogy simán vissza lehet szerezni az irányítást, ha a kikapcsoló menüben a némítást választom (vagy a hang bekapcsolást, ha épp néma). Utána megy tovább minden rendesen. Nem tudom mi okozza. Talán azóta csinálja ezt, mióta a módosított navi bar-ral használom. -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #8897 üzenetére
Tegnap lefagyott tab, csak 2 gombos resetre kapcsolt ki.
Azóta el sem indulSzerencsére win még felismer. Megpróbálom újraéleszteni a mélyvizes leírásokból.
---
Valakinek eladó tab 25.000-ért?
Teszkóban 30-ért kapható most. -
b0bcat
addikt
válasz
Tegnap csontig lemerítette az enyémet a fiam (holott külön kértem - tekintettel a kedvezőtlen tapasztalatokra -, hogy ne tegye
), de szerencsére gond nélkül elindult a feltöltés után.
-
válasz
Van Android csökkentett mód, de nem tudom, hogy pontosan mire használható, ill. ez esetben lehet-e vmit javítani vele.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Drótszamár #8065 üzenetére
A 8042 hszben levő pdf-t töltsd le és sok mindent megtudsz még. A progi nem mindent jelez azonnal,van amit csak egy hét után.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Drótszamár #8026 üzenetére
Párosításhoz forgasd a kijelzőt 5 ször el(óra,lépés,méter,kalória,óra+bt bekapcsolás).Android 4.3 és felette kompatibilis(dobozára rá van írva)...lehet neked 4.1 v 4.2 van a telón. Először a bt-nek kell látnia(asus memopad hd7,lg g2,sony z1c,lg g3s látta nekem),párosítod,majd ezután elindítod a progit és a karperec bekapcsolt kijelzővel szinkronizál,de először ad egy kódot,amit az appba be kell írni.
-
Moszy
tag
válasz
Drótszamár #8012 üzenetére
Én is vettem egy fitband-et. Az Opendottal képtelen vagyok pároztatni.
Ugyanakkor a padfone 2- el simán müxik. -
domerator
veterán
válasz
Drótszamár #6848 üzenetére
Nem, mindig jo a linkre kattintas.
Nekem a ket masik bongeszo xar.
-
Garry84
tag
válasz
Drótszamár #6294 üzenetére
Én azt mondanám rá, hogy egy ötezer forintos vezetékes hangját hozza. MP3-hoz szerintem megfelelő, filmhez is jó. Nem világbajnok, az "ennyiért rendben van" kifejezés szerintem találó.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Drótszamár #5637 üzenetére
De ezt meg tudod oldani BASIC-ben is.
Az RFO basic egy free, open source, ingyenes fejlesztőeszköz, elég jól megcsinálva. Igaz, hogy interpreteres, de .apk-ba lehet gyömöszölni a kódot, így elvileg bármely androidos eszközön futhat.
A gond csak az, hogy a legutóbbi verzió valamiért bugzik. De lehet, hogy a PC-n, apk-vá generált appot simán megeszi a droid. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Drótszamár #5637 üzenetére
Igen, valószinűleg.
Van a bochs PC-re.
Ez a limbo is hasonló. Ott, a Bochs-nál a külső portok kezelése megoldott. Gondolom itt, ebben is. -
törölt tag
válasz
Drótszamár #5495 üzenetére
nekem is inkább műanyagnak tűnik, de passz
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Üveg az a műanyag. A témaindító teszt alapján legalábbis.
-
Róóz
újonc
válasz
Gondoltam hatha
-
apitta
csendes tag
válasz
Drótszamár #5145 üzenetére
Igen be van pipálva, de ennek ellenére sem tudok apk kiterjesztésű fájlokat küldeni rá. Mivel, ha átnevezem, úgy megy, így már igazán nem zavar.
Azért kíváncsi vagyok, hogy akinek megy az apk is, neki miért? -
philips20
aktív tag
válasz
Drótszamár #4808 üzenetére
Lehet hogy ez egy mégjobb megoldás, és nem is drága.
-
koma106
senior tag
válasz
Drótszamár #4520 üzenetére
Készletinfó (2015.01.07. reggel):
Dunaharaszti TESCO Hipermarket - 10 db fekete tablet, tokból csak zöld és kék
Soroksári út, Pólus Center, Budapest Megapark - tablet elfogyott
-
bagkri01
őstag
válasz
Drótszamár #4548 üzenetére
Nekem azzal sem ment, ha esetleg meg tudod oldani jelezd kérlek.
-
bagkri01
őstag
válasz
Drótszamár #4465 üzenetére
Hát igen, ha belépsz a frissítésen belül a system/app mappába, akkor látható, hogy a csak az open dott-os alkalmazásokat frissíti, azokon kívül nincsen benne más. Ha valaki használja őket, akkor frissítse nyugodtan, de amúgy nem sok értelme van. Rootolni pedig simán lehet így is, úgy is.
-
domerator
veterán
válasz
Drótszamár #4229 üzenetére
Én is Esztergomban vettem tegnap. Nyergesújfalun is volt még, de mindkét helyen csak fekete.
-
szucsinka
őstag
válasz
Biztos jól próbáltad? Nekem simán megtartja. Csak okosan kell hajtogatni.
-
dekan0v
tag
válasz
Fekvő nézetből meg tudja támasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged